Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
7k-veszett már mohácsnál több is oda, tegyeteke egy probát, szép grafika, jó hangulat:D
Karakterem Neve Sintia, Tanker autójának a neve: Dömper:D
te mindig kitalalsz vmit
:DDD
anti hero
Tény mai napig nincs olyan mmo (ami komolyabb..),ami verné DAOC pvp-jét. Ez tipikusan az az eset, amikor van egy merdzsód, aztán opelbe kell visszaülni, nem olyan a feelingje.
Én most nézegetem az AutoAssault gammát, ajánlom figyelmetekbe:-)
Pár gondolat róla (2 napos játék után)
MMO amiben 3 faj van (human, mutánsok, biotech-k). MInden fajba 4 klassz (tank, healer/mérnõk, valami tisztféle, meg infik)
A játék maga egy autós játék, lényegében különbözõ (klasszspecifikus) autókkal tudsz közelekedni, amik felszerelhetõk mindenfajta pajzsal, fegyverekkel. Wow-hoz hasonló q alapú a gamma, tehát nem grind, van benne PVP rész is, aréna 1v1-k meg egy ground zero, ahol nyilt terepen egy elvileg kurva nagy zónába kell egymást írtani. Lényegében ez egy scifi jati, nekem jópofának tünik egyenlõre, lvl7vagyok, szal q-lést látom eddig meg aharcrendszert.
Csapatba is lehet nyomulni ugyebár anank is érdekes feelingje lehet, sztem megér egy kukkantást (7k a mediaba azb ára 1 hó ingyennel...)
lehet hgoy osszefutottuk :D
anti hero
Nem tudom, hogy láttátok-e már videót a game-ról, ha eddig nem akkor itt lenne a link (több videó van)
A képi anyag után egyértelmû, hogy a WAR erõsen emlékeztett a Wow-ra, kérdésem már csak annyi lenne, hogy a Daoc-ból nem vesznek át / kell abból semmi? Ennyire gáz lenne?
Ha belegondolok, hogy nekem is van/volt egy r3l8-as reaverem, de annak se ML8, se artik, se semmi, csak a szenvedés + a ~1100 hp-ja<#rinya>#rinya>
Pari: asszem picsába a Wow-val, kicsit Daoc-oznunk kell<#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
anti hero
ott ugyanis mindegyik kari statjaira van egy cap. es ezt a capet eleg sokfelekeppen (millio cucc kombinaciojabol) ossze lehet hozni, ezert van millio+1fele kari tempelate, ami a vegkifejletben hangyafasznyi kulonbsegekkel, de kb ugyanolyannak mondhato.
ezert lehet vkinek fura ez az egesz 40es instazas meg szopas meg honapokig nincs egy cucc meg, daocba azert gyorsabban elkeszul egy kari PVEje. talan kis szerencse kell hozza , de a legtobb dolog megveheto elcserelheto kiquestelheto megoldhato 1grppal (8fo)
de mint mondtam daocban mindenki leszarja a pvet- legyen meg minnel elobb a kari aztan mehesen pvpzni :D (ez a jellemzo)
a kraft az tenyleg jobb de 300as receptek sztem egy vicc hogy mihez mi es alt mennyi dolog kell.
meg az nem tetszett hgoy csomo dolog BOPos . cska magadnak csinalhatod- grat a designernek.
a pvprol es a communityrol meg inkabb ne beszeljunk.
anti hero
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
ugy alapban a pvp idegileg kikeszito...3 lv60as uberfaszomleet 8 eves player campel egy varost,ahol lv20as questelnek...aztan mikor hihetetlen skilles emberek reven kinyirnak egy lv20ast aki meg epp 2-3 mobbal is verekszik,kopkodnek,rudeolnak...nagy kar,hogy ezert nem jar dishonor...szanalom...
de hogy jot is irjak, a tradeskills(mine(200)/engine(240)voltam) nagyon el vannak talalva, sot az engine szemelyeben vmi nagyon FUN es jol kitalalt, 5letes tradeskillel talalkoztam...lv35oson megvolt mar a 240engine,ugy hogy csak sajat magam altal farmol penzbol,cuccokbol epitkeztem,nem alt-tol,vagy vmi highlvtol kapott penzzel...minden mmoban utaltam a craftingot,de itt tenyleg nagyon el van talalva!
a quest system is eleg jora sikeredet,daochoz kepes eg es fold, daocba max lv45+ volt erdemes barmit is questelni,de itt tenyleg jol osszhangba van a fejlodessel,bar mar lv40 korul azert kezd uncsi lenni:)
Az IDk is jok,bar meglatasom szerint eleg mind1iken csak egyszer-ketszer vegig menni...szintnek megfeleloen,vagy solozni oket high lvlen.
Sajna community az nincs...vagyis kifullad abba,hogy IDbe menjunk csoportosan...WSGn is annyiba merult ki a csapat,hogy kaptam free honort...de healt vagy buffot egy szalat sem...
A classok, skillek jok 5letesek de a racialon kivul semmi unique nincs benne,mint a GWbe(foleg,hogy BCbe jon a horde pally es a ally shami)
Heten lejar az elofizu,de asszem,a daoct fogom befizetni kov. honapra.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
anti hero
:f
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
hat igen a regi szep idok jutnak eszembe.
: )
anti hero
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
1.Hányas szintõl lehet Master lvl-t csinálni meg hogy "kell" mármint tesómnak van 45 enchanterje és õ kérdi hogy meg van a szemly akitõl elkérte a ML-t de olyant asdott föl hogy valami szereti a tözet és valamien enchubed group...stb stb..szóval nem túl értelems ....
2. meg hogy valaki msn en egyéb apró kérdésekre is váaszathatna nekem ha valaki van aki türelmes egy kicsit és van 1x 2x fél órája hogy tegyek fel neki kérdést msn en akkor az nagyon szupi lenne:D:D:D
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"
Nem tudtok vmi ftp-t(lehet vmi leendõ ftp is amire vki feltölti:P) amin régebbi videok vannak fent(elsõsorban sotl/midgetm/eclipse(a torrero zenés;p) videok kellenének).
Lourker
SPELL SYSTEM NOTES
- In order to buff out Wizard damage, we've added a bolt to the Wizard's Fire specialization Pyromancy list. It uses the same timer as the Bolt of Lava line.
4 Minor Fire Streak
8 Fire Streak
14 Minor Flame Streak
19 Flame Streak
25 Minor Incendiary Lance
33 Incendiary Lance
41 Minor Flame Spear
50 Flame Spear
és egy kis-hangianix:
Muhahaha, tegnap elkovettem az elso komoly hibamat. Es most nem olyanrol beszelek Jock, hogy behuzok 3 enemy-t a nyafogo Sade-s bandanak ;-), hanem hogy miattam halt meg egy tank. :-( Ugy tortent, hogy 4-en nyomtuk a harvestereket (inf, sorc, arms es en mint cleric). Elkezdem gyogyitani a csajt, de allandoan ment le a hp-je. Kurvara nem ertettem miert, mert en azert tobbet gyogyitok, mint amennyit az sebez. Mar majdnem elfogyott a power, amikor rajottem. Valahogy visszaallt ram az a szar (biztos egyszer kisse mellekattintottam) es magamat gyogyitottam. Persze en max hp-n voltam. ;-))) O persze meghalt, volt nagy mea culpa meg minden, utana 1x felaldoztam magam, hogy ne haljon meg es igy kvittek lettunk.
nosztalgia hegyek ha már hulla ez a game :d
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
én nekem montak oylat hogy 41 lvl 45 lvl vagy 50 lvl tõl lehet 20 karit csinálni akkor ebbõl az 50 lvl az igazi!
<#finom>#finom>
lvl 20 pedig a ha jol emlékszem trainernél a bonyolul /level 20 at beirva lesz, de kell legyen már egy lvl 50 kari az accon.
1. hányas szintõl lehet megcsin
lni azt és hogy :hogy 20 legyen eccerre a karaktered?
2.ha valaki hozzáértõ embernek van msn címe az szívesen felvenném!:D:D
Nah én master level kérdésnek noh! mongya mán meg valaki hogy smint kell a dolgokat....
Nahh megyek asszem osztok valamit(hatulrol) =)
:D:D ..na szal hogyan hová mennyek a master lvl emmel:) ?
anti hero
:D
anti hero
hát ööö... a gátvédelem az egy speciális téma.