43179
-
#30936 kell az mint a látás >.< mentem 3 anyart unsczett rangerrel emainbe,hát kár volt,olyan szinten botrányszar ez a kari,hogy fáj >.< -
Rockety #30935 WoWba is lesz TOA előbb utobb (looks at Blizzard Expansionz:P -
Mersain #30934 Na most oszinten daoc fight nem errol szol? =)
Megneztem celerity videotokat es (loth jol nyomja tenyleg) fingom nem volt fele dologrol hogy epp mi villog ossze vissza. -
Mersain #30933 Khmmm talan kicsit tartosabb csapat .... ;) -
Mersain #30932 Ja haverom jatszott betaval es ugyanezt mondta.
Lenyugozo allitolag a hangulata a gamenek.
Mindenesetre remelem osszejon egy jo csapat majd WOW ban is mint exalon anno. -
RocketyATwork #30931 hmm ezé nem ítélem el teljes mértékben :)
pve-t beta alapján nem lehet úgy igazán mérlegelni szvsz. Az első karival (most ne az én rangeremet nézzük mert az szopás volt egy picit, főleg olyan realmbe ahol nincs senki ^^) az emberek 75% élvezte a dolgot, csak amikor sokadszorra kell csinálni akkor válik unalmassá, főleg úgy hogy ha egy játék PvP-része sokkal jobb mint a PvE. (ez lenne a daoc, legalább is szvsz :))
Sajnos nekem ez a rajzfilm figura ábrázolás abszolút nem tetszik és túl gyorsnak tűnik a mozgás. (harc annyiból állt hogy mindkét oldalon strafel ugrálgat mindenki és 498 féle spell sül el, felse fogom mi történik úgy igazán :), videóból ennyi jön le, persze akit megfogott a Warcraft hangulata annak alapból tetszeni fog már csak azért is mert abban a világban mászkálhat, nem? <-- Mers
Szal givf open beta, mert video alapján hanyagolandó.
jah és a videók amiket igértem (ha vki tud vmi értelmesebbet, legyen pve-pvp vid rakja már ide linket plz):
wow 1
wow2
wwo3 -
Bhalage #30930 nagyon kivancsiva tettel ami azt illeti -
Mester #30929 Én játszottam vele 1 hetet igaz most még nincs benne igazi pvsp , de amit eddig láttam belöle egy hét alatt(lvl27 warrior) nagyon király game lett. Én tényleg nem vagyok egy pvse rajongó, de WoW-al k jó volt pvse-zni.
Grafikája igaz hogy cartoon szerű, de sztem nagyon hangulatos + a területek kidolgozottsága és változatosságát nem is érdemes a daoccal összehasonlítani mert fényévekkel jobb a wowban:p
És ahogy a skilleket stb-t néztem pvsp részéből is nagyon jó dolgok jöhetnek ki. -
Mersain #30928 Nekem tetszettek eddigi videok inkabb a hangulat miatt.
Grafika hmmm erdekes ez a rajz szeru abrazolas, mindenesettre nekem jobban bejon mint az ujabb gameknel a renderelt szeru grafikak. -
#30927 na meg 5 fős a group,mégtöbb skill kell >.< -
Bhalage #30926 hat nemtudom :Í -
#30925 nem fos,csak olyan mint daocvolt SI meg TOA nélkül és túlságosan cartoon style,ami nekem bejön btw -
RocketyATwork #30924 buyz an accountz m8s!!!!
ja mindjá linkelek WoW movikat, nekem igy elsőre nagyon fosnak tűnik, de majd meglássuk jöhetne már open beta oO -
#30923 nem dingeltük,mert ldrement ésmásik leechet töltöttünk fel :-),hadd örüljön,majd dingeli magának :-) 33rp még a cap utána felxpzem a mincert nyugi :-) -
Mersain #30922 "Jol atbasztuk a nepet megint" (nincs index) =) -
Mersain #30921 Majd WOW -
Mersain #30920 Gyurnem en szivesen.
Sokat nosztalgiazom mar kezdek olyan lenni mint egy ven ...
De nincs kedvem toaval szarakodni, Taunak se szal nem hiszem , hogy barmikor is daocoznek meg. -
RogueGigi #30919 Ding 49.99 Botond excal/alb mincer ^.^ -
#30918 49,99 Findernaen ^.^ -
RogueGigi #30917 Nem csak erről van szó, topguildek is hallnak attól az albzergtől. Stt meg akit ti láttok játszani az az 'eredeti' stt kisöccse, aki sztem eléggé skilltelen csóka (guildchaten ilyen beszólás, hogy akit nem tudnak lenyomni fgal, ahhoz visznek még1 fgot, vagy vmi ilyesmi, screenshotoltam is, mondom ezt az egyént inkább letagadom hogy ismerem etc :P), az 'igazi' stt csak késő este játszik, ha játszik egyáltalán (néha duoztam infiljével). -
#30916 8-9 is van hibibe néha :-) -
Rockety #30915 a játékost nem kéne kiirnia cask azt hogy hányan vannak a realmba :) sok értelm alapból nincs hogy /who mert kb 2x embert ír ki, max arra jó hogy screenshotot csinálj milyen kevesen vannak fent reggel 6 kor :> -
#30914 anonnak mi értelme akkor?:-D -
Rockety #30913 megcsinálhatnák már hogy /who az összes játékost kiirja anont is beleértve -
#30912 az +20% anonnal is elég sok midit feltételez :-) -
Atomy #30911 109-ből 28 albi -
#30910 110player online,16 hibibe \o/ és ebből 8db 4finsbe :-D szal a 16player is max 12 ember :-) -
#30909 am teh LK m8s \o/ -
Rockety #30908 lmao perfect setupal halál nélkül vertük le a grpot aki tegnap simán wipolt minket :X rr4-rr6 grp vs rr7-rr10 :E
\o/ balance for teh win\o/ -
Rockety #30907 ööö 68as végállomás, nem messze Europarktól utca nevét nem tom : ) -
#30906 sok akkor a veszély az utakon, lassan én is vezetek, lehet fel kéne adni valami hirdetést hogy vigyázzon mindenki az utakon :) -
#30905 dragon down,nn -
#30904 Inkabb DAoC-ot gyurned spirit cabbyval meg Thau a sorcaval :( -
Mersain #30903 tanultal... -
Mersain #30902 Loal hol tanulsz?
En is most gyurom a dolgot. -
#30901 na DR ^^ kell a kő :-) -
#30900 such offtopic m8s :-( -
Rockety #30899 az enyém csak annyit mondott, igaz nem kellett közbe avatkoznia mert még időben padlóztam körforgalomba megálltunk padka mellée mert venni akart vmi piát, azt indulásnál majdnem kimentem bkv m8 elé :E
Azzal a busszal inkább ne vitatkozz Ati :)
v.
Igen, ez egy jobb kezes utca volt ott mögöttünk stb :>
Képzeld ha nem nyomod a gázt akkor nem fogunk felgyorsulni!
Szal elég poénos ez a vezetés, lassan már élvezem ahogy a sok kötsög ott szenved nagy T-betű mögött forgalomba, ugyebár nekünk 30 az 30 nekik meg 60, ördögi mosoly és nocare ahogy probálnak előzni xD
jó fej ember :) -
#30898 enyém azt csinálta,hogy ha egyesben elhúztam 15ig a kocsit akkor akár a legnagyobb kereszteződés közepén is képes volt kinyomni a kuplungot és pattogott,hogy na de bazzeg széthajtom a verdát?????fiat uno power >.< -
#30897 lol :D