Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
na de te egy tirpák vagy,azé nem is neked mondtam O.o
Uberlama
hát pedig én is ismerõst ölök ha tudok mindig elsõre .D

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
azé díjaznám,hogy jövõben nem honfitársaiddal kezdenéd a népírtást egy hibi vs midi csatában btw :-P
Botond
levertünk egy fg midit+pár stealther addot(midit albit vegyesen),mindezt úgy,hogy épp manát gyûjteni akartunk félre vonulni,mert amgnél már volt nézeteltérsünk pár stealtherrel,szal elégedett vagyok,sajnos insta ki kellett lépnem,mert mentem rokonlátogatásra a szomszéd faluba,pedig poén group volt 3druid3manachanterbárdwarden :-) csináltam 2 killspammot druiddal megin :-) végén még gyilkológép leszek druiddal :-D
Csabee
cask a dotomat akartam rádkenni 😊

Csabee
jajj má nincs pa-m o nagy mester 😊
btw a végén az albi stelather add nyert! :p

Botond
ennyit tudsz mr.answer :-D
Uberlama
azt tom, egyiket se xpzem rvren kivéve amit elfelejtettem felirni a snatchers tale bracert. a többit pvebe csinálom.

Botond
ha úgy upgradelik,mint a befizetési részleget,akkor egy 30as is elég lesz :-D
Botond
jóvan,relicek megvannak,de mieza új módszer,hogy nem miénk df? :-D
Botond
22-05-2004 22:28] Bourke: Thats what you get for not paying your taxes!
<22-05-2004 21:45> Cuch: 64 Hibbehs just evicted 150 mids from dagda ... they only scratched door 1... Im laughing my ass off here

pry.net...
Hangianix
Cloudsong az rohadt lassu, felejtsd el, hogy RvRben xpzed (fg kell hozza), amire lvl 10 lesz, addigra te is rr10 leszel... :|

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
szerver tuning nem annyit tesz hogy most már 2 animista is elég? 😉

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
lol

Botond
jövõhéten lesz szerver tuning,szal nem 4 animista kell majd hanem 8,húzós lesz :-D
Botond
kész?omlott is a szerver,vagy csak engem vágott le?na megyek alunni
Botond
gyöngyszemek defence cgbõl

<lewipeolunk 100 midit kb>
a:-get back inside its a trick
b:-lol
c:-rofl
d:-so 1st hundred wasonly decoy?rofl

<megjelenik alb guildgroup lepwnolják jön másik>
-alb like ants,squas one 100 more comes 😄

meg hasonlók :-DDDD
Uberlama
rofl 😄 k thx 😄

Botond
némá,albok is jönnek :-D
Botond
szervercrashinget maxolják,és sanyi :-) abor a menõ btw :-)
Uberlama
no szal animistok mire speccelnek ? 😊 arbor vag ycreeping ? 😊

Botond
cseles,3mocos pbae wipeolta a felét marfach kijáratnál :-D
Uberlama
HWn át jöttek.

Botond
100 midi önlik ki marfachból,vajh mit akarhatnak? :-D szerver crash inc emberek :-D
Uberlama
nekem staff 8as, belt 3, gem az nagyon szar mert lassu nagyon az lvl 1 talán 😞 cloudsong még nincs meg csak encounter.

más kérdés, az animistok mire speccelnek ? amivel jo lesz finsezni is pl ? Arborial speccesek ?

Botond
nekem egyik (sun öv) már 10es hamarosan cloak is(healers embrace),de a pajzs (cyclops eye),az lvl1 és pain in the ass lvltetni...
Uberlama
agree 😞 mondjuk nekem már csak 1 arti kell de még fel is kell xpzni õket és ez nehezebb lesz mint megszerezni. (belt of moon, traldors oracle, cloudsong, dream sphere és esetleg nailahs robe)

Botond
ToA = Trials of your Addictness

^^
Botond
hopp,és már megy is :-) 6hónapig akkor ilyesmi nem lesz :-)
Uberlama
ja ezzel a fejlesztéssel elég szépen elrontották a dolgot.

Botond
de ez csak mióta "upgrade"-lték ezt a szar customer supportot,azóta se figyelmeztetõ email,hogy fizetni kéne nmeg régebben fizettél és már jött is a mail,hogy kkthxgoplay,most meg semmi,tartok tõle hogy hétfõig meg se nyitják amíg nincs bank,akkor lemaradok 3.10raidrõl jól,és akkor morcos leszek de nagyon
Uberlama
nekem pár napja csak 5 órába került mire fizets után megnyitotta .(

Botond
nevetséges ez az egész,minden figyelmeztetés nélkül lejár az acc,mostmár be van fizetve 12órája,de basznak megnyitni,hát a jó büdös....
heh látom maelm tényleg verhetetlen :>

zzz

Botond
pláne :-)
Mit írtam 50es gombát raknak csak az összes pet a játékban lvl 44es magyarúl kék.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
ja,tegnapi groupba MA macrói:

<<< Box on me slaves now >>>

<<< Assist me on n00b ideírtaaracéjét >>>

szal színvonal az volt ^^
Botond
egyébként én már nerfkor is mondtam,hogy csak 3x annyi animista kell és jóvan,és ráadásul még durvább lesz a dolog mert akkor nem 9es gombát raknak hanem 27est,de ezekszerint ráadásul 44est...
lol mindig csak a cheat :]
uj /played rekord esetleg van mar? :p

anti hero

lvl 44es gomba= pet szintje 44 az FnF gomba lvl 50es.

Akinek nincs animistája annak röviden. Van 1 70es szintû mob. FoPot lerakja az animistához valaki az animista pedig elkezdi rakni a lvl 44es FnF gombát, de mivel, hogy ezek 1 nem találja el a mob-ot ezért a mob a FoP gazdájára agrózik mivel, hogy az animista onnan kapja a power-t. Addig a fop gazdájára lesz agro a mob ameddig a +hit bonus-t meg nem töri az animista a gombákkal és legalább 1 gomba megsebzi a mobot.

Ez jó. Töltéstek le és ámuljatok. Xest prydwenre írt 1 olyat, hogy õk is letesztelték US szerveren és õk 1 min 3 sec alatt fektették ki. Amit olvastam róla az az, hogy a trükk a FoPban van álítólag. Ugyanis aki rakja a fop-ot az nincs a csapatban+ messze hátul van a sárkány hatósugarán kívûl, de a sárkány a fop miatt mégis rá van agrózva. Mire észbekap, hogy az animistákat le kellene fújni addigra van elég lvl 50es FnF gomba amikre 1 BB egyfolytában nyomja az aoe combo buffokat.

AngeLujo
de hogy még ennyire hülyék is legyenek a srácok, hogy folyamatosan oda mennek ahol a mincer van ez már nagyon kész. elég feltûnõ hogy szopatja õket, de úgy néz ki a radarjuknál nem látnak messzebb 😊

Ok ez nem müködik😊

Uberlama
azt a videot linkeld már be ^^

Az 5 platinás hajója van valakinek? Érdekelne 1 bizonyos dolog. Mégpedig az ha 1 alacsony termetû melee only mob-ot behúz az a játékos aki a kormánynál van( pl 1 krokodilt a croc ring szigeteknél), akkor a kis mob(kroki) meg tudja-e ütni?
Mert ha nem tudja megütni akkor veszek 1 5 platos hajót az animistának.😊
Látátok azt a videot amikor 8 animista 1.69(a nerf után) kinyirja a sárkányt 2 perc alatt?

Nekem is volt hasonló és mondtam a többieknek biztos radart használt. Erre meg lehülyéztek hogy már a radar nem müködik. Én meg rákérdeztem ezt honnan vették, erre õk azt mondták hallották. lol

AngeLujo
hihi, aodmovie is fent van 😊