Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
2fg infil amgnél,vagy mi a tököm ez a killspamm hegyek,és mindegyik másik infil....überláda is ott van ^^
Botond
O.o nerf meeeeeeeeeeeeeh ^^ twf-et el is felejtettem ráküldeni ^^
Botond
beivott egy endupotot,szegény nem számolt vele,hogy azt is seperc alatt kiverem belõle ^^ styleendneed csökkentõ buff ownz ^^
Hangianix
ToA abuser!!! :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
igaz kicsit ooere ütöttem ^^
Hangianix
Ugye bg-ben nem rossz a fire wizi a 2 bolt miatt.

Botond
mert én a kihívást szeretem :-) hardcore mode a legjobb az meg pry/hibi ^^

btw végre kipróbáltam elsõ artifactom,az övem,van benne lvl4en ilyen +10% melee resistek 30secre,és lámlám rr5ös bbed infil egybõl lepadlózott ^^
Hangianix
bg-ben 😊

Pari
nyihihi ezen jot rohogtem, de akko mernem midivel nyomjatok,az lenne a kihivas???😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

fire wizi + 2handed pala mmm xD furcsa emberek játszanak arra felé ha ez jól mûködött :>

zzz

Botond
kemény játék kemény embereknek,hadd szokják ^^
Es te egybol kuldod - ba oket mi? =)
Botond
full 0ról kezdik a játékot,legalább elõítéleteik legyen :-)
ez lolgyanus
Botond
a kiemelt szavak angolul is érthetõek :-) majd belejöttök,az a lényeg hogy aki hibi az jó aki albi az zergelõs láma aki midi az meg fotmgardi 0skilles :-)
Pari
Bazzé, 2 het alatt belejottem az angol daoc szlengbe, de a magyar tovabb fog tartani("karijait buffbottal ml7el"...meg, "nem találják annyira viccesnek a zergelést meg a mincer stealthjét mint anno" nah ezt vegkep nem ertem...hozza teszem,hogy mindossze 1 honapig jacottunk az ami szerveren lvl25ot utottuk mindketten...de rajottunk,hogy valoban jot akarunk magunknak,akkor nem hajnal 4kor kellene jaccani olyan pinggel,hogy 1on1 se legyen eselyunk BG-ben...meg sikerult,elsore olyan Guildbe lepnunk,ahol a lvl50-esk se tudta egy normalis SC-cuccot adni...de sokat segitettek,igy nem volt pofank atmenni mashova...

Belépek és megdumáljuk, de mindjárt megyek el vendégségbe kajázni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

A lvl 50 +nagy rvr a cél vagy csak a kis BG-ben játszanátok fõleg?

Botond
nem akarsz inkább belépni,van itt egy quest az új si zónában de nagyon nem megy,mert rámjön 3piros meg egy lila akik 300at ddznek secenként és még el is dobálnak,és vhogy nem érzem,hogy ez mókás lenne...
Nekem jobban tetszene ha a bétáztak szóban az elsõ -t betût 1 -n betûre cserélnéd.😊

Amit hangi írt az megegyezik az én véleményemmel. 2 hónapig játszott a Daoc-cal és lehuzta a pve részét pedig sehova se jütott el+ a WoWban sincs még sehol. Igy végképp nem értem az összehasonlítást. A küldetésrendszer meg egy az egyben ugyanaz.
Valaki ismerte õt itt Daoc-ban?

Botond
legjobbak akik végig bétáztak mindent és ugye ilyen középszintre eljutottak mindenhol és így tudják a frankót de nagyon :-) persze fizetni nem fizetnek semmiért,csak bétáznak,de folyton sír a szájuk,hogy így meg úgy :-)
Uberlama
nekem azért fura hogy vki tud teljesen nyugodtan nyilatkozni egy mmorpgrõl (pl daoc) amivel 2hónapot játszott és képes azt irni hogy full unalom a gamma 😄 elvileg ha nem voltak spanjai akik felhuzzák akkor 2 hónap alatt kb 50es ha lett 😄 nem hogy toa (mondjuk jobb is ha ezt kihagyják 😄D ), rvr stb 😄 2 hónap eszméletlen kevés egy mmorpgre hogy teljesen megismerje .

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
lol 😊

asszemn engem mar bannoltak is onnan, mert beszologattam :]

anti hero

Botond
egyébként manapság csupa ex-pry/albbal játszok,mind inkább törölte az rr5-6-7es karijait buffbottal ml7el meg ilyenekkel minthogy továbbra is albiban szenvedjen,és átjött játszani :-) kicsit nem találják annyira viccesnek a zergelést meg a mincer stealthjét mint anno,de szerintem szeretnek itt minálunk :-)
Botond
na és persze ték ^^
Botond
rofl
Hangianix
Sok sikert az europai szervereken, igazsag szerint nagyon nehez dolgotok lesz az 50-es szint eleresevel, mert a legtobb helyen powerlevel-lel oldjak meg ezt, vagy fix grpokkal. Ha van 3 accountotok es albiba mentek (ebben az esetben Prywdent ajanlom, talan az nem annyira zsufolt, mint Excal), akkor egy necro + necro + cleric csapatot ajanlanek (ami irto unalmas, de valoszinuleg gyors) es utana lehet mas karikat felhuzni 20-rol, bb-vel, necroval.

Ha mas helyre mentek, akkor egy pbaoe kari nem art. 😊 Ha en kezdenek most, akkor Hiberniaba mennek, ott mindket helyen vannak magyarok, es nem tulzsufolt. Fokeppen ajanlom Pry/Hib-it, ahol Botond a rezidens. O peldaul mar 2x nyerte meg az "Ev Legrendesebb Magyarjaa DAoCban" megtisztelo cimet, az elmeletileg osi ellenseg Pry/Alb magyar guild az AoD, meg tiszteletbeli tagnak is valasztotta. Tafaya es Ubi talan tobbet tud rola mondani :p

Uberlama
btw mákotok volt ha nincs ld akkor kb 20secig éltek is 😊 minden ra megvolt mindenkinek már akkor mert igencsak sok ideje nem nagyon volt semmi.

Uberlama
áá emléxem. nos az érdekessége a dolgoknak az volt hogy Stev LD volt (MA), pala LD volt (endu nunku) habár õ még viszajött és rohant segiteni dehát nem sokat ért. akkor indultunk suicidére hpkhoz azért nem jött visza stev se már.
6an voltunk Atomerc volt az egyetlen tank, Qaby minivel a másik 😊 de érdekes csata volt az biztos

Botond
tailor,felviszed 900-950re meg a nyersanyagos képességeket is,és akkor a szétszedhetõ tárgyakat szét tudod szedni és pénzt tudsz belõle csinálni,az hogy sc-t vagy hasonlót felviszed sokra értelmetlen,mert sokba kerül,és már van csomó ember aki ilyesmivel foglalkozik...siegecraft meg mellék tudás,bármi a fõtudásod azt fejlesztheted mellette maximumig(ami talán 160-170?)
Pari
Hja meg vmi, szerintetek rvrhez melyik trade skill lenne a leghasznosabb...en elbasztan a regi karim...tailor lettem...de aztan bgn kiderult,hogy SCvel vagy Siegecraftal tobbre mennek...

Pari
Beleolvasgatva itt a topicba, ugy erzem ti messze tobbet tudtok a gamerol,mint amit mi megtanulhattunk volna barmelyik amerikai szerveren...szemelyes velemenyetek szerint melyek a legjobb karik, rvrbe? vagy soloszni vagy groupba? Nekem egy full fire wizziem volt a havernak meg egy two handed pala-ja...douba jo mukodtunk, de BG-n a taktik hianyabol akkora lama luzerek voltunk,hogy mar fajt...en damegeltem bazinagyokat, o vedett engem....aztan jot egy lurinken...meg a release😊

Botond
2 angol nyelvû szerver van,prydwen a kisebb,excalibur a nagyobb,ez utóbbin mind3 realmban szép számmal van magyar,prydwenen albionban van egy nagyobb létszámú guild,és hiberniában vagyunk vagy 2-3an ^^ midiben meg senki

jó játékot :-)
Pari
JO Reggelt mindenkinek,

A heten sikerult szert tennunk haverommal egy-egy daoc europe peldanyra,eddig amerikai szervereken jacottunk, smot szeretnenk hozzatok "csapodni"...sajna regi karaktereinket nem lehetetett athozni,mivel nem egy ceg az eus es az usas daoc...szal eloljaroban(amig sikerul regisztralni itt magunkat,mert per pillanat nem muxik...)megkerdeznem,ti melyik szerveren jaccotok,melyik realmba es melyik guildbe vannak tobbsegebe magyarok....nem mintha nem ertenenk meg az angol daoc szlenget,de azert veletek biztos jobb lenne...bar olvasva ezt a magyar daoc szlenget, meg kevesevvet ertek belole neha mint az angolbol😊
Udv
Pari

Botond
na de percig sprintelek utána és nem érem be,az mindenestre legalábbis érdekes(nem érem be=pont 2lépéssel mögötte,nem az hogy visszajön a speed,és elfut,se nem az hogy beérem,nem pont egyenletes tempóval 2 lépéssel mögötte),ledobtam sticket ráfutottam,és akkor is not in view not in range,na most így nem nehéz jó sorcnak lenni,ha meg se lehet ütni...
Hangianix
Küldetések
Rögtön a legszembetûnôbb dolog az egész játékban a küldetésrendszer, az egész WoW alapja. És leginkább ebben különbözik az általam eddig látott hasonló játékoktól. Nincs többé vad és céltalan mob gyilkolás (xp-zés), van viszont sok érdekes küldetés. Persze ezeket is belehet kategorizálni, amikkel eddig találkoztam: ölj meg x ilyen szörnyet; vidd el ezt a csomagot y-nak; szerezz x db valamit (szörnytõl, ládából); öld meg azt a fô mobot; keresd meg z-t (láda, npc,stb.). Minden sztorinak van elôtörténete és többnyire végkifejlete. Vannak összetett és több részes küldetések is. Ezeket rendszerint NPCktôl kapjuk, de volt már olyan esetem is, hogy egy leölt szörnytôl zsákmányolt pergamen vagy térkép indította el az eseményeket. Szintemhez viszonyítottan nehézségük szerint különbözô színekkel vannak jelölve. Akadnak nagyon nehezek (pl. elite), melyeket egyedül szinte képtelenség megcsinálni. Jutalom lehet tárgy (gyakran több közül választható), új varázslat, új küldetés. És az xp jutalom sem elhanyagolható (akár 10-15 mobnyi xp is lehet)

Hat azt irja, hogy mas, de szerintem ugyanaz. 😄

Elolvastam Dracoon sztem pont azt írja hogy milyen jó a questelés és pvse wow-ban és daocról nem igazán ezt mondja:p

Lourker

Tegnap éjjel találkoztunk veletek odins hmg-nél. Én voltam Jackson the Beast firbolg druidával. A végén még 1 meghajlást is nyomtam Uberlamanak. Ki volt a fõ tankotok? Volt 2 firby druida+1 firby warden és kb 10 secig ott állt a csapat mellet, hogy most kit is válasszon majd kiválasztotta a wardent.😊 Elöttetek volt 1 15 perces csatánk hpk elött 1 midi grouppal. A csata végére az összes resist buff elment amit elötte raktam fel meg visszajöttek az insták is. FoP-on álltam és még az is eltünt a végére.😊

Valaki ismerte Dracoon-t itt a Daocban?
Olvastam a WoW forumot és õ játszott állítólag kb 2 hónapot. Õ hasonlítja össze a wow bétával a daoc-ot lol. Ahogy olvastam ugyanaz van WoWban is mint Daoc-ban kivéve a pvp-t. Ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el.😊
World of Warcraft Hungary

Uberlama
milyen sorc az aki nem lagcsitel ? engem kivéve ofc. 😊

AngeLujo
Littles jó sorc :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
én csak nem értettem hogy hogy a túróba nem érem be,de felvilágosítottak egyes rangerek hogy meglõni se lehet meg semmit érdekes módon littles vagy kit...
Botond
albok-Botond 1:1 odinsba ma este :-) a lagabuser sorc meggyakott (5 percig sprinteltem vele,és nem értem el...) de elõtte egy rr1es mercetkifektettem,igaz powleakkel próbálkozott majdnem sikeresen :-)
Valakinek van Alvarus Leggings artifactja?
Van rajta 200% speed viz alatt. Gondolom nem lehetséges de azért mégis megkérdezem, hogy a bard-on ez 400% lenne és már akkor nem is futna hanem repülne vagyis torpedó lenne a viz alatt.😊

Hangianix
ok, koszi, irtam mar hh forumra, de nincs meg valasz 😄

Botond
btw hangi toa ma sem jött,gatyónakmeg kéne nézni hogy áll a rendelés egyáltalán postázták e vagy mivan,lehet kifogyott nekik vagy nemtom,ennyi ideig még sose szaroztak
Jockey
jah, sztem sem ezekre gondolt😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
a lap nem található