Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
btw végre kipróbáltam elsõ artifactom,az övem,van benne lvl4en ilyen +10% melee resistek 30secre,és lámlám rr5ös bbed infil egybõl lepadlózott ^^
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Valaki ismerte õt itt Daoc-ban?
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
Ha mas helyre mentek, akkor egy pbaoe kari nem art. 😊 Ha en kezdenek most, akkor Hiberniaba mennek, ott mindket helyen vannak magyarok, es nem tulzsufolt. Fokeppen ajanlom Pry/Hib-it, ahol Botond a rezidens. O peldaul mar 2x nyerte meg az "Ev Legrendesebb Magyarjaa DAoCban" megtisztelo cimet, az elmeletileg osi ellenseg Pry/Alb magyar guild az AoD, meg tiszteletbeli tagnak is valasztotta. Tafaya es Ubi talan tobbet tud rola mondani :p
6an voltunk Atomerc volt az egyetlen tank, Qaby minivel a másik 😊 de érdekes csata volt az biztos
jó játékot :-)
A heten sikerult szert tennunk haverommal egy-egy daoc europe peldanyra,eddig amerikai szervereken jacottunk, smot szeretnenk hozzatok "csapodni"...sajna regi karaktereinket nem lehetetett athozni,mivel nem egy ceg az eus es az usas daoc...szal eloljaroban(amig sikerul regisztralni itt magunkat,mert per pillanat nem muxik...)megkerdeznem,ti melyik szerveren jaccotok,melyik realmba es melyik guildbe vannak tobbsegebe magyarok....nem mintha nem ertenenk meg az angol daoc szlenget,de azert veletek biztos jobb lenne...bar olvasva ezt a magyar daoc szlenget, meg kevesevvet ertek belole neha mint az angolbol😊
Udv
Pari
Rögtön a legszembetûnôbb dolog az egész játékban a küldetésrendszer, az egész WoW alapja. És leginkább ebben különbözik az általam eddig látott hasonló játékoktól. Nincs többé vad és céltalan mob gyilkolás (xp-zés), van viszont sok érdekes küldetés. Persze ezeket is belehet kategorizálni, amikkel eddig találkoztam: ölj meg x ilyen szörnyet; vidd el ezt a csomagot y-nak; szerezz x db valamit (szörnytõl, ládából); öld meg azt a fô mobot; keresd meg z-t (láda, npc,stb.). Minden sztorinak van elôtörténete és többnyire végkifejlete. Vannak összetett és több részes küldetések is. Ezeket rendszerint NPCktôl kapjuk, de volt már olyan esetem is, hogy egy leölt szörnytôl zsákmányolt pergamen vagy térkép indította el az eseményeket. Szintemhez viszonyítottan nehézségük szerint különbözô színekkel vannak jelölve. Akadnak nagyon nehezek (pl. elite), melyeket egyedül szinte képtelenség megcsinálni. Jutalom lehet tárgy (gyakran több közül választható), új varázslat, új küldetés. És az xp jutalom sem elhanyagolható (akár 10-15 mobnyi xp is lehet)
Hat azt irja, hogy mas, de szerintem ugyanaz. 😄
Lourker
Olvastam a WoW forumot és õ játszott állítólag kb 2 hónapot. Õ hasonlítja össze a wow bétával a daoc-ot lol. Ahogy olvastam ugyanaz van WoWban is mint Daoc-ban kivéve a pvp-t. Ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el.😊
World of Warcraft Hungary
Van rajta 200% speed viz alatt. Gondolom nem lehetséges de azért mégis megkérdezem, hogy a bard-on ez 400% lenne és már akkor nem is futna hanem repülne vagyis torpedó lenne a viz alatt.😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)