Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Lourker
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nem tudom Ubi vagy Lujo kivel voltatok de egyetlen egyszer tudtuk megfogni a AD és az Eclipse groupot.
a zerg meg nem zerg témára meg tök felesleges ugrani.mi tudjuk ,hogy mennyi emberrel mozgunk .az meg ,hogy amg-n vagy mmg-n mennyi albi van azt meg magasról leszarom mert akár tetszik akár nem nem szeretünk amg-apk között mozogni mindig.1 kapun megy át mindenki és ha nem lehet máshol akkor ott remuffolunk vagy manarestelünk ahol több albi is van.a sok láma meg szereti az amg-t
az viszont igaz ,hogy ha kint van egy eclipse vagy egy AD akkor nem biztos hogy oda megyünk hozzájuk 1fgvel,hogy hé haver grappléz be engem is = die.
mindegy
egy kérdés.1.68-al jött a grapple nerf.azt irjak ,hogy nincs chain grapple.ennek ellenére - fõleg a hibiktõl látom ezt - folyamatosan chain grapplét kapok ami elég szarul érint.sõt volt olyan pl ( Egar gyerek ) ,hogy be grapplézott és aztán elfutott.volt olyan hogy begrapllézott mást elfutott majd mondom most leütöm és azt irja ,hogy nem támadhatom mert grapplézott.közbe persze szaladgál.
mit tudtok errõl ? ja közben jelentettem a rightnownak az eseteket de ahogy látom nem csináltak semmit vele
jejejejejejej xDxDxDxD
anti hero
zzz
fórumon és irc-m is.
Lourker
Lourker
Lourker
xD
zzz
Lourker
1.A szövegkörnyezetbõl nem derült ki hogy botondnak írtad mivel csak rvsr guildokról beszéltél az egész üziben.
2. Fadeh szó szerint az eclipse-re mondta hogy nem tudják õket megverni nemhiszem hogy csak ad és maelm veri le õket:p.
3.Az hogy nem hagytad abba a game-t azért mert savage-k elsõ körben leütötték a castered, hát ez tényleg NAGYON nagy dolog😛P.
4. az hogy senki nem mondja aod-ra hogy milyen jók aodoson kívül szted miért van?:o
5.ha összehasonlítod a beírásaidat pl. dwera írásaival inkább te vagy olyan én írtam valaha hogy "húú de kurva jók vagyunk" "gyertek 2fg-el jobb rp lesz " stb? sztem nem csak te.
Lourker
nc
(még fiatal vagy:p)
Lourker
tudod mit asszem van is mire nagyra lenni ha meg tudjuk verni néha az eclipset meg ad-t (noha ad klaszisokkal jobb eclipsenel), és volt példa 2fg hibi caster grp verésre, multkor 5 fg hibi ütött minket és 4-5 percig tartott a csata felét levertük mire kihaltunk.
a gyertek 2 fg lámahent meg botondéknak szolt mert õt még sose láttam épitett grpba.. de azért vedd magadra akkor 😄
az meg hoyg mi volt régen nem érdekel, aki ennyire képtelen vmit felfogni hogy 1 éve nem zergelünk de azért erre veri nyálát éjjel nappal FHn és sgn az szimplán hülye.
Fadeh jo spiler nem mondom de toa ota alig voltak kint full épitett guild grpal amikor voltak akkor is inkább a hibik midik haltak egyedül maelstrom és AD tudja megverni õket. de amit én látok azért néha megverik ADt õk is. mi nagy ritkán de meg tudjuk verni õket, csak ugye GP most nagyobb mindennél, aki ezt sem látja be azzal baj van 😊
és tudod mit azt hiszem igenis nagyra vagyok magammal hogy nem hagytam abba játékot casterrel amikor jöttek a savageok, nem léptem le, nem adtam el accot hanem végigszivtam és képes voltam egy sorcot elkezdni rr1rõl a castereknek legszarabb idõben és lassan rr7 lesz azzal hogy nem minden nap rvrezünk teljes aod grp szököévente egyszer van és randomokkal kell menni ezek mellett igenis azt hiszem van mire büszkének lennem.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Lourker
Lourker
Én pl. ilyet soha nem írtam be
"De igazábol az ebbe a poén hogy annyira nem is zavar, mert gyertek inkább 2fgvel ellenünk legalább a lámahentbõl több rp jön lol."
pedig nekem talán több realitás alapja lett volna "játszani az eszem".
Olyan stylaban írsz itt mint fh-n klav és a hasonló faszok.
Példát vehetnél pl. Stevehrõl aki soha nem veri itt a nyálát hogy milyen jók vagytok és givf 2 pbaoe grp hibi jó rp lesz stb.
A zerg whineokról meg annyit hogy ti voltatok azok akik napi rendszerességgel 2fg-al mentetek elsõként a prydwenen igaz már régóta nem csináljátok, de ez megmaradt az emberekben.
Meg azért elõfordult az is hogy 1fg-al találkoztatok 2-3fg-al és rögtön 2fg-al jötettek vissza azért az se általános.
Lourker
irod esélyünk sincs. igazad van, HA teljesen guild grpal jönnek ki mind magas rr, de multkor kint volt emaibe eclipse mégis feküdtek 20 sec alatt mert a herojuk cosantoir volt, ennyi. de persze ezt nem kell tudnod mert FHn ezt nem irják, de itt azért viszaköhögod ami ott van, nem baj ha egyszer meggyõzõdnél arrol, amirõl beszélsz saját tapasztalat nélkül akkor kicsit másként látnád.
de egyébként nem baj mert AoD mindig zergel 3fgnél sose megyünk kevesebbel , csak hogy jol érezzétek magatokat .9
megkapjuk abba a hajnalba a reliceket tõletek, erre valami nagyon barom relic raidet akar csinálni (kb 2 héttel elõtte el volt tervezve, de akkor is pofátlanság imo). aztán mikor emglátták hogy mennyi hibi van a relic keepnél akkor átmentek scathaigra. de szerintem az említett keep nem hasonlít apk-hoz, de mind1 ^^
Lourker
Az meg hogy mire van ilyen nagy arcod mr"engem senki nem mezzel be" de nagyon lol az biztos^^
Lourker
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)