Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
anti hero
eloszor tul sok paraszt halt meg
masodszor a sajat healbart nem figyeltem 😄
harmadszorra eleg siman ment 😄
szal csak batran a lenyeg : hgoy legyen nalad KURVA sok consumable amiket mondtam,1+ strat holy water,30 immo oil,3 mana pot,3+ repa retek mogyoro
JA es kerj druid es mage emmmmnyolcaktol 1oras bufit + bufit nem artanak; ony, rend etc 😄
😄
anti hero
Dark Ages of Druim ligen inc.,.,.
anti hero
anti hero
xD :E
sõt tök jó
vagy inkáb nem nem jó
nem ez szar
melyiik lesz?
leendo low RR thurst sarac infemnek a kov. spec eletkepes?
39 thurust(1.85be jon,hogy a Beartooth for Infiltrators will now be based off Evade - 6sec stun...emiatt em slash)
39 DW (flank+followup miatt,meg amugy is)
39 CS (PA+CD+SS miatt)
37 Envenom (all pioson)
36 Stealth
Velemeny?
értelmeznéd nekem pls?
😄
anti hero

xD - o_O - Xd - O_o
anti hero
persze ezt is érdemes fejbe tartani mielõtt elkezdesz craftolni daocban, kb ilyen izgalmas xD?
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
a proc fuggetlenek az sc-tol (ott azt kell valasztanod hgoy dot proc vagy dd proc stb csak 1fajta lehet a fegyveren.)
a weapon spd az adott az nem valtozik 😊
anti hero
pl vettem egy adamantium dirk-t (lv30 99qua 2.2speed)
erre akarok egy proc-t(lv20 dd cold) meg statokat,skilleket scztetni...3 v. 4 stat/skill rakhato a proc melle? es hogyan valtozik ettol a weapon speedje?
Pari,Parii,Amoxx,Amok,Battlemuff,Sorci,Nemet,Asdic,Greeedy neveken futunk, albiba....most egy mini+inf combot nyomunk bgken(a leveling,necro-inf/tic-mini comboba megy,mert hiresen jol lvlingelheto klassok ezek😊))
Hunter "love", Inf love!Zephyr love,BG rp love...
zzz
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
egy kicsit játszol vele, és máris rr10-en találod magad ^^
skill: lvl/5 + 1
stat: lvl*1.5
hitpoint : lvl*4
resist: lvl/2 + 1
+cap : lvl/2 + 1
asszem de mar reg volt 😄
anti hero