43179
  • Uberlama
    ha jól strafelsz.. :D
  • Bhalage
    persze, debuff miatt volt. nem poen gyok2vel assist train elol futni :D
  • Uberlama
    sőt akkor itt van a két legelső karim :D legelső screenshotom a palámról :D és a theum :D 2002 márc 28 :D
  • Uberlama
    én is találtam egy régebbi képet, good ol' days! itt ni
  • Uberlama
    én healeremen is volt mindig szinte, egyrészt ha véletlen encumbi lennék anélkül mert valami zseni caster s/c str debuff duot tolt rám akkor jól jött. na meg ha olyan volt akkor 1-2 pofon hammerrel beficcent vagy 2h battlerrel :D
  • Bhalage
    melee healer voltam azidotajt, nem lattad a killing blow-t? :D
  • Pari
    minek volt rajtad str buff?:)
  • Bhalage
    O_O mia a picsusz O_X
  • Bhalage
    tesséklássék

ps_
    nyúbi quickbaromat nem kritizálni és a healerhelpert se. ezidotajt meg noob voltam :) (meg most is az vagyok:G)

ps2_ a regi szep idook <cries>.. low rr groupok.. esatobbi..
  • Bhalage
    nemtudom, veletlenul befarmoltunk mindenkit.. :D

mindjart keresek egy shotot..
  • Pari
    0 death?
    Mi a rak? elfutottal csata kozben?:)
  • Pari
    atm ez az elda csucstarto...rohadjon ki a maja...
  • Pari
    Jaja...ez meg az elso napokba keszult...azota lattam mar sokkal durvabbat is..eleg szomoru:/
    bar allitolag a tegnap elotti patch ezt akadalyozza,meg az 1millio shroomot a hubon...majd elvalik...de azert ez kurva szanalmas...orbitalis lag, falon atlovoldozo bainsheek, millio gomba...meg szerencse,hogy nem fizettem elo eddig...bar sajna a dropok tul jok,ahoz,hogy kimaradjon belole az ember...
  • Rockety
    radarguard és zergion... hát úgy nem nehéz :)
  • Bhalage
    oh egyebkent boldog szuletesnapot Lujó!!!! :D
  • Bhalage
    nekem a leszarabb screenshotjaim ilyen 5-600killel 0 halal nelkul olyan szombat deultan, este ?4-6oras sessionok, en arra buszkebb vagyok es volt ilyen aod grppal is (alb) es bc grppal is (mid) <3
  • Tafaya
    Meg egy screenshotot ahol a bg leader ösztönzi is a bainsheekat hogy használják ki hogy nem kell los.
  • Tafaya
    Láttam 2M+ napi RP-t is bainsheetól
  • Pari
    Lemaradt.
  • Pari
    Na par nappal a lotm megjelense utan...
    Mauler class unlock...23 letezo relicbol a realmnek osszekell szednie 18at...zerg vs zerg...realmonkent van kb 5-5 esely,hogy tobb legyen 0...szal mauler meg nincs a gamebe(legalabbis us classicon)...
    Labyrinth...a Bainshee heaven...

exploit,exploit...wee.
    Mino reliced csak egy lehet aktiv.
    Viszont
    DOBLE XP AND COIN IN ALL CLASSIC, SI and NF ZONE!!!
    Szal egy PLing ACba, Krondonba, PoCba...lv50 - 1nap.Done
  • Tafaya
    Csodálkozom hogy nem midi only lett a mauler :) Már előre látom a vnboards-os meg FH-s topicokat, "Alb mauler is better then hib mauler" stb :)
  • Rockety
    1-50 grind
    toa grind
    catacombs grind
    darkness rising grind

és ha ez mind megvan akkor rájösz hogy szar kasztal vagy, szar realmbe, szar szerveren és agyonüt 2 csapásból egy 14 mini-relices minotaurus...

daoc is da lol :DS
  • AngeLujo
    csak egy kis kaja kell a hörcsögöknek amik a kerékben rohangálnak, szerintem ez még 2 előfizetőnél is megéri :)
  • Tafaya
    Hát nem tudom mi az az előfizetői szám ami alatt veszteséget termel :)
  • tegla
    :P
  • Hangianix
    Hat ha te uzemelteted a szervereket :D
  • Tafaya
    Miért, érdemes? :)
  • Hangianix
    Azt nem mondtam, hogy folytatni nem erdemes :p
  • Uberlama
    ja, bár igaza van :D
  • AngeLujo
    na szép, a topic házigazdija ilyeneket mond! :D
  • Hangianix
    Itt 8-an lehetett volna ezt csinalni. Mind gep ellen, mind mas jatekoson ellen. Ennek ellenere nem erdemes mar belekezdeni a DAoC-ba szerintem.
  • tegla
  • Jak16
    az MMO engem akkor fog meg ha a kezdez valami nagyon állat dolog...pl SWG-be egy támadás alatt álló hajóról kell elmeneküni... és ennek akko feelingje volt, hogy életem legjobb MMO-ja lett, még ma is, a CoH tutorialja is fantasztikus, ott meg a csapat a király, amikor mentek 5-6-an ütsz-ágsz-lősz, szintet lépsz, következő...nagyon feeling.
  • Uberlama
    Én egyetértek vele, daoc sux m8s :(
  • AngeLujo
    mondjuk kb egy fél nap után kijelenteni hogy nem tetszik az szerintem egy picit elhamarkodott dolog (legalábbis egy mmorpg-nél) de én nem akarok beleszólni az életedbe
    nekem 4.5 év kellett hogy erre rájöjjek :P
  • tegla
    Nem jött be a játék??? LOÁL

Nah mindegy te tudod...ugyis lefutóban van a dajoc már sajna de lehet edzeni a WHO(Warhammer Online)-ra.
  • Bhalage
    herbááááááááál hhahaha :D
    azok voltak a szep idok D:
  • Krinyo
    sztem két különböző dologról beszélünk :D
  • Marchus

Vagy igen??

"© RogueGigi
    2006. feb. 20. 09:24 | privát | válasz erre | #40872
    az nem baj balu, herbal akkor játszott a legjobban, amikor beszívott (füvezett ha jól emlékszem), hihetetlenül türelmes volt, és fanatikusan jól healelt, kivéve amikor túlzásba vitte, és elaludt a klaviatúráján, érthetően akkor már nem healelt olyan tutti jól (viszont még türelmesebb volt).
    Mondjuk nem véletlen lett herbal a neve :P"
  • Jak16
    hát, bocsi mindenkinek de nekem nem jött be a játék, ezért nem adok ki 7k forintot...inkább aktiváltatam a CoH accountom.