Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
azért mert hiába bizonygatom vért izzadva hogy nem zergelünk és kimondottan utáljuk a zerget pláne miota a minstrel mindig LDzik nagyon tömeg láttán, aza tapasztalatom hogy le leszek ugatva hogy igenis zergelünk mert /asen ezt irják. ezért.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

épp mostanában akartam lechekolni mien sebességel ütök.
durván 16% jön RA+toa + theu haste buff ami megint 19% illetve szoktam még spec dexet is kapni.mivel legyorsabb polét használom (5.1) szeritnem a 2.5 körül speedet el lehet érni.tuti nem ütök annál lasabban mert azt elégé érezném.
de mindegy hogy pole vagy Dual wield ha mire hozzá érnék az enemyhez már halok is
Uberlama
midi grpnak sokkal jobbak az esélye az interrupt miatt. 3 healer 1 shamy, és ált 1 caster van a midi grpba a tankokon kivül (meg skald persze instáival) akik összeadva kicsit többet adnak ki mitn sorc meg theu, és mini, szal midi grpba 5 (6 ha skaldot odateszük és nálunk a skald az vagy sorcot vagy theut kerget midnig) interrupter van nálunk 2 Oo

ezt miert kell mindig beleirni
"ezért fizetünk és mi zergelni akarunk " ez hogy is mondjam szal igy gondolkodni nem lehet sztem
de ki tudja

anti hero

Uberlama
nem fogod elhinni de pont ezt tervezzük 😄D 2 caba 2 sorc grpot. stevnek megdingeljük rr10et addigra kb meg is lesznek a cabák, sorci 😄

es lassan at kene terni a 2caba 2 sorc v 2 wizzi grpra. xD
excalon van ilyen es meg kell hogy mondjam nem rosszak, sot, erdekes .)

anti hero

ja a bg-n iszonyatokat szokatm röhögni 😊
ilyen szöveg ettõl a Mokas-tól tegnap ,hogy kempeljük be amg-t mert akkor midik azt hiszik ,hogy nem megyünk védeni a keepeket.
midnezt az után mizután ki wipeoltak az albi csürhét a midik jamtlandon két keep között.de szépen elhyelzte a lvl 40es casereeket a falon meg tankokat le meg ilyenek.szóval nem votl semmi 😊
AngeLujo
nemtom mit vársz mikor nincs a serveren egy albi group se aki le tudná fektetni ezt a setupot, igenis el kell futni és hagyni hogy a zerg bedarálja az összeset
nem sokkal az elõtt hogy a hibik úgy döntöttek kijönnek leechelni (mert mást nem tudnak csak a midik babérjait learatni) hazatettünk egy egész kellemese midi groupot, voltak jó csatáink és persze chantson and co befutott. az a chantson gyerek az érdekes, páran tapasztaltuk már hogy mielõtt elkezd pbaoezni rástickel az enemyre és úgy tolja, szal nuff said, sokan ennyit tudnak
neked meg /respect, te legalább nem csítelsz 😉

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

szar az interrupt, theur,sorc
mincer mit csinal?
mondjuk rvsr grpba polearms (bar annyira nem vagom albot) hat az is erdekes kerdes..

de tenyleg errol riell irhatna azert o tuti vagja :]

anti hero

talán picit feléled a topic 😊
minden esetre amikor nincs hibi group a környéken azért jól elszórakozgatunk.
ha meg van akkor meg jól elkerüljük ha lehet ha meg nem lehet akkor meg gyözön a zerg vagy a fg hibi

néha olyan érzete van az embernek ,hogy mi fa kardokkal megyünk neki uzival felszerelkezett ellenségnek.chanter + grapple tul sok egyszerre de nem van még bodyguard is meg GP.ezek közül ha csak egy nem lenne a hibi group setupban már lenne esélye egy albi goupnak is.
azt nem értem hogy egy midi tank group nem könynen de kitud nyirni egy hibi caster groupot.egy alb tank group kitud nyirni egy midi tank groupot.van hogy nagyon könnyen van hogy kicit nehezebben de gyakorlatilag 10% esélye van egy hibi caster group ellen.
Uberlama
lol. és akkor mi van ? ezért fizetünk és mi zergelni akarunk mert az olyan skilles, legalább van példakép , a midik, szerencsére nem hibik mert azok csak sakál dögevõ szerepben tetszeleghetnek, de legalább rpbe jövedelmezõ. mindenesetre szerencséd volt ma hogy egy ilyen jo grpba kerültél mint amibe voltál, õk jelenleg köszönhetõen mythci agyszüleményeink mint grapple, bodyguard és különösen GP, teljesen esélytelen megverni csak és kizárolag tulerõvel. de te ezt nyilván tagadod. nem baj nem is ez a lényeg. az hogy mekkora tulerõ kell csak attol függ RRbe milyen magasok a srácok, pl eclipset 50 albi alig verte ki x roadnál villábol mert bekempeltek és egy ajto van, mana szivó, és hasonlo dolgokkal bekempeltek, haltak is az albok rendesen.

viszatérve hogy miért is too ez mode now hib, nem is grapple meg bodyguard, bár kétségtelen hogy õket erõsitették toaba ezzel nem az albi tankgrpot lol, hanem mai napig a GP az ami verhetetlenné teszi õket ha jol játszanak, és random láma hibik golden rp kivételével nincsenek rvren. az egyik legszebb példa amit te is láthattál ma és ha kicsit is õszinte vagy teljesen egyetértesz, beno uton jöttünk felétek miután eclipse kihalt, szal robogunk ott jöttök uton, bemegy a mezzem mindannyian mezzben álltok eldobjátok a GPt, tankjaink be, elsõ chantert 4% hprol hozták visza (ha meghal mind meghaltok mert borul a rend de nem ez volt) és onnan halottak voltunk. Latino vagy melyik már nem is tudom , kapok egy debuffot, 715, 680, 755, meghaltam hoppá, olyan tempoval amivel én is küldöm de én max 250et hibikre lol 😊
ekkora a zerg is feltorlodott és még tovább 20 albi halála után meg még 2 fg hibi add utána haltatok.

ha ez nem a balance teljes eltolása hibik irányába még akkor is ha az albok olyan lámák hogy az hihetetlen (pl ilyen dumák bgben: can anyone give me a loc of excal ?.. bg leader: Im lost now, dunno where am I. where is eras ? .. ) akkor nem tudom mi az. ezt nem irtam volna hogyha nem jösz ezzel a dumával de azt hiszem mindenki aki hibibe játszik elvakult szûklátokörü és képtelen felfogni a másik oldal esélyeit. természetesen tudom hogy nagyrészt lezergelnek titeket meg minden de ha az hogy 50 albi alig tud kiölni 8 hibit egy 3-5 perces csatába ugy hogy az albik 70% meghal közbe...

- lehagytam a végérõl - ,hogy NF ben kicsit nehezebb világa lessz az eddig Gphez szokott groupoknak az tuti.

egyszer már kiváncsi lennék egy hibi tank groupra csak ugy érdekesség képpen mert ez a grapple chanter zerg kezd kicsit unalmas lenni
majd ha egyszer sikerül egy hibi groupot ugy találni hogy éppen nem lessz aktiv GPjük akkor talán lessz esély arra is ,hogy nem fogunk elfutni.
De addig amig pár hibi annyira gyors hogy stickelve pbaoezik és SoS-ben kihalok ugy a 2500hpmal ,hogy már rég elindultam az ellenkezõ irányba addig elfogok futni.

Valaki árulja már el ,hogyan lehet egy hibi groupot kinyirni ha van akiv GPjük 2 is?talán egyszer tudtunk haza tenni 1v1ben az eclipst meg a TDD-t meg egyszer Jack Herék-et de.
http://riell.uw.hu/sshot024_2.jpg

ma nap után ez pont aktuális 😊 amúgy elég gimpül néz ki egy polearm arms amint épp elfut 2fg hib elöl, mikor a háta mögött van még kb 5fg.. értem én, hogy a grpja kihalt, de akkoris 😛
Soz bontond, epp guild fórumot nézegettem, és utána jöttem vissza elküldeni fenébe valakit, akkor láttam pmeztél 😊
1seccel utána már nem voltál sehol..
Tafaya
US-ben toroltek mar karikat, azokat akik annak idejen a kiadas napja kornyeken kezdtek el, letelt az ingyen honap es azota nem leptek be az accounttal.

NF ebben a hón apban jön ki USA serverekre(már alig várom 😊 ), karaktert nem törölnek, szóval ha két év mulva újraaktiválod az account-ot még akkor is meg lesz a karid.

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

yellowcab
hello,

kicsit csalodott vagyok, mert mar 4x toltottem le a fileplanetrol a 7 napos verziot, mind a 4x corrupted,valaki nem tudna feldarabolva atdobni nekem?
koszi

YellowCab

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

hehe ez jo

anti hero

Azta, simán eltévedtem, beírtam a dark and light fórumra némikép lehúzva azt.. minek adnak ilyen hasonló nevet egy játéknak, nem értem.. mintha daocot evenquestnek hívnák.
hivatalosan 6 hónap, de volt aki 1 évig nem nyúlt accjához és megvoltak a karik.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

1kerdesre tudok valaszolni, hivatalosan 6honapig tartogatjak, de elkepzelheto hogy azutan is meglesz karid.
allitolag ilyen regebbi visszaallitott karikrol eltunhet cucc/penz

anti hero

Jockey
jók az nf képek
mikor is jön ez kb ki?
ja és meddig nem törlik a karikat ha nem füzetem az accout?
kb januárba voltak utoljára füzetve és mire ez kijön még 1-1 hónapot be kell majd invesztálnom az az érzésem, hogy megmaradjanak akarik...
toat-t még mindig nemlehet kapni itthon?
ha külföldröl rendelem mennyibe fáj kb? valaki mintha rendelt volna mostanába..
ennyi kérdés asszem elég egyenlõre😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

akkora fals ez a toa, minden karakter ugyanúgy néz ki :|

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Már csak olyan gépet kell majd venni, amin türhetõen futni is fog...
Uberlama
keepek iszonyat jol lesznek megcsinálva, meg a terep is kurva jol néz ki imo .

en is lattam. fuj de ruhellem lunabelt xD

anti hero

Hangianix
En is olvasok FH-t. :p De pls inkabb url-t nyomj, ne kepet. :x

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

TBH

zzz

Hangianix
Igazabol 300 alb nem is olyan hu de sok. Ellenben Emainen keresztul kell menni, ahol alapbol van meg ugy 80 midi + hibi animist kommando. Utobbi kb 8 fovel szetszedi a szervert. 😄

herbal féle RR, all involved 😊 respect herbal primetime RR , de 500 alb heylett vigyék el inkább reggel 4kor 50en a relicet, nem érdekel. De hogy vasárnap este mindig erz van már picit unalmas :x

zzz

Hyder
na ez igaz, regebben is voltak hasonlo gondok dragonraiden =(

megoldhatnak mar ezt =/

Steam: [HUN]Feriggno

nezd en rad nem mondtam semmi rosszat, de az igenis idegesit hogy azert durrannak el a serverek vasarnap este, mert par 10eves forma 70es IQval rendelkezo kolok nem birja felfogni, hogy a server nem bir ki 300albot meg 200hibit 1 helyen.
nem az elso eset

anti hero

Hyder
bocsi, de kicsit vegyél már vissza és ne ne baszogass minket.

Steam: [HUN]Feriggno

hat ez LOL excal crashelt mert a b*zi gyoker kocsog albok RReztek, es mi meg pont Drgaon Raid kellos kozepen voltunk. visszaallitottak a servert, dragon srhol. hat rohadjon mar el ez atetves banda. bocs de nagoyn feldult vagyok

anti hero

Hangianix
Meg csak magyar a guild, de nem lesz sokaig tarthato a dolog, kell szerezni par os szittyat. 😄 Az meg elofordul, hogy sok pofazas utan 1x-2x az ember magyarul ir a grpchatbe (persze egy magyar sincs ott) es angolul a guildchatba.

ha pvezni akar az ember hibernia a nyerõ animist miatt, igaz ha rvsrni akkor is oO

zzz

ezert nem josz hozzank midibe mi?

anti hero

nem ez csak a grpinsta, a tobbi healem 'szar' :p

anti hero

Animistánál nincs erõsebb kari pve-ben.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

3 óra alatt lvl-tem 10-re a croc ringet. Animista+bard és a csapatok kívûl a druida FoP-pal odinsban a lich toronynál.Végre 1 artifact amihez van jó hely és gyorsan is lvl. Nem elhanyagolandó a +3,5 plats se ami bejött.😊

Már nem csak magyarok vannak a guildban, hogy angolul írtok?
Ez group insta vagy spec heal?

lvl 28 ---> 42.5

niec :x

zzz

Rég találtam már a 3ik oldalon ezt a topicot.. 😛
láttam õket.

zzz

Uberlama
nézz meg pár uj maelstrom videot amiket Valgair (FHn Madition) csinált 😊

Sztem csak rövid ideig volt õ a pac healer utána visszaspecelt mend-re, de egy ideig volt õ is pac igen.

Lourker