Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

megy a radar, mindjárt belinkelem 1.69 hib_merlin videót, system compromised... radar IS WORKING (tegnap engem is megtalált igy egy minstrel sajnos, elfut mellettem 3fg alb, shade-modeba állok fent hegyen, erre mincer befut cliping rangebõl pont felém, igaz 4 shotoltam + sorc barátját is egy kis hunter helpel, de elég egyértelmó volt.)

addig is: Lots of DAOC movies - akiket érdekel

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

hehe majd megkerdezem az illetekest, de szvsz mar nem mukodik 2-3szor hallottam.. :[

anti hero

Tafaya
Bhalage:

ezt honnan vetted? 1.68? Csak mert attol hogy a kodolast megvaltoztattak ez a radarok 10%-at erinti a tobbi ugyanis memoriabol dolgozik 😊 Ja es mivel a sajat gepeden ott kell lennie a kulcsnak a visszafejteshez igy az okos (emelett barom) programozok ezt szepen beepitik a radarba. Szoval nagyon is mukodnek sajnos a radarok.

mar nem mukodik a radar fyi :]

anti hero

Botond
lehet awarkle beköpte kitõl van a szerveromlasztós szisztéma meg hasonlók O.o
Tafaya
En szoltam hogy ne radarozz 😊)

Botond
hm,account closed ^^
Botond
ezen én vagyok eldöntve :-) az elözõ lineage2s volt,de az ugye mégse vált be :-) ahogy mondani szoktam, falura jó ez ;-)
AngeLujo
sokkal több albi halált láttunk pedig, biztos gyorsan rezzelnek a clericek 😊
mi nem mentünk oda, elég felesleges lett volna még azt a 2k rp-t odaadni nekik kaptak eleget :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tiffa
Sokkal cukibb volt a régi bannered.
LOL megint. Ugyanaz a forgatókönyv, mind kiírtva 20sec alatt.. de kár, hogy nem voltam ott, hülye artifact hunt. Ill most 26an voltak 😛
Pont most farmoltak le 24 albit renarisnál. Egyik pillanatban 'ranger has been killed by 23nmy in the area' aztán meg /as-en, renaris safe. De ilyen 20secel késöbb 😛
Botond
amg másik oldalán volt vagy 10-12 midi átrohantam meg vissza,akkor kaptam pár PAt+nyilakat a hátamba,szal tipikus le lettünk zergelve de nagyon lett a vége a kis 2 órás ámokfutásomnak,de vhogy furcsa is lett volna ha nem így ér véget ;-) mondjuk ez a midik meg albok közre kapnak nem az igazi,mert egyik se volt igazi zerg,csak ugye mi voltunk középen és megszívtuk,de majd holnap kapok a nyakamba 4fg albot,és akkor helyreáll a világ rendje :-)
Tiffa
Jaja láttam a spammot mondtam a groupnak, hogy te az enyém vagy mert meg akarlak ölelgetni. Szeritnem nem is mi öltünk le, mire odaértem már hulla voltál.
Botond
ezzel járok olyan 7 körül :-)
Botond
ja btw,ma 3 killspammot is csináltam egy óra lefogása alatt druiddal ^^ egyik egy zöldcon bb volt,de a másik 2 50es kari volt,és még csak nem is ilyen fgvel elgázoljuk a szólózót,és én ütöm le,hanem rendes fg vs fg
Botond
épp jókor jöttetek tiffa,már úgyis ki akartam lépni,mert 2 orosz gyerek volt a groupba és elkezdték nyomni a vad kommunista dumát,és ha vmivel akkor ezzel nagyon fel bírják baszni az agyam...
/kiss neked is,majd legközelebb bepótolom ^^
hmmmm, megprobalom akkor igy, netrol leszedni klienst, habar egyelore nem sok siker, de ha alszom ra egyet...kozben vajon karakterem csak csinalja a polcokat!??! nem kell valakinek nehany teasszekreny?😊
Uberlama

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hyder
nincs, összesen 3 font a szallitasi koltseg amit hozzaadnak...

igy alapar + 3 font

szzal meg ugyis megeri sztem

Steam: [HUN]Feriggno

Igazándiból akkor éri meg ha többet rendelsz külföldrõl, mert a postaköltség elenyészõ lesz.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nem is olyan sok a gold változat ami tartalmazza az alap játékot+a 2 kiegészítõt. 13k huf átszámítva. postaköltséggel 20k biztos van

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

AngeLujo
jóvanna 3 napja mincerezek, merchez voltam szokva 😉

nekem minden cliens kivétel nélkül a netrõl lett meg, semmi illegális nincs benne, bár eltart egy darabig amíg leszedi azt a nagyából 1.5giga progit, de hát még mindig jobb mint várni 3 hetet :x

Hyder
én innen rendeltem meg most, és 4-5 napot írtak Angliából

LINK

Steam: [HUN]Feriggno

tököm ki van a gombáitoktól egyébként meg a nagyon jó i win buttonos egyébként béna hero / warden /blademastereitektõl 😊

benot 2 szer védtük meg a midiktõl miközben ti keepeztetek éjfélkor meg nállunk szigorúan fekvés van mert melózni is kell pár embernek a mai nap 😊
Botond
üdv,de nem reggelt,én már a szõlõt is megjártam reggel óta,az meg nem most volt :-)
jo reggelt :]

anti hero

nem illegalis hanem a rendes. annyi az egesz hogy egy valodi mukodo cd-kulccsal barmilyen eu verzio mukodik

anti hero

Botond
nem is illegelis meg nem is trial,a kliens szabadon hozzáférhetõ legálisan ugyanis a havidíj fizetése nélkül senmmire se jó
netrol angol kliens==illegalis, avagy valami trial jellegu?

hehh, azt hiszem a nemet nyelvisegrol lemondanek...addig maradnak az amerikai szerverek...😞

kosz

/h

Botond
Bécsben kapsz német-et,de a netrõl leszedheted az angol klienst,a németbõl a cdklucs kell csak a regisztrációhoz,anno majd mindenki így jutott hozzá,pl én is
rendelne az ember europabol, de amig az amazon.com boldogan szallitana ide addig europa:

Amazon.co.uk and third-party sellers at Amazon.co.uk Marketplace can dispatch software, PC and video games and toys to the following countries:

* Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Iceland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Republic of Ireland, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales).

kereshet az ember reglatott rokonokat😊 vagy mehet becsbe

kliensfüggõ

zzz

mondjuk sejtem a valaszt, de akkor is, hatha..😊
hello,

korabbi hozzanemerto kerdeseimet tetezzem: az, hogy europai avagy amerikai szervereket erek el, az szabadon valaszthato, avagy kliensfuggo?
Botond
fidel mondta,hogy 3 animista akkora laggot csinál,hogy mindenki átlaggol apktól megmoccanva amgén és gombák szétszedik(kis túlzással a laggolás ofc mielõtt vmi okos megmondja a frankót),de olyan szinten le lett ugatva,hogy csak na,persze azóta más idõk járnak ^^
ki még esetleg nem látta:
New Frontiers video ala mythic

mondjuk jó szar a minõsége.
Megjegyzem ezt marhául nem így kell csinálni, DD+DD+mezz, majd megint DD+DD+Stun, és persze ütleg 😊 Lámázol itt nekem, mikor mincernek free rp egy luwi eldie 😉 (márha amikor eld moccol, neked fent van ip+sos 😉 )
Szószó 😛 fél óráig semmi rp nem jött CS miatt, mikor middik wipoltak minket. Ha infil nem addol meghalsz amúgy 😛 gondolom még 2 pbae bement volna, debuffolva sztem 1 is elég lett volna, hiszen 2 már bement.. Csakhát infi végignyomta rajtam a pa combot, ez betett 😊 Én makiztam el mondjuk, nem stickeltem mikor ejo elment afkzni, és elkeztem nézni viasaton a startrecket (nemtom mér ilyenkor adják). Vissza alttaboztam, mondom wtf sehol senki. Láttam egy petet északon, elindultam felé, amikor rámpoppoltál 😊
AngeLujo
ott felejtettek sursnél? 😄
köcsög infi beaddolt, reméltem nem fog, na mind1 😞
amúgy nevetséges ami az alb defense cg-be ment, csak röhögni tudok hogy mennyi láma van, simán rohangáltok 2 fg-vel 130 albi között és csak dõl az rp (gondolom legalábbis a killspamokból 😄)

javítanám magam: 2fg szedett-vedett guild-banda
lujo, ezzel nemcsak magadat egeted, de a aodt is, meg minden joerzesu magyar jatekost :]
/em imadkozik, hogy uberlama tavolmaradjon..

anti hero

na erre en is emlekszem vhol, "atfutos mezzrol" volt szo
xD

anti hero

priceless

zzz

Qrva lusták albok, most foglaltuk el a 4ik keepet, és semmi, bakker, tökömér nem védik a relicet, amit tûlünk kaptak? Faxom, middik meg gyülekeznek bolgban, csakhogy tudjátok, vagy 5fg nyomott le minket (fg szedett-vedett guild-banda 😊 ), szal sztem összeszedhetnétek magatokat..
xD

Lourker

AngeLujo
stealtherek szerintem is jó mezzerek és szeritnem is be tudok mezzelni amg roomba a minceremmel :p

Botond
még ki akartam keresni azt is amikor fidel beírta hogy 3 animista kimegy amghez akkor semerre senki,és ti leugattátok,hogy bemezzelitek a gombákat és sanyi,de nem találom és nincs több idõm...