Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
2004. márc. 24. 22:02 | Privát | Válasz | #25353

mi feladtuk,GA meg TDD még erölködik,mi befarmoltunk 200k-t guildileg,és most megyünk artifactolni,én meg valszeg alunni

It's nice to be important,but more important to be nice! ;-)

Válasz 'Uberlama' üzenetére (#25352)

2004. márc. 24. 21:28 | Privát | Válasz | #25352

54 most ^^
Válasz 'Botond' üzenetére (#25351)

2004. márc. 24. 21:24 | Privát | Válasz | #25351

/who emain albionba 50 találat mármint

TBH
Botond
ha esetleg lenyomnátok minket felviszek 6ot és beomlasztjuk a szervert...
Botond
ezentúl naponta felviszek 4 animistát amghez délután 5kor meg akit még találok,és 10-11ig tatrozzuk,csak hogy igazatok legyen...éveken keresztül ott kempelitek amgt 4fgvel,és egyszer odapofátlakodik vki akkor egybõl rohadjon el?szánalmas
Botond
szemét mocsok hibik minden 6 hónapban 1x azt csinálják amint az albok naponta,ez után egy szavuk nem lehet LOL

helyesbítve
Botond
szemét mocsok hibik minden 6 hónapban 1x azt csinálják mint az albok,ez után egy szavuk nem lehet LOL
AngeLujo
what he said

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Csabee
jo csak akkor ezután ne mondd hogy igy alb zerg ugy alb zerg 😊

Botond
hogy az örök klasszikust idézzem: "fun rvreznek" :-D
Botond
mondom,védik a relicet ^^ teljesen normális 4fg amgnél,nem tudom mit kell sírni,hogy most hibik nem albok?akkor már "U guys can fuck yourselves hard!"? :-DDDDDDDDDDDDDDD
Botond
védik a relicet...amúgy boccs az én bûnöm,kirángattam elõbb egy vkit magammal aztán vittem magammal 3chanter+animist+voideld+hero+nst is,és mikor levágtatok akkor én átmentem AOzni zakkal,de addigra már cg volt meg minden,és olyankor hibik átmennek excal/albi stílusba,szal sorry :-D
AngeLujo
1 órát szoptunk amg-nél az ezer gombától meg attól "kevés" hibitõl ami ott volt és nemhogy átmenni nem tudtunk hanem amg közelébe se. volt egy kis gyökér ns aki mindig jött felfedte a stealthereket akiket aztán begyalázott a zerg a földbe. összesen 20 albi volt emainbe (tehát mondjuk 15 a bb-k miatt) szal még counter zergnek se lehet hívni. szal asszem érthetõ hogy morci voltam egy picinykét, bár ezt tudom hogy tök felesleges FH-ra sírni fõleg az én stílusomba, de most már mind1.

QQuote lujo: "Congratulations to Hibernia the "we never zerg" realm

Just a short and friendly message to all the hibs at amgE in these minutes:
U guys can fuck yourselves hard!

xD na de lujo nem gyerekes ez picit ? :X)

zzz

AngeLujo
base+spec af-el asszem 801, clericet nemtom, gondolom hasonló

Csabee
4fg hib amg-t campel , nice mára elég

Ma reggel 1 fire wizard a 2 boltjával 620at sebzett rajtam.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Az íjász karik a menõk frontiersben én azt olvastam vagy a gtaoe ennyit ér ott?

Spec AF-fel mennyi az AF-ed és mennyi 1 clericnek?

ja és ahogy nézem a dolgokat zerker, bm, merc lesz 3 tank kari amivel egyáltalán érdemes lesz még játszani "tank formájában a játékot", na persze nem azt jelenti hogy nem lesz arms, svg etc... de a nyalánkságokat ezek kapják ahogy olvasgatom vnboardon... kiváncsi leszek (remélem addigra 50-es smem lesz oO

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

megsúgom NFbe fire wizi, void eld, carver runie és ijászok lesz a nyerõ 😮 Pbae nem üt majd át a falon, ranged harcra kihegyezett terep :x etc

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

AngeLujo
El tudom képzelni milyen iritáló dolog amikor a spec AF-emre Remish meg Zerach folyamatosan 500-akat üt, elég szarul érezném magam ha nem lenne.. kérdezz meg high rr armsokat hogy van-e nekik, szerintem nagyon nagy százalékba azt fogják mondani hogy hülyeség. BoF általában van amikor szükség van rá.

AngeLujo
Corran ezekszerint jól nyomja sorcival is (Cryotek) 😊

Csabee
de.. az infi 😊 aki rádaddolt oly bõszen a kapunál 😄D rip :p

Botond
nem tudtam,hogy az te vagy :-)
Csabee
integettem :p

Cabalist fotm kari. Lol game
Botond
cruacht akartam visszavenni,de a másik animista a FoPos bbvel nem akart jönnimés láttuk amgnél gyûlik a nép mi is odamentünk
Botond
voltunk vagy 12en,vagy 6db 2fõs group...
Csabee
látom botond megint amg-nél solozol :p

Addig az rendben van hogy lagot kapot de akkor miért nem far away-t írt ki nekem?😊

Gondoltam, hogy nem õk a jók hanem a bard a béna.😊 kb már 20x kinyirtak engem és jól játszanak.

Lehet, de tegnap eclipse-t is kifingatták 2-3x egymás után .

akkor a bardal NAGY gondok vannak :>

biztos lagolt 😊 egyébként az Ilum ( paladin )

egyébként õk is halnak az aktuális hibi grouptól 2 sec alatt.
2-3 sec alatt meghal bárki ugy hogy gyógyítani se lehet mert vagy valami szart varázsolnak rám vagy pet van rajtam. Na meg mindig bemezzelnek amit nem nagyon értek. Tegnap is hátba kaptuk õket+ma is de mégis õk mezzeltek be minket. Ja ez a bodyrot ma délelött ott volt amg kapuban és futott felém én meg meg akartam ütni és azt írta, hogy nem látom amikor szembõl jött lol.

Az Outcast a legjobb most prydwen-en szerintem. 2 sorc 2 cabalista 2 cleric 1 minstrel 1 paladin.

Botond
van aki alkalmazkodik a szabályokhoz van aki csinálja õket :-D
Nos akkor Botond az egyetlen prydwenen akit nem kot a halandok 50%-os crit korlatja.(ami szamomra ertheto is =))

Lujo +300 af csapatnak szamomra igencsak uber dolog(ami stackelodik specc af buffal). De mivel mashol meg nem nagyon rvr eztel gondolom gozod sincs milyen iritalo dolog a specc af ami csak 100+af et ad jo esetben nemhogy +300.
Ja es mellesleg nem bof mellett kel elnyomni hanem amikor epp nincs se bof se sos =).
ja mers igazi tuncibogar, ezt tanusithatom :]
o a guildtrollunk is, a kabalank, a mindenunk!!!!

anti hero

AngeLujo
majd hívd fel rá a figyelmem hogy mikor fordítsam érdeklõdõ tekintetem felé, hátha pozitívan csalódok ^^

Tiffa
Nem is mindig tapló! Mers tud tündcibogár is lenni 😊
AngeLujo
szeretem az építõ jellegû kritikáidat csak azt nem tudom hogy miért kell neked mindig taplónak lenned ^^

Botond
thx ^^
Hangianix
Utolag is boldog Mozes napot. xD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Elmeletileg igaza van, de abban nem vagyok biztos, hogy az 50% igaz azokra is, akik nem tudnak stylet utni. Tehat wardened kizarva. 😊

Hangianix
"bar lehet rosszul emlekszem es az valamelyik oron volt"

Szerinted ezt miert irtam. :p

õr = pve

zzz

Botond
dehogy,mersain az isten,õ mindent jobban tud :-) gogogo mersain,te vagy a példaképem :-D
Hangianix
Btw Netcode csak atment masik guildbe, vagy megint eladtak? 😄

Hangianix
Szerintem igaza van, mintha Killerrel nekem is lett volna jobb criticalom, mint 50%, bar lehet rosszul emlekszem es az valamelyik oron volt.

nem rolad volt szo xD

anti hero