Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maelstrom2 ellen sauvagebe kb 2-2.5 perc volt a csata, mert annyival jobb a suportjuk és azért onnan egy tanknak egy körbe nem ütjük le a fél hp-ját ketten 😊
szal nem csak tõlünk függ az enemy élettartama hanem inkább az enemytõl 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
De mint midi, en halat adok az urnak, amikor air theu van es nem petes kocsog. 😄
midik ellen meg jobb de ezt is irtam oO mért kell itt keverni ? 😊
az mezz ugy is szar és det tankon is annyit ér mint az ice rootja viszont gyengébb hibik ellen ha eltolják GPt akkor megfogja õket a theu mezz, akárcsak a midi supportot, mert ugye rootba lehet castolni mig mezzbe nem nagyon oO
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
ez már nem Botond üzenetére, csak nincs kedvem még1 ilyen izékét írni 😊
szal a "gagyi" hibi groupokról annyit hogy excalon kb 5 percig tartottunk sakkba 10-12 albit egy lvl46 átlagszintû grouppal és még grapplénk se volt, egész egyszerûen egy hibi caster group ennyire elrettentõ látvány hmgO roomba, hogy nem mer bejönni senki ;p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
most hal istennek van uber AC grp, alig kell healelnem és csak ugy omlik az XP

Steam: [HUN]Feriggno
Healerrel el vagy tevedve de nagyon mint altalaban mindenki.
Szuper healer aki Healel mezzel stunnol amnesiat spammel mindekozben kozel megy elemyhez hogy fz-t is hasznaljon purge-ol demezzel stb es mindekozben sose akasztjak meg veletlenul se mert csak es aki nem tudja ezt megcsinalni az noob rp lopo fasz...
Szal gondolkodj mar el rajta hogy miket irogatsz ossze.
Hibek-hez toa elott kellett jo jatek akkor keves jo group volt caster grouppal exalon csak DH pryden lam meg eclipse is eltunt egy idore... de most hirtelen mindenki ugyes lett ahogy Rock mondta (JH rol mar nem is beszelve akik tudniillik csak OP realmben hajlandok jatszani)
Mellesleg 3-4 FZ tap ja de tudod eleg jol kell nyomni hogy kb 10 sec alatt akkora karokat tudj okozni egy groupnak hogy ne tudjanak felallni mert ha nem sikerul es kicsit is jo a bg-je ellenfelnek akkor mar szopas van.
De megha mid lenen a legerosebb fg vs fg ben ami igen kerdeses midek akkor se tudnak 5 fg ot irtani egyben akarmilyen erosek. De hibek persze elvarjak hogy mind zerg mind fg-vs-fg ben uberek legyenek.
nekem legtöbbször már nincs petem mert ha halok mindig az egyik clericünkre megy rá, azt meg nem kell ecsetelnem mivel jár. szoval ha többet rvrezel fõidõbe fgbe akkor majd meglátod hogy van haszna a pbtnek 😊
tafaya: pbt assist macró óta olyan mintha nem is lenne...max annyira jó,hogy sorc pet ne üsse le a druidot,de mivel sorc über szerint instahal és akkor a petje szépen meglép vagy belemegy egy pbaebe és sanyi,gyakorlati haszna nincs
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
egy midi caster group 0 probléma nekünk mondjuk ,akár interceptel a pet akár nem.ugyanugy grapléznak ugyanugy jól játszanak de egy valami hiányzik a midiknek .és az a gp.
Mondjuk albi épített group se sok van Toa óta. PE,AoD nagyon néha FL ritkán még ritkábban Outcast vagy Erodafira csinál random opted groupot groupot és a többi albi meg arra képes hogy kinyirassa magát a keepek elõtt afkzva mint mondjuk tegnap.
Hibik megérkeznek a vér szagra mindig tényleg ugy nyomják mint a sakálok és jól is tudnak aratni a sok lába barom albiból.ha több opted group lenne kint több Gp menne el és ezáltal nekünk is lenne esélyünk a mostani felállással.
mellesleg akkor miért hibik hentelnek orba-szájba mindkét szerveren? 😊 persze mert midik nem csinálnak ml-t és nincs sok rvsr guild etc, de benne van az is hogy hib caster grpot toa után igenis könnyû játszani, fõleg albok ellen. midi grpal azért se a hibi se az alb grp nem ilyen szvsz.
Bad Omen grpját meg TDD is leöli legtöbbször (legalább Scruffával beszéltem, õ azt mondta hogy egyedül maelm ellen nincs esély úgy igazán.)
De amikor albionba voltál akkor csak alb szemszögbõl nyilatkoztál úgy igazán, szal szerintem ez egy picit téged befolyásol vagy lehet csak én látom igy 😛
Amúgy van prydwenen egy Amire nevû csóka, múltkor láttam, kics mincer, gondoltam nem te vagy az, deazért mégiscsak
marha jók ezek a szmájlíík

most csinalom a Friarom, lvl 40 és ez lesz a spec: REJUV: 34 (most healelek 406 -ot) ENCH: 48, STAFF: 29
ez egy szimpla grp barat Friar lesz, ha solozni akarok, jövök Amireval =)
szal ÉN speccelek rejuvra és direkt ofc
Steam: [HUN]Feriggno
Amúgy uccsó postodban jól értelmezem, önmagadnak mondtál ellent?
Megjegyzem 2jó grp van middiknél prydvenen, Maelstrom, és Bad Omen, azaz remish, meg drfrau+fatality 😛
a 3 ae lullaby spamet csak az mondja aki nem játszik midiben, mert nem igy van. jó hogy ha 1-2 healer tud lullazni + persze shammy nagy segitség, természetesen akkor mindegyik healernek pacnak kéne lenni, ami ismét csak nem általános.)
hibiknek ott vannak a petek és a dps debuff chanteren, ha bukják mezz fightot nincs baj (ha midik bukják mezz fightot és nem tudtok nyerni, akkor RR vagy más problémák vannak ott, midi/albként elég nehéz , mostani chanter debuff 600-800akat szoktak nukolni rr7+ casterek, rr9 menta excalon 600at nukolgat debuff nélkül... szal nem tudok egyet érteni, fõleg ha benyomjátok banelordot healere, akkor szevasz tavasz, nem lesz gyors lull.