43179
-
Rockety #29776 working m8 :p -
#29775 Elhuzodott kicsit. :) -
#29774 Akkor gyorsan kell theu + fop cleric modszerrel farmolni. :D -
Bhalage #29773 dori mi ez a bc flame ? xD -
Bhalage #29772 LOÁL ez a topic =) -
#29771 lolz -
Rockety #29770 lehet nem érsz oda élve, lassan megyek forgalmira :) -
#29769 szerintem passzive pettel is combatba vagy ha ütik a petet, de majd megnézem este. most menni kell lassan kreszre, szal lassan félhettek az utakon :o -
RocketyATwork #29768 passive-pet = no combat és jawhol mcl i fink -
#29767 meg amúgy is ha a peted combatba van akkor te is combatba vagy és keine mcl, szal mind1, hogy zöld pet vagy nari mer combatba teszi a tulajt -
Fidelcastor #29766 Mai nap bizonytalan, hogy lesz ml10 vagy nem. Holnap este biztos jó nekem. Csak írj 1 időpontot mikor. -
Fidelcastor #29765 Ha charmolni akarnék nem manamentalistát csinálnék.:)
Enchanter petet tudja gyógyítani jól.:) -
#29764 jó,döntsd el,mostanában elég zsúfolt a programom,írj ide,ha van konkrét elképzelésed mikor,és jövök -
#29763 MCL-el tesztelheted,ha HoTolás után rögtön tudsz MCLezni(ami valószínű),akkor nem vagy combat módban,manamenta egyébként is rr5-6 alatt nem tud még zöld petet se fogni,szal azt nem lesz időd hotolgatni :-) -
Fidelcastor #29762 1.70ben ha combat módban leszel FoPból nem kapsz energiát. A kérdésem az lenne, hogy ha manamentalista a petre varázsol hot-ot aki harcban van 1 mobbal akkor az combat módba rakja a mentalistát? -
Fidelcastor #29761 Ma este is jó szerintem, ha lesz ml10 akkor oda azért elmegyek az animistával. -
#29760 Ehh most nézem ezt tegnap este irtad. -
#29759 Marchus,egyszer megadtad a belépő kódokat nekem amikor ml9 v. 10 már nem is tudom volt és próbáltam behozni a karidat de ugye ld-hegyek.
Ha azóta nem változtattad meg és ezek a kódok kellenek nekem még megvan! -
Marchus #29758 nm, es sry a spamert -p -
Marchus #29757 esetleg Roope nincs ingame -ban? jol jonne a kodom ^^ -
Marchus #29756 valaki rugdossa fol nosfert vagy csabeet enerla -ra plz... ta -
Marchus #29755 valaki dobjon meg az aod forumanak linkjevel plz... -
#29754 Eddig 3 ora plussz ML5-re, es meg 6 step hatra van az egyik grpnak lol. -
riviera #29753 Akkor hívlak majd szerdától. Meg téged is Bazsi. -
#29752 ja,és napi 2x keresem a crafter gyereket+írtam a guildfórumra is,de semmi -
#29751 csak akkor resetel,ha a madár akár egy pillanatra is kimegy a házból -
#29750 hát holnap vagy holnapután este kellene,utána csütörtökön már elutazok,és nem is leszek 3 hétig,wardennel jövök,már be is vittem ToÁba,szal FF van,múltkor 1 gyerek verte le FFel az összes oszlopot,és nem resetelt,csak jó másfél óra volt :-D -
#29749 Nalunk ment a gtaoe fel, szoval nem tortem meg semmit. :D -
Fidelcastor #29748 Az egg leszedésének időpontját meg kellene beszélni előre. Ha csak 1magad nyomod a ram-mal akkor kb a 6. után resetelődnek az oszlopok. Kellene még 2 ember, hogy 3 oszlopot tudjuk egyszerre ütni a ramokkal. -
Fidelcastor #29747 Nekem jó szorakozás volt, de a mezzerek biztos szidtak, hogy melyik barom törte meg a mezzt.:)) -
dareiosz #29746 Gyere csak akkor dumcsizzuk meg hogy mikor és hol van tali -
#29745 Persze szoloztam a midi zerg kozepen, de legalabb jol ereztem magam :D -
#29744 En is ezt csinaltam shamannal :D f8 + ae dot, f8 + ae dot - jott 3k rp egy ostromnal. :D -
Bhalage #29743 beszallok hozzatok =) -
Fidelcastor #29742 Csináltam 1 manamentalistát is arti nélkül, de csúcs cuccokban. 46os 10%(még csak 9% a 46os korlát miatt) casting speeddel és 330 a dex-e már most. Tegnap meg elötte voltam rvrbe is vele 1 zerg-gel. Kinyirni senkitse tudok, de az aoedottal mindenkiből kapok jó rp mindig.:)
Bolg visszavételénél az első kaput ahogy lenyomtuk, mondták, hogy jön 1 midi csapat felénk. Felszaladtam az emain felé néző bástyára közvetlen a kapu mellé ahol az assasinek felmásznak. Maelstrom meg is érkezett csak a speedtrap egyből megfogta őket én meg felülről szépen aoedottoltam öket. Rohangáltak mint a mérgezett egerek, közben meg stunnoltam a castereiket meg single dot +DDztem. Szedett-vedett hibik ugy lenyirták őket, hogy tőlünk senkise halt meg.
Sose értettem a magas szintű rvr csapatoknál ezeket a dolgokat. Ugy el vannak már szállva, hogy azthiszik senki nem állhat meg elöttük.
Ja 1 animista meg körberakta a várkaput rootos gombákkal amit szerintem a BB fel is buffolt aoe buffal.
Speed trap+ 10+ rootos gomba meg kaptak a nyakukba 1ből 1 aoedotot és ez meg is öltet az előre tervezett nagy hent taktikájukat.
Átmentük odiba és bledmeernél épp 2. ajtó lement mikor jött 2fg midi. A legtöbb hibi játékos rohant lord-ra. 2 animista az udvaron nyomta a rootos meg FnF gombákat 3 caster meg(az 1ik én voltam:))az ajtó fölé állt és ahogy a midik beléptek az udvarra csak a legközelebbi target+aoedot-ot nyomtam egyfolytába+ a többi caster is osztotta nekik felülről. Senki nem jutott fel a toronyba.:))
Aztán meg nottmornál csufosan elbuktunk a túlerőtől.:) -
dareiosz #29741 Nem tom de 1 sörözés be iktathatnánk -
#29740 500-1000 gp az ara, csak nem lehet kapni :D -
Fidelcastor #29739 Én farmoltam ml9.1et az animistával és a druidával, de azt hallottam ,hogy midiben is kinyirja 2 ember. Albiban meg necro+cleric simán leszedi. -
Rockety #29738 : ) igen csak azóta only rvsrzel nem ? :P oda meg perfecter healer gimp :> ne vedd a szívdre thou :P -
#29737 Nekem van egy ML0.6 shamanom es egy ML4.8 clericem :D