Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4-5 ember összetudja hozni hogy hetente fent legyen 3x4 órát (ezt szabtuk meg minimumnak), másik 3 nem. Ha csak 1 ember hiányzik az még tûrhetõ, de 2-3 ember nélkül se a csapat munka nem fejlõdik, se grpot nem lehet csinálni. Másik probléma hogy toaval se foglalkozik senki (2 embernek alapból nincs meg :d), nincsenek artifactok, ml-t is loth csinálja egyedül úgy igazán meg én. Igy egyre nagyobb "tudás" kell még gyengébb grpok ellen is és személy szerint nekem nincs kedvem szopni azért mert vki nem szarozik mlel vagy felse loggol (én elhiszem hogy barátnõ munka party etc, ezek tényleg fontosabbak, de aki nem tudja vállalni ezt szólhatott volna kb 1 hónapal ezelõtt és akkor más jött volna aki fent tud lenni 12 órát egy héten, ami lássuk be erre a játékra nem is olyan sok).

ennyi.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
ja látom 😞((

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
miért ?? 😞((

Hangianix
Nem tudjuk meg a heti 3 RvR alkalmat se osszehozni.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Jockey
rock: hogy-hogy befuccsol?
leálltok rvr-l vagy uncsi lett agamma vagy mi?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
52 utility asszem,általában az SIs questbõl a kzzxzxkhakárkik bracerja(de ez néhány castnak pl druidnak elég suxx darab),az új toas 5x6%resistes meg a warshadesbõl kerül ki 2 amit használni szokás,warshadesnek nagy elõnye,hogy pótolható
Botond
Warshadow Bracer Uncommon Drop 9 QUI, 9 CON 10 Matter, 10 Cold
Botond
warshadow bracer asszem,van rajta 2x10% resist(matter meg vmi,ami szintén nem melee,ami fontos,mert most melee resistes cuccal dunát lehet rekeszteni)meg 2x9 vagy több stat(str/qui?vagy vmi hasonló)
AngeLujo
Nemá 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Toa cuccok iszonyat olcsón vannak kint CM-ekbe, amúgy mi ennek a bracernek a pontos neve? Megnézem hátha árul valaki 😊

Botond
SH-ban akár 50ig is lehettek,folyamatosan van piri-lila mob(például a sárkány még 50en is enyhén lila),és ott van az egyetlen drop (warshade bracer),ami minden templatében szerepel jóformán mind a mai napig,és nem questitem,szal már csak azért sem árt ott farmolni 50ig,hogy a 8(vagy amennyi kell) wsbracer meglegyen,mert pry/hibibe is ilyen 1platináért megy ahogy néztem excalon meg minden többszöröse
mire rvsrzni jöttök HH valszeg befuccsol, van rá két hetetek szerintem hogy találkozzunk, szal go go go :>

zzz

Uberlama
HHsoknak : leendõ ellefél grp ismét kemény xpzésbe kezdett hibibe, uj emberekkel kiegészülve. uj srácok 33-35ösök már, mi 42-43, shrehoo hillsbe zergelünk aztán fomor a terv. ezt azért irom egyrészt hogy legyen vmi a topicba :p másrészt azért hogyha van vkinek a hibisek közül tippe hol van olyan hely ahol sok ezeken a szinteken piri-lila mob van ami még esetleg voulnerable energyre is akkor azt szivesen vennénk. :o mert shree-izé hills jo csak zergelgetni kell picit. (aztán igy nem tok bardal rendesen afkzni 😛 )

Botond
fidel:kimész amghez becampeled és farmolod õket?lol
Átcuccoltam Kameleon animistáját 1 kicsit és teszteltem vele 1et. Lvl 45-ös, 287 dex(buffolva),+10% casting speed,+25% spell duration bonus,+23% power bonus, meg 1-2 más bonus, de az nem befolyásolja a gomba tesztet.
2.8-9(lagtól változó) másodpercenként tudok gombát rakni vele.( 5 sec az alap casting time) 2,5 percig élnek a gombák. 52 db lvl 9-es gombát tudok rakni vele non-stop FoP mellett, ha power song 4-es is van a csapatban akkor lvl 16os gombával tudom ugyanezt.
Szerintem 1 lvl 50es animista RA-kal és jó cuccban 6x db lvl 21es gombát( 76 dmg/gomba) is tud rakni non-stop.
Valaki tud olyan oldalt ahol casting speed-et lehet számolni?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
nurf : http://www.petitiononline.com/meel1218/petition.html

Uberlama

AngeLujo
ding rr6 overpowered atombrutál fotm tank :p

Uberlama

jah, alb grp csak skill miatt jó... nagyon underpoweredek.

zzz

Hangianix
Kulonben is nem tudsz jatszani, ha albikent azt hiszed nem szar a setup! 😞

Uberlama

Hangianix
Te meg csak rr6 sorci vagy, ne szolj bele a nagyok dolgaba!!! 😄DD

jah ott kb olyan minden második alb mint tafaya prydwenen:<

Lourker

jah xDDD

zzz

Uberlama
muhahah ez a Krane az a Krane aki ide is irt ??? 😊 loooollll 😄DDD

Uberlama
hehehehe, beleolvastam fhn egy excalos topicba, vmi hogy az emain zergnek vége lesz-e valaha alb részrõl.
komolyan mondom ritkán mulatok olyan jol mint az excal/albokon, nem hittem volna hogy vannak ekkora seggfejek ^^ legfontosabb okok közé egy rr8as sorci azokat hozta fel hogy nem tudják mindazt berakni egy grpba amit a midik vagy hibik ezért kell zergelni Oo hogy nicns disease, meg 4 healing class (kivi vagyok shamy mikor healel 😛 ) meg cc clothba szal a szokásos dolgokat, aztán amikor killer is irta hogy az albi tank grp a legjobb akkor meg lehurrogták lol, eszméletlen, ilyenkor elgondolkozok hogy hogyan lett vki rr8as sorcival ha ennyire hülye oO

Itt volt a házunk elött 1 Ferrari F50es, 1 Lambo, 1 Aston,1 Pagani Zonda. Elég brutálisak. A hangjuk meg iszonyat. Megértem a nõket, hogy miért képesek mindenféle szexuális szolgáltatásra csak azért, hogy beüljenek 1 ilyen autóba. Ja ráadásul 1 néger figuráé volt mind.😊
4fins groupot le is löttem amikor megláttam elöttünk. Aztán szépen beállt a csarnokba velük. Már nincs is kedvem játszani.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Legjobb tank grp igen. Mondjuk hibik a sok battlemasterukkel es grapple-el megszopathatjak patchig.

Hangianix
5 masodperc is eleg, vegulis ti is 3 masodperc alatt oltetek a savaget. 😄

AngeLujo
A másik fele det tank volt, tehát steveh meg én, minket meg nagyon nem hat meg egy mezz. 😄

Jockey
balázs tõled is kérdek valamit😊
mi ez az idétlen hüvelykujj akármi?😊
egyetértés vagy mit jelképez?😊
megér ez egy üzenetet?😊

anti hero

Uberlama
nah csak instára vonatkozott 😛 de videoba kaptam insta stunt :p

õ már csak ilyen xD

Lourker

Hát übibõl kiindulva akit senki nem tud lemezzelni még 2 szer se ^^.(videon se mezzelték le az már más kérdés hogy a grp másik felét igen:p)

Lourker

jó sorcot hányszor insta mezzelik le ? 2x egy nap? :p kb annyiszor veszít mezz csatát, mr.smartass Tafaya xDDD

zzz

jah ^^ tafnak ment ofc:p

Lourker

lol m8!! xDDD

Evasive) 50 Inf - Retired. Easy mode isnt my style.
(Marve) 50 Shadowblade - Retired. Neither is Very Hard Mode

legjobb sig amit eddig láttam. \o/

zzz

Tafaya
Mr. "az insta mez szart sem er" 😊))))))))))))))))))

Tafaya
Mester urtol kitelik barmi, ha valaki olyat mond ami esetleg celba talal akkor jon a tragarsag 😊

Botond
gondolom ez mellément,de nagyon :-DDDDDDD
Már 1.5 éve beírtam hogy te vagy az egyetlen akivel itt nem érdemes vitatkozni mert egy faszkalap vagy. Ezért nem is kezdem el.

(az alsó kis idézetedet lásd magad elött mindig mert az az ilyen emberekre vonatkozik mint te.)

Lourker

:> rádõltem a billentyûzetre

zzz

Jockey
rock: ezeket az idióta kódolt jeleket te tanulod vagy gyakorlod vagy honnan szeded bazze?😊
siralmas😊

Botond
ha minden olyan balanced lenne mint albion,még mindig játszanék
lo l4 o l láxl 4!! .xkah hhha jye

zzz

Tafaya
Legjobb grp az albi tank grp volt, van es lesz amig vilag a vilag. Legalabbis itt azt szoktak mondani.

Tafaya
Megint baromsagot beszelsz, en csak a bolt range mezrol beszeltem.

Hát ja daoc már csak ilyen marad alboknál semmi sem overpowered . Midiknél és hibiknél annál több dolog aye Taf.. xD

Lourker