Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
néztem videóját, hu bazz az ember nagyon lassúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Cook kapitány és repülõ hajója feltünt stygiaban 😊
kedvenc háziállatom kicsit megvadult és el kellett altatnunk 😞
a mumia visszatér, ráadásul nem egyedül!!
második kedvenc artifactunk az Erinys Charm után, Snatcher Tale amit ha huzol jön 1-2 add 😊
itt még bizakodtunk hogy gyorsan lemegy, de mint kiderül 2.5 órát tartott a 9.10..
itt már nem kicsit voltunk happyk, belülrõl nincs képem mert 2 percenként ldztem, Draconál már Lujo hozta be a karim hogy tuti meglegyen :|
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
6an???
hmmmmm
(ml8 egyebkeent :p)
anti hero

Botond \o/
Magyar virtus az osszes realmben!.
(regi kep :[ )
anti hero
Amit a végnek hittük csak a kezdet volt.
Mert Dun Botond lesz amíg a világ világ O.o

anti hero
ismét dícsõ reggel virradt Dun Botond-ra. Kora reggel az õrség parádéját megtekintette a várúr is.
Ezután váltott néhány szót az õrség parancsnokával.
Ekkor még nem sejtették a tragédia közeledtét.
Ám a vég eljött értük...
konyec filma :-P a csata közben elfelejtettem fényképezni mert nem nagyon értem rá,annyira szerveztem a védelmet :-D
prydwen/hibi 3-4 magyar van kb.
excalibur/midgard szintén van egy magyar guild kb 10 magyarral.
excal/hibi/albiba is vannak magyarok azt nem tudom pontosan mennyi.
Hogy európában tudjál játszani európai verzió kell neked ill. arra kell elõfizetned.
Lourker
Eleg ritkan van speed csolkkento ward csataban foleg ha nyerjuk a mezz csatat. Jo mondjuk akik mindig nyerik a mezzt azoknal konnyu de keves ilyen csapat van szerezncere =)
Skald nelkul szinte tuti hogy bukjuk mezz csatat.
5 percenkenti purge is sokat segit rajta es +1 FZ sose art. Warlord elegge haznalhatatlan ml line szerintem.
zzz
Csak most próbáltam ki a Daoc-t, az ingyenes trial letöltéssel, de bejön, és elõ is fizettem rá. Viszont az a problémám, hogy azzal csak az USA szervereken lehet játszani, mivel US verzió. Azt olvastam, hogy az EU szerverekhez európai verzió kell. Meg lehet ezt oldani a nélkül, hogy meg kelljen vennem a dobozos játékot? Tudtok ebben segíteni?
Másik kérdésem, hogy melyik szerveren szoktatok játszani? Ha jól értettem a karaktereket nem lehet átvinni egyik szerverrõl a másikra, szóval nem mindegy, hogy hol kezi el az ember.
Elõre is köszi a segítséget!
meg nálunk mael meg everlast skaldok jok annyira hogy tudjanak jol interruptolni meg mellé 500-600akat ütni, bár tény hogy a det hiánya miatt azért root-mezz cserélgetéssel meg lehet szivatni meg aztán bg mellet ütni nem tud de instadd azért bemegy.
szvsz.
zzz
van neki de szvsz a skaldok nem sojura mennek hanem a masikra. es a healerek a sojuk elvileg..
anti hero
amugy sos teljesen használhatatlan lesz onnantol hogy speedwarp megfogja, és NF-be igy lesz. mi már most is ugy csatázunk hogy mazsi elsõ dolga csata elején hogy amig mezzelek lerak egy speedwarpot ^^
Aule Valar RR5L5 Theurgist Excal
Quote:
Originally Posted by Steveh
gifv heheyougotboned t-shirt for me to pls.i cant live without it "
LOL
anti hero
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
anti hero

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"