Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
azt kinek találták ki?😊 nekme meg a 10 alattiaknak gondolom😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
azért látom übek toppon vagy ezekben is, nem is csoda, ez a mai fiatalság..😊
tanulj meg angolul és olvasni :-D sztem
viszont a fûnyíróig még mindig nem értem el :-D
ez amúgy valami divat?😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
közben mi is rolloljuk pbae grpunkat, szal phearm8sd34th1sc0I\/I1ng4y00 jejeje xD :s
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
1 pár példa:
Beérünk emainban én beváltom a necro formát a druidának és mondom nekik, hogy én 1 kicsit lemaradok ha harc lesz és onnan gyógyítok, mert akkor biztos nem szúrnak ki. Jön EL midi group egybõl le is szakadok(persze a bardunk az nem ismeri a mezzt, pedig hátulról és oldalról kapjuk el õket)mindenki áll mint borjú az ujkapuban én szépen nyomom a gyógyítást vagyis csak nyomnám mert az idétlen bárd visszafut rám. Szerencsére olyan közel hozzám, hogy én is elkapom az aoe mezzt. Na mind1 GP-t elnyomom. Közben hullanak a csapatból mint a legyek. Szerencsére a bardunk megint rajtam van így az aoe root-ot is elkapom megint. Ement az összes mannám+insták és mindeki meghalt én meg szépen bementem a mobok közé meghalni(mindenki releaselt így legalább még 18 g-t is buktam a necro formával, mert a midik még igyse vettek észre) Fogadni mertem volna ha a csata elött 1 percel nem írom be, hogy senki ne fusson rám akkor biztos nem jön oda senki de mivel ezt beírtam így már nem tudták ezt kihagyni.😊
Másik eset. Apk elött a kis erdõben ahol a goborchendek is vannak jön 2 albi oldalról elkapjuk õket mezzel elfukot 1 fa mögé gondolván ahol 2 van ott van a másik 20 is a közelben.😊 Nézem még mindig nem kapunk rp-t a 2 albiért. Az MA caster afk volt vagy fogalmam sincs merre járt a másik 2 caster meg nézte a 2 albit, hogy mi legyen. Beírom group ablakba, hogy esetleg valaki le akarja õket ölni vagy most mi van? kb 15 sec után valaki szerencsére ellötte az aoe dmg-t vagy debuffot mert az albik elkezdtek futni apk felé.(gondoltam magamban ilyen nincs is csak álmodom, hogy 2 albit 8an nem birunk kinyirni 3 casterrel)Futok albi felé és elküldön neki a root-ot, de már akkor láttam, hogy 3 necro meg 3 albi jön apk felöl és visszafutok erdõbe a fa mögé. A root-os druida persze még mindig futott albi után így öt kezde el lõni a 3 necro is. A másik druidára ment el az összes manám ugy hogy csak õt gyógyítottam, de nem fordult volna vissza semmi pénzért se csak futott az albi után egész apkig. Ezután megkérdeztem a druidánkat, hogy miért futott legelöl. Aztmondta rootolni akarta õket. Mondtam neki, hogy ha még nem tudná a rootnak 1500as range van és nem pbaoe. Másik meg õ nem tank hanem gyógyító és elsödleges feladata ez, ha tankolni akar akkor rolloljon 1 tank karit.
Persze volt még 1 csomó hihetetlen dolog de ezek voltak azok amikre nem számoltam elõre.😊
:]termeszetesen nem ugy gondoltam, hogy minden egyes magyar aki el es mozog egyutt kezdett volna, ezt felreertetted :]csak a jofej, okos, szep magyarok csatlakozhattak volna, a noobok meg kulon guildba..
xD
anti hero
konfliktus nem volt eddig.
anti hero
Csodalkozom is, hogy miert van ilyen "keves" rr10 Excal/Hibiben (ugye JH is az overpowered svg-ok miatt lett uber es lett 2 rr10-ese, chanter azert tovabb volt op).
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
krane atment hibernia? (exc)
anti hero
zzz
zzz
Itt filóztam mi a fenét lehet np ellen csinálni, meg persze eclipse ellen (esetleg vengeance), tulképpen talán sorc grp mûködne, de nincs jó cabalistunk, mert belanna abbahagyta a játékot. Megjegyzem még nem bírtunk összehozni sorc grpot toa óta, tehát nem tudom, elég jó lenne-e most így a sok artival, arti ellenében.. Ehh kísértést éreztem, hogy krane után menjek, de nem törlöm mincerem, ahhoz túlságosan szeretem, viszont nem vagyok hajlandó még1 accot fizetni, meg megvenni még 1 fullset gémet. Pedig már vagy 1 éve érzem, rossz realmet választottam, eccerûen designed to zerg, és ezzel mindent elmondtam albionról (nézzétek meg wizzit catacombson, nem is realizáltam, mennyire kevés spellje van amíg össze nem hasonlítottam bármi mással 😛 ).
1.elfelejtettem felrakni az strcon buffom misseltem egy csomót,de így is 5% hpn volt a skald 15%on a bbje amikor haltam
2.volt vmi artifact lándzsája amivel eleinte el se talált majd rámvert 2 erõs 80ast,és amikor bbjével elfutott a csudába visszafordultam volna rá hirtelen rámvert egy 500sokast(semmi +ezmeg az sima 523as ütés),ami idegesítõ,mert sm pbae is jó ha 400at visz belém,meg 10% coldresistemre se nyom icewizzy annyit,szal nerf artifacts f@szom beléjük)
3.ez mind a lag miatt volt,kilaggoltam a ráfordulásnál,és meg is haltam emiatt
4.összeségében felrakom strcon buffom nõ a hpm 370el WSem210el,és akkor simán szarráverem bbstõl mindenestõl a nyomorékját,de nem,elbasztam mert egy béna n00b vagyok,és ez felbosszantott de nagyon,csak nem volt idõm eztet ilyen hosszan leírni,mert siettem :-D
ennyi :-)
Kezdem magam szarul érezni, én vagyok a low lvl :"(
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
amugy nem rosz de egy idõ után öszemegy az xp kicsit igy is über, de igy már jobb a caldey-necro pl.