43179
-
#29856 és semmi kép rolatok ? :<<< -
dareiosz #29855 Jó képek csak a belött kopasz elájult Zak-ot hiányolom hehe -
Bhalage #29854 na latom doglodik a SG..
nesztek par kepecske tegnaprol.
sziget 2004 tegnap
lets go in m8s
odabent 1
odabent 2
das nagyszinpad
housing zone
osmetal rulez
headbang 4tw
fun loving criminals rock da house
cg join xy and lets zerg m8s!!! -
Fidelcastor #29853 Leteszteltem és a karinak a base intjétől + ami a cuccokból jön + int cap + power cap + %powerpool-től függ mennyit tölt a FoPból. -
Marchus #29852 a duskwave bugos? mert nekem 723k rp -em van rajta es 43k last week rp...
mar 2 hete nhem leptem be daoc accomba? -) -
#29851 nem buffra gondolok mert buffolva és buffolatlanul is ugyanannyi mana jön, hanem hogy scbe mennyi acu van. ez számit szerintem, nézd meg ha levevszel vmi acut ado cuccot. -
Fidelcastor #29850 Bufftól nem függ. Egyiktől se. Az elöbb néztem a játékban. -
#29849 biztos hogy adott kari acujátol nem függ ? oO mert szerintem igen. contol nem hiszem mert bufimnak nincs viszarakva a constija (ergo 0 :S) és mégis kap 20onvalamennyi manát fopbol. -
#29848 már viszavették :<
amugy durva volt mert lujo volt bardommal én meg chanterrel duoba, 3 midi aztán még 2 midit beownoltuk, ez alapvetően ugye nem nagy dolog ilyen duoval de egyiknek sincs sc, chanter manája kb 1 tank megölésére elég :> meg ilyenek szal we ownz!!!'1111 -
#29847 GIVF!! -
Fidelcastor #29846 Ja valamelyik tóbiás modta még 1.68ban, hogy a con-tól függ. Valaki meg tudja ezt erősíteni? -
Fidelcastor #29845 Varázslónál mitől függ, hogy mennyi powerja van?(a + %powerpool és a +powercapen kívűl)
Mert a + int-tel biztos, hogy nincs kapcsolatban.PL az acuity buff nincs hatással rá. Ezért is írtam, hogy int-től nem függ. -
Kalinka #29844 felnyomtam rangered 4-5 szintel de szar volt a csapat és leléptem (fop is elment).
Accom closed szal addig néha belépek majd Zak accával utolagos beleegyezésével .
Kicsiborsnak meglett a moc tegnap :D -
Bhalage #29843 ja meg viszek fenykepezot ugyhogy majd rakok be par kompromittalo kepet =) -
Bhalage #29842 baszki es mi meg most megyunk szigetre a tobbiek mar ottvannak, en mindjart indulok QQ
na majd holnap jon az ellencsapas -
#29841 Hahaha xDDD Leffe Dark jó lesz. :) -
RocketyATwork #29840 ja itt pmlget hogy milyen sört szeretsz mert az eddig lappangó "vegyek 3 láda sört a havernak" érzés tört rá :> -
#29839 A fórum rendszeres olvasói előtt nem titok, hogy csak leplezed valós érzelmeidet m8! ;-) -
#29838 Egy időben HH-nak sűrűn volt keepje, még DC is volt a mienk. :)
Ezzel szemben CM-nek (albi guildem) még soha, szóval még vannak céljaim a játékban. Mondjuk még NF előtt kellene. :DDD -
RocketyATwork #29837 bahahha azt olvastam hogy kep - kép sory m8 xD -
RocketyATwork #29836 ez mind? -
#29835 első és aszem utolso Tears of Darkness keep odinba, excalon :) -
Bhalage #29834 alap
xD -
RocketyATwork #29833 on schedule m8r. -
Bhalage #29832 a reggeli random emain grpba sikerult 3 rr10est es 1 rr9es belesuriteni a maradek noob r5+ es jomagam volt :> gondolom orultek nekunk szep rp jott =) -
#29831 as i said: -
dareiosz #29830 Holnap Sziget raid akit érint a dolog 4 körül van tali a helyszin még pontosítás alatt de majd irok sms-t ha már tisztáztuk -
Bhalage #29829 szia -
#29828 Bhal, kivagott ld-re a DAoC, de nem akarok visszalepni mar. Szoval: r -> szia -
#29827 How rude m8! :p -
#29826 már a haversrácnál van,oda most asszem nem megyek,hugom is bevezetette a chellót,de szar a gépe,szal innen nem lesz daoc >.< hívd a srácot ő odaadja,és fordulj fel -
#29825 Akkor odaadhatod szemelyesen is a TOA-t. :DDD -
#29824 Hova megy, ha nem titok? :) -
Bhalage #29823 ugy van xD tanulom a nyelvet =) -
#29822 két óra múlva indulok pestre,holnap legénybúcsú pénteken jön utánam az asszony,szombaton lagzi,hetfőn megy a repülő :-) -
RogueGigi #29821 Azt hittem ma mész nyaralni, vagy vmit félreértettem? :P -
#29820 nincs is jobb mint szabadság előtt az utolsó munkanap esőzésbe fullad,és hirtelen még egy szabadnapja lesz az embernek btw ^^ -
#29819 fater mostanra keveredett elő,hogy megkérdezzem mi is ez :-) anyanyelvi szinten beszél oroszul,nekem már csak a cirill abc felismerése és pár szó a tudásom :-) -
RocketyATwork #29818 notice reply time m8!!! -
RocketyATwork #29817 ami nem késik az nem múlik m8!