43179
  • Uberlama
    no hibibe már lesz guildünk is , ma fognak bevenni ^^

bardom scje lassan kész van már csak az artik kellenek :DD, még kell phoebus harp cucc, croc ring könyv, scepter of izébizé könyv, meg cere bracer ugy ahogy van :D erinis hauberken meg még gondolkodom vmi épitő jellegű tipp hogy mit érdemes beszerezni még esetleg ?
  • Hangianix
    Ha nincs semmi Prywdenen atlepek, de kellene par item, penz hianyaban meg nem tudom beszerezni. Nem bb, fop nelkuli shaman meg nem igazan tud farmolni ^^
  • Bhalage
    bar en nemnagyon jatszom =)
  • Bhalage
    gyertek a excalra noobok :<
  • Hangianix
    Come back m8! Warbar cabaja mar 50 :)
  • Fidelcastor
    Nem kell ám mindent elhinni ebben a játékban amit leírnak.:))
    Nem azt írtam, hogy mindig hátulról mezzelnek le, hanem, hogy ott állok shadeformban a druidaval a világ végén+semmitse csinálok még csak nézek ki a fejemből és mégis DDznek.(ha gyógyítok vagy mozgok akkor talán valahogy kiszúrna lehet) Ott még a legközelebbi célponttal se tud kijelölni. Azt meg nem hinném, hogy az /as-re ilyet írnak, hogy ott hátul fut i láthatatlan druida is velük és majd azt lőjétek ki elsőnek. Hacsak nem olyan sok a sthealter emainba, hogy egymástól 500 rangre állnak az egész zónában és közvetítenek mindent.
    Én is inkább azt mondom, hogy az én esetemben biztos használt az a cabalista radart. Lehet, hogy többetse.
  • Botond #29970
    nézd,8x megálltunk a puszta közepén meg ilyen a semmi közepén jobbra el és a fában megintcsak stealtherek voltak,szal az övé látta
  • Bhalage
    hmmmm errol irt crazy is FHn mikor bannoltak a fel merlin/hib orosz bandat :> es meg nekik allt feljebb hat lol
  • RocketyATwork
    legjobb az lenne csinálnva végre vmit a gyártó és nem lenne ez a gyanusítgatás, persze bannolnák az összes suttyó radar usert előtte.
  • Bhalage
    hat nem tudom. igazabol nem is erdekel ki mit mond. azt tudom hogy en nem radarozom, de mikor reggel jatszom, szinte kivetel nelkul mindig en vezetem a grpokat. mar komolyan varom, hogy radarral gyanusitsanak meg mert voltak mar olyan manovereim, amik miatt egy kivulallo azt mondana hogy ez radar. egyszeruen csak szerencse. arra mentem es ottvoltak.. hat szal nemtudom. megyunk mach6ttal tuti minden bokor ala benezek ill mostanra en is mar gyakorlatilag osszevissza tekerem a kepernyot, szal cliprangen kurva gyorsan meglatom ha csak 1 pillanatra felbukkan vki.
    ettol fuggetlenul lehet hogy xy es z hasznalja. azok rohadjanak el =)
  • Bhalage
    haha az excalon is szokott lenni :>
  • Mersain
    dideo=video =))
  • Mersain
    Kamu.
    Meg a dideojukon is levagni a radart.
    Amugy szerintem ez mar kotelezo resze egy fotm setup-nak.
  • Tiffa
    Full PE groupban sem, csak aktív az /as.
  • Fidelcastor
    Valamelyik barom fellvlte úgy battlert, hogy nem tudom kinyirni. Nagyobb mint 1 filborg. Root-tól,snarel,dot-tól,debuffol és cold DD-zik+insta lifetapja is van. Egyszóval mindent csinál csak a petet nem akarja melee-vel ütni.
  • Fidelcastor
    PEből az 1ik cabalista 100% hogy radart használ. Még 1.67ben voltam emainba 1 group-pal és shadeformban volt a druida és lemaradtam 1 kicsit a grouptól, de már jött is felém a cabalista pet. Semmitse csináltam a druidával és olyan 1500ra voltak. Ilyen távolságból kizárt, hogy engem szúrjon ki elsőnek a petjével. Mégha agrora rakja a petet akkorse rám jön. Mási kesetnél meg crim felé mentek a völgyben, mi meg utánuk, mert épphogy látszott valami utolsó figura. Mikor mi is beértünk crim völgybe már meg is fordultak és be is mezzeltek minket, de ott is shadeformába voltam és leghátul. Én nem is mezzelődtem be de az 1ik cabalista a messzeségből már szorta is a DD-t rám.
  • Fidelcastor
    Ezen régen is jót nevetem amikor apk-t campeltem és tudták, hogy ott vagyok valahol, de mind1ik hős akart lenni és 1esével szállingóztak ki apkból. Volt akit 4x is megöltem egymás után és akkor se tanult belőle.
  • Weld
    Nem radaroznak. Legalábbis amikor nem full PE group akkor tuti nem. Az mpk és dun bolg kemp is baromság. MPK kemp max annyi ideig tart míg kinyirják a lámákat akik közel merészkednek. Sokszor nincs enemy akkor legendás fél órás afkkat tartanak apkban. Ligen kemp előfordul néha ha fél óra után sincs enemy emainban. RP meg onnan van hogy gyakorlatilag ők gyűjtenek be minden RPt ami kimegy emainba. Albioni group rajtuk kivűl gyakorlatilag nincs. Van 1000 stealter akiknek 3/4 része buffolatlan gimp. Gyk ez az alb zerg. Primetime van esetleg 1-2 random alb fg is kinn a rengeteg szóló reaver, paladin stb mellett, de ezek mind könnyű falat mondjuk egy rr2es middi fgnek.
  • RocketyATwork
    bc-t nem csak mi gyanusítottuk meg oO amikor 3x mentek el breifine felé ugyanazon a napon és ölnek meg 2fg hibit 10secel később (mi emainba mentünk breifinéből, eljön mellettünk BC, be is irtam hogy kill-spam inc in 10sec xD) az emberbe felmerül ezaz, én elhiszem hogy stealther info de az nem 100%-os (sokszor szopták be TDDsek is amikor mondtam hogy fg vmi azt hirtelen 3fg lett belőle 10scel később:P). Arra meg hogy you send do u use radar azt mondja hogy nem elég egyértelmű :O Szal ez a breifine meg hogy emainba rohangálunk és semmit se találunk (nekünk is van 2 sb m8) miközben bc folyamatosan hentel majd lerohan minket 4fg alb két irányból bc persze sehol, szal. eskü nem az irigység beszél belőlem de akkor is lol a 5-6dik ilyen nap után:p.

Radar videót láttam (nem raktam fel ide): stealthert nem mutatja, de egy kis női hang bekiabálja hogy _INVADER_ ha vmi megjelenik, kiirja a kasztot is etc :x ha érdekel vkit előkereshetem :>
  • Uberlama
    de afaik
  • Bhalage
    radar nemlatja a stealthereket nem?
  • Uberlama
    hát nem tudom. néha látszik hogy tuti nincs radar mert vakabbak akkor mint a sokévi átlag, ugyanakkor ha joba vagy a stealtherekkel az már fél radarnak számit, albiba tuti. pl Stev állandoan kapja infot stealtherektől és igy kb mindig tudjuk hol mi van, és sokszor talátunk meg igy enemyt ami kivülállonak elég radar szagu.

viszont azt nem értem hogy csomoszor van olyan hogy épp nincs alb stelther mert midik kitakaritottak és van 1 fg midi kint vhol akkor tuti pe megtalálja. vagy ilyen hogy odinba rvrezünk semmit se találunk , pe kijön és max 5 perc és látod a killspamjaikat :) na mind1, ha nekik igy jo hogy radaroznak tegyék igazibol már nem érdekel annyira.
    mael meg 1000% hogy radarozik. mmgt kempeltük 3an, stealth lore meg mindig minden midit kiszedtünk ami jött, stealthert is, láttuk mael killspamot mpknál (info jött hogy jönnek mmg) na futottunk fel az erdőbe groganok, és tovább hátra hogy tuti ne találjanak meg, és akkor jött az ötlet hogy a legtetején a grogan kemp kellős közepén odálltunk, ugy hogy ne látszodjuk mesziről, és tök egyenesen mmgről jön maelstrom ránk, speed nélkül mert speedwarpot raktam le még mmgnél, szal jönnek ránk szép nyugisan.. poén hogy rr2 (akkor még ) caba meg weld cleric én sorcal megöltünk mael fgből egy castert mire megöltek, és még2t majdnem, egyiket 2x mentették 5%rol, szal lol volt ^^
  • Bhalage
    sztem ez a valtozat, mikor minket meggyanusitottal a radarral rakerdeztem a leadert hogy ugyan mondja mar meg hasznal-e radart, es kirohogott. egyebkent BCben van jopar ilyen stealther akik folyamtosan nyomatjak az infot /GUba szal /GU+/AS es szinte mindig tudjuk mi tortenik kint.
  • Botond #29953
    na windows jó,most szedem toát,még 1360mega to go :-) 170el jön,szal eltart majd egy darabig :-)
  • Botond #29952
    nem unatkozok,csak winxpt updatelek btw mielőtt vki kérdezi :-P
  • Botond #29951
    félúton mármint :-)
  • Botond #29950
    valszeg is,maelstrom is nyomja radarral is,de falból azé van stealther infó,hogy azé logból ne világítson egyből,hogy némá radar...2 hónapja nyomtam egy olyan bárddal aki megállt amg és torony között félutón a psztában,hogy na pbae itt és meghalt 2 infil meg ilyenek,azóta se láttam a csávót lehet bannolták,de nem is csodálkozok :-D
  • RocketyATwork
    vagy araudry és baráti köre (2-3 infil 4 scout mincer add etc) cgbe kommentálja az eseményeket?
  • RocketyATwork
    radar is stlong in PE akkor ?
  • Uberlama
    nem azt mondtam más nem is jön ki csak mael :D de akármi kijön mindig ők találják meg, meg ugye mpk kemp ami sokszor 4-5k rpt jelent csak ugy, aztán bolg kemp, ami hibi jön fel se ér emainbe, stb ilyenek. ha egy midi fgvel mondjuk mmgnél harcolnak akkor 2.5fgnyi rp jön a stealther addok miatt meg hasonlok.
  • Botond #29946
    originálos francia xpből nem originálos magyar xp lett,és így nem volt érvényes a termékkulcs O.o
  • Bhalage
    ejnye
  • Botond #29944
    aha,már sikerült asszem,thx :-)
  • RocketyATwork
    regedit
    hkey local machine
    microsoft
    windows nt
    current version
    wpaevents: oobetimer két első regiszterét ird át mondjuk két db A vagy C betűre, tökmind1

oobe/msoobe /a
    új kulcs
    beirod, okézod
    restart

ha erre godoltál :P
  • Botond #29942
    winxp-be hogy lehet a cd kulcsot átírni btw?kellene help emberek :-)
  • Botond #29941
    reggeli rvr is változó a velem együtt vannak kinn 1-2entől a 2fg midit lezergelünk de nagyonig :-) legmókásabb a high ML medium rr balanced fgvel kempeljük amgt és megy FHn a whinethread című dolog,bár ez max 3szor volt :-)
  • RocketyATwork
    jó de reggelek sztem mindig is ilyenek voltak, legalább is hasonló.(bár xcal hibik balanced rr6+ grpot szeretik délelőtt is:P) Amikor NP csinált 350k körül prydwenen, egész este más nem volt csak np-spam emainba, szal vmi farmolható lényeknek kell lenni prydwenen, elég soknak that is.
  • Botond #29939
    pár napja amikor emainbe voltam átlagos hibi 'fg' az 6 random ember volt,ilyen se druid se bárd se semmi,csak megyünk azt hentelünk ész nélkül szint,mondjuk ez napközben,az esti műszak más téma,az nem az én asztalom ^^
  • RocketyATwork
    jó de akkor mit ölnek ? ekkora mid zerg van vagy mi :p azaz 400+k csak úgy jöhet be ha napi 50k+ felett vannak.
  • RocketyATwork
    excalon sincs most kint olyan hib grp amit egy rr6-7+ alb debuff grp nem verne le. midiktől sincs kint most túl sok wfpwn grp, szal igen is lehet összehasonlítani vhol :> bár excalon egyetlen egy normális alb grp sincs mostanában, talán FC grpja de az sose full FC grp ezért állandóan szopnak az első tűrhető fg ellen (mi is levertük őket fg vs fgbe, rr3 as cleric és sorc volt velük etc)