Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Be kell valljam izgultam mi lesz a vége ...
Tiffa
\o/
Botond
amúgy a fûnyírónak kutya baja,a hosszabító adta meg magát :-)
Uberlama
én is azzal irtam mert ki nem állhatom ezt a tipusu irást, nem is tudok igy irni szal kerestem egyet gyorsan a neten hogy felvágjak milyen UBAH vagyok 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
annak idején a cirill abct is megtanultuk,szal ez sem okozhat gondot sztem :-)
Jockey
speak generátor is van lol
azt kinek találták ki?😊 nekme meg a 10 alattiaknak gondolom😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
speckó engem idegesít, és tök gyerekesnek tartom, olvasni meg szintén szarabb, megfájdul a fejem tõle, szarabb olvasni mint egy normál szöveget sokkal
azért látom übek toppon vagy ezekben is, nem is csoda, ez a mai fiatalság..😊

Uberlama
ja meg van leet speak generator is 😊

Uberlama
mEg V@Nn@k KUL0n80zO 5Z1N+je1, BoNYoluL+aBb, 39Y5ZERüBb, V4N AM1t már $z1NT3 0LV4SNI 53 L3HeT é$ e9Y B3+üt M0NDjuK 3 JEL 4LK0T mE9 1LyENEk 😊

Uberlama
eZ @ LEE+ 5p34K amUGy n3m 0LYAN nehéZ mIn+ H1sz3D, 51máN v4n 4Ki 5Z1nT3 máR c$aK 19y 1R M4JDNEm 0Ly4N 9YOR54N MInT A 5iM4 1rá5$@l!

Jockey
egy fûnyírst simán megér hogy megértsem mit akar szövegelni egy mai tizenéves a fórumon, aztán majd jól rászokatom magam én is, és leszek ilyne üb4h kifejezésim nekem is, tök klassz😊

Botond
ok,ha sikerül összerakni a gépet még a fûvet is lenyírhatod mind2 házunknál :-D
Jockey
jah,. lehet leugrok majd valamelyik netkávézóba és rákérdek pár 10évesnél mik pontosan ezekek az angol betûk, vagy lehet felütöm a szótárt, biztos abban is benne van már, vagy elnézek hozzád szétszedjük a fûnyíród és közbe elmagyarázod a kódolás alapszabályait, ne haljak már meg hülyén vazze😛

Botond
"fear m8s,death comeing for you" aztat írja :-D sztem
tanulj meg angolul és olvasni :-D sztem
viszont a fûnyíróig még mindig nem értem el :-D
Jockey
rock ezeket a kódolt üzeneteidet pls komentáld már alatt normálisan is, mert még mindig nemtom elolvasni😛
ez amúgy valami divat?😊

Botond
még mindig down minden,megyek megbuherálom a fûnyírót O.o
Botond
akkor miért etwörk,ha suliban vagy?vagy suliból mentél dolgozni,ami abban merül ki,hogy spammolod a fórumot?vagy most mivan? :-D
jó is fórumot spamelni átvitel technika után xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

grp no skillpetspaming overpowered debuff chanter bard mezz instant4!!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
juuj akkor izééé ööö NERF OVERPOWERED AESTUN FUUUJ MIDIK HOGY SZAKADNA LE A KEZÜK AMIKOR AESTUNT NYOMNAK!!!!!! :ppppp

Botond
AoDba azé 50 magyar jól elvan együtt...
Botond
nem ezt mondtam
akkor most én utállak téged, flamere fel lovassááááááááááág! xD

közben mi is rolloljuk pbae grpunkat, szal phearm8sd34th1sc0I\/I1ng4y00 jejeje xD :s

Uberlama
lool : )

Uberlama
hö én mersainnal mmég dumáltam /gun is HHba azt mégse volt apokalipszis 😊 forumbol emg nem kell kiindulni de 2 év alatt erre biztos rájöttél 😊 Botonddal meg semmi bajom egy ideje 😊

Tudod miért ideális 1 kamionos és pincérnõ házassága? Olyan keveset találkoznak, hogy nincs idõ a vitára,problémákra.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Akkor minden egyes magyarnak külön 1 személyes guildja lett volna vagy mi?😊

Párszor voltam rvrben hibiben és azt kell hogy mondjam elég siralmas az amit itt a játékosok mûvelnek. Midiben és hibiben és épített random group-pal játszottam és midiben hiába vannak többen ott kevesebb a béna mint hibiben, pedig az ember azt hinné, hogy a kevesebb játékos = a kevesebb bénával, DE szerencsére itt nem így van.😊
1 pár példa:
Beérünk emainban én beváltom a necro formát a druidának és mondom nekik, hogy én 1 kicsit lemaradok ha harc lesz és onnan gyógyítok, mert akkor biztos nem szúrnak ki. Jön EL midi group egybõl le is szakadok(persze a bardunk az nem ismeri a mezzt, pedig hátulról és oldalról kapjuk el õket)mindenki áll mint borjú az ujkapuban én szépen nyomom a gyógyítást vagyis csak nyomnám mert az idétlen bárd visszafut rám. Szerencsére olyan közel hozzám, hogy én is elkapom az aoe mezzt. Na mind1 GP-t elnyomom. Közben hullanak a csapatból mint a legyek. Szerencsére a bardunk megint rajtam van így az aoe root-ot is elkapom megint. Ement az összes mannám+insták és mindeki meghalt én meg szépen bementem a mobok közé meghalni(mindenki releaselt így legalább még 18 g-t is buktam a necro formával, mert a midik még igyse vettek észre) Fogadni mertem volna ha a csata elött 1 percel nem írom be, hogy senki ne fusson rám akkor biztos nem jön oda senki de mivel ezt beírtam így már nem tudták ezt kihagyni.😊
Másik eset. Apk elött a kis erdõben ahol a goborchendek is vannak jön 2 albi oldalról elkapjuk õket mezzel elfukot 1 fa mögé gondolván ahol 2 van ott van a másik 20 is a közelben.😊 Nézem még mindig nem kapunk rp-t a 2 albiért. Az MA caster afk volt vagy fogalmam sincs merre járt a másik 2 caster meg nézte a 2 albit, hogy mi legyen. Beírom group ablakba, hogy esetleg valaki le akarja õket ölni vagy most mi van? kb 15 sec után valaki szerencsére ellötte az aoe dmg-t vagy debuffot mert az albik elkezdtek futni apk felé.(gondoltam magamban ilyen nincs is csak álmodom, hogy 2 albit 8an nem birunk kinyirni 3 casterrel)Futok albi felé és elküldön neki a root-ot, de már akkor láttam, hogy 3 necro meg 3 albi jön apk felöl és visszafutok erdõbe a fa mögé. A root-os druida persze még mindig futott albi után így öt kezde el lõni a 3 necro is. A másik druidára ment el az összes manám ugy hogy csak õt gyógyítottam, de nem fordult volna vissza semmi pénzért se csak futott az albi után egész apkig. Ezután megkérdeztem a druidánkat, hogy miért futott legelöl. Aztmondta rootolni akarta õket. Mondtam neki, hogy ha még nem tudná a rootnak 1500as range van és nem pbaoe. Másik meg õ nem tank hanem gyógyító és elsödleges feladata ez, ha tankolni akar akkor rolloljon 1 tank karit.
Persze volt még 1 csomó hihetetlen dolog de ezek voltak azok amikre nem számoltam elõre.😊

hehehheheh negativ diszkriuminacio, eh?
:]termeszetesen nem ugy gondoltam, hogy minden egyes magyar aki el es mozog egyutt kezdett volna, ezt felreertetted :]csak a jofej, okos, szep magyarok csatlakozhattak volna, a noobok meg kulon guildba..
xD

anti hero

hat figy egyedul Botond/Lujo/Lama/Mersain mondta, hogy nem birna elviselni egymast a /GU keretein belul es vegul is soha nem is talalkoztak. a tobbiek sztem uberjol elvannak, mostani HH eleg jo hangulatu valami (guild:p).
konfliktus nem volt eddig.

anti hero

Ja megvan a magyaroknak a PvP szerveren kellett volna kezdeni, hogy tudják gyepálni egymást.😊

2 magyar 3 felé szeretne menni. 8at meg össze se lehet egyeztetni. Mi lett volna ha mindenki 1 realmben kezdi?😊

jah fõleg ilyen "lets go to amg with 2fg" és megölnek kb 20-50 albot, szal tényleg érdekes... mondjuk garba is rr8 után kezdett úgy igazán DH_zni.

Hangianix
Excalon Hiberniaba kellett volna kezdeni, Prywdenen vegulis mindegy hol. A mindenki egy guildben, egy helyen dolog ellenben nem mukodott volna jol. Azt mar inkabb el tudnam kepzelni, hogy 2-3 guild, de 1 alliance.

Csodalkozom is, hogy miert van ilyen "keves" rr10 Excal/Hibiben (ugye JH is az overpowered svg-ok miatt lett uber es lett 2 rr10-ese, chanter azert tovabb volt op).

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

igen vhol "zergre" lett tervezve (ettõl függetlenül nagyon ütõs grpot lehet ott is csinálni) de azzal nem lehet semmit se kezdeni hogy +200-400 vann nálatok.

hat kb mi is ugy vagyunk vele, hogy mindenki elegge sajnalja, hogy nem 1 realmben kezdtuk az egeszet anno, hanem mindenki kulon kulon, mashol

krane atment hibernia? (exc)

anti hero

Sokan mondták hogy de hát õ funért játszik, na az biztos csak azt nem értem mi a fun abban hogy vki leszarja másik 7 ember "munkáját" egy csapatban és faszságokat csinál, ezért halt ki egyszer zoyster m8 random midi grpim ellen, bejött pbaezni egyedül (lol) majd elfutott bodyguardertõl. tréfás volt :X

zzz

jah bár frontiers után nem lesz rossz annyira a dolog (hibik nagy elõnye a grp purge megszûnik, igaz ae stun még mindig ott lesz midiknek). Az a grp többnyire azért is szopik mert ilyen láma faszkalapok vannak benne mint Zoyster m8, csak azt nem tudom hogy kik voltak azok a barmok akik rr11-g eljátszottak vele. Mert nem arról van szó hogy rr2 ember enm tudja hogy kell játszani a karival hanem arról hogy 2 év után se vágja a dolgot a gyerek, szal lol.

zzz

Full igaz amit herby írt. Tök mind1, hogy rr10es zoy, egyszerûen úgy játszik mint egy noob idióta. Megint bevettek, játszottam velük vagy 2 napot, de amit mûvelnek... hát az lol. Az a baj, hogy ráadásul wizzi még mindig ugyanaz a szar mint 1 éve, de õk még mindig erõltetik, holott 1fg hib ha nem mind brehon, és normálisan játszanak nevetve szétkapják a grpunkat, probléma nélkül.
Itt filóztam mi a fenét lehet np ellen csinálni, meg persze eclipse ellen (esetleg vengeance), tulképpen talán sorc grp mûködne, de nincs jó cabalistunk, mert belanna abbahagyta a játékot. Megjegyzem még nem bírtunk összehozni sorc grpot toa óta, tehát nem tudom, elég jó lenne-e most így a sok artival, arti ellenében.. Ehh kísértést éreztem, hogy krane után menjek, de nem törlöm mincerem, ahhoz túlságosan szeretem, viszont nem vagyok hajlandó még1 accot fizetni, meg megvenni még 1 fullset gémet. Pedig már vagy 1 éve érzem, rossz realmet választottam, eccerûen designed to zerg, és ezzel mindent elmondtam albionról (nézzétek meg wizzit catacombson, nem is realizáltam, mennyire kevés spellje van amíg össze nem hasonlítottam bármi mással 😛 ).
Uberlama
leléptem 48.2 vagyok, pont a grp miatt.

Hangianix
tobbiekkel mi lesz? :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
hurrá..

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
egy órája kb 48, nem is rosz a fins oO

Botond
ideges lettem összevisszaírtam faszságokat,mert még ráadásul rohantam Pestre idõre,szal késésben is voltam,szal ami felidegesített
1.elfelejtettem felrakni az strcon buffom misseltem egy csomót,de így is 5% hpn volt a skald 15%on a bbje amikor haltam
2.volt vmi artifact lándzsája amivel eleinte el se talált majd rámvert 2 erõs 80ast,és amikor bbjével elfutott a csudába visszafordultam volna rá hirtelen rámvert egy 500sokast(semmi +ezmeg az sima 523as ütés),ami idegesítõ,mert sm pbae is jó ha 400at visz belém,meg 10% coldresistemre se nyom icewizzy annyit,szal nerf artifacts f@szom beléjük)
3.ez mind a lag miatt volt,kilaggoltam a ráfordulásnál,és meg is haltam emiatt
4.összeségében felrakom strcon buffom nõ a hpm 370el WSem210el,és akkor simán szarráverem bbstõl mindenestõl a nyomorékját,de nem,elbasztam mert egy béna n00b vagyok,és ez felbosszantott de nagyon,csak nem volt idõm eztet ilyen hosszan leírni,mert siettem :-D
ennyi :-)
Uberlama
ding 47 atm.. 😊

AngeLujo
Mocsok engem nem vittél volna mint n00b altot mi? :p
Kezdem magam szarul érezni, én vagyok a low lvl :"(

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
mi az a modernás ?

amugy nem rosz de egy idõ után öszemegy az xp kicsit igy is über, de igy már jobb a caldey-necro pl.

jah az nem egyszerû bár modernás grp jobb sztem (chainelni 8-15 piros-lila mobot, fop+mana4el ott sincs downtime gyakorlatilag), de animistes grpival nem kell gürizni, csak jön az xp és csak jön 😛 szal összesítve jobb, mert csak loot pickernek sux többi afk :x

Uberlama
ja 4 fins grp ofcos

Uberlama
bekerültem egy fopos-3anis, pos4 by me, grpba bardal 45.3on, most 46.2 vagyok, és hát némi nerf ráfér az animistára imo.. 😊