43179
-
Bhalage #29896 najs one mait! -
Bhalage #29895 w00t? -
#29894 mondjuk midibe nem nehéz :PP -
#29893 az a másik jol elbujhatott én csak 1et láttam de szo se rola jol toljátok -
Rockety #29892 30k rp 3 óra alatt rr3-rr5 grpival oO ROX :> -
RogueGigi #29891 hehe néztem is mi ez a spam :) -
Rockety #29890 story a képhez:
herbal amgn, healelget, elkezdem pbaezni, leugrik utánna ugrok , eoyozik miközben kinyirom, GOL fg fent :P - ae mezzelem őket majd QC pbae : ) -
Rockety #29889 2fg hib vs us volt hpknál és hmgnél is m8 :> -
Rockety #29888
bocs ezt muszály nagyba :)) -
RogueGigi #29887 Zoyéknak szép dmgük van, de mint minden alb grp ők is gimpek :P Ami azt illeti zoy a leggimpedd rr11es excalon sztem, néha nem játszik rosszul (vagy mákból csinál jó dolgot :) ) de komolyan kiakasztó néha mit művel.. Amúgy tényleg nem zergelnek, ma is próbáltunk együtt futni velük (hibbik constans 2fgal rohangáltak, elwizardo and co.. mondjuk ez az elwizardo egy brutál gimp volt pryd/albiba, vhogy mindig halltak ellenünk ott, itt a hippi classok azért adtak kis skillt neki is :D ), de aszondta zoy nem akar 2fgal rohangálni. Ez van, emain már csak a zergről szól. -
#29886 weeee gimp :>>>> nem , az Csabi. én nekem bardom van Uberalma néven .. :D a chanterem Aproapo, de ezt vettem, mi van még öö, Lujo meg Luya néven van droodal 42es és épp még mindig dfbe tápolunk ?) -
#29885 apro én vagyok és a 2fg-be benne van dorins meg őő adrirali is :) -
Rockety #29884 vagy apró nem te vagy ? :) -
Rockety #29883 wtf 2fg m8s ? :p
sok sikert odinba, most teleportáltunk ki onnan kb 3-4fg midi van :< -
#29882 jah de olyan nincs available atm : ( -
Rockety #29881 nice :p egy mana eld str/con debuffal lökne egyet a speeden tho :>
-
#29880 tudom nem sokakat érdekel, de azért csináltam egy képet hogy mi hogyan duozunk.
duo gimpness -
#29879 én even...nerf francia billentyűzetet ba+,hugom hogy bír ezzel írni,nem értem... -
#29878 án most döntöttem el,hogy a tököm kivan és 3ghz 1gigaram meg radeon 9800pro inc,mert azé megegyezés ide vagy oda a türelmem sem határtalan ^^ -
#29877 és mondja azt valaki hogy a daoc nem szép... igaz nekem egy ilyentől felrobbanna a gépem, de akkor is :) -
#29876 Felhuzhatnatok egy mend/pac healert, vagy egy bd-t nekem :DDDDDDD -
#29875 Legjobb az volt, amikor kaptak mezzt, mini purge+sos es visszafutottak apkba :D -
Rockety #29874 Runeye and Malmo 1.
Runeye and Malmo 2.
lagfest :x -
Bhalage #29873 sztem ezek a sracok nem normalisak a szo szoros ertelmeben, de az is igaz hogy ma kb 3-4szer ugy kipicsaztak a random grpommal hogy csak na. BC guildgrppal mondjuk nem lenne gaz a GoL fg, csak nyaralnak az elvtarsak :< -
Rockety #29872 [11:02] <Zoy> it goes like this, if we win majority of fights
[11:02] <Zoy> Albs start zerging
[11:36] <Zoy> all of u fukking add
[11:36] <Zoy> add like fukking birtches
[11:39] <Zoy> U KNOW U GUYS WONT BELIEVE THIS
[11:39] <Zoy> but Me and OUtlaw Invented FG roaming
egy két gyöngyszem :p
[11:40] * Tankster huggles poor zoyster
[11:40] <Dorin> ^^^^^^^^^^^^^^^^
[11:40] <Zoy> when NP were roming 2fg
[11:40] <Tankster> there there
[11:40] <Netcode> LOL
[11:40] <Zoy> only whine today
[11:40] <Dorin> so you are an inventer Zoyster m8?
[11:40] <Netcode> i love u Zoy :>
[11:40] <Zoy> ask any oldies m8s
[11:40] <Zoy> ask any oldies m8s
[11:40] <Zoy> we wer the first to raom as fg
[11:40] <Zoy> dont need your approval
[11:40] <Zoy> just accept it
[11:41] <Dorin> yes but your fg consisted 20+ ppl ? :p
[11:41] <Dorin> nm
[11:41] <Zoy> u fukken Gibblet
[11:42] <Zoy> make it the MEssage of the Day
[11:42] <Zoy> outlaw and Zoy Invented FG roaming -
#29871 Irtam mar AoD forumon is, hogy a LoSo GMek (Zent, Multi, Hots, Diar) mind Carnificis Ministerium tagok (legalabbis voltak, amikor meg aktivan jatszottunk ott), sot Vardalimaae-nek van egy Vardali nevu championja is a guildben ugy 1.5 eve (lvl 50). Regi forumukon sokat spammeltem, az ujat csak most talaltam meg ^^ -
#29870 mint említettem: 200acuity=maxed powpool+concpool(már ha van ^^),szal ha 200as acuityd van intbuffnélkül,akkor igen,intbuff nem ad több powert -
#29869 thx :-) holnap megy a gépem,sztem most elég sűrű lesz a programom,szal használhatod az én accom is,ha esetleg kedved tartja :-) sztem kinntről se nagyon fogom tolni,majd ha hazajöttem és vágtam egy kis rendet jövök ^^ -
#29868 nem tom, azt tudom hogy Csabi most ott van és kezdésnek jo lesz ez a guild. nem feltétlen akarunk Lujoval a guildra hagyatkozni, ha nincsenek elegen keresünk alliancéről pplt aztán go ki és lesz ami lesz. viszont nagyon sok uj jo tagjuk van mostanába, és hogy két napja Csabi buffbotját használjuk xpzésnél látom a guildchatet és elég sokat levernek már enemyből, többször mondta Csabi hogy magas rr midi grpot vertek le , stb. igaz Zoyék még azért erősek ^^ de majd ha ott leszünk stb.. :D ha nagyon nem jön be akkor majd rr6 fölött keresünk egy másik guildet :D (mekkora genya vagyok pff.. :D )azt lesz ne mulass. bár most csináltak 2 nap alatt 100kt ggvel LS :D -
#29867 Killer: te már mindenhol megfordulsz ? :) -
Bhalage #29866 ha jol emlekszem a low society free rp kategoriaba tartozott a HH guildgrpnak :) -
Bhalage #29865 nevetseges -
Bhalage #29864 nincsenek kepek az emberekrol, met pampogtak hogy jaj igy meg jaj ugy ne fenykepezz mar, szal nem fenykepeztem oket... -
Rockety #29863 az a szomorú hogy azért mentünk odinba mert emainba Elwizardo guildje 3fgvel funolt amire állandóan ráaddolt Popov és Novamir grpja (asszem nem egy grpba voltak) -
#29862 mielőtt elkezdtük a hibizést, Csabee kicsábított barddal rvr-ni picit, szal kimentünk 3-an (chanter, drood, bard) odinba. 7 fős albi group feküdt mint a szél. Épített alb fg-n haltunk, de úgy hogy mezzbe állt mind, kivéve egy fire wizit. Aztán kimentünk Csabeeval ketten (chanter, bard) és amg-nél bealáztunk 5 albi stealthert (volt valami dragon knight is :p).
szal ez meg a másik fele, jó fg-vel ekkora brehon zerget le kellett volna verni :D -
#29861 Ilyen menta, chanter, ranger, ns, eld, druid kiindulo csapat volt. ^^ -
#29860 Ugyanez volt HW-ben. Thane sraccal duoztam, eloszor jott 3 hibi, utana jott 5 (ebbol egy druid es a hmg tornyot campelte), utana jott meg 3 hib m8, a vicc az volt, hogy nem mozogtak, csak hmg-t campeltek... -
Rockety #29859 a jobbról még jön kb 4-5 ember de azok nem fértek rá a képre -
Rockety #29858 jók a képek :>
jah itt egy kép mit csinál hibernia excal az elmúlt 2-4 napban :p
"GOL" - Hib FG versus us. -
#29857 btw ugy néz ki ketten felmelegitjük excal/hibit, és valszeg már guild is lesz, Low society elvileg, én a bardal Lujo meg nat droodal, szal meglássuk. droodot tegnap kezdtük és fins nélkül már 40es , duoztuk megjegyzem :) szal nagyon várjuk már hogy legyen rvr ^^ na mentem aludni