Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz

Éppen azon volt a veszekedés és a sértõdés,hogy mindig uber/fotm groupokat állitottak össze és nem is emlékszem arra,hogy szedett-vedett gg indult volt ki RvR-re.
Nevetséges ez az egész.
Miért pont egy magyar játékost kell nektek is ócsárolnotok nem tudom!
Gondolom ezután jön,hogy persze mert véded!
A becsületünket védem és az AoD-t mert hülyeségeket irtok és még egymás alá is adjátok a lovat a sok baromsággal.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
De tudod mit azt se kell hogy tudják hogy egy ideje nem nagyon vagyunk emainbe mert odin sokkal élvezetesebb fgvel és maelstrom bo meg everlast LEET emberei nem fognak oda feljönni, AD is csak egyszer jött ki akkor meg leléptünk meg mindenki lelépett és nézhették az üres odint rofl. ugyanakkor azt se fogják elhinni hgoy volt amikor beirtam poénbol asre hogy midibe relicezünk és 5 fg midi kempelte amgt utána, mi sosel átmentünk és szépen 1fgvel levertük mind az 5fg midit . ezek olyan aproságok amiket nem tudtok a töketlen leet hibiktõl /asen megtudni és nem láttok meszebb az orrotoknál, mindent megesztek amit beirnak /asre. De igazábol az ebbe a poén hogy annyira nem is zavar, mert gyertek inkább 2fgvel ellenünk legalább a lámahentbõl több rp jön lol.
na meg legalább pörög sg is.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Namost ezekkel az ml-kel kicsit csinján bánni,mivel nem minden nap van az embereknek kedve elõlrõl kezdeni az ml-ket-aki végigszopta az tudja miért-igy hát maximum egy karira volt akkor idõm és energiám összpontositani.
Örül az ember mint majom a tökének ha legalább 1 ml9-10 -s karija van!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
a másik meg hogy az elmúlt héten sose mentünk olyan grouppal ami full AoD lett volna mert ugyebár Tiffánk már nincs, tehát jórészt kell random cleric és Kkrisz sincs annyit hogy mindig bent tudjon lenni a groupba.. :/
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Tudod mennyi idõt/energiát jelent ml9-s karit csinálni meg egyáltalán a többit,hajnali 3-ig ott szopni minden nap????
+az artifactok beszerzése,+pénzfarmolás a tekercsekre vagy tekercsfarmolás/pl a Crocodil Tooth Dagger 2/3 -s tekijét 1hétig farmoltam cimbikkel mire meglett--Lujo le is tett emiatt a tõrrõl/,ne soroljam a többi kari felhuzását,cuccok beszerzését,sc-ket,artifactok exp-zése,stb...
Számold már ki mennyiért és hol tudod most Magyarországon beszerezni a DAoC/SI/ToA triót és kezd lvl 1-rõl;megnézném mennyi idõ alatt érnéd el ezt a teljesitményt.
Inkább menj vissza csocsózni!

hoppá Steveh fg ismét
megjegyzem a képeken tdd-tõl kezdve eclipsen át minden van, de õk sose zergelnek és nem kempelnek apk-t 3 fg-vel
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Szal mas is van, aki csak akkor ert ra. 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
EU lista
..es azok a csodalatos ruhafogasok, amiket csinaltam..😊)
Tudomasom szerint nem lehet kapni Magyarorszagon DAoC-ot, se kiegeszitoket. Legjobb megoldas, ha kulfoldon van ismeros, annak a cimere rendelsz amazonrol - vagy kimesz Becsbe. :|
Fizetni nem tudom ki, mivel fizet, nekem csak dombornyomasos kartyaval sikerult eddig, de ugy tudom, hogy massal is lehet.
-->Nexushun
"Szerintem meg épp az a lényeg, hogy te fejleszted a karaktert magadnak. Olyan mint a gyerek nevelés ahhoz is idõ kell. Bár ha van pénzed felvehetsz baby sister-t is 😄"
Ez 2, akar 1 evvel ezelott is igy volt, de azota az xp-zes egy jatekosnak kb. 10x nehezebbe valt, ha nincsen segitsege. Az uj belepok 90%-a (kulfoldiek) hagytak abba 1-3 honap mulva, mert nem lattak eselyt. Ennek sok oka van, ha erdekel kifejtem 😊
1. Nem sokkal dragabb venni egy "hasznalt accountot" - DAoC+SI+ToA kombo szallitassal egyutt: 50 font, azaz majdnem 20k (csak a ToA 21 font), pont annyi kb. mint egy hasznalt account.
2. 50-es karival az accon, hasznalhatod a /lvl 20 parancsot, ami egy kis segitseget ad (nem tul sok <20 kari van szerintem)
3. Kiprobalhatod az RvR-t es az alapjan eldonthated, valoban erdekel e a dolog.
megprobaltam 7napos trialt,elbuvolodtem,viszont bankkaryamat declinaltak, a magyar bankom nem hajlando elfogadni, allitolag fizetesi mod nem biztonsagos, igy elutasitjak.
roviden:
- kishazankban hol lehet megvenni ezt a jatekot?
- hogyan lehet a havit innen kifizetni?
nem szeretnem nagyszeru fabutorokat gyarto karakteremet magara hagyni😊
kosz
steveh mint fogalom 😄
ez meg a tartaros giftrõl szól, mikor arról beszélünk, hogy a tökbe kéne lenyomni a mobot, mert 1fgal úgy tûnik nem akaródzik menni 😊
Bár nekem is kicsit furcsa lenne más karijaival játszani .
Lourker
Jah rock az se rossz de ott nincsen toa cuccos +ml9.
Lourker
paladin + theurg + chanter = tehwin 😊
zzz
zzz
5x5 db lvl 50 kari tûrhetõ cuccokban (maga a levelkedés 4 hónap lenne)
toa + artifact újabb 1 hónap
Ez az kb 4-8 hónap PVEzéstõl menti meg azt aki megveszi, szerintem lazán megéri azt a 20-40e Ft-t. (persze ez csak akkro van ha magyarnak adod el, külföldre szerintem ennél jóval többé lehetne eladni)
zzz
Lourker
Ti komolyan azt várjátok ezen a fórumon, hogy emberek többet fizetnek ezekért a szar karikért mint amibe a játék került?
Hihetetlen!
Tenk-lvl 50 merc-ml9 banelord-4 artival-RR4L3-scben de az epic is megvan
Matarese-lvl 50 infiltrator RR2L+epic
Buffmaca-lvl 32 cleric bb
Ehhez az acchoz tartozik +1 ház,kb 6 platina kp,kb 4-5 platina uccokban elkraftolásra várva/dios kardok/.
másik:
Acorn lvl 50 paladin-RR5L5/sc-ben/+epic
Döglötthal lvl 47 theurgist RR2L+epic
Qinyirlak 500+ fletcher
Gollam 700+alkimista
ill ezen az accounton van még Excal/Hibiernia-ban
Apróapó lvl 50 enchanter+epic+Traldor artfact staff+Galla staff+ToA küldis cuccok ill vásárolt cuccok+7 platina kp.
Ha vkit érdekel vmelyik account irjon és megbeszéljük!
picit kisebb és gyorsabb xD NF videó
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens