Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol. Titkos randi a temetõben?😊(milyen romantikus.😊)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
mi 4en voltunk,ha az zerg akkor igen én voltam...aztán egyszer tdd beszorította albokat apkba,de már vagy 30an jöttetek kifele,akkor mi 4en is odaálltunk(mert chanter+eld+petes druid volt velem,és casterek taroltak szépen 2 bolt,mert eld voidos volt,meg chanter debuff dd és vkinek már sanyi is),de a 12vs30at se nevezném úgy hogy mi zergeltünk,és miután lelõttünk vagy 10-15 albok tdd is elfutott meg mi is 2 külön irányba(õk mentek mmg,mi meg megbújtunk,és a kis csoportokban kifutó albokat ritkítottuk)
ja,már hallottam ^^ Badbitie mostmár mehetne hamarosan mota5ös BBnek,ha még érdekelne a gém ^^
http://www.mythicentertainment.com/press/accountsplitting.html
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
nem,csak néha kimegyek n00bokat írtani,és mivel ezek hemzsegnek apk körül még egész jól is szórakozok ^^ de komolyan sose játszottam,elõszar szar net miatt,most meg más okokból,csak segítek fidelnek egy artifact-al+leduelezek egy havert,és kész,de ha már megy az acc gondoltam elütöm vmivel az idõt...btw boccs,hogy nem waveltem meg semmi,de annyian özönlettek ki,hogy a nagy tömegírtásban nem maradt idõm ^^ jó móka volt,csak mindig ránkjött a fg midi,és akkor földhözlapultunk mi is ^^
4en voltunk egyébként is ^^ igazi balanced fotm zergelõs group 4tw(lehet 5en voltunk amikor elõször láttalak,de jamies fél perccel késõbb loggolt)
Q: 1) Is it true that a bodyguarded person cannot be attacked .... even by spells?
2) Is it true that you can create a chain of bodyguards to protect a high damage caster type? For example ... Tank A bodyguards Tank B who then Bodyguards Caster C?
A: The reuse timer on Balance Boy is up! ”1) Bodyguard prevents melee attacks only. A person who is bodyguarded is still vulnerable to ranged damage. Consider inviting that archer or caster standing on the corner outside the portal keep into your group next time you head out to RvR.
2) A bodyguard cannot bodyguard another bodyguard. So no, it can't be chained.”
bzzz :>
zzz
lol?
anti hero
hm 7 hibát javitottam de még van ahogy látom, bocs, 6kor keltem azota güriztem telken szal kicsit kivagyok 😛
ja erre nem is tudok mit mondani, faxom végre minden kalppol, ugy néz ki kurva jok vagyunk meg halad a dolog erre bazzeg... ehh faxom kvian az egészel btw.
44 körül, hero még 40 alatt, pbt meg 46 (kapott fins groupot a dög :p) és sajna lelépett az egyik drood irl gondok miatt 😞(
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
hányasok vagytok hibiben ?
zzz
dehogy most az overpowered midgard idoszakot eljuk eppen
anti hero
hát tegnap engem nem ütött meg senki meleebe amig volt bg, egyedül caster ütött meg, nos ez midi-alb grpoknál is igy lesz :>
zzz
ja és a másik hogy a csaták úgy fognak kinézni, hogy aki bekapja a mezzt az fog szivni, minden grpnal lesz két caster aki másik casterokat kiszedi a picsába assistal miközben vki interruptol, tankok fõleg frontiersbe elég használhatatlanok lesznek, sajnos.
zzz
Nem olyan jó az a power leak, fõleg BG miatt és mert nem AE. Közben grappleznek rootolnak mezzelnek és nem tudsz ütni másik dolog meg az hogy a dmge elég lófasz (bár wardenél mind1 mondjuk) ezért egyszerûbb megölni a castert, ilyen interrupt szinten jó... de nem lehet ráépíteni, fõleg determ-nerf után.
zzz
Volt egy másik grp is:
3 healer, shamy, skald, rm (debuff spec), sm, savage. Szar volt a bard ezek ellen is szoptuk mezzet, gpztük. 2 druidát zephyrel kihúzták, savage megölte az éppen repülõ dr00dot, 2 caster meg kiszedte chantereket sec perc alatt.
3 healer, shamy, skald, rm (debuff spec), sm, savage. Szar volt a bard ezek ellen is szoptuk mezzet, gpztük. 2 druidát zephyrel kihúzták, savage megölte az éppen repülõ dr00dot, 2 caster meg kiszedte chantereket sec perc alatt.
zzz
2 sorc (1 body, 1 mind spec), 1 spirit caba ae diseasel, 1 mincer, 1 pala, 2 cleric, 1 merc (ofc fadeh az 😛). mind sorc spameli interruptot, caba + body sorc kiszedi castereket, fadeh mincer meg kinyirja supportot 😛 Nem rossz setup, bár petekel lehetne õket szivatni talán. Csak egy csatánk volt velük (nem volt gp és szivtuk a mezzet) kb 30sec alatt wipoltak :>
zzz
shammyról meg nem is beszélve,3healer folyamatosan gyógyítja,de ha oop akár élhet is,micsinál odajön és leüt?
clericet leverni babrásabb mint oopre ütni aztán hagyni a picsába hadd álldigáljon,és közben leütni a grouppot
/agree
warden bodyguard miatt jo, komoly dmgt nem fog leosztani, ezek a leakek meg (healeremen teszteltuk, egyszerubb/gyorsabb ha levernek, sztem kevesebb stylebol menne minthogy powerem eleri a 0t) :]
warden bodyguard miatt jo, komoly dmgt nem fog leosztani, ezek a leakek meg (healeremen teszteltuk, egyszerubb/gyorsabb ha levernek, sztem kevesebb stylebol menne minthogy powerem eleri a 0t) :]
anti hero
nonstop bírja warden ütni powleaket,szal ha 20%ot visz el akkor is oopre üt bármit 7,5sec alatt+tud warden is bodyguardolni,és közben akár gyógyítani is,szal majd meglátjátok
Botond lol felejsd mar el a wardenedet.
det5 forntierben 34% os kicsit jobb mint a mostani det2 szal nyugodtan feldughatod magadnak.
Nem fogsz te 5 ot beleutni egy casterba mert vagy bodygordoljak es akkor utni nem tudod nem hogy mannat szivni vagy megdglesz pbae boxban. Amugy mannaszivas ml 16-21% mannat visz nem fel mannat mint azt gondolod.
det5 forntierben 34% os kicsit jobb mint a mostani det2 szal nyugodtan feldughatod magadnak.
Nem fogsz te 5 ot beleutni egy casterba mert vagy bodygordoljak es akkor utni nem tudod nem hogy mannat szivni vagy megdglesz pbae boxban. Amugy mannaszivas ml 16-21% mannat visz nem fel mannat mint azt gondolod.
na tiplizek,mert télleg ideér az esõ,és akkor szopacs,bár nem úgy néz ki,mint ami ide akar érni,mert ilyen 25fok,és 7ágra süt a nap ^^
már most 3 mezzbõl 2 lepattan rólam magas bodyresist miatt(bár aszondják semmi köze hozzá,vagy nemtom mi a latest,de akkor is)
albi tankgroupnál is 2/sorc/theu oop utána 2 boxol 1chanter debuff ddzik,és sorban fekszik mindenki,mondjuk tovább tart így leölni mindenkit és ha jön az add szopacs(és jönni fog,mert albok olyanok prydwenen is),de fgvsfgben hallhatatlan lesz chantergroup...eddig se nagyon volt rajta fogás,de most teljesen nem lesz...
Det kevesebbet ad a NFben, szal azert tovabb maradnak detben, mint most egy det5-os tank. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ja meg persze warden+druid miatt eleve 50-60%resist van a wardeneken,szal befutnak albi pbaeboxba 2-2ütés icewizzikken,és helló helló,hol a mana style...
nézd ez akkor lenne igaz,ha abból indulnánk ki,hogy lesz mana mindenkinek,de ugye az csak hibi groupban lesz alap,hogy mana is van...deteres wardent meg mezzelgessed nyugodtan,odamegy kiüti a manad,és otthagy 95%hpn,majd ha mindenki oop chanterek leddznek vagy lepbaeznak...mókás lesz full oop albi group közé befutnak a chanterek és lepbaezik õket clericestõl mindenestõl mert a másik group oop...szal komolyan mondom...purge meg lesz warden deter3al+purgeal,druidok 1-1et healnek a boxból,nevetséges az egész...
Nem lesz mar gp-tek, azt ne feledd. 😄 Pry.Albok szerint caster grp NF utan = alb > hib > mid, Exc/Albok szerint mid > hib > alb. Ez mutatja a kulonbseget a hozzaallasban. 😄 Mondjuk mid grp nem lesz rossz, csak inkabb zerg ellen lesz jo.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
fölösleges,pbaebox wardenek ki kiütni a powot ellenségbõl aztán oop cleric mellett ha véletlenül lag miatt becsúsznak boxba a wardenekkel akkor sanyi...sztem bodyguardolt gyereket is lehet oopra ütni(csak nem sebzõdik),szal nagyon balanced lesz a warden...
battlemaster ability,beviszik fél manád el is tünt,na most ezt képzeld el cappelt ütésidõvel chainelik rajtad,hát olyan hasznos vagy fixen oopn(mert mcl-rpt is leütik),hogy nagyon...elméletileg fele endut elvinni,de nekem mint mondottan alap endregennel az enduleak(ami ugyanazokkal a paraméterekkel bír) megy 6x és nekem egyel kisebb styleendcsökkentõm van,és ugye 2t tickel az endsongom nem 5öt...
frontiers-el hibik annyira overpoweredek lesznek,hogy még...twf3 pl egy olyan warden RA lesz amivel fgt le tudok szólózni kb,meg hasonló finomságok...alb castergroup esélytelen lesz chantergroup ellen,mert egyrészt 2 sec alatt oopra ütik õket wardenek másrészt lezergeljük õket(lásd még 5pet),midik is hasonlóan beszopják,szal csúnya idõk jönnek,wardent részemrõl azért dobtam a kukába,mertmost annyira feltuningolják,hogy ha buffbotos bdvel szólóznék akkor is több esélyt adnék az ellennek lassan mint a wardennel...komolyan mondom,akik ezeket kitalálják még csak azt se tudják,hogy daoc a középkorban játszódik,vagy scifi mmorpg mint az swg...
hibiknél most az a menõ,hogy wardeneket respeccelik ezerrel 33as regrora,és akkor chainelik a powleaket sorc meg clericen,sõõõõõõõt AD most a 2wardenes setuppal próbálkozik,sztem ha bejön frontiers és megkapja warden detert ilyen champ/hero/bm meg a kukába mind...druid druid 3chanter 2warden bárd aztán rp farmin 4tehwin