43179
  • Tafaya
    Szvsz elegge megbecsulendo hogy 2 hetente csinalnak valami eventet teljesen onkent :)
  • AngeLujo
    pfft, lenyúlták Apocot azt átnevezték? :p ez a copy+paste halál gáz az egész daocba
  • Bhalage
    grizli szemszogbol xD

aze a tankoknak se volt konnyu xD
  • Bhalage
    event1
    event2
    event3
    event4

jo kis event modernagravban a midi PL zonaban =) nem kis megrokonydesre elojottek a fold alol a demongenyak, szal jol wtfpwnoltuk oket :) par kepen a fogenya lathato...

ps: remelem grizli belinkelni azt a kepet amelyiken csontvazza valtozott Outkhast oO
  • RogueGigi
    Oroszok a tesóid? nahát.. :)
  • Bhalage
    megoldottam, hala orosz tesvereimnek
  • RogueGigi
    Állítólag midgarddal nem kompatibilis az xp :)
  • Bhalage
    OFFTOPIC

ujraraktam a winXpt valaki mondja mar meg hogy hogy lehet leloni ezt a rohadt uzenetkuldot mert 1orankeent kivag a desktopra vmi szaros fake hirrdetesekkel...
    pls help
    ty
  • Hangianix
    Pac healer es bd :D (+ ha van bb acc, az se rossz :D)

Egy haverom nyomta ezzel a komboval, Upplanden seperc alatt elerte a 40-et.
  • Botond #29645
    BD xpzés=beküldöd petet sárga mobra és sanyi,ezt 1000x szintenként :-)
  • Arwenke
    De a BDnek kell mana, azt pedig a shami nem tud adni, tehat sokat kell ucsizni.:)
    Casternerl a lagg is nagyobb gaz vagy nem?
  • Botond #29643
    BD+shamy,hidd már el :-D
  • Arwenke
    A skald es shami paros az nem jo?
  • Arwenke
    Oki.:)
  • RocketyATwork
    nem igazán mivel ha jobban megnézed :

warrior, messze a legjobb tank pvebe.
    Válasz 'Arwenke' üzenetére (#29626)

Ezt megelőző kérdésben fellelhető a realm amelyre a kérdés majd a válasz is értendő. De hogy te is mr kukacoskodó félre ne értsed javítok :) :

Midgardban shammyval PvEben szerintem warrior a legjobb (ml5 és lvl 50 rr5+ nélkül értendő eme kijelentés, svg jobb ha megvan fop és magasabb d-t-q rate), mivel szinte 0 downtimeal tudja ölni a mobokat (mig svg, zerk szépen lesérül shield nélkül és healelgetni kell.) Duoban is elég jó a kaszt rvsrben háááát oda inkább skald a speed és minimális CC miatt szvsz :p
  • Botond #29639
    én tegnap este jöttem haza,kicsibors még törökben van,jövőhéten lesz,én ilyen random nyomom most,amikor időm engedi,kb augusztus végéig nem is nagyon leszek benn,nézz be ha vagyunk vagyunk,ha nem nem :-)
  • Botond #29638
    warden > all fyi
  • RogueGigi
    Ebben én nem látom azt, hogy 'midgárdban' vagy ilyesmi :P Már nem mintha kötözködni akarnék, de télleg félreérthető :P RvRben meg inkább vmi dwer csóka, sztem többet ér mint egy warrior, bár lehet rámcáfol vmelyik middi itt..
  • RocketyATwork
    +rvsrbe is több fun mint egy paladin imo :x
  • RocketyATwork
    paladin nem midgardi tank tudtomal :>
  • RogueGigi
    Aszidtem az a paladin :P
  • Arwenke
    Botond, szoktatok este nyomulni, ki probalnam tudok-e veletek jatszani, mar van ToAm is.:)
  • Arwenke
    Tegnap kicsit nyomultunk, lvl 5ig es zold haromszog es piros valtakozott olyan 3seces laggom volt kb.
  • RocketyATwork
  • Botond #29630
    de excal-i tömeget nem fogja bírni a gprs sztem
  • Arwenke
    Van ott olyan kari amivel nem lehet dunat rekeszteni?:)
  • Botond #29628
    BD,és azt tudod is talán gprs-el játszani
  • Bhalage
    shamn melle tank, de igazabol ex/midben annyi tank van hogy dunat lehetne veluk rekeszteni.. szal nemtom
  • Arwenke
    Van egy baratom exca/midiben es nem reg kezdte a gamet, lvl 20 shamija van, az lenne a kerdesem, hogy szertnek 2en nyomulni es milyen karit erdemes a shami melle csinalni.
    Gondolom caster nem igazan jo ilyen duoban.
    Meele classok kozul melyik lehet jo, amit esetleg RvRben is lehet talan hasznalni, mar ha oda jutunk.:)

Sajna hibiben az eldemmel ezzel a gprsel nem igazan lehet haladni, ha csak nincs jo kis pl 4finsnel.:)
  • Botond #29625
    na meg warden se megy már le >.<
  • Uberlama
    bár ezek közül engem egyedül az átváltozos rész zavar :< (meg infiként az sm állitolag 50%os interceptje ami gyakorlatilag 95% kb)
  • Uberlama
    jo de ugyanakkor minden class csak akkor uber táp ha tudnak vele jol játszani. (necro nem táp imo :>), és ugyanigy van minden más realmbe is táp kari, healer, sm, shamy, savage :> (check my FH avatar :> ) tulképp warrior is armshoz képest ha ugy nézzük hogy egyféle speccel 50 shield mellett teljes értékü 2h van meg hogy mind2 másik realmbe van vmi átváltozos kari albiba meg nincs :<<<<
  • Bhalage
    tobb class van es szet van szorva a utility (igen jo lenne ha FG 10ember lenne nem 8) de akkor is ez faszsag, mert nem lehet egyertelmuen osszehasonlitani a kul realm kul classait...
    sorc is kibaszott tap, necro is, reaver is, theurg es a tobbi..
    egy jo grp kell a jo jatekhoz..
  • Uberlama
    bár mostmár 2 low rr sb nem fog lemenni mert mire egyet megölök addig leütnek engem is :<
  • Uberlama
    nem igazán. midiknek +20% melee megvan most és rr5 hunter sima ügy volt df nélkül, sbk se sokkal keményebbek csak amik eddig is high rrek voltak.
  • Tafaya
    Elozo a #29573 -ra ment
  • Tafaya
    En se szeretem termeszetesen, de en megprobalok nem adni okot ra. Szvsz 2 olyan kaszt van albiban ami jobb mint a tobbi realmben (RvR) az infi es a mincer, es FH VN minden attol hangos hogy ezeket nerfelni kell, es nem az hogy probalni egyensulyba hozni, hanem szetnerfelni. _Erre_ vagyok ideges.
  • Botond #29617
    infilek free-rp módba kapcsoltak? :-D
  • Bhalage
    yesterday - 172albz in emain xD
  • Rockety
    boom fire wiz zerg pictar :>