Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetlen grpban voltam, ahol megpróbáltunk nem addolni, ez ez a bizonyos sorcys grp volt. Meg kell mondjam nehéz resistolni az addolást, mikor látsz egy albi grpot harcolni akármilyen nmyvel, fõlleg mikor vesztésre állnak 😉 Azzal a grpal viszont rendszeresen otthagytuk a harcolókat. Vagyis pontosabban eléggé soxor 😉
Na mi is pont ezt szajkózzuk kb egy fél éve. Sose (és ezt tényleg úgy értem, hogy sose) futunk rvr-ezni 2 fg-vel se 10-el, mert egyszerûen nem fun. Az hogy amg-t meg mmg-t kempel egy kisebb albi zerg az egy dolog, de valahol át kell menni és ha pont akkor ér oda enemy is amikor egy _RvR_ guild átmegy akkor azt látják hogy húú a Steveh "fg" megint bemosta õket a földbe és futnak FH-ra sírni. Emainbe az addolás meg elég jellemzõ dolog mivel föidõbe nem ritka a 80-100 albi (jó ebbõl mondjuk 10-15 buffbot ;p), na most ennyi emberrel az csoda hogyha tudsz úgy mozogni hogy ne találkozz albival a 2 mg között. Az a kép az olyanoknak való akik azt mondják hogy mi sose zergelnek meg sose kempelünk apk-t, mert igenis elõfordul és ott a példa.
Na így korán reggel ennyi ;P
Ja igen emaini reggeli solo-erek hogyha találkoztok egy SoS-el menekülõ minivel az én vagyok 😄
Na így korán reggel ennyi ;P
Ja igen emaini reggeli solo-erek hogyha találkoztok egy SoS-el menekülõ minivel az én vagyok 😄
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Heh szia Amire, miujs? 😊 Itt röhögtem sanykával, hogy 'accountot de azonnal' 😉
Gyere prydre is indíts egy chantert, ugyanis egyszerûen nincs aktívunk, aki van az mással játszik (argomir pl). Vagy visszamész a fotm infidhez? 😛
Gyere prydre is indíts egy chantert, ugyanis egyszerûen nincs aktívunk, aki van az mással játszik (argomir pl). Vagy visszamész a fotm infidhez? 😛
PE FL van nevük kétségtelen. Én párszor találkoztam velük csak (jójó, luwi groove protector nem vmi húú de old csóka 😊 ), még amire emlékszem az a régi idõkbõl a tank grp-theu-sorc combos setup volt, és nagyon szépen öltek minket (még flatline-al), sietek hozzátenni rr3-4 volt a legmagasabb nálunk. Most a múlt héten amikor találkoztam PEvel 1szer nyertünk, 2szer szívtunk (nem TDDvel voltam sajna). Sorcy grp nagyon jó setup, talán ha lehet ezt mondani a legjobb, de elég csak 1szer hibázni, és hal a grp a fenébe. Nincs pbae, nincsenek sokhp-s tankok, csak 4caster, bár nem mondom, moc+life leech nuke halálos combo 😊
2 TDD csóka van csak a képen, ugyanis puppet rendszeresen online mielõtt pl én egyáltalán (meg gondolom a guild többsége) befejezné a munkát, ugyhogy elmegy eclipsel, meg akiket éppen talál alliancebõl rvrezni. Persze misem vagyunk tökéletesek, nem is mondtam, néha mi is összeverõdünk, hogy az aktuális stealtherek álltal mondott 1fg++ 'zerget' felszámoljuk, vagy idõnként összeverõdünk mgknél, esetleg összefutunk mikor már valaki harcol valakivel. Kifejezetten együtt futni, a fentebb említett alkalmakat leszámítva nem szoktunk, legalábbis mikor én is játszom guildommal. Nem fun, legalábbis nekem nem az. Pl ma, úgy loggoltunk, hogy na akkor suicide, pup felállított FoP-ot apk elõtt, és írtottunk amíg ki nem haltunk, de itt szavunk nem lehet a zerg ellen, mi provokáltuk, meghát télleg loggolni akart már majd mindenki.
Egy ok a sok közül, amiért prydwenen játszok most, elegem lett golból is, a zergbõl is, abból az eszméletlen sok ostoba emberbõl akik ott játszanak. Mondjuk sietek leszögezni, hogy golnak nincs 2fgja, ami ml9es lenne, legalábbis legutóbb még nem volt, egy páran le is léptek emiatt, ugyanis ha vki segítséget kért akármiben, a válasz többnyire: QQ meg cry more noob és ezek különféle változatai voltak.
Tudomasom szerint sehonnan :| Itthon max hasznalt accot lehet venni szerintem (arban ugyanannyi es van rajta kari is).
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
szisztok
nem meg ki mostanság valaki DAoC Gold -ért valamerre?
itthon lehetetlenség kapni
megpróbálok külföldrõl rendelni, de elõször gondoltam megkérdezem tõletek, hátha....
ASAP írjatok pls - thanks
nem meg ki mostanság valaki DAoC Gold -ért valamerre?
itthon lehetetlenség kapni
megpróbálok külföldrõl rendelni, de elõször gondoltam megkérdezem tõletek, hátha....
ASAP írjatok pls - thanks
Steam: [HUN]Feriggno
Woizda Roxtar?!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
ilyen idióta emote-okat honnan sikerül összeszedni? ;p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
jah wazzee.... hibik QQ
zzz
Nincs is ra szukseg. Igazabol valahogy erositeni kene mert igy szar, meg mindig tud nyerni tank group ha nagy makhja van es ez nem balance.
nem volt grapple nerf, sok barom híresztelte de mondtam hogy nem lesz...
egy bugfix volt ami annyit jelent hogy aki grapplézik (warden, vw for example) nem tud castolni közbe.
ez volt a grapple nerf.
egy bugfix volt ami annyit jelent hogy aki grapplézik (warden, vw for example) nem tud castolni közbe.
ez volt a grapple nerf.
zzz
Na elegem lett, itt baszogatnak, hogy siessek, Jjuraa élménybeszámolót tart, jól el lett ez cseszve. Majd legközelebb. Olyat akartam mint Lourkerrel, ebben semmi izgalom nincs. Köszi a helpet Botond, nagyon kedves tõled.
az sárga piros paladin az,volt még egy bb meg egy rr1es mincer aki nem vagyok meggyõzõdve hogy 50es e egyáltalán,finder wardenje is 48as btw
1db paladin van ott,na az :-D és ne variálj fotózz és kész még egyszer nem rángatom le az tuti :-D
Sietek szóltam már a groupban, de várnom kell egy halált. kérdezd már meg az irc dolgot mert akkor le tudnám vele dumálni.
jöhetsz nyugodtan,csak mihamarabb,mert ki kellene logolnom finder accát...tudja hogy jössz meg minden,csak gyere mihamarabb