Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
én aszittem minket RReznek megin,mint mondtam amikor kiléptem,de úgy látszik csak altatás volt szerencsére,pedig most az egyszer komolyan aggódtam
Könnyen jött, könnyen megy mi? 😛
Bakker vigyázhatnátok jobban is rá, nem ezért adtuk nektek 😊
Megjegyzem még ez sem lenne annyira gáz, hogy 1str middiknél, nektek csak 10% bónusz, nekik semmi, csak így könnyen tékelhetik a maradékot is 😊 Fõlleg amilyen védelmetek van
AngeLujo
srácok mondjátok má meg a fella hibiknek hogy a midiket írtsák mert nem pow relickel pattantak meg hanem str-el és az nekik se épp jó :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

majd egy solo moc spam amgnél vmikor jót fog tenni belt xpnek :x

zzz

xD

zzz

Botond
felbuffolod magad BBvel csutkára és a cyclops kiüt btw,azt nem mondta fidel...szal animista leszólózza meg wardennel is lenyomom ilyen 10perc alatt (4200hp 4tw),de a te kis castered úgy kicsapja hogy csak nézel sztem,szal ilyen 4 fõs groupba kell nyomni az meg ugye eleve 5000 mob leölése mert grouppon kívûli fop is leechel :-)
mint mondottam hf gl
alternatív módszer:felrakod kimész rvrezel,mondjuk albok midik sárgák szal azok nem 68 miller xp,talán 10L6 környékén már 10es is az öv :-)
Botond
adjad csak nehogy shaman meg druid legyen mire visszaérsz :-DDD
Miert mibajod ezzel? Cyclopsok dobjak a GoV scrollokat... 1000bol csak meglesznek 😄

huh bazz, más mód nincs rá hogy felxpzem ? :p

zzz

Hangianix
Megadom az adataim, kiprobalhatod milyen MLzni cleric-kel es shamannal. xDDD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Arbor glen. Cyclops.
1 piros cyclope 68 mill xp és ez 1 % belt xp. Téhát ha szólózól akkor 1000 db piros cyclop-t kell megölnöd a lvl 10hez. 1 piros Krateros cyclopnak 4200 hpja van.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Jo poen, csak az a gond, hogy a srac kb. 5 eve olvashatta valamelyik humor levlistan es most sutotte el. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
daoc jobb :-) és kényelmesebb is a príma bõr karosszékembõl osztani az észt mint rohangálni fel alá a tûzõ napon ütögetni a labdát meg ilyenek ^^ kosárlabda meccsre még talán elmennék,ha jó pom-pom csapatuk van ^^ de itt az sincs :-(
lAAssan már sajnállak, menjé golfozni bazz :X

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
nem ennyire unatkozok,csak ennyire ráérek :-)
AngeLujo
ennyire imo nem lehet unatkozni 😊

Botond
én szerencsére kész vagyok wardennel,ez a druid artifactolás+MLezés meg ilyesmi ez már csak olyan unalomûzõ :-D
AngeLujo
cabát vigyed debuffolni közbe nyugodtan 😊

Uberlama
én most dream spherevel szivok elég keményen, mert csak éjjel xpzõdik és csak Si területen... és ráadásul lassu, 2x lassabb mint belt of moon, beltem már 10es, ez a gem meg csak 5 😞

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
fidel közben az övet lvli animistán
Botond
gl hf ^^ cyclops szem pajzsot egyet felhoztam 8ra egyet 1esre fidel segítségével,de nem kevés idõ volt,és neked nincs animista midiben...
Botond
cyclops csak arbor glen 60csillió hp piri/lila con iszanyat gáz poprate
ha vkinek van Jacina's Belt mondja már el hogy min lehet levelkedni please.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
vmi artifactot nerfelnek 1.69 1.70ben?nem akarom újra csinálni templatém ^^
Nagyon lol
Sanya mondta, hogy büszkén kijelenthetik, hogy még soha nem töröltek karikat 😊 Én is US serveren nyomom, és van egy haver, aki nem hosszabitotta meg anno az accountját az ingyen egy hónap után, fél éve visszajött, és még meg volt a régi karija 😊 szóval tuti nem töröltek eddig egy karit se 😊

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Uberlama
lol 😄

Botond
rofl
Egy gyöngyszem ircrõl unalomûzésként 😊 Íme:

"
<Eticam> I was in biology class once, and the teacher said there was sugar in sperm
<Eticam> And a girl asked why doesn't it taste sweet then
<Eticam> When she realised what she said her face became red like a spanked monkey ass
<Eticam> Then the teacher said, because you taste sweetness with the front of your tongue, not the part of your tongue back in your throat
<Eticam> The girl started crying and left class ^^ "

Uberlama
várjá öltözök azt futok a buszhoz 😄DD

Botond
tinédzser koromban én is havonta 1x keltem délelõtt hétvégén kb :-) mióta öreg lettem 5-6 között kelés 8-9 között lámpaoltás jól :-)
Botond
itt 2300- lakos van ^^
AngeLujo
kikérem magamnak én nagyon is falun lakok, Érd az csak hivatalosan város 😊
na mind1, most megyek meggyet szedni mert anyám sütni akar valami fain kis sütit (hihi Übek ha kell akkor kénytelen vagy kijönni :p), szal majd egyszercsak leszek, remélem addigra lejön a far cry 😊

jó is az, 4 éve nagyaanyó kertjét kellett rendbe szedni, este 10kor legkésõbb már ágyba voltam, hajnali 4-5 felé magamtól felkeltem, azóta lustoltam thou 😊

lol

Botond
most beköltöztem toába druidon artifactot lvlni,sztem majd estefelé kinézek odinsba és talizhatunk
Botond
hajnalban? :-D puhány pesti kölykök,tessék rendes vidéki életmódot folytatni :-P kakassal kelünk vagy az 5órási elsõ harangszóval(fõleg hogy nekünk szemben van a templom a toronnyal meg a harangal a út túloldalán) :-O

ez mind2töknek szól ofc ^^
AngeLujo
most keltem fel de még annyira nem látok hogy kimenjek emainbe, szal ha dél körül nem leszel már kint akkor elnapolva 😊

Uberlama
bakker te itt hajnalba ütögetsz én meg most keltem fel oO nem nagyon fogunk igy találkozni

Botond
régi jó albi pajtások :-) kinn vagyok emainbe rám poppol arms+merc+scout szarrá buffolva,én persze angolosan jobbra el,amikor üzen egy shade hogy 2en vannak amg hozzam oda õket,na úgy is teszek,scout kap PAt 2t,ráütök 6 enduleaket ami szerencsére pbae szal mind3 alb ooe,ezzel ki is ütöm scoutot,egyik ns is kihal,másikkal kiütjük az armst,ekkor másik ns is hal,és ott maradok a szarrá buffolt full hps rr5ös mercel selfbuffolva 1vs1 :-) hát megizzasztott de csak megnézte közelebbrõl a domborzatot :-) mondani se kell hogy 5en jöttek vissza és 6diknak jött egy mincer hátulról biztos ami biztos :-)
Botond
na kinn leszek emainbe infil pajtik :-P
Botond
lol wtf is up m8s ^^

zzz

Uberlama
jah nem anyáztam sokat ááá... 😊

Botond
jófej SB lehetett :-D
botond most pihen kicsit addig atveszem a helyet, feldobom a hangulatot es felhozom a daoc topicot felulre etc xD

anti hero

Botond
másnap volt az az omminózus 3vs3ba beszívótt 2x is eset,szal azóta vele kapcsolatban sincsenek rossz érzéseim :-D
szivesen 😊

anti hero

Vígasztaljon a tudat, hogy ma drfrau grpjat többször is lenyomtuk amikor fg vs fg fight volt 😊 Drfraut kifejezetten szeretem killspamolni, persze õ is rendszeresen felrobbant (ezek a smájlík nagyon ütnek bazz )
Uberlama
hehe ezrt jo a stealther igazibol, el lehet bujni bár multkor gáz volt mert volt mpk közelébe 2 sb akiket levágtam és jött fg midi felszedte õket, erre egyik sb egyenesen rámjön (stealthbe pihentem fent a falon) kiüt stealthbõl rude és lefut fghez, fg meg bedarált mint a szart . na az ilyet nem szeressem 😊