Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
És akkor mennyi ha tréfából csainálod? 😛

2500,3500,4500 a hatótávolságuk attól függõen milyen fából csinálod.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

A catapult kõnek mennyi a pbaoe sugara?

Perfecter vonal csak xphez jó semmi másra. Ahogy felxpzem az artifactokat speccelem át a druidát convoker vonalra.

Te armorcrafter vagy?

droodnak ml5 4tehwin kell tho :o

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
0artifact ML1 epic cucc 3sczettel és így cappelt,cheapo char O.o
Botond
2500 volt amikor még xpztünk vele innis-nél...délután olyan 2 körül beléphetnél,lenyomnánk 1.2-1.3-1.4-et druidnak aztán vmikor elmegyek egy 1.10 raidre,és akkor legalább egy karim lenne,ami kész :-D
Jacksonnal mindig én vagyok. Az túlzás, hogy érdekes. Mindig szidom õket , de nem használ.😊

Valaki tudja a catapult hatósugarát?

Fidel: nem voltál ma bent véletlenül Jacksonnal? 😊

Volt 2 érdekes csatánk vele 😛
Hyder
jahh, a TOA -rol van szó, az lemaradt az elõbb

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
valaki kérdezte tõlem egy hete, hogy honnan rendeltem és megjött-e.

na neki üzenem, hogy megjött és elég gyorsan 4 munkanap, csak sajna közte volt 1 7vége is

Steam: [HUN]Feriggno

yep, ez valahogy igy lesz kb. Szerintem elfogják venni midiktõl ae-stun-t elõbb-útobb. Tankok aranykora Toaval leáldozott (midiknek kell egy caster, alb tank grp háááát), olyan szinten hogy bg-grapple miatt kell (talán?) egy tank majd a grpba nf után. Én a ranged-pbae keverék grpokra tippelek.

3 healer 1 shamy 1 rm 2 sm 1 skald-savage/zerk/warrior grpot tudok elképzelni NF-be midiknek.

hibiknél marad ugyanez (nevetséges vhol hogy hibiknek retail óta nem kell grp-setupot változtatni, azaz bard-warden-2druid-hero-3 mana eld/chanter.

albokal nem tudom mi lesz, talán maradhatnak a
2 sorc 2 caba 1 mincer 1 pala 2 cleric
v.
1 sorc 2 wiz 1 mincer 1 pala 2 cleric 1 merc/arms

meglássuk, szerinte hasonló szintû grpok lesznek frontiers után.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

A frontiers kiegészítõben a midi group lesz a legerõsebb. Hiába a purge 5 percenként ha kapsz 1 insta mezzt és kipurgézod jön az aoe stun+ az SMek és vége. Legalábbis ezt olvastam. Hibik és albik még egyenlõek, mert csak mezz van és azt tényleg lehet purgezni. Persze van root is de 1 caster groupnak az nem sokat használ.

Tafaya
Botond
régi szép idõk,amikor még 10-20percig loadingot néztem,nem ilyen insta módon indult :-D
Tafaya
Uberlama
jah ott télleg kemény a bolt range mezz ezt tanúsitom én is :p ennek ellenére bg3on hibi grpunkkal aláztunk mindenkit 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

thidbe tényleg albok overpowered, de csak akkor ha 40 emberbõl 2-nél több cleric van (havonta 1x). Emlékeim szerint alb/excal thidbe jó sorc + cleric + 3 vki aki csinál dmget, 20+ embert lazán lehet ölni :o

Botond
tejóégbazzeg és leglollerebb,hogy animistát hozzák fel overpowerednek bdrõl meg szó sincs elsõ 15postban tovább meg nem bírom olvasni a röhögéstõl
Botond
qcboltrange mezz van thidbe is igaz instamezz az nincs fyi ^^
Uberlama
ez igaz , de ez mind3 realmre igaz ^^

Tafaya
#27552:

Ja mondtak is neki hogy legyen eloszor 50-es karija, de aszonta van neki nem is 1. Tipikus US szinvonal 😊

#27550-re

anti hero

hat sztem ha nem is insanely overpowered, de az alb classok kozott is boven lehet talalni olyat, ami kurrvajo :]
sirasnak helye nincs!
mondjuk nem olvastam vegig, de lehet, hogy a srac thidben nyomta es oda bizony elegge igaz (no det purge RAk)^^

anti hero

Uberlama
nekem eddig valami terayon lófütyi volt.

Tafaya
ROFLOL:

http://vnboards.ign.com/Camelot_RvR_Forum/b22330/69045691/?36

Botond
3hónapja az van :-P
Uberlama
wooo uj Motorola kábelmodem roxxxor 😄D

Uberlama
rofl 😊

Botond
nem tudom mit tudnak zergben meg fg vs fgbe,mert én olyankor már rég alszom amikor ilyesmi van,de duóztam 4-5-6fõs groupban nyomultam elég sokukkal,és pár egész ügyes,de pl mai chanter akkora sötét balf@sz volt,hogy recseg
Uberlama
infizel most is láma ? lehjet benézek infivel én is amig nem jön csello boy.

Uberlama
hát ha 1fgvel vannak akkor nem kihivás, multkor odinba kb 4x öltük meg õket, egyszer haltunk amikor midikkel csatáztunk maelstrom 2es grpal (nem sokkal gyengébbek top grpnál de ezek még verhetõek) és addoltak a legroszabbkor.
2fgnél necces oda kell minden ra tökéletes mezz meg ilyenek, de ha 2 fg jön szembe akkor ált mind1 mert a 4 drood közül egyiknek tuti van gp onnan meg tökmind1.

Tafaya
Felesleges kerdes /as-en:

Xy: fg hibs at amg emain.
Yx: pbaoe grp?

😊

AngeLujo
TDD, AD meg Eclipse aki elég ügyes a mostani hibi groupok közül (tehát nincs ellenfelük albiba..), a többiek túl hamar halnak, golden aget meg mindig 2fg-vel látom mostanában hogy amg-t kempelek az infivel (franc se fog messzebb menni, még a végén kihalok) :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
egyik másik BMjük is elég ügyes egyébként
Botond
bárdjuk azé elég jó,de mai groupba is csak GAs gyerek kérdezte meg,hogy ki az MA többiek MA nélkül is vágták,hogy mivan...chanter
AngeLujo
golden rp és ha látná õket az ember 2fg alatti létszámmal akkor közük nem lenne egy random jól felépített albi grouphoz...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
golden age :-) hero btw asszem
Tafaya
Btw volt ott valami Eradicate nevu hero vagy champ, 6 fg hibi zerg kozepen szolozott 😊) Kapott is 1-2 necro lifetap-et, mire beslammelte a necro petet ekkor meg egy FZ-t kapott egy shade alakban levo minstreltol 😊. Ude "szinfolt" volt a sok zold deathspam kozott atlag 10-15 percenkent egy Eradicate death 😊

Botond
moat=most
Botond
reggel belépek és 6an emain,mondom érdekes,kinézek gyorsan befarmolok 8-10k rpt wardennel(reggel?awesome tbh O.o),aztán midik bedurvultak váltok druidra,abba is 5-8k rp,és moat dolgozgatok egy kicsit 4tw
Botond
biztos hajlandó lesz rá :-D
Uberlama
damnffs shit upc tbh. fins grp, 49.2, jön az xp erre modem reboot, viszaáll bevesznek, és a net is meg a tv is elmegy ááááá ffs, nem bja jön ma chellos modemet cserélni mondom is nekik hogy givf 8 bub pl for me ffs.

ha nem te irnad el se hinnem :]

anti hero

Tafaya
Tegnap az a 6fg hibi durva volt amgE-nel, tetszett amikor 3fg kempelte amg-t 3 fg meg szaladgalt amg-mmg kozott, es jott 2 midi, az amg-nel levo hibik kedelyesen /hug spammeltek oket, majd a midik tavoztak, ekkor esett be a 3fg az mmg-tol es ok /hug helyett /dd-t nyomtak 😊

Hehe abban a spammban 11%ot kaptam traldorra 😉
Uberlama
:pppp

Botond
j/k ofc ^^