43179
-
#30776 nekem nem,aszondja forduljak fel vagy vmi hasonló error üzenet -
#30775 csak 4 finsbe :-) egyébként nem,de 4finsbe ez a percenként 62 PM,hogy rakjam a listára őket meg ki az LK ez no thx bye kategória :-) -
RogueGigi #30774 nekem elindult a letöltés mondjuk.. -
RogueGigi #30773 lol vazzeg te is anon gimp lettél :) -
#30772 Seprano abbahagyja a játékot btw,micsoda csapás éri a művész társadalmat,eladja az acct,szal ha legközelebb látjátk,óvatosn lehet mostmár visszamezzel :-) -
#30771 nem jön le :-( most teljesen elvagyok havazva hibibe,jövő héten jobban lesz időm,bár lehet indu a szüret :-) köszi a bizalmat előre is :-) újabban Manachanter/Goldenshot/Kocsog nevű karijaimon vagyok elérhető Botond/Badbitie elég ritka pop lett :-) és PMelj,mert sokat vagyok anon,mert 4finsben csak úgy lehet megélni... -
Kalinka #30770 csinálj vmit mert leszavazzák a házunkat! -
RogueGigi #30769 Így akartalak húzni, basic pwnage :P csak nem találtalak online tegnap.. bakker minden alkalommal rá kell jöjjek, fájdalmasan unalmas a pve bármilyen fajtája, kivéve ha kicsit hazardírozik az ember :P (unalmas múvi, csak unatkozóknak, kicsit húztam egy friart barrowsban :P) -
#30768 \o/ am teh pwn \o/ -
Kalinka #30767 Köszi a segítséget ismét -
#30766 na már csk cetust kell lepwnolni aztán go ML5 dungeonba animistával farmolni -
#30765 de utálom 1.8at,sk töketlennel itt szarakodunk amikor prímajó kis várostromok mennek :-) meg egy polcot is a falra kell még ma rakni különben az asszony eltilt 3 napra :-O -
#30764 épp most húztam fel 5 karit 50re,szal faszom kivan 4finssel,pumpoljál vki mást :-P -
Bhalage #30763 johat ha nem akartok segiteni akkor nem akartok ..
np
:> -
#30762 múltkor is ezt mondtad :-) -
Bhalage #30761 nem torlom le. qq -
#30760 hogy aztán letöröld?:-D btw Tiffával mivan?rég láttam akcióban akár emainbe akár itt -
Bhalage #30759 na nekem mikor PLunk vmi karit? :> -
#30758 4fins \o/ -
#30757 Ezt nem ertem :P Ja es probaltam sendelni, de arra se reagalt a gep. Legalabbis nalam nem, lehet Loth megkapta az uzenetet vagy 4x :D -
#30756 próbálkoztam vele,de nagyon szar lett elsőre,majd holnap ha időm lesz :-) -
#30755 még több rp \o/ -
Kalinka #30754 van a rangerem vaultjában rf 99% armour, csinálj egy gyors sc-t és kész! -
#30753 Beleptem Excalra, 10 sec utan kiirt vagy 10 varat, hogy a guild elvesztette oket, majd a /who -ra kiirt 1364-et (tobbet nem birt szamolni) es volt benne albi es hibi is... -
#30752 kéne rá vmi cucc mostmár,mert af80tól 102ig 94%tól MPig van rajta minden :-D -
#30751 1L7 \o/ -
Bhalage #30750 hat pedig szvsz nagyon sokat segit. -
RocketyATwork #30749 nib :<
max 2 ember szokott beszélni, egyik skót másik öcsém én meg allergia miatt megse szólalok :)
másik meg hogy nincs állandó server hozzá
-
#30748 én is láttam a videot, tetszik (jobban tetszene ha mondjuk prydwenen lennétek:D)
jol keni a warrior nagyon :) -
Bhalage #30747 nem hasznaltok teamspeak/ventrilo? -
RocketyATwork #30746 jah elején elfutnak amikor hibi grp áll mögöttünk, are u retarded ment is jól :p -
Bhalage #30745 jo ez a prydwen, 5 incbol 4 stealther volt es 1 nemstealther enemy. amgn 3szor mentem at abbol 2szer megtamadtak :> -
#30744 jah itt derültem a grp chaten, ilyen hogy GRAPLLE BAZD MEG!!!!!
meg WTF GUYS????????
nagyon nagy :D -
Bhalage #30743 btw az a grp amelyik kint van szepen wtfpwnolja a solo duo egyeb emberkeket :> -
Bhalage #30742 en mindenkepp normalis grppal mennek. nalatok nagoyn hianyzik egy bard (sztem) -
#30741 btw a guild most ki tudna állítani wtfpwn grouppot,de vhogy cba :-) szívunk a rangerrel,legalább új ez az érzés :-) -
#30740 mert unjuk az agyunkat és most ezzel van kedvünk szórakozni :-) időnkből kifussa ranger van,szal miért is ne?;-) -
Bhalage #30739 hat en kb egy orat maszkaltam emainben (5rp inc) amig ti 3szor kihaltatok.
ja a lvl30as barddal voltam xD
miert nem vmi normalis setuppal megy az ownage ennyi noob celpontot en meg eletemben nem lattam :<<<< -
#30738 1L6 \o/ de kell vmi primitív SC,mert így uncapped nagyon szar :-) -
RocketyATwork #30737 jah néha nem tom micsinál a srác, de ez kb a 2 hét rvsren ahoz képest meg tűrhető :)
bár UTÁLOM amikor vkit spam interruptolnak és egyhelyben állva próbálkozik castolni... shaman m8nek is leordítottam az arcát már emiatt :P