43179
-
Bhalage #30176 skill ^^ -
#30175 200fg alb ellen 500fps azé beüt ^^ -
Rockety #30174 okés köszi -
#30173 btw Dori: Fidelnek nem mennek az accai,és bizonyos gondok miatt nem is várható a közeljövőben,hogy lesz,nekem vanmég 50es animistám,de én meg november elejéig el leszek havazva melóval,szal nem sok mindennel tudlak bíztatni SoMal kapcsolatban,leechelj be egy encountert aztán megpróbálok intézni egy köpenyt max -
#30172 ez is igaz ^.^ de ha bárhol albi vs midi fightot látok mindig albokat írtom először ^.^ és még sokan mások is :-) -
#30171 ugyanmár taf, mindig azt támadják aki esélyesebbnek látszik egy csata megnyerésére ugyanis ha lenyomod a gyengébbet akkor az erősebb még téged is lenyomhat , én is ugyanazt csinálnám, micer infi duobol simán albokat ölöm mert simán esélyesebbek mint bárki más. ugyanaz rangert ölöm épp sorcal erre szakal engem PAzik be nem a rangert mert tudja ha a rangert lenyomja akkor meghal. ennyi. -
#30170 én is az albikra indulok rá mindig elsőnek,ez ilyen zsigeri dolog,még a fajtáját se bírja a régi hibi brigád a sok ezrglingnek,az hogy megváltozott közben az élet egy dolog,régi beidegződések nem változnak...ezt te hívhatod seggnyalásnak,számunkra csak szimpla bosszú ^.^ -
#30169 Nem :) Arra hogy 2 vs 2 kuzdunk midikkel, nyeresre allunk es a pocs ranger minket kezd el loni. Sebaj utan megkapta a maga /rude spamjet, sajna a /laugh elott releaselt :/ -
#30168 most arra gondolsz amikor elvettük tőlük az str reliket és a magatehetetlen albionnak ajándékoztuk? -
#30167 Mikor szoknak mar le a hibik a midik seggenek nyalasarol? -
#30166 Duhit, hogy nem tudok egy 25 dex, 25 acu, 25% heal, 25% power, 10% casting speed templatet csinalni. Ha mar minden osszejonne, akkor is hianyzik 1 resist. Matter 5%-on is jo, crush meg jo 20%-on, ugyis crush invulnerable a chain, de meg mindig hianyzik 3% es 4% resist. :( -
Rockety #30165 edit:
219 delve a dark/fire spec DD
25% resist pierce test inc soon : ) -
Rockety #30164 Én 10% resist piercel kenem és elég nagy a különbség az én és a lower hib dd dmg között ><.
Debuff nélkül:
hibin: 220-350
albon: 300-450
Debuffal:
hibin: 400-600
albon: 500-600
Ezzel szemben random chanter/mentalist/eld debuff nélkül még SOHA nem lőtt rajtam kevesebbet mint 500 dmg :<, picit irritáló amikor jön a brehon menta stun és 2x 512 dmget belémlő mert olyan happje van :>
Majd tolok egy próbát 20% resist piercel azé, csak kiváncsiság szinten :P -
Rockety #30163 a delve nagyobb (pbae mid, DD mid/alb), de nem ezt mondta. ha 0 resistre lő hib/mid/alb caster akkor tényleg hibiké a legkisebb de elfelejtett pár nagyon fontos dolgot:
1, hibik 90%-ba debuffolnak egymásnak
2, legtöbb magas RR caster hiberniaba van
3, 3 power relic hibiknél van nagyon rég óta
4, hibiknél általában megvan mind a 6 resist buff
Az amit te mondasz meg azért van mert midik 25% resist pierce dark runemasterekel kenik (gondolom én), akik valszeg mom3-4 wp3-4 mennek (mom3+9% spell dmg bonus base 179 delve DD-t 668ra capel, ez dark specline 209 delvenél 7xx dmg) és alboknál meg ugya nincs cold resist buff friar hiánya miatt, szal olyan mintha 0 resist ellen nukolna és capet üt.
Szerezzetek friart a grpba amig pierce resist 10%ra nem lesz nerfelve, na akkor ismét hibek fogják debuff miatt lőni a nagyobbat. -
#30162 na jó,csak másik topigba nem küldte el a szpemmet,szal nem tudtam az új gépbe jó e a hálókártya -
#30161 teszt -
#30160 nálunk a midik nagyobbakat lőnek debuff nélkül mint a hibik a baseline dd-jükkel debuffolva. ha van ott light menta/eld akkor már más a helyzet mer debuffal 800 az alap... mondjuk ez igaz a midikre is, debuffal lövik a 800-at szépen. -
Bhalage #30159 "[22:23] <[TD]Meanie> hibs dd is lower damage than albs or mids "
na ez a kibaszott nagy loál kategoria :) ez a meaniemental volt?! nem hiszem el hogy komolyan mond ilyet -
Rockety #30158 szar lehet solo albnak emainba, már csak azért is mert amikor az ember meghallja ezt a szót hogy alb akkor az jut eszébe hogy 2-4fg zergelte szarrá és 6+ zephyrező stealther add volt. talán odinba nagyobb mákod lesz : ) -
Bhalage #30157 definitli
xD -
Rockety #30156 :P Outlaw 2fgvel DC-x, fg vs fg apknál Bellana grpja ellen... nyerésre állunk azt hirtelen FC + evulnature grpja addol.
xD albrox -
Bhalage #30155 Bakker hajnali fel harom, es meg mindig nem latni alb FGt, akivel FG vsFGt lehetne csinalni. Hihetetlen 2-3FG ez a minimum. -
RogueGigi #30154 Bakker hajnali fel ketto, es meg mindig nem latni solo sbt, akivel duellehetnek. Hihetetlen, csak duo, ez a minimum. -
RogueGigi #30153 Som.. :P necroval tök jól lehet farmolni őket egy fop clericel :P Akár tartarost. -
Rockety #30152 nem tom fidel farmolgat-e még de fent van hibiben a som most, ha esetleg ráér vmi animist m8 lefarmolni az cool lenne xD -
#30151 na de legalább 2 karit akarok úgy futtatni,hogy tudok csinálni is vmit :-) az meg 2 gép 2 billentyűzet 2 monitor,egy 3dik leech belefér talán ^^ -
RogueGigi #30150 1éve volt kb mikor eldimet csináltam, és 3karival voltam 4finsnél (még nem volt ez az összetákolt bb gép mint most), és csak egy radeon 9000esem van, ami mérföldekre van a 9800tól, meg csak 756 ram nem 1gb, hogy a prociról ne is beszéljünk :)
Szal neked tuti menni fog 3kari, persze kérdés mennyire játszhatóan :) -
#30149 mondjuk be kéne fizetni az accod,most már fel tudok tölteni 2 karit is,sőt,ha jó kedvem lesz talán 3at is,bár még nem vagyok ebben biztos,de asszem veszek egy ilyen izét,ami tűzfal is,meg a netet is osztja,és akkor régigépen egy újon meg 2 acc mehet :-) -
Kalinka #30148 a +10% spell range a gomba lerakásnál is számít? és a +% dmg bele számít a gombák sebzésébe avagy nem? -
Kalinka #30147 az egy dolog hogy te leszolozod, de én a rangeremmel nem tudom, ráadásul neki xp is kell :DD -
#30146 +25% powerpool és spell duration az alap persze :-) -
#30145 43as gomba,de közben rájöttem,hogy azé jó 50esnek lenni,mert van 50es gombám,igaz abból fop serenity crack powerpot meg minden nélkül csak 10et tudok lerakni,de az is ilyen 2 hittelte a főmobot :-) -
#30144 leszólóztam a lila mobot,úgy hogy végig stunban álltam :-O 15db 46os gomba pwnz :-) -
Kalinka #30143 Grat :))
a nyakis küldi nekem is kéne, szal nyugodtan megvárhatsz vele :) bár még mindig nem tudom mikor lesz open az acc ;) -
#30142 Manachanter Fortehwin ^^ lvl50 animist 1L1 :-) -
#30141 leps-eknél CFben ment a móka,az elég szar xp,de ha alszol végülis mind1,nekem meg még az áramot se zabálta a gép :-) -
#30140 druidomnak fins nélkül rr3-al 5 nap oO -
#30139 grat :) mi a gyerek neve ? :) -
#30138 ding 50 3x is :-) 49.94nél kaptam vissza karit,addig sikeresen belediktáltam 1 óra xpzést,többit a GM csinálta,elmentem a nyakláncos küldit csinálni,és első körben dingeltem,csak az a fránya nyaklánc nem akar beesni :-( na mind1,negyedik nekifutás ^^ 4nap 13óra az időm 50re btw \o/ 0rp :-O -
#30137 stealther kellene már :-) szal jó ez bgbe :-)