Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hianyzol nekunk
=)
anti hero
zzz
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
foleg mivel jopar eve support classokkal toltam es fontos volt hogy jol atlathato legyen a grpallapota, wow elejen csomoszor fikkant ki ember ugy hogy nem figyeltem a hp csikjat egy pillanatra es kifikkant de nem lehet latni mert olyan pici - hat szteem a 'grpbar' az teljesen el van kurva wowban 😄
nomeg a 40emberes raideknel mind a 8grp allapota ki van rakta +az MTk + a mtk targetei +egyeb monitorok hat sztem az holt gáz
nem mondom hogy rossz csak szar 😄
😄
anti hero
WHzni(fantasy rpvel,nem a tablassal) meg 91'be kezdtunk...jobban elveztem mint a d&d-t,nagyon nagy feelingje volt,de ha joltom akkor a W.A.R.(hivatalosan ez a roviditese😊)a tablas gamma alapjan keszul,nem a fantasy rp alapjan amivel en jacottam:/
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
a NÕ bukta, az eletem fabatkat sem er 😄
mit mondasZ?
anti hero
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Kár ezen vitázni, vannak noobok, meg vannak, akik kicsit tájékozottabbak 😄 Én nobb vagyok WH terén, de ezt még én is tudom.. Amúgy láttam a videokat, és az alapján mondtam a kasztokat.
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
order,chaos,greens,dwarves,helfs,delfs!azaz 24...
de a youtube-on ha rakeresel, E3as videokon lehet latni egy ket dolgot...erosen hajaz a wowra jelenleg,de remeljuk a rvr resze jobb lesz!
Dehát remélem is, hogy WoW-ot simán lesöpri majd. Csak a megjelenési dátum nem tetszik...
zzz
daocba manapság belekezdeni szerintem nehéz, fõleg egyedül mert nagyon sok minden van már benne ami egyszerre lehet hogy sok újdonság. és ha pvp-zni is akarsz akkor ezekre szükséged is lesz. pve játéknak gyenge a daoc szal ha nem a pvp része érdekel akkor felesleges idõpocsékolás szerintem.
Néztám pár MMO-t és eszembe jutott, hogy van egy ilyen is. Jelenleg a Trial-t töltöm, régebben nem is izgatott semmiféle MMO, ezért nem néztem ezt sem. Most így 5 év után mennyire van élet a realmeken? Érdemes most belekezdeni? Jah és mennyibe kerülne a kezdés kb? 😊
Amúgy gondoljátok, hogy a WH MMO jobb lesz bárminél? Mert szerintem engem ott pont az zavarna, mint WoW-ban is, hogy túl specifikusak a kasztok és fajok, és egyszerûen nem tudok magamnak találni egy olyan combot, amivel tényleg el tudnék lenni. Ezért hagytam abba WoW-ot is.
Még a rettenetõ trolloknál is erõsebb <<ÚJ FAJ>> a minotauroszok!!!!
ÚJ, SOKAT IGÉRÕ CLASS -->>> 2 kezes fegyvert tud egy kézbe forgatni, remélhetõleg minimum dual wielding styleba de ha mákunk van akkor triple-quadhitelni is fog.. talán!!! No meg persze a csudás earth-mágia nagytudói is (self haste-dmgadd-toan fölüli bonuszokat várok, de minimum az enemy fumble ill. perma interruptolására szolgáló cuccok imo!!!!)
ÚJ RVR Dungeon ha már unod a DARkness Falls, a csutkára ürült szerverekre kell is az új zóna yeehaaa
Jó lesz az!
zzz
jön a taurus utána jönnek a titánok és már a végén jönnek a óriás ok meg a mitológiai lények tömkelege..... de azért jó... csak izgibb lenne ha uj karit raknának bele vagy castot!<#boxer>#boxer><#sniffles>#sniffles>
😄
anti hero
zzz
anti hero
anti hero
A New Playable Race for all Realms - The Minotaur. Half man, half bull, the Minotaur is so powerful he can wield two-handed weapons with a single hand.
A New Player Class for all Realms - The Mauler. Unlock this new brawler class and channel the elemental powers of the earth.
A New Dungeon - The Labyrinth. Deep beneath the island of Agramon, this vast maze is the largest single dungeon in any MMO.
New RvR Game Play - Minotaur Relics. Players may acquire and use these relics, but become targets to be hunted by the other Realms.
New Item Slots - Mythical Items. Hunt the depths of the Labyrinth for these rare new items.
New Levels - Champion Levels 6-10. Five additional Champion Levels allow players to expand their powers, abilities, and items slots
zzz
kell kis ízimód a sok hardmode alb után 😄
van fotm thanem és skaldom is amúgy!! :o
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
jo az uj FHs avatarod dóri 😄DdDDDdddDDDDdD
anti hero
lulz? xD k thx4info
zzz
min. Bainshee nerf, alchemy love(vegre elkezdtek foglalkozni vele...ugyan mar tul keso...de legalabb a WARba atultethetik😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero