Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
egyszer láttalak emainbe soloba futottál épp át amgnél, beckonoltam meg waveltem meg minden neked infivel de meg se álltál hanem romboltál apk fele 😞
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
HAHAH 2par oldallal ezelott a thrust meg fotm volt xD
erre varjunk gombot
anti hero
HAHAH kepben lehetesz xD en mar nagyon nagyon regen nem vagyok aktiv prydwenen de azt tudom, hogy Jamies majdhogynem SOHA nincs buffolve (nincs is BBje) es tobbszor hallottam mar olyanrol, hogy vmi duel elott kiloggolt- beloggolt hogy megmutassa hogy nem buffolt es igy kapta szet szegeny delikvenst.
anti hero
agyonbuffolt akkor még rr4 merccel dueleztem vele és tök egál volt a meccs végig csak neki van ip nekem nem volt 😊
mondjuk akkor láma thrust voltam, mostmár lehet lenne egy pici esélyem, de nem vagyok benne biztos 😊
akkor én még nagyon alszok :p
Ja az elõbbi csata olyan hosszú volt hogy leesett menet közben a self af-em is 😊
Amúgy a pbt-d és a forgásod miatti not in view elég hasznos volt számodra 😊
Jamies-el küzdenék majd 1x de gondolom õ állandóan fullra van buffolva..
Amúgy nem volt rossz buli. Ha nincs az a dd akkor még most is ütnénk egymást... 😊 Volt ip-p fh-m is de 20 perc elég volt a csatára 😊)
anti hero
az meg hogy buffolt infi vs warden, szerintem elég érdekes dolog. Tegnap találkoztam egy rr5-ös wardennel apk elõtt és úgy nézett ki a csata, hogy PA aztán meg akart ütni és 4 dragonfangba belehalt... szal ezt majd egyszer megnézném hogy versz meg egy rr3-as buffiltratort 1v1-be :p
ami str relic-t illeti,én eleve azért szenvedtem anno awarklével+fidellel a taktika kidolgozásán,hogy nálunk legyen mind a 6 relic,mert kicsit bosszant,hogy a selfbuffal felbuffolt wardenem rr8as BBs infil/infil csak úgy veri hogy nálatok a +20%melee rr5 BBs mincer/infil meg úgyse mindig,mondjuk azzal is megelégednék,ha a miénk nálunk lenne az midi str nálatok az albi str midiknél,aztán öljétek egymást :-)
zzz
Bocsi de account closed...szóval xp elmarad, Zakot hívtam de nem vette fel még 😊
tegnap pl csak egy rr10-esük volt, Bibi :p
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.