43179
-
Rockety #42018 DAoc Shard
ha véletlen affinitást érez kis daoc még, instant lvl 50, 1 ingyenes RA-full respec, RR3, 4db cap item, old_emain etc etc
server restartnál többen voltak rajta mint exc-pry clusteren azonos időben :D egyébként egy olyan 200-250 fős pop van rajta általában. -
#42017 kis mocsok :D -
Bhalage #42016 hehe koszi
ratok mindig lehet szamitani :D -
#42015 LoL MMO maffia:) -
#42014 de valaki még mindig tudja hol lax és ez a valaki Bhallal elég jóba van ahhoz hogy segítsen az ukrán tesóknak :D -
#42013 elköltöztem MUHAHAHAHA :D már budafoki vagyok megam8 :) -
Bhalage #42012 ne kuldd el neki, ELRONTJA!!!!!!!
najo csak vicceltem :D ubi jo srac (es tudjuk merre lakik ha esetleg megis elrontana es meg kene latogatni egy par ukran vitezzel:) -
#42011 igen szívesen meglesném, ahogy láttam klienset le tudom tölteni netről. igérem nem rontom el :) küldd át privátba itt -
#42010 Nah egy het szopas utan megfejtettem:)
Ubi,kell meg GW acc kiporbalni? -
#42009 Na megnéztem, sajnos nem lehet látni szinte semmit, mert sok a
[TOS - Trolling] és a
[MOD - Trolling] bejegyzés :DDDD -
#42008 "Ó jaj, szétnerfelték a bainsheet, nem ér semmit most már, miért nem a los-t javították meg, én mindig csak véletlenül spammeltem a hidaknál a cone-t, miért mindig minket nerfelnek, tanuljanak meg a többiek játszani, crycrycrycrycry"
Nem néztem még a VNBoards-t de tuti ilyesmi lehet :) -
#42007 Class fix, Mythic modra...
a LOS-al nem tudnak mit kezdeni,hat nerfeltek...mondjuk en orulok neki:)
1.87:
Bainshee
- Due to major issues with the way these spells function, the radius and angle of the Bainshee's Frontal Area Effect (FAE) spells has been reduced. The Bawler's Bruise (FAE DD), Disturbing Vibrations (FAE Root) and Whirring Spike (FAE Bolt) spell lines have had their angles reduced from 180 to 100 degrees, and the radius of all these spells reduced by 100 units. This will alleviate some issues with these spells hitting targets through walls and other solid objects.
es egy kis necro love, amit nem tudok ertelmezni egyelore....
Necromancer
- The level cap on each of the Necromancer's pets has been removed. All of the summon spells should now summon a pet at 88% of the casters level, so that the Necromancer may use any pet they wish at any level like other pet casters. The one exception is the level 1 version of the summon, as it will summon a 100% pet with a cap of level 2. This is being left in place so that the Necromancer is viable until level 4 when they receive the second summoning spell.(Ez most azt jelenti,hogy NFbe futkoshatok greater necro servanttal,ami nem gyengebb mint az abom?)
??? - Abominations have had their inherent built in penalties to hit points and defense removed.
??? - Greater Necroservants have had their inherent built in penalties to hit points and defense removed.
- Necromancers will now be able to choose which weapon type and proc type their Abomination wields.
How this works - upon summoning the pet, the owner will see a prompt to target and talk to their pet by saying a particular key word - Arawn. This will bring up a menu that displays the various weapon/proc choices via key words.
The choices are: fiery sword, icy sword, poisonous sword, flaming mace, frozen mace and venomous mace. There are two base weapons: two-handed sword and two-handed mace. The three other choices are a fire proc, cold proc and poison (body damage) proc and the weapons have appropriate glow effects representing their damage proc. Primary weapon damage is slash and crush.
Abominations will also instant cast the top base line Strength and Dexterity buffs when commanded via keyword by the Necromancer.
These words and menu selections will only function if the pet owner, and only the pet owner, has their pet targeted.
- All Necromancer pet summons have had their cast time reduced by half.
- All Necromancer pet cast buffs are able to be cast while moving.
- Endurance and Invigoration potions will now be useable in shadeform.
-
#42006 :) én ezért használok kb 2-3 féle kombot összesen mindenhez :) -
#42005 bar ha pl 3ho v. 1 ev inaktivitas utan torlik...de csak nem:)
na bakker sakkozhatok,vagy 8user/6pass komboval:) -
#42004 nekem van alap games...vmi lv20as is ...lehet 2 is!?:)
csak majd fel kel telepitenem elobb,mert mar nem emlexem se a userre,se a passra -
#42003 nincs accom hehe ^^ -
#42002 ex csajom dolgozott szoliba,akkor jártam oda,de akkor se feküdtem be :-) -
Bhalage #42001 latod latod ezert szoktam en szoliba jarni..
(bar nem voltam 1-2honapja >.<) -
#42000 Jó,hát december elsején nem volt előképzés,és csak úgy kifeküdtem a 40 fokba igyekeztem nem feltünően bámulni a csajokat az asszony mellett,és leégtem. -.- Így járás esete. Vissza is jöttünk Melbournebe,de Sydney klasszisokkal jobban tetszett. -
Bhalage #41999 szar vagy >.<
-
#41998 Ejj, Sydneybe leégtem a strandon csúnyán. -.- Nem nekem való ez a napozás -.- -
Bhalage #41997 gyertek wowozni nubok:D -
#41996 ha valakinek van kettő esetleg akkor szóljon nekem is :D -
#41995 btw van valaki akinek van GW accja, nem játszik és kölcsönadná, hogy kipróbáljam? kiváncsi vagyok csak nincs trial ahogy láttam és megvenni meg nem igazán akarom ^^ -
#41994 A spamrúl :D -
#41993 én mondjuk egyetértek.. -
#41992 most idézném az aláírásodat : Mata, miről beszélsz? :D -
#41991 Jaja!
Sztem is mert bármikor előfordulhat hiába nem vártad amikor kellene,akárcsak tegnap.De mondhatnám azt is,pedig dehogy!
Nem ám akármikor,azért mert kellene egyszerűen zsömle.
Szerintem de!
:) -
#41990 :S ! -
Rockety #41989 :EE:EE -
#41988 na ez jó lesz bumpnak is, de régen jártam erre.
köszönöm megameight :) -
Bhalage #41987 >.< -
#41986 Jó látom hogy eltünt az AoD ház Prydwenen? Hogy múlik el a világ dicsősége... -
#41985 hej ! jó nők te ismeretségedben ? ^.^ na megyek körülnézek :D -
Bhalage #41984 helyes helyes! hi ubi, gaz hgoy csak jonok vannak, kell meg tobb pali jojjon mindenki iwiwemre ;d -
Bhalage #41983 egyebkent aki akar vagyen fel iwiwen.
Bhal - nickel vagyok fent meg mittudom en, meg lehet talalni sztem :d -
Bhalage #41982 steveh :D te nagy veteran :D jo hallani, hogy te meg milyen elvezettel beszelsz a jatekrol :D -
steveh #41981 Avalonon ha 8vs8 zónában strafelsz akkor onnantól kezdve mindenki addolni fog. Szegény maelstrom kapja is az érzést mert nagy strafe királyok :)
Összes cluster rvr group már ott van .
Tegnap nem volt 8 vs 8 zóna és hát ilyen zerget még életemben nem láttam. Lyoness hozzá képest ipari tanuló. 5-6 fg albi rr10+ sticken ( köztük egy 4-5 rr12vel )és ők így játszanak a játék megjelenése óta.
De a legjobb még is az volt amikor rr11+ groupot kinyirtuk RR3on kisebb veszteségek árán :) Elég alázós amikor egy Brehon group tacsra tesz.
Szóval avalon ftw atm -
#41980 Szingapuri repteren nincs magyar ekezet telepitve. :-( -
Bhalage #41979 egyszer csanteren ilyen 10%hpn ramjott egy berserker maci es egyszer nem utott meg amig dori szetlotte az gecijo volt :D
mekkorat rohogtunk rajta :D