Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és tök igaza van.nekem RR11-en sem egészen biztos ,hogy meglessz frontiers után meg erõsen gondolkozom rajta
Egy ujabb hozzaerto beszolas.
adok érte egy kevés szart úgy gondolom.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

AngeLujo
szerintem jó csere, baricade imo egy armsnak sincs prydwenen, nem sok szart ér, BoF mellett nem éri meg elnyomni, helyette meg gagyi annyi pontér.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Mint tudjuk botondal barmi megtortenhet (elmeleti sikon)=))
Botond
legalábbis neki is volt már rvrben 27+23crit-szerûség többször is :-)
Botond
sztem druidnak is btw
Botond
pedig 100% közeli crit van wardenen is :-) majd csinálok screenshotot
szép ^^

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

tudtomal csak a zerker kap 50% feletti PvP critet, lehet tévedek though.

Botond
wardennek legtöbbször 80-90% közötti a critje :-) 80dmgre 70crit :-D meg ilyenek :-D
en meg soldiers barricedot kernek :]

anti hero

én is akarok 50% feletti critikált!!!!

Botond
Botond
én már scatnál kildztem 3x,és feladtam :-)
Ami a röhely, hogy csak egy egyszerû keepretake volt dc-n, persze 'néhány' shroom segítségével. Isszonyat lag volt ott bakker, én úgy haltam, hogy 10sec kimaradt az életembõl, csak néztem a képernyõt mintha csak screenshot lenne (mindezt 1seccel azután, hogy ellõttem a moccot ofc 😉 )
Botond
Ciumideles egy gyáva szar Meezzzmeerizze meg egy zergling köcsög,ezt vki megmondaná nekik?thx :-D
Botond
most nézem fél 11re csak beomlasztották a classic hibi zónákat...
Botond
gondolkozok rerollolni kellene excal/hibibe mint animista és ott is tartani egy-két átmozgató edzést a reliceknek :-) elhinteni az észt meg ilyesmi :-)
Botond
RR,úgy néz ki,hogy mindenki rollol 30as animistát és lets crash the server guys powah...mármint a defence :-)
Botond
kicsit unom wardent mostanában szal ilyen 32es ranger 4tw :-) ha meg vmi akció van akkor a jó öreg Badbitie lendül akcióba,bár most lehet kiviszem Botondot emainbe egy kis átmozgató edzésre :-)
Sajna csak 6an voltunk AoDsoka groupban, és a 2 BB közül az egyik is AoDs volt.

Btw milyen álca karikkal jáccol?
csak a yelledrõl ismertünk fel 😊
call in the shroomcommando

zzz

Botond
muszály lesz szervert omlasztani megint,bocsi :-)
Botond
midik RReznek,már lezárták caint
Botond
ok,megszámoltam fg :-) hozok rátok mingyá 4fgt csak az érzés kedvéért :-) meg 2fg animista addot :-P
Botond
lehet ebbõl egy pár bb mondjuk :-)
Botond
néma van az már 10-12 is
Botond
AoD zerg gyülekezik apknál odnsba :-) elõször csak 3at láttam,de már 5,mint a hangyák :-)
Botond
nah,megin meguntam daoct,asszem mégis csak eve onlineozni fogok kicsit
Tiffa
Oh bocsesz, szegény clericbe nyomtam hp-t és mivel láttam így se úgy se ver le azért kezdtelek el molesztálni 😊
Ráadásul gimpek is vagyunk mert nincs chanter, soxor 2eldie (pl reza+én) van a grpban, ami ugye egyenlõ azzal, hogy nincs debuff nuke. 4support, 2bm (vagy 1bm 1hero), 2pbaer. Jelenleg Talán a legjobb hippy grp setup.
Általában este 7-8 között alakul a csapat, csak mivel általában 10en vagyunk minimum, 2fghoz kevés, 1fghoz sok, valaki mindig kimarad. Tegnap én maradtam ki vagy 3 másik tddssel, filóztam megyünk main grpal (crock ring rulez, merhogy bardunk akkor még nem volt), de akkor a main grp funját rontjuk el, szal inkább mentem randomokkal keepet takelni, ilyen lvl42bard, 46walevarlker meg 48.. na nem is tudom, talán bm volt, nem emlékszem már 😛
Amire: sanyka dolgozott az ügyön, de megmondom õszintén nem akarnám izélgetni emiatt 😛 Miért nem játszol amirével? 2-3legendary weapont kell szerezned (heat ofc), és pwnolsz mindent ami él és mozog 😛 Amikor meglesz toa meg majd fejlesztessz, na az fájdalmas lesz, dehát.. mit lehet tenni.
Botond
mert hibik már csak ilyen zerglingek O.o
Botond
mondjuk 5 hibi lezergelte a 3albot akit nem bírtam beszólózni,szal most 3an nézünk butána odinsba amg :-)
how unusual

Botond
nm,albok kempelik hmgt
Botond
gyere ki odinba leduellezlek jól,chanter nem agrózik rád,ha egyedül jössz :-)
Botond
én csak a rezzrpre nyomultam mert annyira fussa a skillembõl :-P
Botond
1fg-vel usp van,én csak a chanterral+egy nsel vagyok O.o
AngeLujo
nerf, Botond mit kempelitek amg-t egy fg-vel? :p

Botond
pl tiffa :-D
AngeLujo
jóvanna kint vagyok 9 óta, csak most értem el idáig 😄

AngeLujo
Mi akkor addolunk ha látjuk hogy szarba vannak az albik, van aki még akkor se szereti ha beleszólunk. Igaz van egy pár ember aki reflexbõl ráfut az enemyre még ha egy szerencsétlen stealther 1v1 van akkor is 😊

mikor megy TDD rvsr grp, eddig mindig akkor léptem fel amikor pve, zerg, no action, no rvsr volt :p

Hyder
amugy az nem is ugy volt =) nem azonnal akartam...

csak kertem, hogy minel hamarabb, pl délutánra

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
sanyival nyomatom albot azert kicsiket...=)

tudod, visszahúz a szíven =)

nemtod hol tart a dolog? =))) pls kérdezd meg sanyit =)

koszike

Steam: [HUN]Feriggno