43179
  • Uberlama
    hát nem tom mi a grpunkal ha pl maelstrom is jön 1-2 tankot leteszünk mire kihalunk (remish meg osril 90%ba hal 1x keke :D ) midiktől ált más grp nem szivat meg BO és BaF már lemegy ha mindenki figyel és mezz csatát nyerünk. Hibik neccesek mert a petekkel szokszor meg tudnak szivatni de ha van annyi időnk mezzelésem és gp-interrupt szart között hogy letegyünk 1-2 olyan embert a grpbol aki miatt lehet halni akkor ők is lemmenek kivétel pl eclipse, velük nem tudunk mit kezdeni, ha mezzelünk gp és onnan 100% hogy halunk (jo rr8+ grp rr11 bardal az élen aki olyan radaros hogy kilog a monitorbol) meg a jo mentalista+NS eld kombol rr7+ grpok, na azokat beszivjuk ugy 50%ba. egyszerüen NS miatt olyanokat szoktunk bukni hogy hihetetlen.
  • RogueGigi
    Pedig sos tank grppal szemben még mindig egy jó alternatíva, mondjuk abba a grpba pl még egy demezzer már igazán nem kell :P akkor inkább már még1 cleric. De friar mindenképpen.
  • RogueGigi
    Jaja ez így van. Sztem kéne nekik 1friar meg egy pala vagy mincer, de stt lehurrogott utóbbi kettővel kapcsolatban, ugyhogy inkább ráhagytam :P
  • RogueGigi
    10 Grymulv Wilk Albion 7,236,336 276,326 50 Canus Lupus Erectus Sorcerer Briton

ez lemaradt
  • RogueGigi
    hmm most is első 10 lw rpben 5 albi van ^^
    1 Dreams Albion 4,394,011 441,647 50 First Cohort Sorcerer Saracen
    2 Isti Albion 2,080,006 359,854 50 Shadowlords Society Cabalist Saracen
    3 Raid Gray Midgard 7,543,672 313,576 50 Groove Berserker Norseman
    4 Stt Albion 5,861,396 313,196 50 Guardians of Light Sorcerer Saracen
    5 Zorena Midgard 9,451,229 302,561 50 Groove Healer Norseman
    6 Sett Dreamer Midgard 6,984,978 295,283 50 Black Company Skald Norseman
    7 Novamir NoBgNowMates Hibernia 5,638,216 279,148 50 Celtic Fist Hero Celt
    8 Astona Berserk Midgard 4,262,238 278,669 50 Black Company Spiritmaster Norseman
    9 Xorty Nearsighter Albion 809,680 277,216 50 Black Falcons Cabalist Inconnu
  • RocketyATwork
    jah de 1 hétig délelőtt 11től már kint volt emainba hajnali 1-2-ig szal nem mérvadó a dolog annyira szvsz, persze albiként az. :) Nem rossz az a grp, megöltek minket is párszor szar setupal de ha tudod hogy kell harcolni ellenük akkor megölhetőek elég lazán.(mivel túl sok alternativát nem kinál az a grp csak nuke, na meg capet ütök rajtuk smel ha kastolni tudok, abba a videóba amibe megölnek minket csak nézzétek minibart, 3-4 lövés egy ember max.:)). A gond csak az hogy 1-2 add rájuk és meghalsz, mert azért 6 debuff LT nuke fáj, ha ők addolnak akkor meghalott vagy jóformán....
  • RogueGigi
    Jah, és ugyancsak tegnap lenyomtak 2fg hippit, 1fgmiddit zsinórban, majd megjött a middizerg (2-3fg környéki emberke) és halltak, sietek leszögezni volt vagy 5stealhter segítségük kb..
  • RogueGigi
    Én futottam velük mint speeder, és ha az nmy grp elcsesz vmit interruptal, akkor írtanak, ha viszont nem.. pl 2assist tank 2shotolgatva végigment rajtuk mint a szar, hiába rezzelték az elsőnek megölt emberkét, hihetetlen gyorsan halltak. BEszéltem sttvel, és szó szerint azt mondta, hogy vagy gyorsan ölnek, vagy gyorsan hallnak :) Még én könyörögtem nekik, hogy szerezzenek friart Minimum, de aszondja nincs egyse normális aktív szabad, szal inkább nyomják ezt a suicide grpot :P Mondjuk stt első volt lw rpben múlthéten vmi 5xxk rpvel, szal annyira nem szar setup :P
  • Bhalage
    ti lattatok a exc albi caster grp filmet? 2cler 3sorc 3 caba vagymi a szar
    mondjuk nem neztem meg, de a random emberkeket hihetetlen sebeseggel olik, de egy normalis mid(v hib) grp(groove/celerity/bc etc) ellen fingani sincs eselyuk
    az a gond hogy ez a kibasz sok caster zergben megy ugy meg lehetetlen megolni/interruptolni oket. persze hogy kinyirnak mindenkit 6 caster assistol + NSeznek+debuffolgatnak+lemezzelnek mindenkit boltrange

tegnap 2 amgt fightnal kaptam scout m8et, ami folyamtosan interruptolt.
  • Bhalage
    jejejej de aze neha mostmar tenyleg givf grp to my poor healor plz jo lenne egyutt tolni neha :<
  • Bhalage
    nem erdekel annyira de ha lesz idom letoltom :)
  • Bhalage
    akkor okes. :> novamir grpja eleg tap blazie croci modeban messzirol eszrevehetetlen az onnan interruptolgat/mezzelget de ha megvan akkor nincs gond. vegul is nalunk is FZ, banelord BD anyamtyukja van, szal az hogy ilyenb tultap hib grpok megolhetetlenek mar a multe (ill a grpom is eleg hi rr volt tegnap)
  • Botond #30844
    magyarul ő a warden resistek+heal nélkül,aha :-)
  • Uberlama
    ml10 banelord reaver, interruptba verhetetlen caster grpok ellen. vannak a pbae cuccai azok interruptolnak +ml cuccok, hihetetlen hasznos
  • Botond #30842
    251rp >.<
  • Botond #30841
    na megvan Tiffa :-)
  • Botond #30840
    reaver minek?csak kérdem,mert nem értek ahhoz >.<
  • Uberlama
    mi elég jo setuppal kenjünk, amolyan 2 cleric, 2 sorc (body meg mind), caba, fire wizi/még1 caba, reaver és air theu. elég jol müködik minden grp ellen.
  • RocketyATwork
    egyébként jah, még nem láttam Np style hib grpot vagy PE style alb grpot, szal ahogy meglesz nekünk is az a jó rr7+ grp beindul a farm ^^ na dolgozok most egy picit :)
  • RocketyATwork
    mi is ezért állunk át supp rmre, rohadt sok DD nuker ellen, főleg 6 mage (1 debuff = 6 debbufolt lt... xD veszélyes) v. debuffstun3shot chanterek ellen ISTEN az ns : )
  • RocketyATwork
    de csak a 350 mega elég elrettentő, de majd letöltöm otthon :)
  • RocketyATwork
    apróék ellen kaptam vagy 8k healt az biztos, debuffolva voltam azt mind a 3 caster engem lőtt de túléltem vhogy (asszem volt ott egy light mentalist is, hogy dögölne meg a 600as nukjaival)oO
    Jah egyébként albion lolz, pedig elég jó kis grp volt, de a nukerek itt is lowRRek és az RR olyan kibaszott sokat számít hogy már szerintem egy picit gáz... 2 rr4 cabalist 1 rr6 theurg (<--:)), rr7 rr8 cleric, rr8 mincer, rr7 sorc, rr4 sorc. Akárhol kezdtünk harcolni jött az ADD, tök mind1 hol. Talán egy normális fg vs fg volt staijion grpja ellen, meg is nyertük volna de amikor döntő pillanat jött (mcl visszapoppolt, castereken pet bardon is és már csak a druidokra kellett volna ránk addolt 2 hunter + sb, megölve clerikeket és engem :< persze minket és őket is megölték a hibik :)). De mint mondom az hogy egy nuker 3 lövésből öli meg a másikat vagy 6ból, moc - purge - rp combó druidokon/healereken sajnos túl sokat számít :(
    Ott amgnél lehet vesztettünk volna bár bepeteltem mindenkit viszonylag gyorsan, szal lehet elég izgi kis fight lett volna, STT grpja meg jó csak az a baj hogy RP 50%-t ADDolásból szedi össze :p
  • Uberlama
    btw már második sorc vagyok prydwenen illetve 3. csak Septina nincs most listába :D amugy nem nézte meg még senki aod muvit ? :=(

bakker de rohadtul utáljuk a red NS-t : ( nem egyszer azért halunk az amugy nem erős grpoktol mert a köcsög NS spammer mocol egyet felrakja mindenkire és addig mig ezt intézzük többi össze-szedi magát interrupt hijján és kapunk pofánkra :

(itten van ha valaki nem látta volna, aod3 muvi for the win nem fikázni :p
  • RocketyATwork
    nem, novamir grpját már lekúrtuk párszor, rr9-rr10 ide v. oda. ugyanaz elmondható a másik hib grpról. De tegnap egyedül apró grpja ellen volt vmi keresni valónk mivel Loth nélkül ment a dolog (Bodyguard nélkül 3 casterel Novamir grpja ellen ami az elején 2 blademaster rr9-rr8 és rr9 hero assiston + staijion a kis fasz DPS spammer kööcsög.... hát elég vicces volt, levágtak minket a szart :)) és sajnos emainba rr8+ grpok ellen csak a perfect setupal megy ami jelenleg:

3healer 1 shaman, 1 suppression rm (red nearsight:P + snare dd), 1 dark sm (wtfpwn nuke + energy debuffolok rmnek szal ő is lövi a fix 500at:P), 1 bd hellsraiser személyében és loth mint warrior.

Ha nem ezzel a setupal megyünk csak a saját szintű grpok ellen van esélyünk, még Outlaw grpjától is kikaptunk, remélem ma lesz full GG mert Excalra az kell ha nem vagy rr8+ :<.
  • Tafaya
    140319:

Prydwenen nem ilyen huzos de azert amikor 8 hunter + 4-5 sb popol az ciki :) Mondjuk tegnap infi+mincer duoval (ami meg szerintem is op :)) letettunk 4 midi stealthert amikor rankaddolt 1 fg hibi de sossal el tudtunk szaladni :)

Egyebkent nagyon durva hogy az 1 fg-s grpok milyen nagy szazaleka hasznal radart, tegnapelott szolo merc sunyit amg sarkaban, jon hibi fg, kicsit allnak az ajtoban majd irany nyilegyenesen a merc, masik oldalt meg se neztek :) Tegnap meg fg midi kempelte apk-t, elmentek pont amikor elindultunk meg lattuk a hatukat, es fel perc mulva mar tamadtak is hatba minket :) Persze nem 100% a radar de amikor 20-adjára csap hátba ugyanaz a grp a leglehetetlenebb helyeken azért az ciki :) Na majd NF-ben kapnak a szájukra, GOA nem fog valszeg finokkodni mint a Mythic hanem bannol a sunyiba :)
  • Uberlama
    nekünk csak vmi 82k vagy mennyi jött tegnap :( prydwenen ez kb olyan mint excalon 200k :DDDD
  • Bhalage
    szal tenyleg nem szabad amghez menni primetimeban mert az automatikusan /summon zerg. ejfeltol, mikor a zerger kiddik elmennek aludni iszonyat pwnaget lehet rendezni.
    egyebkent tegnap 2 nagyoneros hib grp is kint volt (meg Aproek, de nekik inkabb odinba kene menni xD) azokat is szepen farmoltuk, latom Celeritynek meg kell par RR/RA :/ =)
  • Bhalage
    o szent szar arrol nem csinaltam kepet :<
  • Bhalage
    egyebkent bc gg vs 3fg hibit is fun volt. foleg hogy tolunk ksenki sem halt meg :o
  • Bhalage
    mindjart linkellek te kis kocsog xD
  • Botond #30826
    mégse :-(
  • Botond #30825
    4fins \o/
  • Rockety
    amgnél szépen lezergeltünk titeket, én voltam a theurg ^^
  • Botond #30823
    18 online \o/ szal majd később :-P
  • Botond #30822
    már csak 2 vár a tiétek,belépek azt rendezkedek :-) kis szerencsével nyomunk egy RRt,hétfő reggel 7óra ideális,aztán beírom FHra(10kor),hogy nem alarm clock raid volt,délben jöttünk :-)
  • Bhalage
    en is megyek mostmar, osszelottuk a mai napra rendelt 100kt + max lvl battlert lecsaptuk GGvel
  • Uberlama
    na mi most léptünk le, minden hibi keep a mienk, csak már késő van szal meglássuk holnap hogy mi lesz :=(
  • Botond #30819
    ja,megyek,nn
  • Uberlama
    nem hinném. amugy meg menjél aludni :)
  • Botond #30817
    RRezgetünk?RRezgetünk?