Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miert a te bb-d merre volt?

ez mié csalás? :> nem fair, de ez a játék már régóta nem az.

zzz

Botond
emainbe egy db skald volt a bbjével magára stickelve,és levert mert rajtam semmi specbuff nem volt,komolyan mondom...nem is érdemes ezzel az rvrel szarakodni mindeki ott csal ahol tud
Botond
<28-04-2004 05:54> Krnzacgh: only 4 online in the whole realm!!!
<28-04-2004 05:54> Krnzacgh: oh my god

gondolom ezt se albi írta pry.netre lol
Botond
11player online ^^
Botond
Network Maintenance
<2004-27-04>

Sadly this isn't about version 1.68 -we will talk about that at greater length tomorrow- but all the European Dark Age of Camelot servers will be brought down very early tomorrow morning (Wednesday 28th April) for technical maintenance. The shutdown is expected at 05 :00 CET and the servers are expected to be back up at 06 :00.

As for version 1.68 : providing no unexpected events occur, it will be placed live on the servers this coming Thursday. We will confirm this tomorrow and will give you the schedule for the patch then too.

Botond
nekem bejön az oldal mingyá be is lépek
Csak én nem tudok fellépni a szerverre+daoc home se jön be?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Crazyn
Ide is beírom, mert nagyon kell a reklám, mert kevesen vagyunk egyenlõre (2 fõ)
City of Heroes

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

xD

zzz

Hangianix
-->Roguegigi
Minden rendben van GoL-on belul? :o

Originally Posted by Herbal
Atm i think Zoyster is the biggest noob in game hes rr11 yet hasnt a clue

He cant drive for shit
He tries to pbaoe bomb fgs without the rest of the group
He wont stand still for bodyguard even though he been told to 198817987329 times
He will moc at random points of the night while buffing etc atleast 2/3 times a night
He dies atleast 3 times more than anyone else because he thinks hes a god that can solo fgs of hi rr mids n hibs byhimself
He wont stick up for atleast a minute after being told to
He deleted a rog necklace that he had in his scing so has 5% thrust resist atm n dies like kenny
He will break perfect mezzs with vp
Wont wait for buffs if any mid or hib group is between apk and amg must gank even if unbuffed!!!

Tbh the only reason he gets groups in gol is because his brother (outlaw) can actually play such a shame out has such a clueless twat for a relative

Yes hes fked me off for the last time tonight and i wont be grping with the useless cnt anymore

So if anyone else thinks zoys the joke of joke of excal feel free to agree below

Yes i will QQ more noob etc for the elite of fh but only if u ask nice!

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
bardmonak már van ae instamezze ^^ végre fotm lettem ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
2 het es csinalhatnank a grats threadeket 😄 Grats stlong Tiarna - Botond! Grats stlong Dragon Knight - Killerbee. Ha van 3 heted, akkor te Emerald Ridere lennel, en meg Defender/Invader. 😄 Biztos nem buknank le... 😄DD

Hangianix
kk, ment 😊

Botond
a ToA nem az rp farm ofc lol
Botond
õõõõõõõõõ,most hoztak 4et :-D ha lefarmolhatlak annyiszor,hogy rr5 legyek akkor beszélhetünk :-D küldj privit,ha komolyan érdekel a téma
Hangianix
Botond, szuleid nem szeretnenek hamarosan hazalatogatni egy angol ToA-val a borondjukben? 😄

Botond
ha esetleg nem jönne össze hétvégére 99%,hogy nekem összeáll minden egy eoy raidhez
Botond
majd jövõhéten vmikor segíthetnél szerválni mind2t :-) scrollokat majd lövök vhonnan :-)
Nhem akarok beleszólni a dolgodban owe.... ööö, mind1, a lényeg hogy Roope nevét elbaltáztad... -p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Necro bugos, nem hat rá egyik ml specc ütés sem, nem veszít buffot, sem powert, persze nem 100% hogy bug, csak gondoltam szólok. A forceful zephyr mûködik a shaden (ami sztem mondjuk lol), viszont nem találkoztam még power elszívós stormmal, ugyhogy azt majd legközelebb ha van érkezésem szüttyögni vele letesztelem.
Healer embrace cloakot elég nehéz lesz szerezned szerintem, már 1 hete nem is láttam a mobot pedig minden reggel megyek arra 1 kört.

Ma este fogom a healer embrace cloakot elcserélni a tojásra+encounter-re, ha minden jól megy. Most ha neked is kell tojás akkor miért nem mész el ml2re?😊
Ugy vettem a scrollokat hozzájuk, mert nekem 1se volt. Rá kell kérdezni vagy CM-nél megnézni, hogy kinek van és mondjuk miért cserélné el. Megnézem van-e amit kér érte és ha nincs akkor perkálnod kell értük.😊

Botond
fidel: mivan a tojással?mert én 82%MLxpnél ld lettem,és az asszony nyomására nem is jöttem vissza,és ha megvan a tojás akkor lehet nem ma küzdenék MLxpvel,de ha nincs elmegyek ma ML2 raidre,és akkor meglesz a FF skill...btw farmolni kellene nekem is egy oroszlános köpenyt,egy tojást,meg a scrollokat hozzá,és az övhöz,annyit xpzek mostanság legalább legyen értelme :-)
majd jovok vissza vmikor :]
bocs hogy szo nelkul leptem

anti hero

Hangianix
Nem jon be 😞((

Én tudom hogy alap :x

zzz

Tiffa
BAZSI 😞
Uberlama
artifactolni mindenképpen. nem nagyon látni de már mind3 caster kezébe artifact staff van. szal artikat mindenképp beszerezzük (tudod +10%cast speed alap meg ilyesmi nyalánkásgok, szvsz egy dream sphere is lesz grp wolf morph miatt) , mlek, hát ml2 végéig (2.10 necces az egy tank karival illetve 2 ha wardent nézem) fgvel meg lehet csinálni szal addig tuti de ml 4 mindenképp kell majd grapple miatt, bodyguard meg majd egyszer talán véletlenül. szal ha lesz forumonhogy vna full ilyen meg olyan raid ami kell nekünk akkor valszeg elmegyünk rá de nem 24/7be. szal rvr az elsõ 😊

go go go 😊

kérdés: ML + ARTifactolni ti fogtok? nálunk ez most a fõ próbléma, csak kiváncsi vagyok nálatok hogy állnak ehez hozzá.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
ToD, egyelõre még csak lvl 45 körül, de haladunk! egyetlen low lvl csoka van , az egyik drood, bal oldalt, ö tegnap joinolt a kie3sõ srác helyére.

xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Pár kép a gyûjteményembõl:

Excal/Hiberniában azt szerettem hogy nem mindenki killer meg wtfpwn beállítottságú elmebeteg, hanem elég sok segítõkész, kedves, vidám karival találkoztam:
kép1

Prydweni megoldás a gyakori ld-k kezelésére. Ha sûrûn kihalsz belogolás után egy idõ után feladod és eggyel kevesebben terhelik a servert(A képen látható midik valószínûleg GOA alkalmazottak):
kép2

Agyonnerfelt savage group:
kép3
kép4

Botond
mi trióddal kaptunk el 8an,igazi fair küzdelem volt ^^
Hangianix
En 50%-ban egyedul, utana egy armsmannel voltam 30%-ban es a maradek 20%-ot toltottem trioban. 😊 Amikor meg korabban megtamadtak Jamie-t 2-en, nem is avatkoztam be, pedig biztos volt, hogy hal, de csak /hug /salute /cheer spamet nyomtam. 😄

Botond
ma 13dik vagyok hibibe :-DDD még 2 óra és megvan a 2fg a zerghez :-DDDDDD
Botond
hát mi épp 6an jöttünk amgtõl 2en hmg aljában vártak,hogy odaérjünk,és egyszerre lecsaptunk,legyilkoltunk titeket,egyesítettük a grouppot,kaptunk hátulról egy mezzt,és sanyi,mondjuk ilyen 5caster,champ+hero+warden szintû balanced grouppal várható volt...utána én ki is léptem mert akkor megindult a "namimostmajdmegyünk2fgvelésütünkdenagyon",és az annyira nem mókás
Hangianix
Bocs, kb. 20 embertol koszontem el akik kozben pm-eztek nekem, hogy reg lattak, csak a guildemtol, az alliancetol es toled nem. 😊

Tiffa
Btw eltüntél. Szóval szia.
Hangianix
En, egy szegeny chantert 5x oltem meg, kar hogy abbol 4x rs volt 😄

Botond
hangi,ez most te voltál,vagy kölcsönadtad az acct vkinek?8-)
ejnye.
xD

anti hero

Botond
mondjuk elsõ hadvezér,aki az "utánam"-ot preferálja az "elõre"-vel szemben lol
Botond
ja,lol is volt,hogy õ halt elsõnek ^^
Tiffa
Ne részletezzük, de a lényeg, hogy Steveh stuckolt a relickel az ajtóba ...
Botond
mi volt ez a szánalmas próbálkozás ma délelõtt?mondjuk,ha nem épp akkor indulok rvrni,és nem szólók be alliancére,hogy nadehé 69en jönnek de nagyon még sikerül is :-P még pry.netre is írtam a chatbe gyorsan,hgy nadehé,és jöttek is a népek(mondjuk guardpop sokat segített^^)
Csabee
aha #25731

Uberlama
Vismaior az badtaste ? (zippo itt)

Tiffa
Hát tegnap egész nap nem volt normális albi group, egy rohangált kinn, azt én duóztam elöbb a pala haverral aztán Fadehval, aztán inkább stealhter group, mert szétuntam magam.
beszalltam volna bukiba kar hogy nem voltam elerheto
stlong grey con bardom pknal van loggolva emainben, ott szoktam futkoraszni poenbol

anti hero