Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es Riell mindig 2FGvel "duo"zik? :p

anti hero

Hangianix
:p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

krane mindig ilyen stlong fgvel keni ? ^^

zzz

Botond
/who emain pry/hibiben lvl100 Kemor in Emain Macha ennyit írt játékkal töltött utolsó 2 hetében,pmelhettünk is neki válaszolt,csak lassan,mondta hogy törlik 1.69el /30at,amit most már láthattam pénteki hírekben is,de én végig azt hittem,hogy albok/midikis látják õt /who emain-el,egyébként állítólag champpal kente régebben,ilyen lvl100as formájábanmeg egy fénypontvolt,párszor láttam is,azt hittem gfx bug,késõbb mondták,hogy na az volt kemor :-DDDD
Hangianix
Bar o sok hulyeseget osszehord 😄, szal lehet nem igaz. 😊

Hangianix
Sycho azt mondta Pry/Hib-en jatszott.

Botond
Kemor amikor még játszottam nonstopkinn volt emainbe,gondolom õ is azt látta mit én,szal nem csodálkozok ezen :-D
Hangianix
DAoC/General Discussion

ez honnan van ? :p

zzz

Hangianix
(GoA-tol is ofc 😊 )

Hangianix
Kemor kilepett DAoC projectbol. Sullyedo hajo? :p

Uberlama
aha thx 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

vkinek megint eleg "sok" ideje van. menjel dolgozni :]

anti hero

Elsõnek is mit értetek bántás alatt?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tiffa
Igen, szóval miért is bántunk engem?
lol. hmmmmm nem egeszen errol akartam irni, bar volt nougyem is :] szegeny Tiffat miert bantjuk? O mar egyebkent is foglalt:]

anti hero

Botond
o1 ub34h gu1ld!!!111 c4n 1 j10n??!?! 1 4m t3h l33t m45t4h 4nd w4nn4 pl4y l33t f0tm gr0up t0 5h0w my 5k1llz!!111

megfejtõk között ML raideket sorsolunk ki...hogy az ex-guildemben egyesek mennyire ráérnek btw lol
Na volt valami nõ ügyed? Csak nem Tiffa?😊))))

hogy a mester hogy elb*szta amit mondott (felrecimezte a nagy felindulasaban :>
egyebkent meg probalom elkerulni az ilyenolyan flemeket..

anti hero

uraim, visszajottem :p

vki dobjon mar meg priviben a HH ubertitkos forum urlrol, mert uj gep, uj net, csak en vagyok a regi, szal elvesztettem (hogyan vesztettem el a ... :] ) minden ilyen netes cuccom :]

Fidel : irok majd neked egy jo kis privi uzit, ha lesz 1 szusszanatnyi idom :]

anti hero

Cursed Forest 56,5k 25,5k egy halott fa tövében 4 finliath jelenig meg egyfolytában ahogy irtod õket. piros-lila 50en és nincs downtime. Egyfolytában lehet húzni õket. Persze max 4et 1xre😊

Botond
van,de azt ne kérdezd hol,én mindig stickeltem vkihez úgy jutottam oda,és oda 45+os fg kell,mondjuk ez igaz 4 finsnél is,szal ezek nem a lvl15-20as xpzõhelyek lol
Uberlama
aha namost SHba warshades több helyen van ? mert mi átmentünk északon a gianteken aztán tovább Ere és fel észak egy zsákutca-rész egy faluval a végén meg összevisza warshadek meg midnenféle más hasonlo. szal van vhol jo kemp ezekbõl ? mert kissé zergelni kell jo xphez

Botond
bementek cfbe caintól,rátapadtok balra a zonewallra,és nem eresztitek el amíg oda nem értek :-) egy csomó finliath lesz együtt,konkrétan 4,na az a 4fins,de sztem SHban warshades jobb hely,csak 4finshez egyszerûbb eljutni azé szeretik
Uberlama
ööö azt mondd már el nekem hol van ez a nagy-hírû 4fins ? : )

Botond
loooooooooooooooool
Tafaya
Ez Botond 26298-as uzenetere ment, tippeljetek melyik bongeszo alol 😊)

Tafaya
Ha rajossz mi a megoldas ne habozz kozolni 😊

Olvastatok már az 1.69ben lévõ druid,healer,cleric ujításokat?
Az absorb buffot állítólag 1 sec alatt varázsolja és ha saját magára nyomja a druida akkor a 2hed savage valami 30 dmg üt rá + a druida lekapja róla a combo buffokat gyorsan.😊

Még nem töltöttem le.

Botond
asszem 2x is elküldtem ugyanazt :-) tegnapelõtt megin,mert nem írtál és elbizonytalanodtam,hogy megkaptad e :-D
Botond
btw van vkinek operája?mi a túrót tegyek vele,hogy tudjak megint válaszolni?mert minden szép és jó benne,de kiidegel ez,hogy rányomok a válasz gombra,erre újratölti az oldalt,de persze nem jelenik meg a kommentemben,hogy mire válaszoltam...
Ja azthittem most küldted a napokban.😊
Azt már olvastam.😊

Jó az ml9is. 10 secing nem tudnak megsebezni semmivel se+CC se hat rád. Igaz te se tudsz semmit se csinálni.😊

Botond
na de 5 napja küldtem már kb,szal lassan aktuális lenne lol
Ezen a gépen nemlátom azokat. Másikon meg animista van most.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Akkor csak ml8-on kell. 😊

Hangianix
Mi a ToA oldal cime? Valami visionakarmi volt azt hiszem. 😊

Botond
privire válaszolj lécci fidel
Azthiszem elkezdek 1 könyvet xpzés közben.😊

Jót nevettem rajtuk amikor az albik is ütötték a skorpiot én meg aláküldtem a zephyrt.😊
Ja persze elbuktunk ml10en. 17 emberrel nem valami könnyû😊

ML10-nél volt 1 pár albi is aki segített. Ott gyorsan kiprobáltam az ML8 zephyrt. Elég mulatságos. Forgószél szerû valami felkapja a figurát és szépen elringatja a GT-ig. Közben persze semmit se tud csinálni,de ellenség szétszedheti varázslattal vagy melee-ben.

Na az tényleg jó, de pve-ben semmi használható nincs benne. Egyedül az ml6 amit a staff of god elhozatalához használok. 10 plats-ot már csináltam vele😊

3 animista + FoP a groupon kívûl a 4fins-eknél 23 óra alatt felhúz 50re 5 karit. Ettõl hangos az egész vnboards animista foruma.
2 órája kezdtem az animistával a 4finseknél. 3 animista+power song 5+FoP. A gombás gombomra ráraktam 1 vasdarabot és azóta is rakja szépen a gombákat. 8 emberbõl azhiszem csak az nem afk aki a loot-ot szedi.😊

Hangianix
A healereknek kellene a sojo line. Meghozza ML9-en. 😊

Hangianix
En beloggolok mindig, de teny, nincs ToAm. Most mar valszleg nem is lesz.

A perfector MLbõl a cure disease,cure rezz,meg talán várostrom/védés-nél a FoP-t lehet használni rvr-ben. 10 db tulajdonságból ez nem sok.😊
Az artifactok meg nagy szívás. Elsõnek meg kell szerezni ami a könnyebb része. Lementem enchanterrel+BB+FoP-pal CM pit-be Abysmalokat ütni 5-8at 1szerrel. A power-em sose fogyott el és non-stop irtottam õket. 2 óra elteltével még nem érte el az artifact a 0-ás lvl-en az 50%ot. akkor eldöntöttem, hogy nem is kell nekem ez az artifact inkább😊

Szóval miattad esett szét!😊)

Hangianix
Mint ezt mar sokszor elmondtam /gu-n es forumon is, azert nem vettem meg a ToA-t, mert ha nincs RvR, akkor nem akarok ToAval szopni. Ha lenne RvR, akor megvennem a ToA-t, mert latnam az ertelmet. De azert ToAzni, hogy talan majd lesz csapat az nekem nem megy.