Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
gyorsaság az enemy függõ, de legtöbbször még mindig a tankokat éri meg elsõre lerakni (hibi groupokról nem beszélünk az olyan mint a Forma-1 és a Schumacher viszonya ^^) múltkor hátulról elkapunk egy fg rr4 körüli vegyes groupot (2 caster meg talán 1 tank volt ha a skaldot nem vesszük tanknak :p) mire a sor eleje ráeszmélt hogy mezzt kaptak addigra 5 halott volt közülük 😊
Maelstrom2 ellen sauvagebe kb 2-2.5 perc volt a csata, mert annyival jobb a suportjuk és azért onnan egy tanknak egy körbe nem ütjük le a fél hp-ját ketten 😊
szal nem csak tõlünk függ az enemy élettartama hanem inkább az enemytõl 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
jaa nem ugy értettem ^^ illetve ugy hogy nem nagyon láttam még midiktõl hogy aedotolnák, bár nem voltunk még jo grp ellen air theuval de nem vagyok biztos hogy kihalna egy aedottol. a stunolás ok, azt szokták 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Ha gondot okoz kb 3 masodperc aktivitas az ellenfeltol, akkor az azt jelenti, nem vagytok eleg gyorsak es osztotok le eleg sebzest -> caster debuffer csapattal mindeket dolgon segithettek.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
nagyon komolyak az uj smileyk

Uberlama

Hangianix
Akkor ellenben egyertelmuen debuffer caster grp kell. Ott hamarabb leosztotok nagyobb sebzest, igaz gyorsabban is haltok, de csak azoktol, akiktol amugy is halnatok. 😊

Uberlama
ha erre van ideje 2 karinak is enemy grpbol akkor már halottak vagyunk.

Hangianix
lv 2x pet kihal ae stun, ae dot kombotol. 😄

Uberlama
és melyik láma air theurg tol air petet ? oO lvl 2x earth pet , 1 percig él sprintnél gyorsabb, just fyi.. 😊

Hangianix
Jobb nuke, de szarabb petek, air pet bagazs kap egy ae stun-t es annyi, nem sok vizet zavarnak. 😄

Uberlama
hát nem tom nekünk könyebben halnak most igy valahogy 😊

Hangianix
Korrekt. Munka kozben nehez figyelmesen olvasni. :p

De mint midi, en halat adok az urnak, amikor air theu van es nem petes kocsog. 😄

Uberlama
mint irtam a hibik ellen tök mind1 mert nem lehet fgvel verni õket ... azt is irtam hogy mint mind sorcnak nem igazán van idõm debuffolgatni mert ha van akkor már tök mind1 mit csinálok staffal is üthetem olyan gagyi enemy van.
midik ellen meg jobb de ezt is irtam oO mért kell itt keverni ? 😊

az mezz ugy is szar és det tankon is annyit ér mint az ice rootja viszont gyengébb hibik ellen ha eltolják GPt akkor megfogja õket a theu mezz, akárcsak a midi supportot, mert ugye rootba lehet castolni mig mezzbe nem nagyon oO

mié nem ice theurg, ae root, nuke petek, debuffolrá sorc. utility is jobb mint airnek (az a mezz úgyis szar, akkor inkább legyen egy erõs root)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
50%-os resistek mellett 300 folott? Nekem ugyan joval kisebb a dd-m a smiterrel (176 talan), de 50% resisttel kb. 170-180 a sebzesem lvl 50 celpontba, igy elmeletileg neki se lenne tobb 210-220-nal. Persze a crit is szamit, de nekem is van mar 10%, szal az se igazan. (Egszer lottem egy 290+140-es -t.)

Uberlama
meg mert általában nincs idõm debuffolni, és igy legalább ki tudjuk kapni a bg castert én is kenem a 250-350eket õ vmivel nagyobbakat aztán csá. eclipse és hasonlok ellen tök mind1 milyen theuval van, a midik ellen viszont sokkal jobb.

Hangianix
Megeri az air theu? Warden ott virit a 24%-os spirit resistjevel, mig a druidnak lehet, hogy csak 8%-os cold resist van. Arrol nem is beszelve, hogy a mind sorcnak is van valami gagyi cold debuffja.

AngeLujo
atm komoly 10 sec pbt van mert Mazsi átspeccelt airre és így legalább tud már egy picikét ártani egy pbaoe boxnak (ha éppen Übi volt az elsõ célpont és nem õ :p)

ez már nem Botond üzenetére, csak nincs kedvem még1 ilyen izékét írni 😊
szal a "gagyi" hibi groupokról annyit hogy excalon kb 5 percig tartottunk sakkba 10-12 albit egy lvl46 átlagszintû grouppal és még grapplénk se volt, egész egyszerûen egy hibi caster group ennyire elrettentõ látvány hmgO roomba, hogy nem mer bejönni senki ;p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
GP-vel jok lennenek. 😄

Hangianix
Dolgozom. Csak fogproblemak miatt van 20 perc szunetem.

Uberlama
ezt talán ne nekem irjad oO

Albokrol meg annyit hogy ja szerencsetlenek messze a leggyengebbek most barmilyen setuppal. Hiaba mennek caster setuppal ha vesztik mezz csatat elegge bukos a dolog.
Felgyuszol most? Kimehetnenk odinba.
Hangianix
A csatat mi nyertuk ^^

Hangianix
Ichorrol egy dolog. En is azt hittem, hogy mas timeren van, mint a root, de most mar nem vagyok benne biztos, ugyanis elnyomtam egy 5 perces csata kozepen (Mers es en vs sorc, pala, 2 cleric) es en kaptam egy xy-nak mar megvolt az effekt szoveget.

Hyder
thanks

most hal istennek van uber AC grp, alig kell healelnem és csak ugy omlik az XP

Steam: [HUN]Feriggno

Lol tenyleg kene jatszanod kicsit midiben is.
Healerrel el vagy tevedve de nagyon mint altalaban mindenki.
Szuper healer aki Healel mezzel stunnol amnesiat spammel mindekozben kozel megy elemyhez hogy fz-t is hasznaljon purge-ol demezzel stb es mindekozben sose akasztjak meg veletlenul se mert csak es aki nem tudja ezt megcsinalni az noob rp lopo fasz...
Szal gondolkodj mar el rajta hogy miket irogatsz ossze.
Hibek-hez toa elott kellett jo jatek akkor keves jo group volt caster grouppal exalon csak DH pryden lam meg eclipse is eltunt egy idore... de most hirtelen mindenki ugyes lett ahogy Rock mondta (JH rol mar nem is beszelve akik tudniillik csak OP realmben hajlandok jatszani)
Mellesleg 3-4 FZ tap ja de tudod eleg jol kell nyomni hogy kb 10 sec alatt akkora karokat tudj okozni egy groupnak hogy ne tudjanak felallni mert ha nem sikerul es kicsit is jo a bg-je ellenfelnek akkor mar szopas van.

De megha mid lenen a legerosebb fg vs fg ben ami igen kerdeses midek akkor se tudnak 5 fg ot irtani egyben akarmilyen erosek. De hibek persze elvarjak hogy mind zerg mind fg-vs-fg ben uberek legyenek.
Tafaya
Hat ja, csak ha albiban is 2-3-mal kevesebb kaszt lenne lehet meg a friar is beferne 😊

Botond
némá,ez így van wardennel is :-)
Tafaya
Rejuvra akkor erdemes egy friart speccelni ha fix grpod van, mert ugy meg a PvE reszet kurod el.

Botond
és ha jól értem nálatok is van pbt,szal sírást akkor itt megin be lehet fejezni :-P
Botond
múltkor akkorát röhögtem,egyik gyerek a guildbe aszondja (miután lamestrom reggel 7kor átgázolt a szedett-vedett fgnken) hogy "nyomok 2 boltot látom jön a hörcsög .. bla bla" elsõre le se esett,hogy a maci módra módja,hogy hamster,de utána vagy 2 órát döltem a röhögéstõl,teljesen nem normális az a gyerek is :-D
Uberlama
pbt igenis hasznos miota nincs pure tank grp, ugyanis ilyenkor tipikusan 1 tank megy casterre amit strafeléssel és pbtvel teljesen ki lehet iktatni. jöhet nekem osril RR9 zerk vendoba ha strafelek és pbt van 10bõl 1x üt meg. assist trainbe meg ugyis halok ha van bof is mert bg nem aktiválodik elég gyorsan (ugyanis nem insta aktiválodik sajna).

nekem legtöbbször már nincs petem mert ha halok mindig az egyik clericünkre megy rá, azt meg nem kell ecsetelnem mivel jár. szoval ha többet rvrezel fõidõbe fgbe akkor majd meglátod hogy van haszna a pbtnek 😊

Botond
mégjobb ^^
a pet normal esetben vissza megy egy clericre ha nem hal ki.
Botond
ez a senki nem speccel rejura dolog ez ilyen egyedi szoc probléma,sírni hogy így szar meg úgy szar a kari ez felidézi a 2 évvel ezelõtti aodot bennem amikor 6paladin+2firewizzi volt az rvr fgjuk,és vhogy nem akart összejönni a dolog :-D szal az hogy vki nem speccel rá másik realmben meg vki igen az nem azt jelenti,hogy ez vagy az a kari jobb,ez inkább az adott realm játékosait minõsíti :-) 2healer kaszton van a resist minden realmban,ez van :-) nem átépítani kell a karikat,hanem groupsetupot változtatni

tafaya: pbt assist macró óta olyan mintha nem is lenne...max annyira jó,hogy sorc pet ne üsse le a druidot,de mivel sorc über szerint instahal és akkor a petje szépen meglép vagy belemegy egy pbaebe és sanyi,gyakorlati haszna nincs
ha erre gondolsz én arra mondtam hogy melyik igényel nagyobb játék tudást, most nem arról van szó melyik az erõsebb, hanem hogy melyikhez kell jobb játék.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ja de prydwenen most jelenleg max ha 2 active midi tank group van.ezen kívül van vagy 3-4 midi caster group.
egy midi caster group 0 probléma nekünk mondjuk ,akár interceptel a pet akár nem.ugyanugy grapléznak ugyanugy jól játszanak de egy valami hiányzik a midiknek .és az a gp.
Mondjuk albi épített group se sok van Toa óta. PE,AoD nagyon néha FL ritkán még ritkábban Outcast vagy Erodafira csinál random opted groupot groupot és a többi albi meg arra képes hogy kinyirassa magát a keepek elõtt afkzva mint mondjuk tegnap.
Hibik megérkeznek a vér szagra mindig tényleg ugy nyomják mint a sakálok és jól is tudnak aratni a sok lába barom albiból.ha több opted group lenne kint több Gp menne el és ezáltal nekünk is lenne esélyünk a mostani felállással.
hol mondtam magamnak ellent ? :p

mellesleg akkor miért hibik hentelnek orba-szájba mindkét szerveren? 😊 persze mert midik nem csinálnak ml-t és nincs sok rvsr guild etc, de benne van az is hogy hib caster grpot toa után igenis könnyû játszani, fõleg albok ellen. midi grpal azért se a hibi se az alb grp nem ilyen szvsz.

Bad Omen grpját meg TDD is leöli legtöbbször (legalább Scruffával beszéltem, õ azt mondta hogy egyedül maelm ellen nincs esély úgy igazán.)
De amikor albionba voltál akkor csak alb szemszögbõl nyilatkoztál úgy igazán, szal szerintem ez egy picit téged befolyásol vagy lehet csak én látom igy 😛

Tafaya
friar PvE-ben jo ha nincs buffbotod. Kb. 1 eve a friar volt a legjobban kiegyensulyozott kaszt, sajna nem kapott semmit mig a tobbieket tapolgattak. Tipikus hibrid, healre jobb a cleric, utni jobb a merc, es tipikus albioni mert ott vannak a resistek, de ennyi, olyan mint ice wizinek a pbaoe, hogy jo-jo de semmi masra nem hasznalhato. Es akkor Catacombs-ban meg jon egy uj albi kaszt, hurra. Sorcit kellene osszevonni a cabaval (cabarer vagy sorcelist 😛) es a wizit meg a theurgot (wizurg vagy thezard 😛). Friar megkapna a pbt-t es maris lehet hogy vinnek.

Jah, ha vki nem plel éppen accommal használhatod necrómat friarodhoz ha gondolod..
Jóóó, de belõled csak 1 van 😊
Amúgy van prydwenen egy Amire nevû csóka, múltkor láttam, kics mincer, gondoltam nem te vagy az, deazért mégiscsak
marha jók ezek a szmájlíík
Jah, mégvalami amit uberlama mondott, igen, albiként middiket könnyebb ölni, mert bof tank grp ellen sokat segít 😊
Hyder
ellentmondanék

most csinalom a Friarom, lvl 40 és ez lesz a spec: REJUV: 34 (most healelek 406 -ot) ENCH: 48, STAFF: 29

ez egy szimpla grp barat Friar lesz, ha solozni akarok, jövök Amireval =)

szal ÉN speccelek rejuvra és direkt ofc

Steam: [HUN]Feriggno

Middiknek 3cc lehetõségük van, nekünk meg csak 2gpünk a legjobb esetben is, ergo middi cc> hib cc+gp.. És ugye a perfect rezz meg csak hab a tortán.
Amúgy uccsó postodban jól értelmezem, önmagadnak mondtál ellent?
Megjegyzem 2jó grp van middiknél prydvenen, Maelstrom, és Bad Omen, azaz remish, meg drfrau+fatality 😛
Mert senki nem speccel rejvra friarral. Figy, én felvetettem közvetlenül azelõtt, hogy excalt otthagytam volna, hogy milenne ha benyomnánk egy friart albi grpba, méghozzá supportnak, nem tankolni, a kövi speccel: 44rejuv, 48enhancement, 10parry. Így megvan a két lényeges resistbuffból a legjobb, wardenes heal (csak singlea grp az felejtõ 😊 ), és egy érdekesség, ami felkeltette a figyelmemet annó, a grp heal over time, ami esetleg jó lehet. Némi dumcsizás után az volt a reagálás, hogy nem fér be, akkor már inkább nfben majd még1 cleric, ráadásul grphot túl alacsony value (igaz sajna), tehát valszeg nem éri meg használni, és így tulképpen ennyiben maradtunk. Pedig én még játszottam is volna vele, annak ellenére, hogy valszeg qrva unalmas kari lehet, de valahogy mindig vonzódtam az alternatív karikhoz 😛 pl necro 😊
persze 600-1000ket ütõ svg se éppen balanced. de akkor is FZ + heal + interrupt + mezz/stun >>> pbae + grapple spam.

szal midi/albként elég nehéz vissza jönni bukott mezz fightból, mig hibinek egy gombnyomás...

igen, de a midiknek jól kell játszania hozzá hogy über legyen a grp (hány midi grp hentel prydwenen? 1, hány hibi grp hentel? sok, nem hiszem hogy mindenki kurva skilles lett hirtelen), mig a bg + grapple spam és alatta nyomkodni a pbae gombot nem jelet túl nagy játéktudást. hibi excal is ezt a tendenciát mutatja, olyan grpok hentelnek akik toa elõtt sehol se voltak. (akik meg nagyon jók voltak elõtte is, szinte verhetetlenek atm)

a 3 ae lullaby spamet csak az mondja aki nem játszik midiben, mert nem igy van. jó hogy ha 1-2 healer tud lullazni + persze shammy nagy segitség, természetesen akkor mindegyik healernek pacnak kéne lenni, ami ismét csak nem általános.)
hibiknek ott vannak a petek és a dps debuff chanteren, ha bukják mezz fightot nincs baj (ha midik bukják mezz fightot és nem tudtok nyerni, akkor RR vagy más problémák vannak ott, midi/albként elég nehéz , mostani chanter debuff 600-800akat szoktak nukolni rr7+ casterek, rr9 menta excalon 600at nukolgat debuff nélkül... szal nem tudok egyet érteni, fõleg ha benyomjátok banelordot healere, akkor szevasz tavasz, nem lesz gyors lull.

Tafaya
#27727:

Talan mert friarnak nincs pbt-je 😊 Majd NF utan jobb lesz de tul keves van beloluk es egyre kevesebb.