Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:)
anti hero
Valaki tudna nekem 1 rövidke helpet adni,hogy hogy lehet a tradeskileket fejleszteni,és használni?:P Fõleg a fegyverkovács javitási képessége érdekelne :)
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
de megnéztem és nincs /level szal nem csinálok thid karit :)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
5
raid - 40
hogy nez ki egy setup pve grp?
igazabol levelezes - solo alapu
de egy normalis instance grp - tank healer 3dps
hogy nez ki egy setup pvp grp?
pvp az nem olyan mint daocba inkabb zerg/gank jellegu
anti hero
max hany fos egy grp?
hogy nez ki egy setup pve grp?
hogy nez ki egy setup pvp grp?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
wlbe szimpi a pet,de mas nem...
Nem bonyolult...csakhat megszoktam,hogy vannak jonn ui-k...hasznosabbak stb:)
egyelore a mobinfot tettem fel...egesz korrekt addon...eszmeletlen sokat nem segit,de megjarja:)
mert nezegettem,de rengeteg van es nem tok valsztani:)
Haverral kiprobaljuk USen a horda oldalt....warrior melle,milyen tars passzolna jol duoba? en egy druidra gondoltam...de ti majd felhomalyositotok:)
Masik...lattam minden faj sajat terulterol indul ,mint anno a daocban...ha haver Orc lesz en meg tauren akkor lehet skipelni a kezdeti dolgokat es elrohanni vmi "capitol" jellegube ahol egyutt xpzhetunk/questelhetunk?
GWbe meg csak kapkodtam a fejem,hogy ki milyen nyelven dumal, meg amint meglattak a nevemben a HUN-t(tobbe nem lovok ekkora bakot:) lowbie magyarok csontig lejomoltak:)
namost ez hogy jon ide? :)
sztem a magyar daocosok nyomaba -se- soha nem fog jutni egy magyar wow community sem.
johogy evek ota itt anyaztuk egymast, de igazbol az egesz csak egy jatek, egy hecc, soha nem sertodott meg senki verig, mindig adok-kapok volt a kulonbozo realmek kozott. plusz a forumozok donto tobbesegevel eloben is talalkoztam szal tudom hogy milyen top kis banda gyult ossze.
/na sentimentalis mod off
anti hero
Most latom,hogy van EUs trial is...reggeltem is vagy 5 email cimmel egyre se jott mail....csak elkene kezdenem tolteni az eus klienst,mert visszamondtam a netem chello lightra es eltart igy egy darabig:)
Nincs vmi hely ahonnan a klienst el lehetne kezdeni tolteni,amig megjon a mial benne a koddal?
+
<#mf2>#mf2>
anti hero
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"
te kis fotm bastard
anti hero
vok vagy lv8:)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"
anti hero