43179
  • Krinyo
    itt lehet megvenni
  • Jak16
    hol lehet majd megvenni? Nincs valahol digital download????
  • Jak16
    jóó ez a játék? mert én most töltöm a Trial vrziót...én most valami kalandozós MMO-a vágyom..lehet benne csak úgy tájakon keresztül kasul menni?
  • tegla
    Sztem is jó poén

--spam--
  • steveh
    igaziból nem zavar mert van aki még mindig azt gondolja ,hogy jó poén :)
  • Bhalage
    sztem az egy eletreszolo megbizatas, amit soha semmi senki nem fog lemosni rola :D
  • Tafaya
    Akkor nem te vezeted a zerget? :)
  • steveh
    Nállam annyira zajlik az élet ,hogy a Nocturne-al vagyunk Avalon hibiben. Bansheem lassan készen van a pwnolásra. Valami 2 banshee 2 bm 2 druid 2 bard vagy 1 bard 1 warden groupot fogunk nyomni. Minden normális group erre a szerverre jött.
    Végre nem nekem kell szervezkednem vagy bármit is csinálnom. hihetetlen jó érzés :)
  • AngeLujo
    én elővigyázatosságból nem szedtem le, haha! xD
  • Uberlama
    én olyankor max megnézek egy daoc videt :p
  • Bhalage
    engem a multkor elfogott egy kis nosztalgia erzes, hogy kene vmelyik tort serveren menni 1-2kort de egyreszt se a tortservereket nem tudom hol vannak, se normalis daockliensem sincs, szal megmaradt kellemes gondolatnak, de cba utanajarni es megcsinalni
    :f
  • Uberlama
    jah, mintha más ember lennék xD
  • Bhalage
    welcome to the club
  • Uberlama
    ja, már minden daocot letöröltem csak a sshotok vannak meg :)
  • Bhalage
    eltunt a siged?
    !
    : )
  • Uberlama
    nem
  • Krinyo
    Darkness rising kieggel jár 1 hónap játéklehetőség?
  • Bhalage
    VPbol megis ki jatszik meg?:)

egyebkent hi steveh
  • Uberlama
    kedvem tán még lenne is, de időm most nem engedi nagyon az ilyesmit :I tanulás, meló, lányok stb. , daoc nem fér bele sajnos
  • steveh
    Na ide írom mert ezt mindenki olvassa a régiek közül.

Ki let rugva Hansi már egy ideje és bevettem pár Görögöt illetve az egész Villiage People guild be olvadt a midi AoD-ba. Jelenleg 2 zerker 2 caster 2 healer 1 shaman 1 warrior/bd groupot nyomunk és ahoz képest ,hogy mostanában kezdtük el közösen játszani elég jól csináljuk.
    Mondjuk szokás szerint mindig hiányzik egy zerker vagy egy valami. Szóval ha valakit érdekel és van is hozzá karija.
    Szomorú ,hogy már csak én játszom .
    Ubi nem érdekel a dolog téged a zerkereddel ?
  • dareiosz
    mennék én de nem megy a fizetös kari transzfer oldal már napok óta blizznek nem kell a pénzem ugylátszik hehe
  • AngeLujo
    istenem kéne venni egy rr5 körüli setgroupot valami amcsi serverre és rekordot dönteni rr13 dingelésbe ^^
  • Uberlama
    bl nélküli charge nélküli tank grp és durvák LOL xDDDD
  • Pari
    muszaj:/ ott dobjak az uj mythical slotos itemeket...meg osszekell,gyujteni vmi 24? mino relicet,hogy akitvalhassd a mauler trainert? Szal egy nagy budos uberlagos zergfest lesz agramonon,tele buzi rr10+ gank groupokkal. Kar hogy albionba egyedul 1 ertelmes gank grp van, azok is hibibol jottek...viszont a pally love es a arms love kovetkezteben most albion-e a legdurvabb tank grp/train...a fotm 1pally ,2-3arms,2cleric,1-2sorc,1theu, esetleg friar...hiper durvak
  • Krinyo
    valaki megtudná mondani miért lagol a játék?
    Látom hogy fut a player és néha vissza-vissza vágja méterekkel, vagy pl kanyarodásnál ugyanigy ide-oda pakolja.
    Vagy nem is tudom mi ez...
  • AngeLujo
    szerintem nem, mikor megjelent se lehetett sehol
    én itt vettem annó: www.dlgamer.com
  • Krinyo
    dobozos darkness rising-ot lehet itthon kapni?
  • AngeLujo
    egész egyszerűen nem kell odamenni :) (legalábbis rvr-elni)
  • Pari
    aye,es ha minden jol megy az uj anniversary bonussal(double xp es coin in classic terrains)a pigmy camp-en eleg hamar fel is lehet huzni majd egyet...felteve a sikerul a huje alb realmnek aktivalnia a buzi trainert...mert azert nem olyan konnyu lesz az...
    de szerencsere,csak hogy "szopjal paraszt" gondolta a mythic, egy 10x akkora dungeont nyomott be agramon kozepebe,mint DF...de kurva jo is lesz ott harcolni a animist es bainshee exploitokkal.
  • Uberlama
    nope ^^
  • AngeLujo
    tbh én kiváncsi vagyok rá, DE.... :)
    szóval csak ezér befizetni 1 hónapot az eléggé cba és hát nem úgy tűnik mint egy solo ikszpenzsön inkább az MMO részt próbálja erőltetni tehát egyedül nem hiszem hogy túl sokra mennék vele :o
  • RocketyATwork
    maradt még talpon vki daocb aki vna elég hülye és megveszi a newest expansion pekket?
  • AngeLujo
    szerintem inkább servant necro jobb mint a caba, bár cata mobokat nem ismerem hogy le lehet-e vele nyomni de toába elég szépen lehetett alázni vele. necronak viszont nem lehet se jugger se ml9 (ja classic server akkor nem szóltam). vegyél neki szerintem mcl1-et, rp1-et meg serenityt, wild minion nem lényeg mert szerintem 1x se fog eltalálni semmit, nem az a lényeg :)
  • Pari
    Szerintetek egy full matter cabby Jugg3-al, es red+25%buff bottal le tud solozni pl poc bossokat,vagy ilyen szep nagy dogoket?
    vagy semmi ertelme? vmi epic killert akarok csinalni....ha igen akkor a dmg shield melle milyen RAt vegyek fel? wild minion 3 vagy serenity 3?
    (classic szerver)
  • Jockey
    kálmán ha nem hozod át örihari:d
    PVP tökéletesen jó, nekem volt AB-be 2 mappvp amikor 1er sem nyertem, és volt hogy egy este 8ból 1er kaptam ki...
    Kétlem hogy BS ilyne szempontból bármiben is jobb lenne, szerencse kérdése kivel sorolnak össze...
  • Bhalage
    zerg!
  • AngeLujo
    és még majdnem a daochoz is köze van! :p
  • RocketyATwork
    mekkora forgalom :p
  • Bhalage
    es laza

• Chris

Amúgy hogy jön ide a "nagy pofád"? :D Szvsz teljesen átlagos.