Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
lemegyünk sauvagéba aszondja
Botond
Tiffa kinnvagyok a célszemélyel+kölcsönzött accal hwban,épp vmi albokat duellez ölés nélkül,sztem gyere ki és rendezzük le a dolgot,ha van idõd meg kedved,meg midik bele nem köpnek
Botond
Tiffa kinnvagyok a célszemélyel+kölcsönzött accal hwban,épp vmi albokat duellez ölés nélkül,sztem gyere ki és rendezzük le a dolgot,ha van idõd meg kedved,meg midik bele nem köpnek
Botond
alig 6 hónapja volt :-D azóta nem voltam 2fgvel Mlraiden kívûl sehol :-D
AngeLujo
16 aodos? de jó neked, én 2 nap alatt látok ennyit összesen ha nyomok egy /gc who-t ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
FL ftw 😄

Botond
õõõõõõõ,account already logged in :-D hm,szét kell rúgnom néhány ír segget elõbb akkor
Botond
Tiffa megpróbálom becserkészni az embereünk és megyünk,belépek megnézem fenn van e egyáltalán
Botond
Egar betámadta egyedül a sárkányt és majdnem nyert,szal nem tudom mégis mit vártál? :-D
Botond
legutóbb amikor 2fgvel nyomultam akkor 16 halott aodos maradt utánunk,kkthxbye :-P
Botond
kár erölködni már nem flémelek :-P
Látod Übi ennyi a különbség egy olyan ember aki normálisan látja a dolgokat és átgondolja amit ír és egy "gyertek vissza 2fg-e lefarmolunk titeket " emberke commentje között.

Lourker

Hangianix
"remuffolunk "
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Maelstrom egy nagy rakat beképzelt kis hülye.lásd a Snozski második nevét vagy Boo...m második nevét.

Nem tudom Ubi vagy Lujo kivel voltatok de egyetlen egyszer tudtuk megfogni a AD és az Eclipse groupot.

a zerg meg nem zerg témára meg tök felesleges ugrani.mi tudjuk ,hogy mennyi emberrel mozgunk .az meg ,hogy amg-n vagy mmg-n mennyi albi van azt meg magasról leszarom mert akár tetszik akár nem nem szeretünk amg-apk között mozogni mindig.1 kapun megy át mindenki és ha nem lehet máshol akkor ott remuffolunk vagy manarestelünk ahol több albi is van.a sok láma meg szereti az amg-t
az viszont igaz ,hogy ha kint van egy eclipse vagy egy AD akkor nem biztos hogy oda megyünk hozzájuk 1fgvel,hogy hé haver grappléz be engem is = die.

mindegy

egy kérdés.1.68-al jött a grapple nerf.azt irjak ,hogy nincs chain grapple.ennek ellenére - fõleg a hibiktõl látom ezt - folyamatosan chain grapplét kapok ami elég szarul érint.sõt volt olyan pl ( Egar gyerek ) ,hogy be grapplézott és aztán elfutott.volt olyan hogy begrapllézott mást elfutott majd mondom most leütöm és azt irja ,hogy nem támadhatom mert grapplézott.közbe persze szaladgál.
mit tudtok errõl ? ja közben jelentettem a rightnownak az eseteket de ahogy látom nem csináltak semmit vele
FLAME MORE M8s!!!!!!!!!!!111111111111111
jejejejejejej xDxDxDxD

anti hero

sry ! xD

zzz

Hangianix
Adapt or die 😊

Maelstrom folyamatosan dicséri pe-t eclipse-t ad-t pl.
fórumon és irc-m is.

Lourker

AngeLujo
és ezzel a grouppal lenyomnak szinte mindent, tank grouppal meg nehéz, ennyi :p

AngeLujo
albikon kívül én még az életbe nem láttam olyan embert aki azt mondta volna egy enemy realm beli csapatra hogy hú de jól nyomják, PE-t FL-t se dícsérik sehol csak anyázni tud mindenki hogy a köcsög geci lagcsíterek így meg úgy. ellenbe Fadeh és a többi "nagy" FH-n leírja hogy gyerekek basszátok meg jók vagytok és nem halnak bele a hatalmas egójukkal, mint azt egy hibi vagy egy midi tenné ha ilyesmit ki kéne ejtenie a száján...

k low int boi írjam azt hogy ne csak private fórumon írd le a véleményed?:p

Lourker

Ha megnézed ezen a fórumon lujo-n és rajtad kívül szinte senki nem csinálja ezt az önfényezést(talán botond igen de õ egy külön eset😄).

Lourker

f0000 rp whore biatch!!!!
xD

zzz

Tudom és?:p

Lourker

Na azért válaszolok mivel unatkozom.
1.A szövegkörnyezetbõl nem derült ki hogy botondnak írtad mivel csak rvsr guildokról beszéltél az egész üziben.
2. Fadeh szó szerint az eclipse-re mondta hogy nem tudják õket megverni nemhiszem hogy csak ad és maelm veri le õket:p.
3.Az hogy nem hagytad abba a game-t azért mert savage-k elsõ körben leütötték a castered, hát ez tényleg NAGYON nagy dolog😛P.
4. az hogy senki nem mondja aod-ra hogy milyen jók aodoson kívül szted miért van?:o
5.ha összehasonlítod a beírásaidat pl. dwera írásaival inkább te vagy olyan én írtam valaha hogy "húú de kurva jók vagyunk" "gyertek 2fg-el jobb rp lesz " stb? sztem nem csak te.

Lourker

AngeLujo
PE 1-2 hete nem volt kint tank grouppal ha nem több, sorci+caba csapattal járkálnak és szét debuff+dd-znek mindent ami él és mozog.

k^^
nc
(még fiatal vagy:p)

Lourker

Uberlama
na te meg hülyébb vagy mint Dwera meg ugotboned de semmi gond.
tudod mit asszem van is mire nagyra lenni ha meg tudjuk verni néha az eclipset meg ad-t (noha ad klaszisokkal jobb eclipsenel), és volt példa 2fg hibi caster grp verésre, multkor 5 fg hibi ütött minket és 4-5 percig tartott a csata felét levertük mire kihaltunk.

a gyertek 2 fg lámahent meg botondéknak szolt mert õt még sose láttam épitett grpba.. de azért vedd magadra akkor 😄
az meg hoyg mi volt régen nem érdekel, aki ennyire képtelen vmit felfogni hogy 1 éve nem zergelünk de azért erre veri nyálát éjjel nappal FHn és sgn az szimplán hülye.
Fadeh jo spiler nem mondom de toa ota alig voltak kint full épitett guild grpal amikor voltak akkor is inkább a hibik midik haltak egyedül maelstrom és AD tudja megverni õket. de amit én látok azért néha megverik ADt õk is. mi nagy ritkán de meg tudjuk verni õket, csak ugye GP most nagyobb mindennél, aki ezt sem látja be azzal baj van 😊

és tudod mit azt hiszem igenis nagyra vagyok magammal hogy nem hagytam abba játékot casterrel amikor jöttek a savageok, nem léptem le, nem adtam el accot hanem végigszivtam és képes voltam egy sorcot elkezdni rr1rõl a castereknek legszarabb idõben és lassan rr7 lesz azzal hogy nem minden nap rvrezünk teljes aod grp szököévente egyszer van és randomokkal kell menni ezek mellett igenis azt hiszem van mire büszkének lennem.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Azt egy szóval se mondtam hogy zergeltek csak azt hogy nem tudom mit játszod itt az eszed.

Lourker

Hát nemtom fadeh minden második kommentjében leírja hogy hibi pbaoe grp verhetetlen albként +más albi is mondta és mivel õk voltak a legjobb albi guild prydwenen hiszek nekik vmiért.

Lourker

Hát lehet bár ahogy elnézem az írásaidat és a videonokon nyujtott játékot még így is több fogalmam van a rvsr-rõl mint nekem mr.uberboi:p

Én pl. ilyet soha nem írtam be

"De igazábol az ebbe a poén hogy annyira nem is zavar, mert gyertek inkább 2fgvel ellenünk legalább a lámahentbõl több rp jön lol."

pedig nekem talán több realitás alapja lett volna "játszani az eszem".

Olyan stylaban írsz itt mint fh-n klav és a hasonló faszok.
Példát vehetnél pl. Stevehrõl aki soha nem veri itt a nyálát hogy milyen jók vagytok és givf 2 pbaoe grp hibi jó rp lesz stb.

A zerg whineokról meg annyit hogy ti voltatok azok akik napi rendszerességgel 2fg-al mentetek elsõként a prydwenen igaz már régóta nem csináljátok, de ez megmaradt az emberekben.

Meg azért elõfordult az is hogy 1fg-al találkoztatok 2-3fg-al és rögtön 2fg-al jötettek vissza azért az se általános.

Lourker

Hangianix
Megoldottam, updatelni kellett. 😊

Uberlama
és ennyi daocozás ota igazán megtanulhattad volna hogy ami fhn/anno bwn volt annak jo ha a fele igaz.

irod esélyünk sincs. igazad van, HA teljesen guild grpal jönnek ki mind magas rr, de multkor kint volt emaibe eclipse mégis feküdtek 20 sec alatt mert a herojuk cosantoir volt, ennyi. de persze ezt nem kell tudnod mert FHn ezt nem irják, de itt azért viszaköhögod ami ott van, nem baj ha egyszer meggyõzõdnél arrol, amirõl beszélsz saját tapasztalat nélkül akkor kicsit másként látnád.

de egyébként nem baj mert AoD mindig zergel 3fgnél sose megyünk kevesebbel , csak hogy jol érezzétek magatokat .9

Hangianix
Van olyan kalkulator, ahol tobb slot van, mint 6 es lehet acuity cap meg ilyeneket is beirni?

Uberlama
mondom te is egy vagy azok közül akik szart se tudnak pry rvrrõl mert xy hónapja nem voltál de azért nagy a szád, nem baj csak nyugodtan .

Uberlama
hát persze de mint mondtam engem nem érdekel, jöjetek minél többen annál jobb rp az nekem, és nem érdekel mert midnig ki tudjátok magyarázni.

AngeLujo
azér az estéér kurva mérges voltam az albikra
megkapjuk abba a hajnalba a reliceket tõletek, erre valami nagyon barom relic raidet akar csinálni (kb 2 héttel elõtte el volt tervezve, de akkor is pofátlanság imo). aztán mikor emglátták hogy mennyi hibi van a relic keepnél akkor átmentek scathaigra. de szerintem az említett keep nem hasonlít apk-hoz, de mind1 ^^

Hangianix
Es az a ket grp olyan rr7+ volt alsohangon, de inkabb rr8+ 😊

Hangianix
Es akkor nem volt veluk az alliance :p

Amikor én játszottam excalon akkor GoL csinálta azt csak õk kettõ balanced/ml10es grp-al:p

Lourker

EZ mikor volt? Mert Toa utáni idõkben én csak olyat olvasok az fh-n hogy albi grp-al szinte lehetetlen megölni hibi pbaoe grp-t ráadásul egy high rr guarder a pole ütések 80%-t blockolja tehát biztos "kiszoptak fg-tõl és azért sirtak hogy zergelhessenek".

Az meg hogy mire van ilyen nagy arcod mr"engem senki nem mezzel be" de nagyon lol az biztos^^

Lourker

Botond
elsõ képen ráadásul ilyen alig vannak talán 10en abból is fele rr0-1-2 :-D
Látom nagyon szép részt ragadtatok ki már megint 1 eseménybõl Lujoval úgy, hogy nektek ez jó legyen. Ha valaki nem tudná 62 albi bevette scathaigot elötte és azon munkálkodtak, hogy a CS felállítsák benne kb 1-2 óra kellett amire 80 hibi kiment és visszavette a várat. kb5fg hibi ugygondolta, hogy visszaveszik DC-t is és elindultak emainba. Eclipse és tdd már kint voltak elötte is. A Lujo féle képen 4fg hibi van apk elött a másik 3fg meg DC-t vette be éppen azthiszem. A következõ képen pedig az lenne, hogy az albok lezergelnek minket(2fg aki ott maradt). Szerintem az a 60 albit hibáztassátok vagy kérdezzétek, hogy miért kellett elkezdeni a zergelést. Nem hinném,hogy 1 várhoz 8fg albi kell.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
van vagy 1 egész hibibe aki játszik is kb szal nem sûrûn :-D
AngeLujo
én általában levágom (szó szerint) 😄

Botond
sylvan druidot se vágná le egybõl mindenki az tuti :-D
Botond
sztem le se esett senkinek hogy az az avalon cleric
Hangianix
Azert eleg keves high rr avalon cleric van, szal feltunhetett volna. 😄

Botond
elég kevés u just got hit by tiffa 672dmg msgt kap az ember tbh :-) bár engem múltkor galád módon szét smitézett O.o
Hangianix
Ha meglatnak 1-2 AoD-st vagy GoP-ost. 😄 Meg mindig sokan keverik az emblemat. Az meg lol volt, hogy nem ismertek Tiffa nevet az ellenfelek, de irtam ott is, hogy f8-nal lehet nem irja ki. :p