Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
ész nélkül
Botond
egyes animisták úgy kenik,hogy bemennek relickeepbe amikor raideltek lerakják bbvel a fopot,és nyomják a gombát és nélkül vagy ti wipeoltok,vagy crashel a szerver alapon btw ^^ és már annyi az animista,hogy sok,lehet e miatt is van lag,hiába van maximálva a limit,sok gomba miatt 2-3x annyian vagyunk a szerveren mint kéne
Botond
délután 4 után már itt is szar manapság mindig,engem nem dob le,de ilyen 2piros kocka és 30secig semmi,aztán mintha mi se történt volna,ez azóta van mióta open transit karbantartottak legutóbb,szal nem meggyõzõdésem,hogy upc sara,mert ugyanazon idõben mindenhova máshova patent a net
Uberlama
alapvetõen nekem nem azzal van bajom hogy kempelnek hibik amgt mert csinálják, albok is szoktak elmult hetekben midik állandoan, azért volt iszonyat dühös mert állandoan LDzek manapság vmi miatt ha sok enemi van a közelbe pl keepcsata alatt 1000% hogy LDzni fogok pedig stormlord lévén aedd stormom elég mokás, meg szeretem ölni a láma castereket bmrõl meg ilyenek, de tegnap is 5x ldztem chainbe amgnél aztán visza se mentem mert értelme az nem volt.
errõl jut eszembe fel is kéne hivnom upct hogy vagy jko lesz vagy köttetek be ADSLt. az legalább stabil bakker.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
különben is neked nem kresszvizsgára kellene gyúrni kötözködés helyett? :-D
Botond
nemtom,legjobb amit eddig kaptam amikor lenyomtam mooooooomint és visszajött 4 infivel,vagy killerbee odinsban amikor lenyomtuk 4vs5be visszajött fgvel,de ez az ilyen hozok magammal rr6-7es castergruoppot addnak,mert 2en lenyomták az übahbd-m ezt erõsnek éreztem
cough you sure ? :x

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
meg btw mi mostanra értünkel a professzinalizmus ezen szintjére ^^ és ebben amiben én nem vagyok benne,részemrõl nem bírja a gép még mindig az ilyesmit,szal kihagyom
Botond
egy rossz szavam se lehet rátok,elõbb voltam emainbe 2en egy rr2es bmel szétvátunk egy bdt(rr4es),beproccolt a lifetap 2x a macémrõl,úgy sikerült megúsznom O.o erre visszajött egy fg rr6-7es csoporttal,szal azé ezt durvának érzem rr4es warden+rr2es bm ellen(full épített castergroup lol),azé albok legalább ilyesmit nem csinálnak ha beütök egy mincert max visszajön 2infivel és benyomnak,de nemszabadítja rám fél albiont lol
Botond
aha
Uberlama
és még az albok szánalmasak a zerg miatt oO

Hangianix
Niroth az arms azt hiszem.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
ja,mint asszem írtam a múltkor sikeresen teszteltem a belt of sunom egy rr5 infilen,erre ma reggel rámüzen egy 30as animista,hogy a múltkor bow-olt volna,ha nem lett volna halott,de nagyon,mondom mivan? hát kiderült,hogy a gyerek törölte az infijét(sethan) meg egy armsot és palát és átjött hibibe,szal lassan jön hozzánk is a színvonal,lesz itt zerg meg zerg ^^
Botond
tartósan erre kell berendezkedni 1.69ig,hogy 3 animista kimegy és becampeli amgt,ti meg azt csináltok amg és apk között amit akartok,és ez pont ugyanakkora móka mint 5fgvel campelni,lag is akkora meg a másikfélnek az esélye :-) egyesek újabban rendszeresen szerveznek 'albi' estéket ami ebben merül ki,szal tc and hf ^^
szerintem take a deep breath and a day off 😊

nekem mondhatod mivel nem játszok prydwenen, felõlem azt csináltok amit akartok 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

hehe SOS+BOFt nem nyomtak el ? :p

anti hero

Uberlama
az igazság az Rock hogy szarom le magasról noha kibaszott idegestõ néha ez. Ennek ellenére AD vagy eclipse van kint mindig viszünk magunkal majd egy másik grpot hogy le tudjuk verni õket (bár tegnap AD-tdd-eclipse vegyes grp abszolut magas rr mind, levertük õket voltak kb 5en már csak ebbõl 2 RS amikor addolt maelstrom), de tudod mit, ezentúl váltok, igenis zergelünk bazz és ne gyertek emainbe mert mindig zerg lesz és mindig mindenki meg fog halni a zergünktõl. miért ? mert fizetünk a gammáért és mi ezt szeretjük. lehet hogy ez mégse igy lesz de kit érdekel, legalább legyen mire fogni ha az über fotm verhetetlen hibi-midi grpokat megfingatjuk fg vs fgbe. zergeltünk, nesztek ott a kifogás, igaz hogy 8 ember volt de zergeltünk.

Tiffa
Érdekes, hogy a Seven 2fg guild eventjeit vagy a The Rigante full guildes RvR eventjeirõl egy szó se hangzik el, pedig az is rendszeres.
sajnos az odins beli 2fg aod guild rvsr-t soha nem fogjátok le mosni magatókról, ezzel tisztába kéne már lenni :p

ez bhalinak ment, csak félre nyomtam :p

de úgy végzõdött nekem a dolog hogy gnednél elvesztettem csapatot, bye m8s disband megyek bolg felé, jön outlaw 2fgvel (zoyster effi etc).

Outlaw yells in a language bla bla
Outlaw yells in a language bla bla

Megölnek azt vmlyik skillzor nyomatott egy kis rude spamet mielõtt releaseltem volna xD

Uberlama
ja de ugy hogy folyamatosan LDztek az albik amgnél és képtelenség votl a lag miatt áttörni. azt hiszem a hibik jobb ha kicsit csendbe maradnak.

jah komoly volt xD

Uberlama
a legviccesebb ebbe az hogy 1: magasrol szarom le az összes noob senkiházit aki zergel vádol minket. 2: tegnap mi albok haltunk minden egyes alkalommal legalább 2 fgtõl.

a hibik pedig befoghatják a pofájukat amikor 5fgvel kempelték amgt este 10tõl animistal 3 pbae grpal, közte AD, eclipse, tdd, stb ezekután bekaphatják tövig aki azt mondja hogy zergelünk.

hubazz tegnap excalon micsoda midi zerget csinaltunk :]dori volt a zergleader (/Y COME M8S we GO AMG!!!!), de ezek a midik nagyon gyakorlatlanok, nem tudtak minket rendesen kovetni :< a sok ldm ellenere jot szorakoztam tbh, bejott vagy 4k rp is !!!!!

anti hero

Botond
és az odini 2fgvel kenjük de nagyon sem hibi találmány btw ^^
Botond
ja,és 6-7között úgy végzõdik neki az rvr,hogy elalszik a billentyûzeten az angol adsl meg olyan,hogy 2 óránként bont,hogy ne töltsenek le orrba szájba és ilyenkor egyszercsak mael ld és estig semmi híre :-D
Botond
úgy keni,hogy 0-ra issza magát,és akkor játszik,és ami gombot elér azt benyomja,ennek ellenére jól keni az öreg :-)
Hangianix
Mersainnal mi is ilyeneket mondtunk, amikor Maeloch a fg-jevel levert kettonket tobbszor is. "Maeloch and his n00b Odin zerg camping amgO again!!!" Vicces, amikor MoC-ot elnyomja a tole 3 meterre grappleben allo mercre. xD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

sztem ok csak jottek visszaverni a hib v midzerget.

anti hero

Botond

no comment
AngeLujo
megvan a battler meg a malice, valami iszonyat durvákat ütök, pedig még nincs kész az sc-m 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tiffa
Öregember nem gyorsvonat, reméltem a héten meglesz, de talán majd jövõre.
hehe nerf, megvan mar az rr9 edes tiffa?
:]

anti hero

Tiffa
Heeeey ez az én egyik msn profile-om és ALBI!!!
ja kb annyi, de nekem nincs benne új scbe szal csak ilyen poén szintbõl levelkedem amikor pve4tehwinm8s van xD

zzz

Uberlama
btw jo ez a toa de szerencsére nem minden classnak kötelezõ :p sorcomnak egy magas lvl artija sincs mégis wtfpwnolok mindent a régi scmmel 😄 (legalábbis miota nerfelték +25% cast speedet :o )

Botond
belt os the sun mint mondottam 12 óra alatt érte el lvl4et 4finsben,szal úgy számoljad :-) lvl4en adja be a resistizét :-)
45% slash
54% crush
63% thrust self buffokal és belt of sunal, számolva a +/- cuccot armor table miatt, nem olyan rossz imo :x

zzz

Uberlama
ROOOFLLL 😄DD

oh anyam lol el van baxva, givf editbuttonz

namegegyszer xD

anti hero

Botond
megjelent 30 midi szólózó egy csoportban,mára ennyi is...
Uberlama
na rr4 megvan, léptem is infivel le :p

Botond
jeeeee,még több kill,rpt persze elleecheli másik group...
Botond
most is bedaráltunk vagy 20 midit albit vegyesen 2-3 killspammot is bedobtam erre 1k rp,mert mind rezsick,hálol már
Botond
nekem egy db rr5 kari összeszedése talán sikerül karácsonyra ^^
Uberlama
gyúrok even

Uberlama
jaja gyúrúk rr4re, 100 rp még 😄D

Pari
En szerettem a kis wizziemet...dmgeltem akkorakat,hogy szep volt nezni, csak iqra, conra,meg dexre gyurtam,es csak firere...2 bolttal tobbnyire barkit leszedtem viszonylag gyorsan...de ha vki 2 lepesnel kozelebb ert hozzam akkor sanyivolt...hja meg az ijaszokat ruheltem meg a invis ellent, de azokat nagyon...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx