Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy eltevedt lelek?
:)

anti hero

Sziasztok!

Valaki tudna nekem 1 rövidke helpet adni,hogy hogy lehet a tradeskileket fejleszteni,és használni?:P Fõleg a fegyverkovács javitási képessége érdekelne :)

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Hangianix
11 honapig voltam inaktiv, az elmult 1 honapban sikerult 14 ora played-et osszeszedni. kb 15 ora boven eleg is egy honapra :D

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Uberlama
de azt tudom meddig marad így legalább xD jó sokáig :P IRL is nagoyn fotm game manapság tbh :)

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
én tudom az enyém mikor!! öö 2 hete, nem 2.5! nem ööö mégse tudom ;(

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

en mar azt sem tudom , mikor jart le az accom :F

anti hero

AngeLujo
az számít, mindig is számított :)
de megnéztem és nincs /level szal nem csinálok thid karit :)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Fogalmam sincs. Nincs es nem is lesz lvl 50 karim ott. De azt ketlem, hogy mas szerverrol szamitana az 50-es kari.

AngeLujo
van már glastonburyn /level?

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Dehogy, Glastonbury Thid-en is van elet! :D

Tafaya
Topic is dead?

max hany fos egy grp?
5
raid - 40

hogy nez ki egy setup pve grp?
igazabol levelezes - solo alapu
de egy normalis instance grp - tank healer 3dps

hogy nez ki egy setup pvp grp?
pvp az nem olyan mint daocba inkabb zerg/gank jellegu

anti hero

Pari
meg egy uccso kerdes wowal kapcsba:
max hany fos egy grp?
hogy nez ki egy setup pve grp?
hogy nez ki egy setup pvp grp?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
Epp szedem az eu klienst...de nem birok donteni a wl es a mage kozott:(
wlbe szimpi a pet,de mas nem...

A kérdés, ami tartalmazza a "Neptulon", a "miért" és a "nem" szavakat még mindig áll. :D

Pari
ofkorsz,thx:)

Botond
18-19tõl már van ally oldalon,és 14-15tõl horda oldalon. Már ha ID= Instance dungeon.
Pari
ID-k lvl mennyitol vannak?

Pari
jonn=jobb:)

Pari
Kabbe:)
Nem bonyolult...csakhat megszoktam,hogy vannak jonn ui-k...hasznosabbak stb:)
egyelore a mobinfot tettem fel...egesz korrekt addon...eszmeletlen sokat nem segit,de megjarja:)

Botond
Alap interface bõven jó.Majd 60on raidelni kell pár kiegészítõ.Ha túl bonyolult a jéták menj terisezni! :-D
Pari
Van vmi profi ui,mint a derida a daochoz?
mert nezegettem,de rengeteg van es nem tok valsztani:)

Botond
Passz. Nekem még nem volt ilyen.
Pari
Es mi van akkor,ha pl "vmiert szetfagyott a game" nem tudtam semmit csinalni, majd ctrl+alt+del-el kileptem es azota nem tok visszamenni..."retriving char list" oszt sanyi!?!?

Botond
Bank,szemben az AHval többnyire. Szintén egy õr,és kijelöli a térképen.
Pari
van wowba vmi vault keeper jellegu npc? es ha igen hol?

Botond
Krisz gondolatmenetébõl kiindulva veled is csak azért foglalkozok,mert hozod az átlagos óvodás szellemi szintjét. ^.^
Botond
Troll ugyanott kezd ahol orc,csinálj troll papot vagy sámánt. Át lehet vergõdni,de helyismeret nélkül bajos.
Pari
Bocs,hogy szetoffolom a topikot:)

Pari
lol:)

Haverral kiprobaljuk USen a horda oldalt....warrior melle,milyen tars passzolna jol duoba? en egy druidra gondoltam...de ti majd felhomalyositotok:)
Masik...lattam minden faj sajat terulterol indul ,mint anno a daocban...ha haver Orc lesz en meg tauren akkor lehet skipelni a kezdeti dolgokat es elrohanni vmi "capitol" jellegube ahol egyutt xpzhetunk/questelhetunk?

Máshogy fogalmaznék, Botondtól származik maga a Neptulon szerver ötlete, ímmel-ámmal indítottunk ott egy karit ami sokáig állt, majd kicsit késõbb mikor szükségét éreztük elkezdtünk ott aktívabban játszogatni. Botond nem játszik ott, õ továbbra is a 'tipikus' magyar communityval tolja bs-en és élvezi, hogy oszthatja az észt a 16 éves átlagéletkorú guildben... az ingerküszöbök különbözõek mindenkinél na! :D

Pari
Ugyertem,hogy US szerveren(barmilyen mmo) fel sem merul,hogy mas nyelven dumaljon barki is mint angolul(na nem mintha hu de perfect lennek:)) Daoc-ba(mint inkabb reteg mmo) meg plane...mondjuk ebbe a topikba se olvasni tul sok magyar szoveget, Gretsy tanarur beleolvasna, azt hiszem nyomban levetne magat a Lanchidrol:)
GWbe meg csak kapkodtam a fejem,hogy ki milyen nyelven dumal, meg amint meglattak a nevemben a HUN-t(tobbe nem lovok ekkora bakot:) lowbie magyarok csontig lejomoltak:)

sok a (magyar)paraszt a szervereken...na ilyenkor tudok csak annak orulni,hogy USes szerveren tolom a daoct:)

namost ez hogy jon ide? :)
sztem a magyar daocosok nyomaba -se- soha nem fog jutni egy magyar wow community sem.
johogy evek ota itt anyaztuk egymast, de igazbol az egesz csak egy jatek, egy hecc, soha nem sertodott meg senki verig, mindig adok-kapok volt a kulonbozo realmek kozott. plusz a forumozok donto tobbesegevel eloben is talalkoztam szal tudom hogy milyen top kis banda gyult ossze.

/na sentimentalis mod off

anti hero

Botond
Az eset fordítva történt. És daocban aztán az az 1% alatti magyarság nem osztott nem szorzott. Wowban is van sok hülye aki nem magyar,és sok magyar aki nem hülye. Toltam amcsi wowot is jó ideig (2db 60as) szal vannak élményeim a témában,és nem egyértelmû ennyire a helyzet.
Pari
Olvasgattam tegnap a wow forumot...hogy sok a (magyar)paraszt a szervereken...na ilyenkor tudok csak annak orulni,hogy USes szerveren tolom a daoct:) Sajna a GWbe is nagy csalodas volt a magyar tarsadalom, szal fenntartasaim vannak ,hogy EUs szerveren toljam a wowt...de latom Kryn meggyozott teged is,hogy rerolljal Neptulonra:)

Botond
Amcsi kliensben is van a fõkönyvtárban realm.wtf vagy vmi hasonló,abban van egy cím ahonnan patchel a cucc. Na annak a vége .us neked. Ezt átírod . eu-ra és jé,van eus kliensed. Aztán amikor patch nap van visszaírod .us-ra belépsz vmi kamu login/passworddel és elkezdi húzni a patcht. Amikor patchelt akkor megint .eu. Közben ha unod a banánt lehúzhatod az eus klienst és akkor direktben tudsz patchelni.
Pari
Ooo...mert nagy okosba US verziot szedtem:)
Most latom,hogy van EUs trial is...reggeltem is vagy 5 email cimmel egyre se jott mail....csak elkene kezdenem tolteni az eus klienst,mert visszamondtam a netem chello lightra es eltart igy egy darabig:)
Nincs vmi hely ahonnan a klienst el lehetne kezdeni tolteni,amig megjon a mial benne a koddal?

<#ejnye1>

+

<#mf2>

anti hero

Miért nem jössz Neptulon-ra horda oldalra? Keresd Bhal-t, õ majd segít mindenben... :D

:> kifarmoltad magad megint 1-2evre elore :>

anti hero

frászt feltoltam egy priestet lvl 11-re azt kb ennyi

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"

te is rugozol ? :>
te kis fotm bastard

anti hero

Botond
Aukciós ház. Nincs mindenkinek háza és vendora,hanem a fõvárosokban van egy központi piac. Bemész egy fõvárosba odamész egy NPC õrhöz és rákérdezel merre van akkor odaküld,és meglátod mi az. 3 NPC kikiáltó van városonként a nevük Auctioneer-el kezdõdik.
Pari
Aha,aha...ertema mit mondasz,de mi az az AH?:)
vok vagy lv8:)

Botond
Merülj el a világban,az a legjobb. Elsõ karira mining/enchant trade skillek ( 1st aid,cooking,fishing felvehetõ mellé simán,azok secondary skillek),és nyomj ahba minden cuccot,enchantot ne skillezd,csak disenchant a cuccokat és Ahba vele,így meglesz 40re a lovad ára. (elfnek tigrincs) Csináld mindig azt amihez kedved szottyan,ne hajtsd túl magad az xpzéssel,az elite hullámot már úgyse fogod be sose.
reroll gnomá :D

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"

Pari
Botond par jotanacs egy trialos extra noob NE roguenak?:)

Hangianix
39999 ota :D

sokaig ;>

anti hero

Botond
tejóég,erre meddig készültél?