Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
durván 16% jön RA+toa + theu haste buff ami megint 19% illetve szoktam még spec dexet is kapni.mivel legyorsabb polét használom (5.1) szeritnem a 2.5 körül speedet el lehet érni.tuti nem ütök annál lasabban mert azt elégé érezném.
de mindegy hogy pole vagy Dual wield ha mire hozzá érnék az enemyhez már halok is
"ezért fizetünk és mi zergelni akarunk " ez hogy is mondjam szal igy gondolkodni nem lehet sztem
de ki tudja
anti hero
excalon van ilyen es meg kell hogy mondjam nem rosszak, sot, erdekes .)
anti hero
ilyen szöveg ettõl a Mokas-tól tegnap ,hogy kempeljük be amg-t mert akkor midik azt hiszik ,hogy nem megyünk védeni a keepeket.
midnezt az után mizután ki wipeoltak az albi csürhét a midik jamtlandon két keep között.de szépen elhyelzte a lvl 40es casereeket a falon meg tankokat le meg ilyenek.szóval nem votl semmi 😊
nem sokkal az elõtt hogy a hibik úgy döntöttek kijönnek leechelni (mert mást nem tudnak csak a midik babérjait learatni) hazatettünk egy egész kellemese midi groupot, voltak jó csatáink és persze chantson and co befutott. az a chantson gyerek az érdekes, páran tapasztaltuk már hogy mielõtt elkezd pbaoezni rástickel az enemyre és úgy tolja, szal nuff said, sokan ennyit tudnak
neked meg /respect, te legalább nem csítelsz 😉
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
mincer mit csinal?
mondjuk rvsr grpba polearms (bar annyira nem vagom albot) hat az is erdekes kerdes..
de tenyleg errol riell irhatna azert o tuti vagja :]
anti hero
ha meg van akkor meg jól elkerüljük ha lehet ha meg nem lehet akkor meg gyözön a zerg vagy a fg hibi
néha olyan érzete van az embernek ,hogy mi fa kardokkal megyünk neki uzival felszerelkezett ellenségnek.chanter + grapple tul sok egyszerre de nem van még bodyguard is meg GP.ezek közül ha csak egy nem lenne a hibi group setupban már lenne esélye egy albi goupnak is.
azt nem értem hogy egy midi tank group nem könynen de kitud nyirni egy hibi caster groupot.egy alb tank group kitud nyirni egy midi tank groupot.van hogy nagyon könnyen van hogy kicit nehezebben de gyakorlatilag 10% esélye van egy hibi caster group ellen.
viszatérve hogy miért is too ez mode now hib, nem is grapple meg bodyguard, bár kétségtelen hogy õket erõsitették toaba ezzel nem az albi tankgrpot lol, hanem mai napig a GP az ami verhetetlenné teszi õket ha jol játszanak, és random láma hibik golden rp kivételével nincsenek rvren. az egyik legszebb példa amit te is láthattál ma és ha kicsit is õszinte vagy teljesen egyetértesz, beno uton jöttünk felétek miután eclipse kihalt, szal robogunk ott jöttök uton, bemegy a mezzem mindannyian mezzben álltok eldobjátok a GPt, tankjaink be, elsõ chantert 4% hprol hozták visza (ha meghal mind meghaltok mert borul a rend de nem ez volt) és onnan halottak voltunk. Latino vagy melyik már nem is tudom , kapok egy debuffot, 715, 680, 755, meghaltam hoppá, olyan tempoval amivel én is küldöm de én max 250et hibikre lol 😊
ekkora a zerg is feltorlodott és még tovább 20 albi halála után meg még 2 fg hibi add utána haltatok.
ha ez nem a balance teljes eltolása hibik irányába még akkor is ha az albok olyan lámák hogy az hihetetlen (pl ilyen dumák bgben: can anyone give me a loc of excal ?.. bg leader: Im lost now, dunno where am I. where is eras ? .. ) akkor nem tudom mi az. ezt nem irtam volna hogyha nem jösz ezzel a dumával de azt hiszem mindenki aki hibibe játszik elvakult szûklátokörü és képtelen felfogni a másik oldal esélyeit. természetesen tudom hogy nagyrészt lezergelnek titeket meg minden de ha az hogy 50 albi alig tud kiölni 8 hibit egy 3-5 perces csatába ugy hogy az albik 70% meghal közbe...
egyszer már kiváncsi lennék egy hibi tank groupra csak ugy érdekesség képpen mert ez a grapple chanter zerg kezd kicsit unalmas lenni
De addig amig pár hibi annyira gyors hogy stickelve pbaoezik és SoS-ben kihalok ugy a 2500hpmal ,hogy már rég elindultam az ellenkezõ irányba addig elfogok futni.
Valaki árulja már el ,hogyan lehet egy hibi groupot kinyirni ha van akiv GPjük 2 is?talán egyszer tudtunk haza tenni 1v1ben az eclipst meg a TDD-t meg egyszer Jack Herék-et de.
ma nap után ez pont aktuális 😊 amúgy elég gimpül néz ki egy polearm arms amint épp elfut 2fg hib elöl, mikor a háta mögött van még kb 5fg.. értem én, hogy a grpja kihalt, de akkoris 😛
1seccel utána már nem voltál sehol..
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
kicsit csalodott vagyok, mert mar 4x toltottem le a fileplanetrol a 7 napos verziot, mind a 4x corrupted,valaki nem tudna feldarabolva atdobni nekem?
koszi
YellowCab
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
allitolag ilyen regebbi visszaallitott karikrol eltunhet cucc/penz
anti hero
mikor is jön ez kb ki?
ja és meddig nem törlik a karikat ha nem füzetem az accout?
kb januárba voltak utoljára füzetve és mire ez kijön még 1-1 hónapot be kell majd invesztálnom az az érzésem, hogy megmaradjanak akarik...
toat-t még mindig nemlehet kapni itthon?
ha külföldröl rendelem mennyibe fáj kb? valaki mintha rendelt volna mostanába..
ennyi kérdés asszem elég egyenlõre😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
TBH
zzz
zzz
megoldhatnak mar ezt =/
Steam: [HUN]Feriggno
nem az elso eset
anti hero
anti hero
zzz
anti hero
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ez group insta vagy spec heal?
anti hero
niec :x
zzz
zzz