43179
  • Bhalage
    ja tudom mar :> vizsgan a emelkedon megallas es felfele tolatast huztam (egyik legnehezebb :O) de vmi isteni segitseg/kozbeavatkozas etc hatasara sikerult megcsinalni. jo oreg suzuki,amiautonk power :>
    jo oktatom volt, ha vmit nem ugy csinaltam ahogy kellett volna eleg rendesen leuvoltotte az arcom :) hehe mar a kozuti vezetes orak voltak egyszer kicsit felhuztam vmi lamazassal erre kiparancsolt a kocsibol es hazakuldott kreszt tanulni =) az mekkora volt hehe
    de meglett a haszna xD
  • Botond #30895
    az a rutinpálya >.<
  • Uberlama
    ööööö nem tudtam minek hivjam szal tudod amikor első 10 ora hogy kimész és megtanulsz elindulni megállni fordulni ilyenek , gondoltam ez igy jol hangzik :>
  • Botond #30893
    én kezdetektől fogva vadbaromságnak tartom ezt a rangerpowert,de most hogy kezd uncsi lenni a játék gondoltam miért ne?szívunk szívunk,de hát nem lehet mindig nyerni :-)
  • Bhalage
    mi az a vezetestechnika ?:O ez uj cucc?
  • Bhalage
    lehet felreertettel, engem egyaltalan nem izgat a lwrp, es en javareszt rvr inaktiv vagyok az utobbi idoben mert az en grpom BCben (g2) szinte teljesen inaktiv. de az hogy mondjuk 3 rangerrel mentek peldanak okaert nem bard warden enchanter (+eldi) vagy mittudom en, hat nem tudom :) en biz azzal mennek.
  • Bhalage
    nem csinalunk pryden vmi grpot? :p
  • Uberlama
    ja és most értem haza első vezetéstechnikai orámról és még nem mondták hogy nem jöhetek megen :d
  • Bhalage
    "teh warder"
  • Uberlama
    nem fogod elhinni de nem volt más :((( volt egy csata Maelstrom ellen (olyan mint excalon NP csak kicsit azért gyengébb és verhetőek) fg vs fg add nélkül és belebasztuk őket a földbe ugy hogy 1 vki halt tőlünk. és mit mondott lujo a végén ??? ELFOGYOTT A HELY A HDD-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!:.......................... QQ QQ QQ QQ

hibiktől 100bol egy amelyik erős grp midik meg ha kijönnek ilyen rr8+ caster-tank vegyes guild grpal és levernek mindent 5x akkor albok vagy kilogolnak --> midik lelépnek. vagy FOLLOW ME M8S!!!! van és lezergelik őket 5x --> midik lelépnek. szal gáz :(
  • Bhalage
    see Celerity vid m8s .)
  • Bhalage
    eh ennyi tease, na mindjart inditom a letoltest :>
  • Rockety
    elég nice movieh, well played :) übi elég jól csinálja sorcal excalos mezzelek majd nukolok idiótákhoz képest (aka interrupted 2k rangerből :P)

Egyet sajnálok csak hogy cleric szemszögéből szinte semmi se látszik az egész fightból >< és talán nincs túl sok veszélyes fg vs fg (szinte mindehol simán nyertek)
  • AngeLujo
    shrek2 zene pedig, vagy nem láttad? mer akkor inkább /gc quit :)
  • AngeLujo
    ott kő hagyni éjszakára, feltöltés is így ment
    mikor jó kis ISDN-em volt akkor is leszedtem minden szart amit megláttam pedig azzal csak 8k-val tudtam tölteni :)
  • Botond #30881
    én lehúztam egyből,de még nem szakítottam rá időt,cappelek Bg1be azt megnézem :-)
  • Botond #30880
    19,2k dialuppal azé 339mega az sok ,u know ^^
  • AngeLujo
    339 mega, nemtom mér nem lehet kibírni mikor minden rvr movie ekkora manapság.. (NP-nek 450 mega volt az uccsó excalos videója). 20 perc különben is :p
  • Botond #30878
    ja,láttam rel előtt :-)
  • Botond #30877
    "egyszer Raistal össze ülünk és végre csinálunk egy videót ahol nem csak rock zene van :)"

\o/ at last.lehet én is csinálok szóló warden moviet,ha vki hostolja :-)
  • AngeLujo
    tőlünk kaptál rendes emote-okat is, legalábbis übek meg én toltuk, rád vadásztunk a hullák között (tudván hogy ilyen buliba te biztos bennevagy :)) és meg is lettél, a bb-t én találtam meg :)
  • steveh
    szerintem örültek annak az 1 rp-nek :)
  • steveh
    serintem jó lett a video
    egykét gyermekbetegsét kivéve szerintem teljesen jó.mondjuk nagyrészben hibi zergeket nyomunk (fg-ve ) le meg erős midi groupot meg van benne egy erős hibi fg kimulása közben addolnak a hibik ránk és még azok is fekszenek aztán a végén kihalunk a zergtől :)
    de érdemes megnézni.
    meg az eleje az nagyon tetszik aki látta az üvegtigrist az tudni fogja.zenében az utolsó az nagyon bejött ( életemben először halottam ) többi ilyen csapjunk a hurok közé.
    egyszer Raistal össze ülünk és végre csinálunk egy videót ahol nem csak rock zene van :)
  • Botond #30873

btw múltkor mikor meg RReztünk titeket mire releaseltem animistát akartam BBt is relni,és mit látok?előkerültek a skillmájszterek >.< shes teh pwn m8s \o/
  • Botond #30872
    szal ha mindenap ezt nyomnánk meglenne a 140k-160k,de most is excal BG1be aprítok éppen ^^
  • Botond #30871
    helyesbítek...20k+ jött be ^^
  • Botond #30870
    90%ba nincs kit :-) szóló warden meg nem pálya :-) ma voltunk kinn fg+addal végül albok lezergeltek :-) vmi 15k jött be,de különösebben nem izgat a lwrp,csak közlöm mint statisztikai adatot,mert látom ez titeket nagyon megmozgat,egyébként meg gyere és csináld jobban,mondhatnám én is hogy síralmas amit BCvel nyomtok én egy olyan FGvel heti 6millió rpt csinálnék,de ugye mondani meg csinálni az nem ugyanaz :-)
  • Bhalage
    le kene toltenem a videot de tenyleg 350mega?! :<
  • Bhalage
    ez viszont siralmas =) amiket lattam prydwenen, par (tenyleg megcsak fg se kell) jatekos reggel 6tol delutan 4ig siman ownolna (50k+ imo)
  • Bhalage
    most komolyan Gigi te talan ala tudod tamasztani, amikor a albok voltak a lwrp top10ben csak sorc ees csak cabalisttal akkor se hib se mid rvr grp nem jatszott eppen aktivan.
    sztem
  • Botond #30866
    reggel 6tól max este 4-5ig nyomulok rvrbe(nem minden nap ésnem nonstop) 40k lwrp fölé még nem jutottam max 2x :-)
  • Bhalage
    "viszont nem értem ,hogy excalon ,hogy nem szívják be ezek a groupok a banelord szenyóságokat pillanatok alatt haza tesznek egy groupot"

ugyan mar steve ugy te sem gondoltaad komolyan :> ezek legtobb rpjuket LEECHbol v ADDbol nevezze mindenki aminek akarja szedik ossze a rpjuket, es olyan zergel szoktak mozogni 4fg caster amiket nincs banelord aki megszivatna.

fgvel tenyleg vagy oldalbakapnak vkit es megolik az embereket mieloot azok kijonnenek mezzbol etc vagy ugy kihalnak mint a szel. (fg vs fg ben sztem alt utobbi) persze ilyenkor visszaternek -in zerg we trust- 2fgvel)
  • Botond #30864
    de én itt tanultam :-)
  • Bhalage
    Raidrol jut eszembe, mert hogy o ugye Blizzard majd kesobb Aurora Borealis (stlong 1hetes rvsr fg guild) volt mostmeg Groove, hogy mondja mutkor valaki a guidlchaten hogy a groove meg az aurora borealis mergel, erre mindenki mekkorakat nevetett hogy most milyen neven csinalnak uj guildot, Havoc vagy Snowsquall esetleg Icy Brilliance lesz-e az uj nev :> persze ea Groove neven futnak tovabb a stlong rvsrezok :) de jo poen volt :P
  • steveh
    hát reggel 11től hajnal 1-2 ig hoznak össze heti 500k rp-t akkor valamit még mindig nem csinálnak jól.
    mi álltalában 8kor kezdünk kizárólag éjfélig ( sok a dolgozó emberke ) és ugy tudunk az uj setupal össze szedni olyan 50-60k-t naponta.tegnapi RvR alatt 80k-jött és sokat is bénáztunk.lehetett volna 100 is egy nap alatt de voltak érdekes müsorok a tévében és a fele ember azt nézte :)

mondjuk azért azt hozzá teszem ,hogy este 8tól éjfélig mindíg több rp jön össze mint addig.hétévégn tudunk mi is délutántól lenni akkor viszont még bőven aratás van.
    régen mentünk mi is azzal a csak casteres groupokkal és tényleg így van.vagy pillanatok alatt leteszed az enemyt vagy pillanatok alatt meghalsz.
    viszont nem értem ,hogy excalon ,hogy nem szívják be ezek a groupok a banelord szenyóságokat pillanatok alatt haza tesznek egy groupot
  • Raisthlin
    A suliban mindig hülyeséget tanítanak!

pl a 2*2 nem mindig 4, mint azt jól tudjuk :)
  • Botond #30860
    nem így tanultam >.<
  • Raisthlin
    Nem az RP, hanem a végső győzelem a fontos! :)
  • Botond #30858
    magyarul döntetlen :-) mert az rpt bezsebelték ők is :-)
  • Uberlama
    kihagytam hogy volt már olyan csatánk hogy fg vs fg (mind2 oldalrol 1-1 stealther add) hibik ellen, caster-tank vegyes grpjuk volt elég erős rrben is, és vmi 6 perces csata volt mire nyertünk és talán 2en nem haltunk.