43179
  • Krinyo
    mmo nem a fűről szól
  • Bhalage
    szep bot :D
  • Pari
  • Pari
    itt is nezegethetsz,de ezek palyer made-k, szal kiki sajat felbontas beallitas meletti.
  • Pari

igy fog kinezni:)
  • tegla
    Igen,szebb 1000x
  • Jak16
    ennél szebb a játék, ha fent van mind a 4 kieg?
  • Bhalage
    nem tudom meg mindig mi a kerdes :D
    nem ertelek egyszeruen
  • Jak16
    Hát ez az : semmi fű, csak textúra: mégegyszer ez az alap DAOC a kieggel eggyüt már más képet ad???
  • Bhalage
    te en ezen a kepen nem latok semmit : )
    lehetseges az?
  • AngeLujo
    belekapaszkodsz a jobb felső sarkába és rángatod ide-oda
  • Jak16
    jaj igen, nem lehet átméretezni a chat ablakot?
  • Jak16
    nah, akkor tisztázunk: ugye nem ÍGY NÉZ KI a környzete, ha fent van az összes kieg? (most max grafikán van)

http://kepup.extra.hu/index.php?darkageofcamelot.jpg
  • Jak16
    áhh hiv oldalon fent vannak a képek before--after...sokkal szebbek, jól van egy dolog kipipálva :D
  • Jak16
    na megnéztem...a grafikára ráfér tényleg tatarozás, remélem a kieggel már sokkal szebb mint ez az alap...sehol semmi fű..valaki tudna egy screent adni nekem?

Maga a jaáték nem rosz, irányitás kicsit nehézkes, nem lehet az egér ézékenyéségét feljebb venni, mert lassan forog a kamera..de alapjában egésu pofás, libben a köppeny, ugyhogy nincs vele nagy baj...lehet megveszem...
  • Jak16
    értem...jó game ez :D Eu szerverre megyek, olcsóbb a játék így nekem mert alapm nincs és csak így lesz meg...kifizetem letöltöm és tolom :D

Érdekes játék így elsőre, a garfot akkor most nem nézem annyira, elhisezm hogy sokkal jobb azzal a két kieggel !!!!
  • Pari
    hat az en ratyi gepemet nehez alul mulni...gf4200ti, 512ram,amd2000+:)
    el fut rajta ,de az rvr elvezhetetlen...bar holnap erkezik az uj gepem vegre valahara, kisirtam az asszonynal,hogy en is kapjak mar vmi ajandekot ne csak a gyerek:)
  • Pari
    Ja meg egy megjegyzes, Nov 15.en jon az uj expansion a Labyrinth of the Minotaur( az uj class a mauler, eleg jo lesz,rvrben es pveben is)
    Altalaban a mythic ilyenkor egy kettovel korabb kiegeszitot ingyenesse tesz!(ez valoszinu a Catacombs lesz!)De sajnos a kiegeszitok es az ilyen akciok csak honapok kesesevel szokott eljutni az EU szerveres playerekhez.(Thx GOA)
  • AngeLujo
    szerintem az a gép simán maxon elviszi a játékot, nekem ennél gagyibb cuccon futott minden maxon 1280-ba. nem olyan durva a gépigénye szerintem. tömegbe meg közel mind1 milyen géped van mer olyan szarul van megírva a cucc hogy 10000% hogy szaggatni fog :)
  • Pari
    a coop szervereket kihagytam: itt egyaltalan nincs pvp, maximum duel, a frontiresben a varakat is szornyek vedik, es ezen szornyek dobnak egy egy nyaklancot,amit bevalthatsz realm pontokra...
  • Pari
    Igen az alap game-t egy 5-6 eves motor hajtja, mai viszonylatban eleg verszegeny a grafikaja, de a catacombs, es a Darkness Rising kiegeszitokkel uj grafikai motort kapott, durva beallitas melett, nagyon szep game.mondhatnam,mar tul szep is es inkabb az ember lebutitja rendesen,hogy jobban kiszurja az ellenfelet, a csillogo viztukor, es az arnyekok kozott:)
  • Pari
    Hja alegfontosab amit kihagytam az rvr.
    Minden megolt player-ert Realm Point-ot kapsz,amit bizonyos mennyiseg utan elkolthetsz nagyon tuti skillekre,amiket csak igy lehet megszerezni...pl.passive skill: +critical hit%, vagy aktiv skillkent MoC=no interupt, stbstb...rengeteg van.
    Itt is fontos a jo gear,de 10ed annyit sem kell szenvedni erte,mint pl wowba.
    Lv46+on mar kimereszkedhetsz Frontiers-be, minden realmnak van 2-2-2 relicje, ezeket el lehet rabolni egymastol,es ha pl. egy realm-nel van az osszes melee relic akkor az a realm minden playere kap +20% melee dmg-et.
    Tobb fele szerver tipus van.
    Normal-itt minden kiegeszto "Live"
    Roleplay:aranyos,de eleg kihaltak
    PvP: na itt a klasszikus mindenki mindenki ellen, total mindegy,hogy alb,hib,mid vagy sajat neped tagjai is agyon vaghatnak barmikor:)(eleg kihalt)
    Classic:olyan mint a Normal,de a ToA nevezetu kiegeszito NELKUL(a ToAba nagyon durva gear-ek kerultek,es emaitt az atlag user atlagban 2 sec alatt meghal rvrben...+Master lvl-ek,)jelenleg ezek a legnepesebb szerverek.
    Ha esetleg USA szervert is ki akarsz majd probalni, szolj batran meg egy kis Power Levelinget is osszehozunk neked, hetvegnkent 2500+on vannak fennt, en is itt jatszok egy magyar haverral.Ha EU szerveren maradsz, a tobbiek majd ajanlanak neked,jo szervert/realomot:)
  • Jak16
    ooo, ez még rohadt sokáig patchel :(
  • Jak16
    szóval, mivel most csak az alap játékot nézem, szval ha meglátoim azért annál jobb grafikája lesz ha majd meglesz az összes kiegje?
  • Jak16
    8 font-ért biztos megvezsem majd, mert nagyon megéri az alap+4 kieg ráadásul euróópai ver.....
  • Pari
    A geped egy jo kozepesnek minosul, elfog rajta futni, a pve resz ,de a Frontiers-ben meg van az esely,hogy laggolni fogsz egy egy incoming-kor.
    Csuklyas kopenyed lehet(sot a csuklyat le es fel lehet hajtani,ahogy akarod, /hood)Nagyon szep grafikaja van a gamenak az egyik legszebb MMO, foleg Darkness Rising kliens alatt.
    Valszinu nem fog tecceni az elejen,mert szerintem eleg bonyolult,konnyu rossz iranyba elindulni,mind fejlodesileg,mind terkepeszetileg:)
    De a karakter generalas utan a kezdo guildben sok hasznos tippet adhatsz,pl. mi a karid szerepe a gameban,merre fejlodj, milyen statok fontosak neked,hol levelingelj...(a USA szerverek-foleg a classic- eleg nepesek, ha nem zavar az idoeltolodas, azt is kiprobalhatod a trial-t...2 magyarrol tudok akik ott toljak:))

Gyorstalpalo:
    3 realm van, Albion,Hibernia,Midgard
    Lv5-nel valaszthatsz magadnak igazi szakmat...
    rengeteg battleground van max 5 szint kulonbseggel lehet oda teleportalni:lv5-9,lv10-14...stbstb.
    a legnepszerubbek a Lv20-24(Thidranki), Lv35-39(Molvik), Lv40-44(Leirvik)
    Karakter valasztasnal ugyelj, mert a daocban rengeteg class van, es nemelyik igazan csak PvE-re jo, nemelyik csak RvR-e, vannak classok akik egyedul fejlodni szinte keptelenek.

Sokan leirjak a gamet az elejen,mert nem erzik at a lenyeget, azt szoktam mondani,hogy ne nyilatkozz a gamerol,amig at nem estel az elso Relic Raid-eden,nekem feelingben az volt a vizvalaszto...
    Amugy ha tanacsolhatok egy par classt,amivel erdemes lehet elindulnod,es mind rvrben mind pveben megallja a helyet,akkor
    Albion: Sorcerer/Friar
    Hibernia: Vampiir/Eldricht
    Midgard: Valkyrie/Bonedancer

Indulo statok:
    Sorc:dex,int (javasolt class, saracen/inconnu)
    Friar:dex,qui,pie(class:Briton)
    Vampiir:str,con,qui(class:shar/lurinken)
    Eldricht:dex,int(class:luri)
    Valkyriem/Bondenacerem meg nem volt:)

• Jak16
    mennyi időt patchel?
  • Jak16
    fuh most néztem egy videót...vannak iylen battlegroundok ahol több player egymás ellen játszik a táborért??? Fasza lehet.
  • Jak16
    Hát, a trialt megnézem, hallom az exp.kal plusz grafikáklat is raktak bele, szóval...max grafikán fut ezen a gépen: p4 2.66 GHz, 1 GB RAM, 6600GT PCI-E 128 MB?

Lehet csuklyás-köpenyem benne???? :D
    Kivi vagyo ka grafikára, meg a mozgásra, ert ez képről nemigazán jön le...és az is fontos, sőt az első lépések a legfontosabbak egy MMOban..z SWGnek szupi kezdete volt, a WoWnak szar, erdemény: számomra az SWG a világ legjobb MMOja marad, a WoW meg egy rakás szar, ugy ahogy van ! :D
  • Uberlama
    naja, egyedül nem olyan jó, meg ha komolyan akarod tolni akkor elég alaposan érdemes utánaolvasni meg megnézni mit hol merre stb.

ha a játék rvr része (vagy pvp ha jobb tetszik) érdekel akkor itt találhatsz rengeteg videot mind a három realmből. Az Angels of Darkness moviet magyarok csinálták, illetve egy barátommal én csináltam. Lessétek meg ha érdekel.
  • Jak16
    tom, játszottam már egy pár MMOval, ez nem félórás project:
    SWG,WoW,L2,D&D,CoH,EVE,EQ2 - ezekkel mind játszottam huzamosabb ideig :D
  • Marchus
    hja, és nehéz vele egyedül játszani

de azért sok sikert kívánok nektek ;)
  • Marchus
    pár magyar még játszik. Igazából ez a játék akkor jó, ha haverokkal tolod. Mostanság kevesen játszanak vele, állítólag kevés az ember...
    a játék lényege az RvR, szóval nem a pve (bár van aki szereti a DAOC pve-jét).

Az RvR nagyon jó! Csak az a gáz, hogy néha meg szar... És nem nagyon lehet vele úgy játszani, hogy most bekapcsolom egy fél órácskára a gépet és daocozok...
  • Krinyo
    sztem szedd le a trialt és minden kérdésre megkapod a választ :)
  • Krinyo
    wownál minden szebb :)
    D&D online nekem nem jött be, pedig játszottam vele eleget
    mmo-k közül nekem valahogy ez tetszik a legjobban
    A népesebb angol szerveren esténként 600 ember van kb, de mehetsz a némtekhez is ott van 1600 :)
  • Jak16
    éehet azé irányitani wasd-vel igaz? nem kell point&clickelni mert azokat utálom !!!!
  • Jak16
    nah alap + 4 kieg mindössze 8 font...kipróbálom holnap ezt, és eldöntot hogy ez kell-e vagy a D&D...játszanak még magyarok? HGány ember játszik még vele egyáltalán? szép grafkája van (mondjuk a WoW szintjét megüti?)
  • Krinyo
    az oldalon vannak képek videok, láthatod
    nekem tetszik
  • Jak16
    köszi weboldalt !!!!
  • Jak16
    és miylen játék?