Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
warden is csak a resistek miatt van a groupba,friart is azé kellene beszuszakolni ^^ de míg hibibe jó az a 400as warden heal addig albiba nem jó az a 400as friar heal...érdekes...
Uberlama
ellenben ott a bof és sos nekünk ami annyira op hogy hibik ellen arra jo (top hibi grpra gondolok casterre) hogy a., elfussunk, b., 30secig éljünk. 😊 midik ellen jo még mind a 2 hála az égnek de csak NFig mert sosnek kanyi onnan speedwarp miatt. mi már most is ugy kenjünk ohgy amig mezzelek addig a theu ledob egy speedwarpot szal 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
jaja de ez már olyan régi lerágott csont hogy fel se mertem hozni nehogy leszoljanak ¢¢

Uberlama
lehet ez hibi szemszögbõl de nekünk még mindig könyebb egy midi grpot lenyomni mint egy hibit 😄

Oh még valami ami miatt albik hátrányban vannak: buzi friar resist buffok.. Melyik barom ötlete volt rátenni nem tudom, de a cold middik ellen, és a heat hibbik ellen baromira hiányzik sztem, míg hibbiknél ott a warden, middiknél meg a shaman mondhatni mindig. Jó, pala chantok segítenek valamelyest, de azért az nem ugyanaz, fõlleg ha a pala mezzben/stunban áll (vagy halott 😊 ).
Jah, igaz, drfrau grpja is mixed, de ott csak 1 caster van és 2.5tank. Naja, nem pure az se.
Nem értek egyet veled sztem inkább:
könnyen játszható és túl erõs = midgard
jó játék kell hozzá és túl erõs = hibernia
jó játék kell hozzá és pontosabb grp setup mint az elõbbi kettõnél és akkor erõs is lehet= alb

Csak gondold meg, middiknél mivan.. Aszondod szar a gp hibbiken? lol mi mezzelünk egy mid grpot-healer purge-inta mezz, és ae stun pbaehez, vagy insta stun és nagy mezz hogy egyyenként kivégezhessenek mindenkit, de ha valami gond van, még mindig ott a shammyn az ichor, ami egy ujjabb formálya a cc-nek. Meg annyi interrupt, hogy annyiról mi hibbik is csak álmodunk, 3 ae lul spam még mindig >>> pbae box, még a qcot is elfelejted 😛 Insta disaserõl meg FZ spamrõl ne is beszéljünk 😊 Szal jelenleg middi a legerõsebb realm, nilván ez magáncélemény. Vagy inkább úgy fogalmazok, azonosan jól összeállított grpok közül nekik van a legtöbb esélyük nyerni.
Uberlama
hát pure tank grp imo nem nagyon megy midiktõl, tegnap egy elég kemény high rr midi pure tank grpot veszteség nélkül hazavágtunk, a midi grpok akkro kemények ha van egy sm vagy bd egyik tank helyett, de akkor nagyon.

Pusztán javaslat: hagyjátok a body cabát. Jobb a 2debuffer, mert ha egyik hal, oda az a szép dmg, márpedig elég gyorsan hozzászoknak emberek, hogy milyen nevû-színû egyént kell ütni elõször (zoysternek hányszor mondtam ezt.. piros robe, fekete cloak, fehér haj.. kilóméterekrõl látszott hol van, aztán mindenki sietett kinyírni. Outlaw kb ugyanez 😛 utána elkezdett színeket váltogatni, olyan szinten, hogy még festékeket is hurcolt magával, hogy instant átfesthesse a ruháit ha kell 😊 ). Viszont mostanság inkább a mixed grpok jobbak (middik kivételével, sok FZ miatt még mindig jók a pure tank grpok is), tehát mi is inkább 4support mellett 2pbaer, 2tankot nyomjuk, így van általában 2bg/grapple, minden amire szükség lehet, Gwal meg most, hogy nagyjából befejezte a toa setjét, hát.. brutális mit írt, volt 668dmge tegnap vkin (nem emléxem ki volt, lehet caster), ami nem rossz tekintve a sebességét (cap resistre volt ennyi, tehát nem noob nmyre 😛). Tehát caba+sorc, esetleg másik caba, illetve 1 vagy 2merc. Shield armsman.. hááát, pala azért elég jó túlélõ, ott sztem nincs szükség annyira a determre, bgzni mezzelve is tudsz, tehát inkább elég az az egy shieldes tank. Ami szar lehet albi oldalról, hogy 1fz lehetõség van csak (mincer), illetve álltalában csak 1bggrapple (pala), hiszen többi tank támad, míg hibbiknél a warden a bger, meg álltalában van egy hero is, tehát a 4 supportból 1bg, mg 1 hero ha kell védi castereket, ami ugye 2, míg a bm tud menni ahova akar, interrupt vagy kill 😊
Viszont cserébe a hibbiknél ritka az FZ.
Uberlama
helyes , gyere emainbe itt vagyok infivel de lehet mindjárt átlépek sorcra mert csak duo hibik vannak az meg jo rp 😄

Számít, mivel most is 0alá tud menni a resisted (holott mintha arról lett volna szó, hogy ezt kijavítják, hogy rvrben 0 legyen a cap. mégis õrült +dmgeket kapot debuff után), ami azt jelenti, minnél több a resisted, annál kevesebb lesz a +rajtad. Rám csak 5xx körül üt crit nélkül, ez kb chanter dmg, csakhogy ez lifetap is ugyebár. Moccal kombinálva azért eléggé kellemetlen, mondom, jópárszor nyertek ellenünk. Na sebaj, Gwal már aktív, ugyhogy végre lesz egy állandó bmünk 😉
Botond
erre nem is mondok semmit :-P
Uberlama
jah még rr10et összezergeljük aztán : )

viszatérve a témára: assist amcro az megvan de pl egy eclipse , ad, np , JH (ne is mondjátok most jöttek visza és osztanak mint állat low rr létükre, pofátlanság, kurva jol kenik szal minden elismerésem nekik) szintû grp ellen erre nincs idõ. legjobb amikor bemezzelem a hibi grpot, aztán megfordulok hogy tuti max rangen legyek, ergo ddt ne kapjak , és már rajtam van a mezz, vagy stun debuff 3 dd, ez tipikus mindig igy van ilyen szintü grpok ellen. 😄 itt talán moc+interrupt lehet de akkor is az max 15sec és ott az esély hogy vmelyik mocol onnan vagy qc mezz-stun azt csá. 😄

szal setup reroll lesz mindenképpen csak idõ kérdése. még az se biztos hogy ki mivel fogja tolni de az tuti én maradok sorcnál , mindosnál. szal esélyetek simán lesz bemezzelni minket mert láma vagyok mint az állat, pláne hogy egyfolytába tvzek rvr alatt 😊
amugy meg mint tegnap megfogalmaztuk utáljuk a hibiket 😄DD

hál istennek azért nem midnen este kell a hibikel küzdeni.mondjuk egy héten egyszer.addig meg kibirjuk.
de nem egyszer elõfordult már hogy ezzel a group setupal letettünk 2-2.5 fg-ket természetesen midikbõl.
ja ,400-500 körül van a crit nélküli damageom de ez a anytime stlye amit mindig backup stylként használok.
azért inkább a 600 körüli damage az álltalános critnélkül .szóval nem esek kétségbe ha valakibe éppen 450 körül ütök.

caba groupnál meg nem tudom többiek hogy látják de lehet egy slamelõs arms lessz a jobb mint egy merc.mert nem meleeben fog történni a leosztás.pala meg a tank a bgzésre lessz leredukálva.

RR10ig sehova nem rerollolok majd aztán esetleg 😊
AngeLujo
normális crittel van az 4-800 is 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ez a nem tudjuk leverni õket albi grpal már egyszer átfutott aodon ha jól emléxem, azt utánna még is sikerült. Változtatni kell setupon ez van sajnos, tényleg igaza van Rielnek capelt toa slash - lw mercek 400-600 között ütögetnek, ezt pole nem tudja lepipálni. Time to reroll Steveh :x

zzz

2 cleric - bof
1 mincer - sos
2 caba - spirit v. 2 ice wiz v. 1 pala + 1 vmelyik
2 sorc - mind/body
1 merc - banelord

esetleg egy pala az egyik caba/sorc helyett bgmiatt, 2nél több tanknak nincs hely semelyik toa grpban. banelord alatt meg szopatni lehet olyan hib grpokat aminek nincs, na kb ennyi.

zzz

Botond
mint ösze túráztatjátok magatokat :-)
én bezzeg felkelek ilyenkor,kimegyek emainbe és gyõzzön a jobbik :-) tegnap is bePAzott SB amgnél benyomom a betonba(kész az új sc ^^),már épp örülnék magamnak amikor kapom a mezzt 2ütés stun(mincer pajtás beagrózott),beütöm azt is a betonba(lifetap proc macébõl 3x beproccolt ^^),és máris 2k rp a zsebben,ezzel meg is alapoztam egy átlagos lwrpt :-D na nem olyan 700ksat csak szerény 12ksat :-) de falura jó az :-D
elkezdem felcuccolni druidot meg felMLezni szal lehet egy hónap múlva megnézem mit tudtok a cabbákkal fg vs fgbe :-P
Én most specceltem át air theura earthrõl, pont amiatt, mert a petek hibik ellen szinte használhatatlanok...
Igy legalább sokszor Übivel sikerül assist DDvel kiszedni a bodyguardolt castereket. Persze amint GP van, vagy ne adj isten ti nyeritek a mezz csatát, rögtön millió pet árad tõletek kifelé mindn casterra és clericre (az instákról már nem is beszélek), onnantól fogva no interrupt, és kb 1-2 secenként kihal vki tõlünk.

A cabás dolgot már mi is tervbe vettük, Qabynak a cabáját bodyra, az enyémet spiritre specceltük. Már "csak" fain SC kellene neki + MLek 😊
Sztem a cabás group sem sokkal jobb setup, mert akkor is sokkal jobban tudtok interruptolni, arról már nem is beszélve, hogy mind2 caba stlong rr3
Arh én mesternél olvastam 3arms, és túl fáradt voltam/vagyok gondolkodni róla. 😛
Szal télleg nem bántásképpen de az a grp setup.. nem éppen ideális. Theura aszondjék über, hát fene tudja, nagyon helyzetfüggõ, ha van ideje létrehozni egy petzerget Talán (1-2pbae minden pet halott, caster petek átmennek meelebe azonnal amint interrupt, etc), de sztem jobb még1 dmg dealer, vagy ae interrupter. Csak próbaképpen vhonnan szerezzetek egy spirit cabbyt, uberlama csináljon fasza kis assist macrót rá az 1es qbrra, és lõn világosság 😊 többi akar még maradhat is, trust pole healerek ellen valszeg über lehet (edrillian jókat írtott, bár most kicsit bizonytalan vagyok, lehet õ slash pole volt), 2külön assist tankoknak meg castereknek, pala bg/grapple, mi kell még.
Uppssz lol 😊

Air az az ice (csak pár betüt irtam el) 😄
Ice theu? lol nem kicsit lehetsz berúgva😊

Ez mindent megmagyaráz

Ohh micsoda emlékek
Na de én midi groupról regéltem itt Godwan.

A hibik mostanában mindenhogy kiöltek minket, csak melee damagéval nem
Nem is tudom miért amikor 3.5 tank a dmg dealer.

Benneteket miért zavar a bof?
Ma full AoD group volt, ezzel a setuppal: Steveh (pole arms), Lujo (slash dw merc), Paff (pala), Qabyy (mincer), Uberalma (sorc), Makkmarcsa (cleric), Weldryn (cleric), és én ice theuval.

Nem 3 armssal futunk, mint vhol emlitetted, csak 1el, bár az is sok.. 😊

Nem vágom amúgy, hogy miért kellene mindenkinek magyar nevének lenni 😊
Pár embernek van fantáziája, meg olvas is...
Emlékezetes csata volt HHval amikor amgnél lenyomtunk 2fg hibi rr2-rr8 grpot. Néhány low lvl arti volt náluk, még új volt a toa.. nálunk csak pretoa cucc.
Ja és rr 2-3 voltunk brutális 3 dmg dealerrel.

"majd ha egyszer sikerül egy hibi groupot ugy találni hogy éppen nem lessz aktiv GPjük akkor talán lessz esély arra is ,hogy nem fogunk elfutni."
Majd ha sikerül nem sosoló, nem bofoló alb grpot találni midiként akkor én is örülni fogok.

Érdekes nem egészen 1 hete váltig állítottátok, hogy PE vagy mi a rák mindent lebasz!

Nemsokára kész az animista cucca is az artikkal együtt. Majd szépen beülök a várakba akkor és várok mindenkit szeretettel.😊 Egyszerre 3 karit nehezen mozgatok rvr-ben, ezért marad a vár.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

50% resist-re , de mondjuk debuffnál ez nem sokat számít.

668 dmg oszt bodyrot egyfolytában debuff mellet 1 secenként kb.

Én beta óta ezt elég sokszor láttam albok részérõl. Ehez nem kellett a toa!
Lets flame!

Mineket mindig levertetek pedig nálunk is megvolt minden csak a mi csapatunk rr2-rr4ig volt.

Miért te mit tudsz? rástickelsz a gyerekre azt nyomsz 1 gombot nem? :-)

Jah, még valami, ma elõször találkoztam veletek fg vs fg steveh, lujo, uberlama, qabyy, így a többiek nevét elnézve gondolom talán még paff akire van esély hogy magyar, de legalább aodos 😛
Sztem minimum 1armsmant dobnotok kéne egy spirit cabby kedvéért. majd akkor nézd meg uberlama mennyit nyukolsz, lemezzelsz minket, assist, és 450-550 nuke crit nélkül.. 2tick és 1caster halott.. 2.6seces casting time a dd-den, szal még csak nem is olyan sok az a 2tick..
Amúgymeg hidd el, annyit nem szopott senki mint én zoysterékkel 😊 És mégis, azoknak a gimpeknek köszönhetem elsõ ~7realm rankomat kb.. Hihetetlen miket csinálnak, ha valakik, hát õk tényleg nem normálisak (outlaw még jól is játszik, de zoyster...) 😊
Minket 2caba 2sorc grp idõnként simán kinyírt, bár most tényleg jó volt setup. És igen, egyetértek, alboknak kevesebb esélyük van, de csak annak a setupnak, amit ti toltok. 3polearms.. én régebben gondolkodtam rajta, mert mid grpnáé 3healerrel nehéz túldmgelni, és polearm jó nagyot üt ritkán, de kiábrándítottak, én nem tudom mit meg hova nerfelt mithyc pole armsmanon, de az, hogy pl steveh 480at árt rám, az sztem szégyen, engem mint gimp luwit simán 2shotolnod kéne, kb reális lenne, tudván mekkorát ütöttek middi tankok mikor relic náluk volt. Nem, azt kell mondjam most nem jó polearm, és sajnos ezt még albiban is megerõsítették, de úgy kompletten maga az armsman nem jó, inkább dw merc malice, sun sword, battler-el a kézben, 4-500 környékén ártanak mint armsman, de gyorsabban. Ehm javíts ki steveh ha vmit rosszul mondok, nem minden saját tapasztalat 😉
2 ideális grp setupon gondolkodtam albiba (support ua, szal 2cleric, mincer, pala -jójó, lesupportoltam a palákat hehe-) 2sorc+2caba, vagy 2tank 1caba +1sorc, ennek sztem van értelme, csakhát toa.. Oh másik bodyrot rendszeresen kiszopatott mostanában minket debufer grpal (zárójelben jegyzem meg, ritka amikor ilyen jó grp jön össze mint pl ma, sztem ejo meg murw nem elég gyors mezzer mint bard, voskos viszont jól tolja, másik meg mi most ketten voltunk utoljára reza-val, tehát no chanter=no dmg debuff.. és mégis, vele sokkal jobban írtunk mint akármelyik átlagos chanterunkkal. furi azért). Middik.. háát, 3-4FZ egy grpban.. franc tudja, vhogy nem az igazi ellenük harcolni 😛 beállunk boxba=3healer tuti megakadályoz minden castot, szétfutunk=tankok FZvel ledarálnak. Mondjuk ez utóbbi igaz boxra is 😛 Nehéz ellenük harcolni, nyilván tank grpal könnyebb lenne.

Utoljára pedig: igen, uggggyan ezt éreztem albként én is, hibbi gp, meg buzi caster grp szétverhetetlen etc.. Pedig csak nem volt jó, vagyis inkább nem volt ideális a grp setupunk ellenük. Steveh, lvlelj fel egy cabát 😊
aoe stun már most is durva tud lenni csak prydwenen nem igazán van aki jól tudja használni.
AngeLujo
ja meg nolby igazán visszahúzhatna excalra, az a nekik való hely, legalább egyel kevesebb atomhard hibi group lenne nálunk 😉

lol 700k lw rp
Uberlama
pont 2 napja néztem, top20ba 1 albi volt , a 20. néztem is hogy mi az isten de hát ez mindent megmagyaráz 😞 meg elékszem mondta vki hogy midi top guildek nincsenek kint vagy mi.

tény ,hogy midik ellen sokkal jobb a pole.hibik ellen lehet jobb lenne a merc de ennek ellenére ez is kevés még a nyeréshez
igen de mindenhol ez van sajnos, amig megy a szekér kussolnak, ha szopnak rinyálnak. pár arc sajnos ilyen hiberniaban, érzõdik rajtuk hogy nem játszottak mostanában mid/albként hib pbae grpok ellen.

lwrp-excal: nuff said, nézze meg mindenki elég elszomorító. Lawarawn és vgn elõszedte chanterjeit 1.51 után úgy nézki :x

zzz

AngeLujo
már 39-es a spirit cabám és nagyon tetszik 😊

várható volt ez... de én inkább úgy mondanám hogy:

könnyen játszható és túl erõs = hibernia
jó játék kell hozzá és túl erõs = midgard
jó játék kell hozzá és akkor is max átlagos = alb

grapple bodyguard 3 pbae hibi grpba és mehet a móka
3 healer fzvel és mehet a móka

nfbe meg aestun lesz az isten.

zzz

szeritnem Ubi azért irta ezt mert elsõre felboszantotta pár hibi szüklátó körûsége.
valóban rossz néven vehetik a hibik amikor 30 albi ledarálja õket "tudatosan" de akik ennek az okát nem látja az elég szûk látó körû.
AngeLujo
az interruptunk úgy néz ki hogy sorc és theu hal 4 sec-kel a perfect mezz után (GP ftw), innentõl kezdve nemtom mit akarunk.
polearms nem rossz, már csak azért se mert van slam mindig és nem elhanyagolható az a 6-800 sebzés se amit kioszt körönként