43179
  • Botond #30496
    18 Abalath 185 99 24 Hibernian Dragon Slayers Celt
    19 Gte 196 75 24 Fallen Spirits Celt
    20 Woodchick Woodchuck 40 15 26 Pagan Hearts Sylvan

de a lista vége se semmi...BG1 karik top20 lwrpbe rofl
  • Botond #30495
    Valewalker top 20 on server Prydwen
    Ranked by Lastweek RP
    Rank Name Realm Points Last week Level Guild Race
    1 Penitent Rites 1,025,412 109,521 50 Severance Sylvan
    2 Heliannav NerfedToHit 58,395 57,463 50 Severance Firbolg

ez mi?VWs group lett a menő?
  • Botond #30494
    kb ez a színvonal :-) mondjuk én mostmár stygiában próbálok attól a 20platnányi vasrúdtól szabadulni amit az elmúlt 3 napban halmoztam fel :-)
  • Hangianix
    Beszaras, se FoP smiter, se FoP cleric + leech nem kap grpot ACben. Igy se az infi es a TD nem fog dingelni, se a CS nem lesz lvl 2 :|
  • Hangianix
    Kihagytad az "np at amg"-t :D
  • Rockety
    INC amg
    wait not amg
    hmm iam not in emain soz
    wtf, inc or not
    dunno, wait a sec i check again
    15percel később
    so????
    soz m8 i got killed, will check once at hmg
    but there is no hmg in emain
    oops soz wtf oops
  • Botond #30490
    erre most azt mondják 80csillió alb DCnél és még özönlenek apkból...megbízható ez a /as :-DDD
  • Botond #30489
    lol,most mondják,hogy emainbe 1db sorc+1db mégvmi talán mincer,szal enemy nincs azé vannak ott lol
  • Botond #30488
    rr6+ fg+ midi odinsba,mekkora zerg van emainbe,hogy ezek ide szorultak ki?(orenthal vagy ki and co)
  • Rockety
    sztem faszság ennyi pontot elcseszni mondjuk momra
  • Rockety
    219 delve DD capje mom5-el és 10% toa bonusal 831
  • Uberlama
    majd meglássuk, mondjuk aki sebzését irtam az eroda rr9 wizi szal lehet neki van maxolva minden :p
  • Rockety
    igen hibik ellen akiken nincs piros heat resist 15-25% resist piercel, ami lelesz nerfelve btw. (máskép lehetetlen critek nélkül). Debuffokal max mom5el éri el 800as körüli capet a fire spec dd critnélkül (asszem 787 vagy vmi hasonló, de majd kiszámolom:P). Szal ha caped resist pierce akkor jó, nfbe meg a keepcsaták miatt lesz jó talán.
  • Hangianix
    Europai szerveren tobb magas ml van, mint ott szerintem :) Szal lehet ml4 az nekik elerhetetlen :)
  • Uberlama
    hát a mi wizieink 600 körül durrogtatnak debuff nélkül, magas rr, toa sc stb. debuffal 900 körül :>
  • Mersain
    Mielott meglincseltek olvassatok el megegyszer azt, hogy mit irtam.
    Nem mondtam hogy jo a video vagy jol nyomja a merc egyszeruen csak azt mondtam hogy irrealis milyen dmg-t ozt es mit bir ki. 5 fos assist train es a debuff nuke se nagyon latszott hp-jan errol beszeltem. Az meg hogy nem kapott grapple-t az erdekelt volna hogy miert. Nem hiszem hogy egy ppl megha verlama is nem tud megnyomni egy gombot ezert tartom furcsanak...
  • Botond #30480
    750rp még az rr2 animistán :-)
  • Botond #30479
    afk legion raid után afk worm raid \o/
  • AngeLujo
    pbaoe mire jó? kinyírni a peteket max, de ez egy body sorcnak 2 dd ha más nem figyel rá. bolt meg a legdurvább dolog amit caster kaphat szerintem (tegnap kempeltük svasudot hogy kidugják a seggüket a midik odinba :p), kobi kapott 2 boltot és 13%-on kullogott el mer sajna rangen kívül volt minden másra :/
  • Rockety
    magas resist pierces + rrű fire wizard jó (bár ice még mindig jobb, body sorcal legalább is mivel mind a PBAE-singleDD(novariance DDknél!!!)-AEdd debuffolva azért nem egy rossz dolog). Wizardtól addig félek harcokban amig elnyomja a két boltot, utánna már nem igazán érdekel a 300-500as DDk :E)
  • Botond #30476
    de már 2 hete is az volt,és beírtam ide ;-P
  • Botond #30475
    Manachanter :-)
  • Uberlama
    :))) mi az animod neve ?
  • Botond #30473
    na DF open \o/
  • Botond #30472
    hülyék ezek mind,ranger szóló kari,erre mind rangerrel jön...én meg animista (1L9 szal fear me) és rá 41,5es Bb stickelve (Köcsög :-O 1L6 \o/),de szal szánalmasan hülye mind...rangert groupba?na nemár...mert jó jó emainbe amgnél ellehet bohóckodni,na de lowlvl ranger ilyen eventre mi a fasznak?hogy többen legyünk?akkor már inkább még egy lvl7es druidpet mert haszna kb ugyanannyi...
  • Uberlama
    most surs ? láttam egy rr7es chantert is fyi, meg kb 1000 ranger és vmi köcsög állandoan NS spamelt de azért 8an legyalultuk a zerget :)
  • Botond #30470
    na ez lol volt,32 hibi 1db FoPos kari volt 1 bárd 1druid foppal 1 warden,20 ranger 2 animista(többi random vmi) meg ezeknek 90% nem is 50es,becamplehettük volna kaput másik animistával+fopppal többiek go lordra,de nem leader szerint charge...és közben lvl46 ranger pattog,hogy sehol egy druid,nincs heal,ha ennyire kell a heal mér nem druidot játszik bazzeg?ilyen hülyék annyira fel bírjákbaszni az agyam,mindenestre ding 1L6 a bbn :-P
  • Uberlama
    gyakorolnak NFre!!!!!! ez az uj kifogás m8 ;p
  • Bhalage
    egyebeknt kedves Riell baratom, aruld mar el miert kell nektek 2FG+vel menni mikor sima alb FG is nagoyn jo harc nagyon jol megalljak a helyuket. ennyire orulten be vagytok szarva hogy meghaltok vagy mi? mert egy normalis alb grp vs pl az en tegnapi erosen gimped grpom az siman 50-50% ha nem tobb a javatokra. erre albok meg mindig zergelnek:) nehogy azt mondd hogya midik zergelnek mert korberohoglek. minden midi fg vs zergben pusztul el.
  • Botond #30467
    Kalinka Kicsibors,Zak Daermon a manaeld :-)
  • AngeLujo
    ja ez a mostani group setup nagyon fincsi, nekem bejön. elég komolyan lehet szivatni ennyi dmg dealerrel, igazából assist csak a debuff miatt kell, de amikor Eroda debuff nélkül 5-600-at lő valakibe akkor oda asszem nem kötelező az assist :) főleg ha még Hangi is velünk akkor +1 dmg dealer :p
  • Uberlama
    nálunk meg fire wizi love van atm. egy magasabb rr toazott firewizi (rr7-9 külsös haversrácokkal szoktunk menni) 2bolt egy caster ha van crit ha nincs akkor lehet kell egy dd de nem biztos :D olyan dmgetz kiosztanak hogy vmi félelmetes, ugye most stabilan egy body egy mind sorc van grpunkba igy debuff is van neki is sorcoknak is mert caba is van ugye, meg banelord reaver, igen brutális a kérdés most.
  • Bhalage
    nalunk is valtottak az SMek dark SMre - ahogy Crazy mondja igazi casterkiller class :) es tenyleg
  • Hangianix
    Nem voltam biztos benne, hogy ki is Kicsibors, teged gondoltalak eloszor, de utana megzavarodtam es valamiert Kalinkara gondoltam. :)
  • Botond #30462
    rp > all fyi
  • Rockety
    "úgy hogy normális midi grpal tolom 90%ba casterként 10%ba tanként... full toa, talán még egy két apró arti hiányzik d 99% felszereltség- ml8-10 :P)"

ezt csak azé mondtam, hogy tudom hogy mire képesek az mlek - artifactok és a videóban szinte nem is látni semmit belőlük

"Na kb ennyi a véleményem 1 hónap full toas rvsr után."

javitva :P

na /off :>
  • Rockety
    hmm mers :) elmondom <<szerintem>> miért nem (úgy hogy normális midi grpal tolom 90%ba casterként 10%ba tanként... full toa, talán még egy két apró arti hiányzik d 99% felszereltség- ml8-10 :P)

1, ez az alb grp a videó 99%ban roleplayereket öl, akiknek se buff, se toa de sztem még SC sincs
    2, a maradék 2%ban meg nyerik a mezz csatát (NO MORE GRP PURGE FOR HIBs, legjobb része a videónak tbh)
    3, rr11 hero USben odáig jut hogy 2 slamet elnyom egy csatában és SHIELD user lévén HÁTAT fordít az enemynek ahelyett hogy engagelné az egyik tankot többit meg blokkolná
    4, se bodyguard, se grapple, se phaseshift, se zephyr a videóban, de egy se... ilyen grpal EUban egy rr4es grpot nem ölsz meg ami toazott :> de komolyan. nézd meg smet amikor megölik (fg midi) hol van a bodyguard? sehol. egész videóban nincs röhelyes
    5, hib casterek még mindig abban a tévhitben élnek hogy ez a játék PBAE-game és szórakozgatnak ott minden féle szétpbaezlek téged öcsém taktikával, holott a játék ma már a DD nukereké (én is respeceltem darknessre smel, szinte mindenb veri pbae linet, kivéve room campingre)
    6, az hogy annyit kibir talán a harpyn lévő proc okozhatja + gimp enemy + caster talán 2x nukolja egész videóban és szép healelés, talán az érdemel egy két szót a moviból(normális caster dmget nem láttam)
    7, merc gyerek zerg esetében totál elvan veszve, nem igazán tudja mit csinál (szal elf champion és luri ranger a 15millió caster helyett elég nagy hiba)
    8, szerintem az armsman nagyon szépen assistol 90%ba

Szal szép ez a videó olyan helyen ahol ennyi láma fasz van akit lehet ölni egy ilyen felszerelésű és setupú grpal... ilyen grpon röhögnének mind prydwenen és excalon is, grappl grapple - fz - fz bai bai, a nevük pedig FreeRps lenne vér és bor helyett. :)

ui.: azt a fegyvert ami a kezében van lenerfelték sajnos.
    Charge egy nagyon jó kis tank RA lesz.
    Na kb ennyi a véleményem 2 hónap full toas rvsről.
  • AngeLujo
    megnéztem azt a videót, hát izé, aki tud aod fórumot olvasni az már látta a véleményem :p
    na szal nekem nem tetszik, szerintem az a merc valami vérláma (3 style a qbaron, mind positional, fele ütése unstyled emiatt..), rohangál fel-alá a csatákban minden mezzelt enemyt kiüt mezzből. ha ő az MA akkor lebasznám a groupot hogy miért nincs assist, ha nem ő akkor nemtom mér nem assistol. na mi van még :)
    sorci is láma, egy kultúrált mezzt nem nyomott el, de ez lehet csak azér van mer hozzászoktam a jóhoz :p
    na úgy dióhéjban éccaka ennyit :p
  • Hangianix
    Hat elegge. :)
  • riviera
    Lezergeltük szegény Killert ;-)