Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

röflm8s

zzz

Botond
és hibik sose zergelnek,csak taktikusan csoportosítják át az embereket :-DDDDDDDDDDD
Botond
a másik meg hogy 2 aodost meglátnak az albi zergben egybõl steveh lesz a ludas,ami a múltat figyelembe véve nem is meglepõ
Botond
ez a sok láma hibi meg úgy adja veszi a relic-et ahogy akarja a sok skilles albi meg midi orra elõtt
tegla
Ehhez a Steveh-féle-zerghez meg nem is tudom mit lehetne még hozzátenni;aki az AoD-ben van/volt/lesz tudja,hogy ez nem igaz.
Éppen azon volt a veszekedés és a sértõdés,hogy mindig uber/fotm groupokat állitottak össze és nem is emlékszem arra,hogy szedett-vedett gg indult volt ki RvR-re.
Nevetséges ez az egész.
Miért pont egy magyar játékost kell nektek is ócsárolnotok nem tudom!
Gondolom ezután jön,hogy persze mert véded!
A becsületünket védem és az AoD-t mert hülyeségeket irtok és még egymás alá is adjátok a lovat a sok baromsággal.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Uberlama
teljesen felesleges ezeket belinkelned egyrészt mert albik is csinálnak ilyet, igaz hogy nem az elmult egy hónapba hanem toa elõtt volt jellemzõ, másrészt mert tök felesleges olyan emberekkel vitáznod akik havi 1x ha kint vannak rvren, és kb annyi fogalmuk van a pry rvrrõl amit /asen olvasnak és mindent egybõl beszopnak amit Puppetgimp zergerance, eclipse, tdd, meg adsek állitanak amikor megfeküdnek fgtõl hogy legyen someone to blame és zergelhessenek 3 fg chanter grpal, noha votl arra is példa hogy 5-6fgvel zergelték végig emaint kempelték amgt meg apkt egész nap, és kb 2 fg albi volt ezalatt emainbe egy outcastos akiktõl majdnem mindig szivtak meg mi akik ált ha ki is haltunk mindet lettettük egyszer.

De tudod mit azt se kell hogy tudják hogy egy ideje nem nagyon vagyunk emainbe mert odin sokkal élvezetesebb fgvel és maelstrom bo meg everlast LEET emberei nem fognak oda feljönni, AD is csak egyszer jött ki akkor meg leléptünk meg mindenki lelépett és nézhették az üres odint rofl. ugyanakkor azt se fogják elhinni hgoy volt amikor beirtam poénbol asre hogy midibe relicezünk és 5 fg midi kempelte amgt utána, mi sosel átmentünk és szépen 1fgvel levertük mind az 5fg midit . ezek olyan aproságok amiket nem tudtok a töketlen leet hibiktõl /asen megtudni és nem láttok meszebb az orrotoknál, mindent megesztek amit beirnak /asre. De igazábol az ebbe a poén hogy annyira nem is zavar, mert gyertek inkább 2fgvel ellenünk legalább a lámahentbõl több rp jön lol.
na meg legalább pörög sg is.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

tegla
Artifact azon az accon csak a csanteremnek van egy Traldor's Oracle staff.
Namost ezekkel az ml-kel kicsit csinján bánni,mivel nem minden nap van az embereknek kedve elõlrõl kezdeni az ml-ket-aki végigszopta az tudja miért-igy hát maximum egy karira volt akkor idõm és energiám összpontositani.
Örül az ember mint majom a tökének ha legalább 1 ml9-10 -s karija van!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

AngeLujo
én is felettébb szedett vedett groupnak tartanám a hibrid arms, merc, 2 cleric, mini, sorc, theu, pala csapatot de télleg ^^
a másik meg hogy az elmúlt héten sose mentünk olyan grouppal ami full AoD lett volna mert ugyebár Tiffánk már nincs, tehát jórészt kell random cleric és Kkrisz sincs annyit hogy mindig bent tudjon lenni a groupba.. :/

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

tegla
Ki a fene kiváncsi rád és a véleményedre?
Tudod mennyi idõt/energiát jelent ml9-s karit csinálni meg egyáltalán a többit,hajnali 3-ig ott szopni minden nap????
+az artifactok beszerzése,+pénzfarmolás a tekercsekre vagy tekercsfarmolás/pl a Crocodil Tooth Dagger 2/3 -s tekijét 1hétig farmoltam cimbikkel mire meglett--Lujo le is tett emiatt a tõrrõl/,ne soroljam a többi kari felhuzását,cuccok beszerzését,sc-ket,artifactok exp-zése,stb...
Számold már ki mennyiért és hol tudod most Magyarországon beszerezni a DAoC/SI/ToA triót és kezd lvl 1-rõl;megnézném mennyi idõ alatt érnéd el ezt a teljesitményt.
Inkább menj vissza csocsózni!

AngeLujo
hoppá Steveh FG befigyelt 1
hoppá Steveh fg ismét

megjegyzem a képeken tdd-tõl kezdve eclipsen át minden van, de õk sose zergelnek és nem kempelnek apk-t 3 fg-vel

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
amikor itt délelõtt van akkor ott van csúcsidõ,szal nekem pl jobb lenne us szerver,szal én wownál tuti nem várom meg eu-sat,és még csak át se jövök
Hangianix
"trial us-en ment, embereket is ott ismerek"
Szal mas is van, aki csak akkor ert ra. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Csak az US szervereken pont nincs senki amikor te játszól.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Jah, szallit, itt a bizonyitek 😊
EU lista

Hangianix
Egyebkent kezdoknek jobbak az US szerverek szerintem, nem olyan teljesitmenykenyszeresek, mint az EU szerverek. 😄

Hangianix
En csak azt tudom mondani amit nem magyar haveroktol hallok, utso 6 honapban jott vagy 20k rp Prywdenen. 😄

Hangianix
Nem a HG inkabb? Veluk talalkoztunk tobbszor is 4 fg-vel. 😊

Hangianix
Akkor nem ertem mi a gond. 😊 amazon.com szallit Magyarorszagra ha jol emlekszem, csak a nyomorult europai kirendeltsegeik nem.

Még a 7-8 nap sem korrekt, én találkoztam a héten velük több alkalommal is, amikor megvolt a 'steveh fg' 😉 Mondjuk a HB csinálta ezt régebben excalon (lehet még csinálják, ostanában nem láttam), bevettek mindenkit a guildból, nem számított milyen gimp class, csak azért, hogy õ is élvezze a játékot. Ennek az lett a következménye, hogy összejött egy szedett-vedett 'horda' ami miatt baromi sok fikázást kaptak, de cserébe mindenki happy volt a guildbe.
hangianix: kosz, valami ilyesmitol tartottam, trial us-en ment, embereket is ott ismerek, kerdesed alapjan feltetelezem europaban beszerezve es elofizetve meg veletlenul sem kapcsolodhatom us serverekhez..

..es azok a csodalatos ruhafogasok, amiket csinaltam..😊)
Botond
tudod amit láttam azt láttam azé O.o
Hangianix
Elotte nem is jartak Emainbe Steveh-k xD Tudod Botond nem kell mindent elhinni amit az alliance chaten irnak. 😊 Mersain es en vagyunk a megmondhatoi, hanyszor zergeltek minket hibik, miutan 2-en megoltunk 3-4-5-ot es akkor jott a 1.5fg power 😄

Botond
a 7-8 hónap az nem kicsit erõs túlzás legyen max 2 inkább,és akkor sem oszto ezt a nézetet teljesen
Hangianix
Nezd, 7-8 honappal ezelott Stevehek valoban napi rendszeresseggel mentek 2fg-vel (nem igazan balanced grpokkal), ha minden igaz ennek eredmenyet meglehet tekinteni a Bullefilm cimu videoban, ahol neha csunyan halnak. Azota en talan 2x mentem a grpjukkal, de PE-s, FL-es, Outcastos ismerosok is azt mondjak, hogy tobbnyire egyedul mennek az AoD-sok. Azt nem tudom, hogy mennyire addolnak, lehet, hogy amiatt megy ez a dolog a zergelesrol.

Botond
na nem kell a fékelés meg a s***nyalás :-P
Hangianix
Ja igen, a Kismocsok nev ismeros? Multkor Odinban lattam a nevet, amikor 2fg albi foldbe dongolte a 4 fos grpunkat. 😊

Hangianix
Steveh-t olyan ertelemben hasznaljak, mint Outlaw-ot Excalon, az a kulonbseg, hogy Steveh kb. 7-8 honapja nem zergel :p

Hangianix
A Trial az EU szerveren ment, vagy US szerveren? Mert ha US, akkor a karit indithatod ujra. 😞

Tudomasom szerint nem lehet kapni Magyarorszagon DAoC-ot, se kiegeszitoket. Legjobb megoldas, ha kulfoldon van ismeros, annak a cimere rendelsz amazonrol - vagy kimesz Becsbe. :|

Fizetni nem tudom ki, mivel fizet, nekem csak dombornyomasos kartyaval sikerult eddig, de ugy tudom, hogy massal is lehet.

-->Nexushun
"Szerintem meg épp az a lényeg, hogy te fejleszted a karaktert magadnak. Olyan mint a gyerek nevelés ahhoz is idõ kell. Bár ha van pénzed felvehetsz baby sister-t is 😄"
Ez 2, akar 1 evvel ezelott is igy volt, de azota az xp-zes egy jatekosnak kb. 10x nehezebbe valt, ha nincsen segitsege. Az uj belepok 90%-a (kulfoldiek) hagytak abba 1-3 honap mulva, mert nem lattak eselyt. Ennek sok oka van, ha erdekel kifejtem 😊

1. Nem sokkal dragabb venni egy "hasznalt accountot" - DAoC+SI+ToA kombo szallitassal egyutt: 50 font, azaz majdnem 20k (csak a ToA 21 font), pont annyi kb. mint egy hasznalt account.
2. 50-es karival az accon, hasznalhatod a /lvl 20 parancsot, ami egy kis segitseget ad (nem tul sok <20 kari van szerintem)
3. Kiprobalhatod az RvR-t es az alapjan eldonthated, valoban erdekel e a dolog.

hello,

megprobaltam 7napos trialt,elbuvolodtem,viszont bankkaryamat declinaltak, a magyar bankom nem hajlando elfogadni, allitolag fizetesi mod nem biztonsagos, igy elutasitjak.

roviden:
- kishazankban hol lehet megvenni ezt a jatekot?
- hogyan lehet a havit innen kifizetni?

nem szeretnem nagyszeru fabutorokat gyarto karakteremet magara hagyni😊

kosz
nem is tudtam hogy steveh már fogalom pryd/hibbiben 😊) múltkor lezergelõdtünk, erre mondja csóka a grpból asen, hogy steveh fg at amg. mondom bakker ez kb 2-3fg albi meg kb 1fgnyi stealtheradd volt, aszondja jaja, ezt jelenti a steveh fg 😊

steveh mint fogalom 😄
ez meg a tartaros giftrõl szól, mikor arról beszélünk, hogy a tökbe kéne lenyomni a mobot, mert 1fgal úgy tûnik nem akaródzik menni 😊
Akinek már van néhány lvl50 karija és szereti a rvsr annak már nem nagy élmény xpzni.(leginkább a normális úton)
Bár nekem is kicsit furcsa lenne más karijaival játszani .

Lourker

Hát azért nem teljesen sztem:p

Jah rock az se rossz de ott nincsen toa cuccos +ml9.

Lourker

Szerintem meg épp az a lényeg, hogy te fejleszted a karaktert magadnak. Olyan mint a gyerek nevelés ahhoz is idõ kell. Bár ha van pénzed felvehetsz baby sister-t is 😄
jah de szvsz

paladin + theurg + chanter = tehwin 😊

zzz

Persze meglehet csinálni ezt kb 1 hónap alatt is de ahoz PL + profi guild kell és kb napi 12 óra játék szvsz :x

zzz

ha azt nézed hogy

5x5 db lvl 50 kari tûrhetõ cuccokban (maga a levelkedés 4 hónap lenne)
toa + artifact újabb 1 hónap

Ez az kb 4-8 hónap PVEzéstõl menti meg azt aki megveszi, szerintem lazán megéri azt a 20-40e Ft-t. (persze ez csak akkro van ha magyarnak adod el, külföldre szerintem ennél jóval többé lehetne eladni)

zzz

Miért lenne hihetetlen?:o pl. egy ml9-es banelord merc +lvl50infi az accon sztem pl. biztos jóval többet ér mint amenyibe a játék kerülne és sztem vannak páran akik még akarnak játszani és megéri nekik megvenni mert nincs ideük lvl'ni+toazni.

Lourker

Tegla az összes karakter a tiéd volt?
Tartsátok meg magatoknak imho bármikor jól jöhet.

Rofl!
Ti komolyan azt várjátok ezen a fórumon, hogy emberek többet fizetnek ezekért a szar karikért mint amibe a játék került?
Hihetetlen!

tegla
soz, ide irj:

[email protected]

tegla
Eladó accountok:

Tenk-lvl 50 merc-ml9 banelord-4 artival-RR4L3-scben de az epic is megvan
Matarese-lvl 50 infiltrator RR2L+epic
Buffmaca-lvl 32 cleric bb
Ehhez az acchoz tartozik +1 ház,kb 6 platina kp,kb 4-5 platina uccokban elkraftolásra várva/dios kardok/.

másik:

Acorn lvl 50 paladin-RR5L5/sc-ben/+epic
Döglötthal lvl 47 theurgist RR2L+epic
Qinyirlak 500+ fletcher
Gollam 700+alkimista

ill ezen az accounton van még Excal/Hibiernia-ban

Apróapó lvl 50 enchanter+epic+Traldor artfact staff+Galla staff+ToA küldis cuccok ill vásárolt cuccok+7 platina kp.

Ha vkit érdekel vmelyik account irjon és megbeszéljük!

Botond
bazzeg ez durva,egyik warden gyerek 9 artifactot cuccolt magára és még szedni akar,komolyan mondom mire fellvli az utolsót az elsõ elkopik...
Botond
shrooms of doom,ez tetszik :-D
Botond
de már mozgóképes vagyok még 900unit és kész is,csak idõ 95%át afk vagyok és nincs ilyen macro ami clickelget helyettem,mert az csalás :-D
Botond
amikor vagy egy-két hete jöttetek a powrelicért én javítottam a belsõ ajtót miután lenyomtunk titeket,és 5 convoker nyomatta rám a fát nonstop fel is ment encem néha 3-4-5000ig is :-D
Uberlama
gihi amikor relicet berakták fogtam az ubah sorcom a bufim meg a crafterem és bevittem excalba. sorcom már convoker és csinálni tud fát 😊 csak az a baj hogy 100 fa 100 súly Oo namost feltoltam 2kaput 10re de ugye 10es kaput javitani sok fába kerül. igy bufi gyûjtötte a fát, és volt amikor 2400/200 encumbi volt ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
dolgozom rajta tegnap jó lett volna,csak elkezdtem trinketelni a cuccokat vaultomból és ilyen 700/236 volt az enc egy városban ahol szoktam ezt csinálni és közel távol nincs vault,és még most se vagyok mozgóképes állapotban...de ma vagy holnap összehozzuk