Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
pl te az örûlt moderátor,aki a remekbeszabott flémelõs kommentjeimet törölgeted? :-DDDDD
Jockey
no elárulok akkor valamit itten😊
botond és én majdnem klántársak lettünk L2-be😊
no erre varjatok gombot😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Forumra egyebkent nem lehet alapozni, rengeteg normalis embert lattam teljesen megvadulni a forumokon.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

rofl:p

Lourker

Hangianix
Mi egy kiveteles guild vagyunk. Nalunk se jo fej, se normalis ember nincs, csupa faszkalap. 😄

Botond
nem mondtam,hogy ki kért kit :-D csak hogy többször volt kérés :-) vagy 20x :-D
Jockey
botond: hát azért ezt a nyugodt alvást azért megnézném, te kis szájhõs..😊

Hangianix
Egyszer nem kerted. Legalabbis en nem tudok rola. 😄

Botond
engem többszöri kérés után se vettetek be,szal én nem lehetek :-) btw
Botond
hmm,lehet blockolni címet,vajon mit szólna,ha bannlistre tenném?végülis a nyugodt alvással töltött éjszakák egy idõre biztosítva lennének :-DDDDDDD
Botond
ne is mondd,az asszonynak is van még egy óra hátra,és úgy látom nagyon ráér meg 2 percenként bombáz emailben vmi okossággal :-)
aki eclipsében is az volt xD j/k

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jaj egyetertek

anti hero

uristen HHban ki a faszkalap?!
:]
neveket akarok!
:]

anti hero

Jockey
rock: jah, csak kérdés mi a többség?😊
meg hogy hol fazsfej?😊
esetleg kijár e vele fórumra, esetleg nemzetközi fórumra, had ne soroljam..😊
amúgy részemrõl akármennyire is be vagyok baszva eszembe nem jutna olyat beszólni amit latino, szal sztem semmire nem menntség, hogy bebaszva azt mondta amit mondott😊
menjen már egy kis flame srácok, prögöjünk, még van félóra munkaidpõm..😛

minden guildbe vannak jó fej - normális - faszkalap emberek, eclipse se kivétel ez alól.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
azt én másoltam be ide :-) a mi guildünkbe akart joinolni a gyerek,latino meg annyira be volt nyomva,hogy pry.neten mellé nyomott,és hozzánk jött be,és izomból lefikázta a srácot
Gondolom mindenkinél ez érzõdik aki azt mondja hogy zergeltek:p

Lourker

Uberlama
én csak egytõl ovlastam egy hozzászolást azon mai napig jot nevetek 😊 egy excal albos akart vmi hibi guildhez menni pry-n, és irta hogy rr4-5 nem tom mennyi volt, erre Latino (köze nem votl ahhoz a guildhez) beirta hogy 1.5-2 év alatt csak ennyit birtál összekaparni gimp ?
na azota nekem is megvan a véleményem 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
elsõre 'reagálásaiDból'-t olvastam hirtelen nem is tudtam mit írjak vissza,hogy azé le is legyé ugatva,meg flém se legyen LOL
Jockey
ezt néha itt is lehet érezni😊 j/k

AngeLujo
Sajna fórumos reagálásaikból is érzõdik a magas ló meg az én szartam a spanyolviaszt életérzés..

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
amit én láttam eclipsetõl az megegyezik azzal amit fidel mond egyébként
Botond
hogy "ha 10seccel tovább élek ráhúztam volna ezt a halom töketlen marhát a 4fgnyi haverra,és a sz@rt is kizergeltük volna belõlük" :-DDDDDDD
mit gondolhat ilyenkor az ilyen ? :]

anti hero

Nem higultak és õk is negatív dolgokat mondanak fidelrõl tehát nemtom biztos mind a két fél máshogy éli meg ezeket a dolgokat:p

Lourker

jah sosolt purgolt csinált mindent, ha van esze tankokra rányom egy dd-t stunt hogy lejöjjön rólunk a speed és ugy fut el, de ennyi esze nem volt hála istennek (rr7es volt).

Uberlama
:p

tegnap volt nalunk is egy ilyen..
utanafutottunk es mikor vege lett a SOSnak kegyetlenul leb*sztuk :]
ahahahaha hh wub excal albz

anti hero

Jockey
fidel: hát jah, sajna minden "elit" klán elkurvul idõvel, mármint az rp-cow klánok
gondolom ahogy higultak (lehet nem is hígultak?) úgy jöttek a balfaszok😊
sajna emberekre jellemzõ mentalitás ez manapság netes társadalomba, érdekes módon az iylen meberek mikor elkzedik ajátékot és nincs még rr10es karijuk annyira normálisak, és valami aztán mindig elromlik😊

Tafaya
#2465502:

Emlexem ircen egyszer egy midi feloraig foad es die irl-ezett egy szolo minit mert az meglatva a rarohano fg-t elsosolt 😊 Itt tomeges anyazas lehetett 😊

Prydwen hibit át kell kersztelni Eclipse hibire ugy látom. Azon csodálkozom, hogy a jinn-eket nem eclipse-nek nevezték el a játékban, mert ezek repülnek és nem tudnak a földön járni 2 lábbal. 1 eclipse-es figurának megcsinálta ma staff of god-ot és a végén nem akart fizetni érte. Aztmondta azthitte baráti alapon csináltam meg neki. Ugyanez a figura meg 1 hónappal ezelött nekem okoskodott, hogy mind a 2 karit én irányítom és nem rollolhatok. Amikor meg mondtam, hogy 2en a testvéremmel játszunk most, akkor meg kiröhögtek, hogy nincs is testvérem+aztmondta a bard az én altom. Én meg mondtam neki, hogy ha ilyen okos vagy akkor a saját altommal és a fõ karimmal, hogy tudtam fellépni a szerverre 1xre. Na itt abba is maradt a vita. Most meg ilyet szól, hogy azthitte baráti alapon ingyen csinálom neki. Persze azt elfelejtette, hogy 4 nappal ezelött 1 plat-ban egyeztünk meg. Ezzel volt a 4. figura az eclipse-bõl akivel konfliktusom volt.(balszerencséjére azt is tudtam milyen karijai vannak még és láttam, hogy platinákért nyomták el a heat LW componenseket+amit az "igazságos" rolljaikon nyertek. Teli van pénzzel és még itt nekem kezd el variálni 1 platina miatt)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

nyugi megvarunk :] azert az ingyen rprol mi sem mondunk le egykonnyen
xD
/hug etc

anti hero

Uberlama
na az a lol 😞

Akkor mostmár leveheted. 😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
ezt az optimizmust oO

HH: pls legalább addig tartsatok ki amig legalább 50ek leszünk és tudunk találkozni :/

randomokra gondolok, jó grpok fg vs fgbe nyernek ezekel az rakal :p

AngeLujo
Nem baj nekünk nem zavar majd a bof, gyönyörû isntamezz alakzatba álltak a srácok 😄D

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

és ezért is irtozatós bof sos alboknál excalon, arra jó hogy húzzák az idõt ami nekik dolgozik (1.5fg at start, 2fg, 3fgnél release és 4-5fg a végén...)

ja ránézésre emberbe belenyilal "huh pbae grpal jó lett volna" csak az elsõ 2 fg amit úgy ahogy megöltünk volna "talán" sosolt on sight.

Botond
ja,ennyi szólózot is rég láttam :-D
ezekbol te egyet nem tudsz megolni, mert nekimesz ennek zergcsiranak es 4 bol 3 FG sosol etc :]

anti hero

Uberlama
wow mennyi rp egy helyen oO

anti hero

nem jön be a kép :|

Tafaya
btw azert legalabb valami "sorry for the inconvenience" sablonszoveget kitehettek volna a hp-ra ha mar 77 ember alatt osszecsuklott Uppland

Tafaya
#26326:

Kemor nekem rajta van a friend listan 😊

Uberlama
mi is látjuk õt who emainel ha ott van. és nekünk ilyen sokszög alakba jelent meg , egy kis doboz lényegében .)

szal mgértem hogy gimped albion, 2fg rr8 emberel kell kenni. ott a skill xDDD

pathetic.

zzz