Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
bazzeg mindenki megy a szõlõbe venyigét égetni még mielõtt odaér az esõ,vagy mi a tökömért nem alszotok ilyenkor? :-DDDDDDD
Hangianix
Hibiknel 1 def pbaoe kell a petekre.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Spirit caba? Vagy body?

Botond
erre most szívesen beírnám a frankót,de akkor megint flém lenne lol,szal megtartom magamnak a véleményem...btw láttam az új videót végre(leszedtem,de elfelejtettem megnézni eddig),na szal aki szerint albion nem overpowered az keresse fel a kezelõ orvosát vagy gyógyszerészét,ez a 2 earthept a supportra a tankokat meg megdaráljuk ez lol de nagyon,mondjuk asszem conf megöli,akkor hibikkel egy fokkal jobb,de azok a szerencsétlen midik köpni nyelni nem tudtak a sok 1perces pettõl...még ha lehetne mezzelni van rootolni aszondom na,de úgy hallom azt se lehet,szal ez aztán a balance ^^
Uberlama
ja, ezt már mi is beszéltük egy párszor hogy jo lett volna anno midibe vagy hibibe (inkább itt :op ) kezdeni.

fader grpja nem rosz az biztos. pala, 2 cleric, mini, 2 sorc, 1 caba, merc. elég ütõs, egyik sorc body másik félig body talán nem tom.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Mibol all? 😊

ezért szar albionba játszani ^^, még hogy meghaltunk is kb 6x annyi rp jött mint akármelyik albnak ott, fader új grp setupja elég ûtõs.

zzz

Uberlama
megprobálunk lassan átszokni odinba keeptakekkel hátha jönnek mások is

Uberlama
amugy kibaszottsok albi van manapság emainbe olyan 70-100, iszonyat mod utáljuk btw 😞

Fake? =)
nah excal hajnali 4kor állapotok apknál prydwenen :x

zzz

Uberlama
hihi mit vártál apknál ^^

Oh the skill /zerged 😄
Zergleador puder, 1x feljovok prydre mit latok :>
Botond
na duellezés lolz,leverem shadet,erre jön bm,hogy na õ is,beütök 6 sappstrikeot,erre hogynadehogy,neki 50%endurance egy,mondom eleve style end csökkentõ buff lvl3 4tw,és még a selfendregen ment pbt helyett+tireless,szal jó az nekem 6x is,ezután,hogy na a mentájával,stun dotdot odaérek elkezd futni,futunk 3 kört utolérem leverem,mondom neki btw végtelen ideig is tudok sprintelni(tireles+longwind+selfendregen 4tw),mire õ "i gathered" loooooooooooool
Hangianix
Megegyszerubb lenne, ha linkbe tenned Dori. 10-20 kb-os kepnel meg elmegy, de ez mar sok, foleg ha nem 1 van az oldalon.

Botond
800*600 plz

nah kb ilyenek árt egy normális quad és ebbõl elég kevés van.

zzz

lehet ütni de nem ártasz a targetnek.

quad svgon olyan mintha nem is lenne, talán egy egész estés rvsr alatt van 2-3 db, triple olyan 10-20% között van double 40%, single viszont iszonyat sok van. Nem is emléxem hogy lett volna nekem 2 quad egymás után, triple + quad volt tán 2-3x.

zzz

Hangianix
Ha rezz immune akkor lehet utni de nem hal meg? :o En azt hittem akor utni se lehet.

Hangianix
De az meg mindig nem vilagos, hogy maradt eletben - mert a 2 utes kozotti healt meg megertenem, de a quad kozbenit mar nem igazan.

Kicsi af even
Ne legyetek mar hulyek lol.
Nezzetek meg style mennyit ad +470 meg +555 vagyis vagy ul vagy iszonyat alacsony szintu/kicsi vs.
Savage soe ut ekkorat meg capet se ut casterba ha az kicsit is ki van maxolva neadjisten af bonus is van rajta nemhogy tankba. 2x quad egymas utan meg tenyleg csak szokoevenkent egyszer van kerdezzetek meg Rockot.
Botond
safety 1st :-)
jah respect for going with 2fg rr8+ ppl.

zzz

utobbi idoben cska 2fgvel nyomjak
egyebkent meg; what he said
:]

anti hero

lol

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
neki a 6fg is duózás,szal a számolás nem erõssége,nézd el neki :-DDDDDDD
1.69 és 15 gomba.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Kövi patch 20gomba cap. Rá is fér arra a classra 😛
Hangianix
Idezet VN-rol:
"Subject: RvR Euro server question
How much Rps do you guys get for a single 50 kill? In the U.S we get about 950, I heard that Euro servers RP system was differnt though and that is how you guys get people with 18 million RPs."

xD

Hangianix
Bar hulyeseg, quad kozben nem ment meg teged az insta es a masodik utes se olte ki. Szal nem tudom.

Hangianix
Azert low lvl, shield nelkuli nem cappelt emberen nem olyan nagy ez az utes. Persze 2 quad egymas utan az durva, de kb annyi esely van ra, minthogy valamelyikunk is erzekinek nevezze Terry Blacket. xDDD En is boltoltam Outlawba kurva nagyot, miutan rezzeltek, nem volt fent a shieldje, ennyi.

Hangianix
insta heal

Tafaya
Szegeny agyonnerfelt savage-ok, a mai dudaszo nem csak a katyuknak szoljon hanem a savage-k elnyomasa ellen is 😛

Uberlama
tuti hogy low lvl mert tegnap láttam és kék con volt nekem a srác, rezz immune volt szerintem no shield, no buff stb bár ahhoz meg kicsi az ütés Oo

vagy lehet rezz immune volt.

zzz

nem lehet lvl 45ös sorc (tudom hogy duskwave ezt irja) de lvl 45 casternek nincs 1700 hpja.

zzz

Uberlama
mondjuk tegyük hozzá hogy ez egy lvl 45ös sorcerer, de ettõl függetlenül a 2 quad ennyi crittelegyszerüen szánalmas és akkor zerach meg remish égre földre esküdözik hogy quad hitet nem láttak 2 hónapja és jaj szegény savage...

3100 dmg két ütésbõl 😄

zzz

ilyen hitre ráadjuk runemaster + skald dmg songot és +30 dmg 7helyett ütésenként :d

zzz

többek között ezért nem szeretem grapple-t, kimaxolt artifactos melee grp bodyguardert szerintem úgy szedné a picsába ahogy kell :p de grapple miatt nem lehet.

zzz

AngeLujo
svg télleg szét lett nerfelve... és sírnak mint a fürdõskurvák, annyira szánalmasak..
egy merc vagy egy bm az életbe soha nem fog ekkorát ütni, még egy HO crush merc se rr10-en

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

high rr svg hit xD

zzz

Botond
/who 17 ember ebbõl 2 vagyok én...pryhib roxor zerg realm 4tehwin...117en vannak a szerveren
Uberlama
asszem tõlem a legközelebbi rvr video az hibibõl lesz

lalalalalal

zzz

wuhu (mar toltom)

anti hero

AngeLujo
Nesztek fg vs fg fight by aod, egész jó group a midiktõl. itten van
Ja és nem fikázni, lámázok benne szépen :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ja a heat az -10et kap scale-re. Köszi