Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder
Gigi ha erre jársz dobj egy mailt pls...

kerdezni szeretnek vmit

Steam: [HUN]Feriggno

zapsi az everlast pac healere volt?
néztem videóját, hu bazz az ember nagyon lassúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
felismerem greengladest köszi
5en???
6an???
hmmmmm

(ml8 egyebkeent :p)

anti hero

6-an

Botond
5en?úgy könnyû...na de egyedül :-D
HIHIHIHIHIHIHI
Botond \o/

Magyar virtus az osszes realmben!.

(regi kep :[ )

anti hero

Botond
Botond visszavág

Amit a végnek hittük csak a kezdet volt.

Mert Dun Botond lesz amíg a világ világ O.o

Uberlama
ubah, azaz 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
pff /dismiss 😛

ahahah UBER!!!!!!!!!!!

anti hero

Botond
btw én vagyok az elsõ akinek saját keepje volt sztem :-P
Botond
Dun Botond

ismét dícsõ reggel virradt Dun Botond-ra. Kora reggel az õrség parádéját megtekintette a várúr is.

Ezután váltott néhány szót az õrség parancsnokával.

Ekkor még nem sejtették a tragédia közeledtét.

Ám a vég eljött értük...

konyec filma :-P a csata közben elfelejtettem fényképezni mert nem nagyon értem rá,annyira szerveztem a védelmet :-D
Prydwen/ablion-ban van egy magyar guild ahol csak magyarok vannak(20+ member).
prydwen/hibi 3-4 magyar van kb.

excalibur/midgard szintén van egy magyar guild kb 10 magyarral.
excal/hibi/albiba is vannak magyarok azt nem tudom pontosan mennyi.

Hogy európában tudjál játszani európai verzió kell neked ill. arra kell elõfizetned.

Lourker

Khmmm szerencsere
Az a sos meg eleg jo lesz.
Eleg ritkan van speed csolkkento ward csataban foleg ha nyerjuk a mezz csatat. Jo mondjuk akik mindig nyerik a mezzt azoknal konnyu de keves ilyen csapat van szerezncere =)
Szerintem nem.
Skald nelkul szinte tuti hogy bukjuk mezz csatat.
5 percenkenti purge is sokat segit rajta es +1 FZ sose art. Warlord elegge haznalhatatlan ml line szerintem.
igen de egy sm / bd / rm vagy sav / zerk / warrior jobb.

zzz

Sziasztok!
Csak most próbáltam ki a Daoc-t, az ingyenes trial letöltéssel, de bejön, és elõ is fizettem rá. Viszont az a problémám, hogy azzal csak az USA szervereken lehet játszani, mivel US verzió. Azt olvastam, hogy az EU szerverekhez európai verzió kell. Meg lehet ezt oldani a nélkül, hogy meg kelljen vennem a dobozos játékot? Tudtok ebben segíteni?
Másik kérdésem, hogy melyik szerveren szoktatok játszani? Ha jól értettem a karaktereket nem lehet átvinni egyik szerverrõl a másikra, szóval nem mindegy, hogy hol kezi el az ember.

Elõre is köszi a segítséget!
Uberlama
lehet bár én elfogult vagyok mert nekem tetszik a skald ^^
meg nálunk mael meg everlast skaldok jok annyira hogy tudjanak jol interruptolni meg mellé 500-600akat ütni, bár tény hogy a det hiánya miatt azért root-mezz cserélgetéssel meg lehet szivatni meg aztán bg mellet ütni nem tud de instadd azért bemegy.

3 healernek is lehet fzje, skald interruptra se jó mint a mincer. dmg meg hát, egy caster hasznosabb a grpban helyette.

szvsz.

zzz

most hogy jon ide a skald?
van neki de szvsz a skaldok nem sojura mennek hanem a masikra. es a healerek a sojuk elvileg..

anti hero

Uberlama
van skaldnak is nem ? 😊
amugy sos teljesen használhatatlan lesz onnantol hogy speedwarp megfogja, és NF-be igy lesz. mi már most is ugy csatázunk hogy mazsi elsõ dolga csata elején hogy amig mezzelek lerak egy speedwarpot ^^

Botond
"Elendar Elding Herra RR8L8 Skald Prdy - Maelstrom Kitten
Aule Valar RR5L5 Theurgist Excal

Quote:
Originally Posted by Steveh
gifv heheyougotboned t-shirt for me to pls.i cant live without it "

LOL
de van FZ nem?

anti hero

btw a mincernek sincs bodyguardja
igen, nagyon valószinû hogy skald egy bot lesz a jövõ mid grpjaiban, talán sos miatt tévedek, de a nerfed sos nem lesz már istencsászár, úgyhogy lehet skald erre a sorsa jut (lássuk be csak azért van grpban mert van mach5, sajnos grpban nem ér annyit mint egy mincer bodyguard óta)(croc ring + stick, kap egy end buffot azt jóvan :x

zzz

Olvastátok már, hogy a thane az NF teszten a 3. az RP-ben. Azt olvastam nagyon erõs a thane a static tempest-tel. Szerintem is jó lehet 1 battlemaster Thane 1 caster groupban a frontiersben. Valamelyik midi groupnál láttam, hogy 1 skald rávolt stickelve valakira a groupban és a croc ring segítségével a többiek is az õ sebességével közlekedtek.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
thx

Most fogalmam sincs mirõl beszélsz egyébként. Nem nyitottam meg semmit se 4x és bõven van 10 karakter.

grats 😊

zzz

Botond
magyarul ezt csak beírta tölteléknek,hogy meglegyen a 10 karakter,és azon röhögtek,hogy megnyitottad a topicot 4x legalább
Botond
Fidel: 10chars=minimálisan 10 betûbõl kell állnia egy postnak pry.net-en
Botond
már most is gõzerõvel megy :-P
Uberlama
érettségi-évvégi pihi féle izéke de ha vége sulinak akkor full gõzzel beindul a hibi motor.

AngeLujo
nekem fotm, én szerettem, tök hepi lennék ha egyszer kibírnád baszogatás nélkül :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

tobbiek?

anti hero

Uberlama
ding 50 bard végre oO

Eleg regota nem fotm a thrust merc marbocs =)
Tafaya
1p-ert lattam full scrollt hozza 😊

AngeLujo
komolyan mondom tökön szúrom magam, jó kis fotm thrust speccembõl a spear of kings miatt lett slash, mert nem dobta az a rohadt mob a speart. ma tök random odamegyünk csakhogy leverjünk valamit hamár az egg of youth nincs fent és persz dobja... na mind1, ez akkor is szemétség attól a dögtõl 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
mondd azt hogy egyikõtök elbujt aztán nem találták azért tartott sokáig 😊

Botond
most amgnél kaptak hátha minket,és voilt hozzájuk vagy egy fg stealther add,így 30secig húzuk :-DDD nagyon feljöttünk az elsõ eset után,nem hiába,fejlõdünk :-DDD
meg johogy nem forditva tortent :]

anti hero

Botond
4 rr10es 1 rr11es 1 rr9es 1rr8as 1rr7es felállású épített albi tankgroup 15sec alatt lenyomta a rr4es full random grouppunkat,nahát :-DDDD
dolgozzal inkabb imo!

anti hero

LOL bocs a képért :xddd

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
Szerver upgrade van, de a hotfix is felmegy lehet.

Na most nerfelték a Font of power-t US szervereken és szinte biztos vagyok, hogy a mostani hot fix ami miatt nem tudok most játszani már ezt is tartalmazza.