43179
  • Hangianix
    Inkabb ugy mondanam, hogy majdnem minden nap belepek. Jatszani ritkan tudok. De, ha rr8-at elerem a kituzott ido elott (NF), akkor nem is hagyom abba. Tudod, hogy mindig volt valami idiotasag, amitol fuggove tettem a folytatast. :D Egyebkent johetnel nyugodtan, encounter szerzes nem olyan gaz, csak sok penzt kell farmolni es mindent meg lehet venni. Ezért tartozom most 12 p-vel Atomynak. :) Forumon meg azert vagyok, mert nehezen tudok cegtol netezni es lusta vagyok belepni onnan. Most kint vagyok BNV-n, azert tudok irni zavartalanul (meg unatkozom is erosen). :)
  • Bhalage
    "Dorins ElwizardosPajtas "
    lol?
  • Botond #30974
    először én is arra gondoltam,hogy van egy 9dik ember aki megy a zerggel és töri a mezzt,csak mindig más nyomul a FGvel meg más a kollaboráns :-)
  • Bhalage
    elore lefizetett statiszta imo
  • Botond #30972
    elkezdtem aod videót is nézni,de ez a sárga fpsel felvett diavetítés több türelmet igényel,majd később :-)
  • Botond #30971
    megnéztem a videót amit a healer gyerek vett fel :-) nekem a zöld briton warder mincer a kedvenc szereplőm aki kiüti a healert meg egy castert a mezzből és mint aki jól végezte dolgát elszalad... :-D
  • Mersain
    Te meg tolod minden nap?
    Forumon is alig latni...
  • Botond #30969
    majd próbálok intézni akkor,masikerülta sajátombeszerezni végre,de újabban ilyen órákig fennvan nem poppolt és el is tünt style
  • RocketyATwork
    jaja, csak köpeny kell enc már megvan
  • Botond #30967
    dori kell még som?mert mostanában elég könnyű hozzájutni megvan már mindenkinek akinek kellett úgy tűnik
  • Botond #30966
    hát ez egy ilyen foci :-) hibi vára lvl10esek 5en nemtuduk vissza venni csak scathot,szal itt tartunk most :-)
  • Raisthlin
    Ezek állatok mind :)
  • Botond #30964
    ma reggel 5től 9ig 3x volt ellentámadás albi részről :-) igaz 3dik támadás 4 ember volt,és mind arauddry :-DDD
  • RocketyATwork
    úgy nem annyira gáz ha többiek kész vannak vele (te később kezdted toa-t nem? szal addigra már elég sok emberke kicapelte magát, kicsit lenyugodott a camp4tehwin is etc), de celével 90% artiknak segítettem öcsémel befarmolni és sztem ML ezerszer jobb mert nem kell mindenkinek külön megcsinálni, xpzni meg normális legtöbb artira egy-két állatságtól eltekintve (jacina, erinys-at etc).

szal szvsz:

Artifact + enc > ML > artifact xp > scrollok
  • Raisthlin
    Hogy mi?? :)
    Már tegnap este elvitték a relicünket, vagy nem? :))
  • Hangianix
    Az ML-ekkel sokat szoptam, mivel az sc-m minimal sc lett arti vonatkozasban, azzal kevesebbet. Nem olyan nehez osszeszedni az artikat, az xpzes tobbnyire nehezebb, mondjuk nem art, ha van legalabb 4-5 fix ember.
  • Botond #30960
    eheh,arauddry QQzik FHn aztán odaviszi a FGjét daghdához,hogy bebizonyítsa ott sincs defender,de van szal more RP az animistán és BBn :-)
  • Botond #30959
    hm,asszem 10 körül elnézek az én kis brigádommal és igazítok myrddin ajtajain,hogy rohadjatok meg,mert ez így nem pálya,hogy reggel van mehetnék 4finsbe azt itt kell állnom woodot summonolni bazzeg
  • Botond #30958
    hm,és már be is cumiztak albok egy hajnali RRt?ejnye :-o midikkel kéne foglalkozni tbh,str relicért még infilek/mincerek is eljönnének :-)
  • Botond #30957
    catacombsot azé fogod megvenni,mert az ottani dungeonba fogják dobni a mobok azt a követ amit elviszel a szintén catacombs területen lévő npchez és 100% durationra javítaja az artidat,én azt hámoztam ki a dolgokból,mert jewelcraftért nem veszi meg mindenki,mert béluka jewelcraftol neked bracert azt sanyi,neked ahhoz nem kell catcaombs,mert te úgyse craftolsz,mer minek is
  • Botond #30956
    megmondtam 1000x,amíg így viselkedtek addig nincs relic :-P
  • Rockety
    hát őszintén remélem hogy catacomsba nem lesz ilyen (bár kétlem mert akkor mi a francnak vennék meg:P). Nekem van egy tűréshatárom rl és játékon belül is, de az fix hogy nem fogom a fent maradó 2-3 karimat ennyi szopás után megint pvebe vinni ^^. Most poén szinten lvlkedek egy necrót - bb - infil-t camlannon (3 hét alatt lvl 35 ^^), ha jön catacombs ott még elszórakozgatok amig érdemes és passz, de csak nem lesz ennyire ostoba mythic, TOA is épphogy csak tűréshatáron belülre esett rengeteg embernek és sztm sokan vannak hasonló szinten ezzel.

Sztem ha már toaról van itt szó, akkor az MLek még elmennek (főleg albionba és hiberniaba ahol 1-2 animist - theurg botal mlek többsége vihető 2-3fgvel, midibe persze kell az a rohadt zerg sajnos :|), de az artifact grindelés túllőttek a célon...nah lépek alvadni mert elvileg holnap pontba 9kor jelenésem van ^^
  • Rockety
    agreeked :(

Roguegigi kapsz egy sütit ha megmondod hogy ki ez:

Warden is ML10 and rrxxx[highrr^^]. ToA SC Hib/Exc (gov, ceremonial, battler, egg, he, sok, bom, winged helm etc) - nurt/reg/parry specced - 3rd best Warden on server. Warden is very good class to play, u get grps very easy in PvE and RvR (tnx to grapple and bg) and ofc easy to learn to play Warden.
  • Mester
    Ja de ez még nem is lenne baj, csak daoc annyira pvsp-re van kihegyezve(legalább is számomra), hogy egy-egy új kiegészítő csak "munkát" jelentett aminek a jutalma hogy rendesen lehet rvsr utána.;p
  • Rockety
    ja és mehetnek a faszba emiatt ^^
  • Raisthlin
    Minden online játékban ez lesz, jönnek az új kiegészítők kb fél évente, és megint új célok, képességek, cuccok lesznek, amikért küzdhetsz újra és újra...
  • Raisthlin
    igen, például azzal is így jártam :)
  • Uberlama
    ez igy vna és igy is vannak tervezve van aki végig tolja van aki inkább nem és ált ők járnak jobban :)
  • Bhalage
    1 word ( or 3?) : star wars galaxies
  • Raisthlin
    Általában minél jobban várok valamit, minél jobbakat hallok róla, annál nagyobbat csalódok benne.

Persze "csak" általában :)
  • Mersain
    Aztan jon catacombs uj setup kell uj cuccok amikkel meg az artiknal is tobbet kell pocsolni uj fajok/kasztok amik 2x jobbak mostaniaknal ... =))
    Sok sikert
  • Bhalage
    egyre kivancsibb vagyok a WOWra :>
  • Uberlama
    vagy teheted amit a legtöbb alb és hibik 95%a. fogod magad és csinálsz egy pve guildet vagy beállsz egy meglévőbe és feltoazod összes karid ami érdekel ez egy fél év aztán rvr 1 honap aztán catacombs.. :D de most komolyan, igy hogy tul vagyok én pl toan kersztbe hoszába , kiba gyorsan fel tudnék toazni egy karit rvr készre, mint ahogy Lujo clericjét kb 1 hét alatt oldottuk meg (ML az más, az szervezett raidek) és kész. nem mondom hogy nem szopás de ez van.
  • Mester
    Jah mondjuk ha még nem játszottál volna soha a daoc-al és mutatnának neked egy rvsr videót ugyanezt mondanád:P.

Az is igaz hogy egy új játéknál mindig élvezetes a pvse az elején, de így hogy van összehasonlítási alapom(daoc,lineage2 stb.) és tényleg hosszú távra is szorakoztatónak igérkezik a pvse rész.(pl lvl27-et úgy értem el hogy ilyen campelős xp-zés mint daocban nem is volt semmi csak questek ill. felfedezés.)

Vagy vannak pl a tradeskillek(alchemy herbalism stb.) ami nem abból áll, hogy ülsz a forge-nál és nyomgodod a qb-on az 1-t, hanem pl egy healing potion-höz különböző növényeket kell gyűjteni(amitől növekszik a herbalism) stb. vagy leather armorhoz állatokat (amiket megölsz) kell megnyúzni stb.
    WoW videók engem se nyűgöztek le igazán elsőre.

Daoc sztem is jó game még, de nekem is hasonló helyzet van mint rock-nak hogy van 4-5 lvl50 kari full sc-ben ki cappelve(mind a 4 benne van a mostani rvsr setupokban is), de egyszerűen nincs kedvem elkezdeni a toa-s cuccokat megszerezni/xpzni, ha még meg is csinálsz egy karit , akkor meg csak azzal az eggyel játszhatsz, mivel a többi toa-s cucc nélkül semmit nem ér.
  • AngeLujo
    Merlin bácsi hiányolja a botját, mire fog most támaszkodni? ennyire csak hibik lehetnek dögök hogy elveszik egy öregember sétapálcáját ;<
  • Rockety
    jah az igaz
  • Mersain
    Amugy meg haverom aszondta hogy keprol nem tunik olyan jonak WOW cartoon-os krafika se de game ben sokkal hangulatosabban fest az egesz mint keprol ott jon ki igazan a game...
  • Mersain
    Jahh szal nincs kedvem beleolni 2 honap munkat hogy aztan kov kiegeszitonel dobjam ki az egeszet / vagy csinaljak masik karit... tt
    WOW-nal meg ja biztos lesz ahoz is kieg de az meg sok sok ev mulva lesz addig meg jot lehet gamelni.
  • Rockety
    jah mint már említettem én is átgrindeltem 2 karit toan, ml9-ml10 egyik full artis (10 lvl 10 arti lolz) , másikon is megvan az összes arti + itemek....de se levelkedni őket, se scrollt farmolni, se mp páncélt venni sczni CBA (nagybetűvel basszus... prydwenre fellogolok akkor meg sírva fakadok 3 full capelt pretoa kari, szvsz nagyon fasza cuccokal de egy rakás szart se ér az egész beléjük fektett "munka", mert pve rész már inkább az mint szórakozás daocban:O)

sztem még most is kba jó DAOC, csak ha a karidat unod akkor szoptad be véglegesen azt a bizonyost...
  • Rockety
    naja, mondom lehet jó de nagyon kéne egy tényleges béta 90%os pvp befejezettségel szvsz.

botond: hát ja, de nfbe szerintem még scett rangerel is elfunolgatsz, persze toazott az sokat dob rajta (najó, nagyon sokat...) de keep védésnél sztem scvel is elleszel jól.