Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
par napos video interju a WAR-rol!
Katt
Public area quests, Compendium/Titels(pve)/pve abilitys...
es 4 fele rvr/pvp tipus...
Skirmish:klasszikus, hent
BG:klasszikus, foglalos
Scenario:instanced,kihivasos...RRnek megfeleo ellenfelek
Campaign:instanced/klasszikus home invasion

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

hahaha majt!

anti hero

Uberlama
õ már csak ilyen :I

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

lujo már megint zergelsz ? :<

zzz

AngeLujo
friendly bump egy haldokló topiknak :o givf WHO already tbh

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Pari
btw ezt tuti a wow-rol nyultak😊

Tafaya
Csak nehogy vissza kelljen sírni a stealthereket 😊

Uberlama
reggel 9kor nem tom mit vártok olol xD

Botond
ez jó döntés :-)
warhammerben nem lesznek stealtherek ??? HAHAH OMG

anti hero

Tafaya
Ki kellene szedniük az xml-ekbõl is, mert hiába szednék le, sok statoldalon fennlenne 😊

A cluster meg elite player heaven most, 172 player, a fele bot, az 86, ebbõl mondjuk 3/4-e RvR-ezik, az 64, ugye /3 az durván 21, jó esetben még 3 fg sincs egyik oldalon sem, mekkora királyság! 😊

Botond
Currently defending the realms:
North America 8,567
GOA Europe 7,614
Korea (n/a)
Japan 37
Worldwide 16,218

rofl,és ki merik írni
Pari
1.85e
Buff duration increase 1hour, 30 mins...vegre bamme

Botond
Macroangel.
Pari
Skacok, kene egy kis gyorstalpalo makroilag...crafthoz kene elsosorban,bar lebukas kockazata nincs,mert gep melett vok,de mocskosul unom nyomkodni,meg figyelni...de a pstket eszrveveszem...
meg olyan makro is kellene,pl a pally,mini chantjeit twistelni...vagy a reaver pbaoe-t ha lehet privbe dobjon mar meg vki,pls.(sajna nem vok polip mint Ubi😊
es hogy a pop visszaesett a szervereken a craft ara a csillagos egekbe szokott,amit nem igen engedhetek meg magamnak....

Hangianix
Smiter! Az kell neked 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

ki beszélt nfrõ?

😄DDD

zzz

Botond
NFben talán ha 1x voltam druiddal.
buffbot style DC toronyba fopon spreadheal spam?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

AngeLujo
grapple, grapple grapple :o

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
Nem is emlékszem már milyen volt druiddal pvpzni. Interruptot hogy úsztam meg meg ilyenek. Arra emlékszem wardennel hogy csináltam. :-D
moc1 alatt cleric buffbot feeling mivel healelni nem fogsz xDD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

szal passzív RA-kat nem érdemes az elején venni? tho sztem dex3 -am lesz meg wh1 alapból, mastery of healing meg nem érdemes...

moc -ról mit gondoltok? moc1 az nem jó buffshearelgetésre? Mondjuk volt már moc1 -em és max akkor használtam amikor soloztam a zerggel :p, és benyomtam moc-ot, majd lesheareltem mindenkit aztán dõlt az rp ha nyertünk. Moc3 -at meg csak néha tudtam volna használni, azt is inkább csak amikor zerg fight van és túl sok az interrupt.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

jah és csakis perfecter tbh

pr1-di = useless
mcl2 szerintem túl jó hogy ne legyen
aug dex 3 cast speedhez kell jól
bof meg csak magasabb szinten ütõs szintén, de mai daocba annyira nem létfontosságú szvsz

ezt neked kell eldonteni, en imadtam a perfectert 😄

anti hero

hat nekem utoljara a castergrp volt, ugyhgoy bof3ig megsem alltam.
ami kell meg az purge es mcl namost a purge1 is annyit er hogy csodalatosan hasznalhatatlan

namost sztem mcl1+rp1 amig nincs pontod jobb mclre de nagy powerpoollal annyiar nincs gaz csak ha a nagyspechealt spammolod

a PR jobb mint a DI imo de szinten castereknel vagy nagyobb szintu kell vagy ha tudod hogy nem tudsz gyogyitani/buffolni felesleges.

augdex augacu wh ezek ilyen toltelek ra-k

szal rr11 kellhogy normalis raid legyenek 😄

anti hero

hja, és warlord vagy perfector? mert q-vára unom már hogy a petek ott ugrálnak rajtam, mondjuk az ns szokott idegesíteni, de akkor SH-zok.. Fop meg campeléshez kell, amit nem nagyon komálok :p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

van valami elképzelésetek a tökéletes RR5 RA cleric templaterõl? mert megoszthatnátok velem 😊

Leginkább kis grouphoz, de néha megyek nagy grouppokban is, de jobban szeressem a duokat, meg triokat...

purge2 alap mivel mindig megszivatnak a stunnal...

mcl1 is alap mert kõ a power, bár gondolkodom az mcl2 -õn

ragint power1 jó? mert szokott olyan lenni hogy nincs power elnyomom mcl-t, és 3 másodpercet kell még várni, azalatt meg meghal 1-2 embör :p

di1, mindig jó egy kis extra healing, bár lehet di2 jobb lenne

PR1? bár mondjuk csak tankok felkapására jó, PR2 már casterekre is alkalmaható lenne, de megér ennyi pontot...?

bof? o0 gondolkodjak e egyáltalán errõl?

wild healing? Mastery of healing? aug dex? melyik éri meg jobban?

kb xD

Tafaya
Ja és lassan 1-1 freeshardon többen lesznek mint a clusteren 😊

Botond
Amibõl alsóhangon is az 1/3ada buffbot :-D
ezzel nem lenne baj 3000-5000 fõs szervereknél, de 500-1200 fõsnél picit gáz 😄

Pari
a daoct a mythic fogja megolni,azzal,hogy nem hallgatja meg a jatekosok igenyeit...us boardon arrol megy a siras,hogy kisebb NF kene,mert orbitalisan nagy teruletet kell bejarni egy ket harcert,amit 5-10 sec alatt vege...erre meg jon a legnagyobb rvr dungeon tovabb novelve nf meretit

neked van mar szexrabszolgad 😄 (linn mondjuk😄)

anti hero

aod fotm rerollers easymoders no respect noobs

anti hero

mondjuk tenyleg volt olyan fightunk hogy olunk olunk olunk adri pajzsabol kiall 1 , majd 2 majd a vegen mar vagy 10 nyilveszzo.... 😄
jokis amg powa az poen volt 😄

anti hero

najohat steealters must die 😄

meg mindig itt cseng a fuleimben dori meg adri omlengesei (-HU DE JOL MEGOLTEM EZT A KISKOCSOG INFIT) mikor egy-egy fightunkban elobukkant 1-2 'veletlenul arrajaro es veletlenul vkit PAzo' infi es mekkora elvezettel oltek meg oket, rogton ok voltak az elsoakiket emgoltek
váááááá
jo volt 😄

anti hero

Tafaya
Nekem a "kedvenc" jelenetem amikor 40 alb üti OF-ben Beno-t, hátulról megjön az Eclipse (usual hib jackal tactic ^^) és leteszt kb. 3-4 perc alatt az összes albot halál nélkül 😊

Botond
Maelt egyszer megcsaptunk 20 fölötti killel. :-D Nem akartak fekve maradni az Istennek sem. :-D
Tafaya
Hja, de is ezért írtam le egy régi személyes "élményem" 😊

Uberlama
szerintem meg fogalmad sincs arról mi történik ^^ fh alapján véleményt mondani elég felelõtlen dolog tbh ^^ albok-hibik azért sírnak mert fg vs fgbe nem tudják maelt megfogni csak évente egyszer ennyi.

Tafaya
Daoc, hehe, nem a WAR fogja megölni hanem a játékosok 😊 Most is ha jól látom a Maelstrom azzal szórakozik, hogy a nagy 8vs8 rajongóknak összehozott Agramon party-t dúlja fel rendszeresen 😊 Néha eljátszok a gondolattal, hogy befizessek, de mindig eszembe jut amikor egy hibi gyerek habzó szájjal fröcsögött FH-n hogy add így add úgy, és másnap infis (scouttal még meg is értettem volna) midi 1v1-be simán steamrollolt a groupjával 😊

hiányzom ?
4-én végelett a nagy wow-os pályafutásomnak és most unatkozom de offline játékkal én már nemtudok játszani mmo meg nincs hacsak nem éled fel a daoc de erre nem sok remény hehe

Pari
nyihihi,ty

s0n1c
Pari
Nah WAR tegnapi hirlvelebeol elos hivatlaos carrier-ek, dwarfoknak es greens-eknek...
Ehol ni

lassacskan kene mar neki egy onnalo topik...

hehe 😄
(sztem nincs)

anti hero

Pari
BTW nincs itt egy Tibiii nickre hallgato hib ns a gareth-rol?
csokoltatom!