Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ezen a szánalmas? Ez magyarország ma. Nem sokban térünk el USA-tól.😊 Az utcán ezek az emberek jönnek veled szembe. Szánalommal nem nagyon segít senki se rajtuk, már ha valaki akar segíteni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
nálunk csak nagyi meg a kutya néz ilyesmit :-) néha ha lenn vagyok a földszinten én is hallom mi megy benne,és vhogy annyira szánalmas,hogy nem tudok nevetni se rajta
Mónika+Balázs show a régi kabarék helyett van szerintem. Én majdnem mindig könnyesre röhögöm magam a sok tudatlanon.😊

Botond
az túl nagy kultúrális horderõvel bír,és messze meghaladja az én szerény értelmi képességeim
Nézd inkább a Mónika show-t.😊

Botond
abban az ominózus 2fgvs2fgben volt ami egyesek szerint nem is volt,ott bekillspammoltm 2-3at,és akkor még gyûjtöttem minden killemrõl a fotót(mondjuk te is gyûjtenéd,ha mondjuk rejuclericed lenne vagy hasonló offenzív karid)
Hát igaz most le kezdeni elég nehéz.

De akármilyen furcsa nagyon sokan azért pvse részét részesítik elõnyben daoc-nak(annak ellenére hogy pvse terén vannak jobb mmorpg a piacon). És vannak nagy guildek(pvse) akik segítenek mlk-ben(persze nem öröké elöbb utóbb annak is kész lesz aki csak 1-2 órát játszik naponta).

Aki meg keveset játszik annak jók az ilyen keep raid szerû rvsr raidek amibõl van kb2-3 hetente vagy csak zergel simán.

És aki most kezdi annak ugyanolyan öröm lesz a pvse is amilyen nekünk is volt pedig az elsõ 50 kari mindenkinek 30nap+ played volt.

Lourker

Csabee
Mert nem hinném hogy soloba valaha is leöltél volna 😄

Csabee
Gratulálok erre tényleg büszke lehetsz, gondolom kb olyan hogy ütöttek 3an és te meg bele licseltél a spammért :p
Btw te lefotozol minden killspammot olyan ritkán gyártod õket vagy csak szimplán ennyire sokat ér a skalpom?

Botond
na látod ráérnénk csetelni meg minden,te meg nem rakod fel azt a sz@rt
A legjobb az, hogy amig xpzik a 2 karim adddig tudok netezni.😊Mostmár nem csodálkozom az animista nerfen. 4fins-eknél van 3 animista akik 1 gombra raktak valamit. 8 emberbõl 2 nem afk szerintem. Az aki a cuccot szedi és az aki a puller pet-et gyógyítja néha(mondjuk neki se kell agyondolgozni magát😊). Délelött 10kor kezdtem lvl 45ön és most 47.5ös a BB. Közben fürödtem,kajáztam,bevásároltam és netezgetek.😊

Az a kritukus ML amelyiknél vannak ilyen 1-2fgos sub-questek. Ha csak BG step lenne az MLekben kit érdekelne a zerg.(Az ML3 volt a legrosszabb nekem)

Botond
mondom,6.1es legújabb verzió beüt,legalább nézd meg
Ha sz@r akkor én se akarom felrakni.😊

Botond
hát elméletileg ilyen spyware,de 6.1es verziója ami most fut az elég jó,a régebbiek valóban nagy szutykok voltak,de egyébként is legalább az egyik gép a tied,akkor meg mit szól bele?
Tafaya
A kritikus ML-ek (2.10, 4.2 stb) szep fokozatosan 'nerfelodnek', szerintem 1-2 patch es szoloba meg lehet csinalni ml9-ig 😛

Nem lehet felrakni. Testvérem azt mondja, hogy az volt az elsõ amit lepusztított a géprõl és hogy semmitse ér+ilyen sz@rt nem rak vissza a gépre.

Botond
holnap jövök vissza,béluka beszólt szétverem a fejét és lépek megin
Az elsõ az enyém volt. Neked meg nem kellett 1se. Inkább kiléptél a játékból.😊

Most arany életed lenne a warden-nel a 4fins-eknél. Wardent+leech-et mindig keresik. Warden mellé felhúzhatnál bármilyen karit 3 nap alatt.

Botond
azt a szart szedd mán le,és tedd fel btw már mindenki itt van,csak te hiányzol :-)
Botond
akkor jössz nekem 5platinával,azt akarod mondani? :-) mert az elsõ közös volt :-)
Képzeld el a Healers Embrace cloakot valaki elvitte a CM-bõl 10 plat-ért. Tegnap dobott 1et és gondoltam kirakom 10 plat-ért, hogy hátha van olyan hülye aki megveszi. Ma reggelre el is vitte valaki.

Botond
annyit simán megér :-) nekem meg volt you just killed csabee screenshotom :-)
Botond
már bejelentették az új fizetõs addont karácsonyra...
Jockey
csak a necrok járnak már ide (pl én😊)
haldoklik a gamma, így a topik is sajna
amúgy megnéztem aod videót, ismét kedvet kaptam kcsit gammához, mikoris szembesültem hogy esélytelen a dolog ha élvezhetõ karival szeretném tolni, és ismételten elgondolkoztam azon, daoc fejlesztõk vajon a programozáson meg tervezésen kívül mennyirre vannak tisztába a pénzügyi manageléssel?
vegyük egy alap playert, aki most kezdi
elkezd xpni, nem nagyon ismeri a terepet, kapásból vehet 2 kiegészítõt Si-t ToA-t, vagy nemtom van e ilyne összesített combó amit megtud venni
nos, szal tápol kínkeservesen 50ig, kimegy rvr-e, és rájön hogy hoppá, nics még artifactom, se ml-m, senkinek nemkellek
woaww, elkezd ml-t martifactot tápolni, de nemtud, mert a nagyja már lezavarta, és a büdös életbe nem fognak neki 60fg-l összeállni hogy meglegyen az mlx.y😊
nem beszélve az artifact dolgokról, amit ráadásul tápolni is kéne
ekkor vajon mit mondd az ürge?😊
khm,félév és talán lesz olyan karim amit tudok rvr-n is hazsnálni, vagy nem😛 (akkor lehet lesz ha bekerül egy jó guildbe aki télleg foglalkozik is vele, de..)
ja és ez csak 1 karakter, szal mással nem is tolja, mert ha véletlenül megtetszene neki 50 után egy másik realm másik karija ismét kezdõdik elölröl minden
szvsz ez elég gáz, nem hogy uj elõfüzetõ nem lesz így, hanem csak a régiek is lelépnek idõvel
véleményem szerint a toa azért jött elsõnek mert elõ volt irányozva wow, és ez volt az utolsó bõrlehuzás magyarán😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Csabee
van 200g-ért 😊

Uberlama
mi a helyzet ? manapság eléggé le van lassulva ez a forum 😛

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Nem ismerem õket, csak azt tudom amit az ML raideken csinálnak. Nem tudom ,hogy õk mit mesélnek neked, de nekem log file-ok vannak és csak azt látom amit írnak. Valószínûleg azért nincsenek jó véleménnyel rólam, mert én nem olyan vagyok mint a többi palacsinta akik csak a tökükek vakárják és annak örülnek, hogy ez az ML is készvan. Ha én ott vagyok 6-10 órát 1 ML raiden akkor engem érdekelnek a cuccok is és meg is merek szólalni ha valmi nem stimmel.
Én se szeretném ha valamit el akarnék susmutolni és 1 valaki mindig beszólna, hogy ez és ez a cucc hova lett. Vagy miért nem csinálunk most lotto-t ha 4 eclipses csak az utolsó mobnál jött és ugyanugy fog rollolni az összes cuccért.(ez volt az ml9 raiden)

Botond
ááá,dehogy is :-)
Uberlama
nem, nálunk is van ilyen imo : P

"Azért lett volna jó " kimaradt?:p

Lourker

Botond
ezért jó,hogy AoD egy huszadrangú noname guild,így mindannyian megmaradtatok normál jófej kiscsávóknak :-DDDDDDD
Uberlama
nem csak eclipsénél fyi! más top guildeknél is van ilyen 😛

AngeLujo
aki azt írja hogy aod még mindig zergel az egész egyszerûen valami más játékkal játszik, egy pár embernél az érzõdik hogy "én vagyok az Eclipse újdonsült rr10-ese megcsókolhatod a lábam" :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Glottis ujabb gyongyszeme. 😄
"And the consequent Mid defense of the strength relics showed that around 400 Mids supported the attacks (as they showed up to defend, causing the server to crash)."

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
eve is jó,csak hosszabb távon elég céltalan,azon is töprengtem befizessem e,de aztán nem láttam benne jövõt...ez a coh meg tuti kimarad,ez annyira lol,hogy nagyon
Jockey
hey nem úgy van az
25töl 1,5secenkétn is tudsz lõni van valami varázslat gyorsító lövésenként, persze +manáért😊
nem szintenként nõ, hanem mondjuk 10 szintenként😊
esc meg mûszik hidd el, de ez nem azt jeletni hogy nem fogom megnézni az EVE-t is még azéert😊
most kezdõdött city of Heros béta, lehet csinálok benne egy spiderman-kukásbácsi kombót, izig lehet az is😊

Botond
na meg a heal value is ilyen jó ha 0,1%al emelkedett,szal az is jó ám de nagyon...meg eleve ez a pvp még nincs is,de már nerfelünk,hááááát...most letöltöm shadowbane 15 napos trialt,aztán megnézem AOt is,csak van vmi normális mmorpg daocon kívûl
Botond
többen hívtak be,csak azé nem léptem be amit Zak is írt,hogy minek,ha úgyse gondolja komolyan az ember,én meg láttam az elején,hogy ez az excal/mid komolytalan vmi
Botond
hát,nemtom,nekem nem sikerült,a heal1-2-3nak meg full ugyanannyi a reuse timere,legalábbis azt a 0,2nanosec csökkenést nem éreztem ki :-D
Jockey
lehet leállitani varázslatot esc gombbal😊
reuse timer fix, de az is csökken szinttel felfelé

Hangianix
Lourky 50th level 4l0 dwarf healer

Hmm, nincs neki guildje es meg mindig csak rr4l0 😞

:p

anti botond kampányolunk most HHval azért nem vettünk be, talán a választások után próbálkozz újra :x

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
pedig az is szép darab volt :-) igazi remekmû,nem ilyen jellegtelen 0 információ tartalmú szpemm amit te csinálsz :-P
Botond
mondod te :-D
Hangianix
En a "majdnem mar kurva anyazos" kommentedet toroltem. 😊

Botond
ha kicsit jobb a játék(lehet cancelni a spellt vhogy,meg nem fix a spell reuse timere szintjétõl függetlenül),akkor azok is lettünk volna jól
Hangianix
Az ekezetekkel meg vannak gondok. 😄