Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
legjobb a 3dik próbálkozásom volt amikor átronyolok amg-én el jobbra mert gondoltam midik balra mentek mi mindig arra megyünk el pihenni,és pont ráfutottam a fg midire granniknál :-D ramindult az assist vonat,mindent leparryztam blockoltam,közben nyomtam a cry emoteot,mert ilyen nincs bazzeg,hogy szólózok és folyton az rr11es fg jön szembe,healerek hugolgattak viszont,aztán drfrau megunta a dolgot és felrobbantott de nagyon
Botond
maelstrom volt kinn ép 4x legankoltak 5dikre aszittem sikerül átrombolni,láttam,hogy integetsz ki is mentem jobbra hogy majd jössz utánam,ha akarsz vmit,azé amgnél csak nem állok le keménykedni,amikor 600milliárt infil/mincer meg rr11es midi fg van a környéken,de ahogy megálltam graniknél rámpoppolt 2 mincer és hát annyira nem voltam jó mint kellene,és 7dikre nem jöttem ki...
Uberlama
mondjuk épp akkor értem amghez szal lehet volt ott vagy 1 tucat infi még 😄 bár nem hiszem mert akkor nem jutsz át amgn

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
te beszélsz ? 😊 midnent leverek soloba warden boy 😄D

egyszer láttalak emainbe soloba futottál épp át amgnél, beckonoltam meg waveltem meg minden neked infivel de meg se álltál hanem romboltál apk fele 😞

Botond
meg úgy eleve a gondolkozás :-D
AngeLujo
jó az Bazsinak is csak épp portolok :p meg az írás sose volt erõsségem :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
eléggé helyzetfüggõ, Bazis nemtom épp mi bajdo hogy mindenkinek beszólsz.. keep up the good work ^^

Az a jó hogy te olyan kurva okos gyerek vagy és mindent tudsz, és vagy olyan jó hogy minket felvilágosítassz.
Uberlama
thrust jo még mindig nagyon de a slash jobb atm battler+malice combo miatt.

"láma thrust voltam"
HAHAH 2par oldallal ezelott a thrust meg fotm volt xD
erre varjunk gombot

anti hero

"Jamies-el küzdenék majd 1x de gondolom õ állandóan fullra van buffolva.."

HAHAH kepben lehetesz xD en mar nagyon nagyon regen nem vagyok aktiv prydwenen de azt tudom, hogy Jamies majdhogynem SOHA nincs buffolve (nincs is BBje) es tobbszor hallottam mar olyanrol, hogy vmi duel elott kiloggolt- beloggolt hogy megmutassa hogy nem buffolt es igy kapta szet szegeny delikvenst.

anti hero

AngeLujo
hehe, ez igaz
agyonbuffolt akkor még rr4 merccel dueleztem vele és tök egál volt a meccs végig csak neki van ip nekem nem volt 😊
mondjuk akkor láma thrust voltam, mostmár lehet lenne egy pici esélyem, de nem vagyok benne biztos 😊

AngeLujo
7?? magadnál vagy? 😊
akkor én még nagyon alszok :p

Botond
ja,ok,elnéztem a papíron :-) 70pont az unicorn azt hirtelen rr7nek gondoltam :-D
rr8 vagyok 😊
220-400 között DDzek, reziszttõl függõen + crit néha napján
Botond
pedig beütne mint a szart,hidd el,vki akit nem lehet csak bb-s bdvel kiütni 1vs1be na az õ sztem
Botond
most nézem hogy te csak rr7 vagy :-D akkor már érthetõ miért nyertem ;-)
háát azért full buffal csúnya lenne ha simán leverne...
Ja az elõbbi csata olyan hosszú volt hogy leesett menet közben a self af-em is 😊
Botond
merhogy strcon van rajta te meg kapod a debuffot instaddhegyeket,és azt veszed észre,hogy jé há meghaltál pedig már csak 95%hpt kellett volna leverni róla...és neki van ipje is meg hasonló mókák( merhogy õ is rr8 :-) )
Botond
jaja,állandóan rajta van a self strconja,és annyi :-) baseket néha kap tõlem ha velem van,nincs BBje,de kb 3hittel sztem ha felbuffolod magad akkor is,engem csúnyán beüt akármivel próbálkozok...
Nekem is 1000 a ws azokkal a fegyverekkel amivel küzdöttem. Még nincs kész a toa-s sc-m se.
Amúgy a pbt-d és a forgásod miatti not in view elég hasznos volt számodra 😊
Jamies-el küzdenék majd 1x de gondolom õ állandóan fullra van buffolva..
Botond
ma este proccoltatom be a cuccom btw,meg beszedem azt a 42%ot és akkor kész a kari :-) lehet próbálkozni :-)
Botond
IPzel vagy FHzol jamiesék kiütnek :-) azé nem lett volna szép a +4 szinteddel visszaélni ;-) de köszi jó móka volt,eddigi legjobb csatám amit csináltam :-) és muszály pörögni 1000 WS-el csak oldalról hátulról talállak el :-)
Ohh Botond még mindig szédülök banyek. 3órát aludtam másnapos vagyok te meg pörögsz mint a ringlispil 😊
Amúgy nem volt rossz buli. Ha nincs az a dd akkor még most is ütnénk egymást... 😊 Volt ip-p fh-m is de 20 perc elég volt a csatára 😊)
Botond
nem volt rajtam semmi charge most,csak simán a warden basekkel az új cuccban,amirõl még hiányzoknak a procok,meg pajzsra kell 42%xp hogy lvl8on megkapjam 32hp cap-ot
haha de szar

anti hero

Botond
gyere rr3as fullra buffolt infivel,rajtam selfbuff lesz meg str/con charge elstealthelsz miután láttuk egymást és én várok egy helyben mint apknál szoktam és megnézheted mi a különbség JHs warden meg köztem ;-)
Botond
odins holnap reggel 7kor mondjuk? :-) mászóka :-)
AngeLujo
bocsánat rr4 volt a warden, Tiarian, Jack Herer

AngeLujo
btw miért kellett hurbhöz kiküldeni usp-t meg valami bg botot? tök jót funoltunk a guardokon 3-an erre felrakták a keepet lvl5-6 környékére...
az meg hogy buffolt infi vs warden, szerintem elég érdekes dolog. Tegnap találkoztam egy rr5-ös wardennel apk elõtt és úgy nézett ki a csata, hogy PA aztán meg akart ütni és 4 dragonfangba belehalt... szal ezt majd egyszer megnézném hogy versz meg egy rr3-as buffiltratort 1v1-be :p

Botond
addigra én már rég 2.10en szívtam ;-) hurb+erasnál én voltam a hunyó,aztán átküldtem õket boldiamra és átadtam a balhét awarklénak,a többi már az õ sara :-)
Uberlama
hát mi kint voltunk infikkel és benot 38an vették, el és közvetlen utána 2-3 fg hibi jött még oO

Botond
egyébként elég verhetõek lettünk volna,2fg volt kb 4 animista(vagyis akár elegen is lettünk volna egy RRhez,igaz 2en voltunk csak FFerek,de max egy-két órával tovább verjük az ajtókat),szal full random lowRR grouppok(2en is dingeltek rr4et a kijövõ 2fg albon,de azok még hurbot menteni jöttek asszem amit elõször levertünk)
Botond
infil/mincer az elsõ is ofc
Botond
nos próbáltunk kicsalni titeket,nem sikerült :-) én csak hurb+eras ajtóit vertem szét raktam fel 5sre,és átloggoltam druidot 2.10re ahol 18%on volt runi amikor ld mire visszajöttem már kampec volt neki,szal megszívtam de csúnyán...na mind1,minden nem jöhet össze :-)
ami str relic-t illeti,én eleve azért szenvedtem anno awarklével+fidellel a taktika kidolgozásán,hogy nálunk legyen mind a 6 relic,mert kicsit bosszant,hogy a selfbuffal felbuffolt wardenem rr8as BBs infil/infil csak úgy veri hogy nálatok a +20%melee rr5 BBs mincer/infil meg úgyse mindig,mondjuk azzal is megelégednék,ha a miénk nálunk lenne az midi str nálatok az albi str midiknél,aztán öljétek egymást :-)
Csabee
linket plx

voltunk=voltam csak túl késõn van😊

Sajnos így igaz. Ma Faderullan No1 groupjában voltunk mindent vertünk eclipse rr10es groupját is 6 ból 5 ször. 2fg hibbit egyszerre amibõl az egyik a TDD groupja volt veszteség nélkül, middiktõl mindent. DE az NP vel 2 szer találkoztunk és mind a kétszer csúnyán kikaptunk. Az elsõ csata közvetlenül a TDD+random hib group után volt SoS insták és Moc nélkül haltunk ahogy kell. A második viszont full instákkal és SoSal ment. Mondjuk itt is megleptek minket (csak õk tudtak) de csak 2 ment le belõlük Slanatea és Sherekan mire lement a sos utána haltunk pillanatok alatt. Mondjuk az elég lol hogy Sos+sprint alatt sticken tud rajtam maradni egy bm és folyamatosan ütni, meg a druidjuk 4 méterrel a föld fölött folyamatosan healelni és rezzelni elérhetetlenül, de akkor is messze lefölözik az összes hibbi bandát jelenleg a serveren 3*grapple+bodyguard 1*fs 4thewin... A stickelve pbaoezõ chanterrõl ne is beszéljünk😊

heh látom np-moviet, lealázták egész prydwent ismét :x

zzz

Hajnalban tényleg gond nélkül el fogjátok tudni venni a reliket, de az miért jó nektek? Még kevesebb albi lesz kinn nem lesz kit farmolni. Ahhoz egyébként tényleg többet kell tenni hogy kicsaljátok az albikat hwbe mint 4 órája kempelitek benot. 2 fg albi kiment egyébként de nem találkoztak senkivel egy órán át utána gondolom suicidoltak benon.

Botond
holnap reggel megküzdhetünk infil pajtások,meglássuk mekkora májerek lesztek ha nálam a +20% dmg :-)
Uberlama
Grizli irtam AoD forumra legelsõ topicba ^^

be lesz fizetve nemsokára, várjatok meg! 😊

Hibisek!
Bocsi de account closed...szóval xp elmarad, Zakot hívtam de nem vette fel még 😊

Uberlama
csak, lol naja

AngeLujo
meg néha ilyen vegyes dolog, már az is mael2-nek számít ha nincs remish meg zerach és zerkek vannak helyettük
tegnap pl csak egy rr10-esük volt, Bibi :p

Uberlama
jaja 2. grp olyan rr6-7 körüli , de elég jol csinálják .

Hangianix
Maelnak mar 2 grpja van? Latszik iden sokat voltam Prywdenen. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
1 ae dot tick = 90-120 dmg

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.