43179
  • Pari
    bar en most scoutozni hivom a tobbieket...3an vagyunk magyarok Garethen...albok...3 scout trio fun:)
  • Pari
    nyeh pedig akkor is fun...uj peccs noteokat lessetek meg a heten...
    BD NERF!!!!! Insta LT 8sec recast,debuff=no rupt,-->bd and
    ALL Pet class loves...necro pet lv45 at50...WARDEN LOVE,Friar LOVE,ML9 nerf!
    Craft love... 94-99qua armor=32 imbu pont+oc
    ...etcetc...
  • AngeLujo
    ezt mintha már láttuk volna :o
    mintha akkor is említettem volna hogy egy ülő rog maget kinyírni nem egy nagy valami :)
  • Botond #42055
    Csak Bazsi esetében. ^.^ Amúgy a guildben van Lujo médzse is,amint anno 2shotoltam ABn. :-P
  • Uberlama
    kettő nem ugyanaz? ^^
  • Bhalage
    neptulonon vagyok csiribee neven meg lehet talalni
    ott vagyunk joparan ilyen exdaocos nubok meg par vicces idiota
  • AngeLujo
    jaj Bhal ti wowoltok amúgy? ha igen akkor hol?
  • AngeLujo
    stevék szúrják még a németeknél de az már szerintem csak utórezgés :)
  • Bhalage
    sztem mar cska te nyomatod a jatekot, de azetr riszpekt :D
  • Pari
    0 jelentkezo egy temped full ench live 3l3as botra:)
    szep:)
  • Pari
    Van vkinek kedve US classicon clericet jatszania? vagy plingelunk neki,vagy atengedem a botom ideiglesen...ilyen 4 fős kiscsapatos bohockodashoz...EU primeba vagyunk 1600-2300an, us primeba 2300+
  • Bhalage
    nagoyn gyorsan kileptel ma mi volt vaze
  • Botond #42046
    A kétségbeesett pénzhajhászás. NFD is rerollolt avalonra. -.- Talán midibe.
  • Uberlama
    buék ppl :)
  • Bhalage
    buek!
  • Rockety
    Buék minden arcnak ! :O) HA vki Közgázra jön annak hajrá, én ott lészek !

mégeccer BUÉK BELÉTEK :D
  • warbar
    Innen is boldog karácsonyt és boldog újévet mindenkinek
  • Uberlama
    lanyha tipp , de ööö wow ? ^.^
  • Bhalage
    pocsom televan ezekkel a fel-szerzeteimmel, a felkutyamnak is es a felguardomnak is HULYE neve van ;((((

succy+imp aranyos szerencsere es tegnap neztem, hogy imp is egesz szepen lovoldott. talentelve a gatling imp egesz poen lehet =)
  • Chris
    Te csak a felgárdoddal törődj inkább!
  • AngeLujo
    Boldog Karácsonyt minden ex daocosnak, najó a többieknek is. :)
  • Pari
    másfél év utan ez volt az elso kozos estem a nejemmel...ja amiota megvan a bannerbe lathato kisfiam...olyan picsa reszeg vok,,hogy itni algi birok:)

Szal
    Kellemes Karacsonyi Unnepekt MIndenkinek!!!:)
  • Pari
    KKÜ nektek is!!!
  • Bhalage
    nekem is uj gepem van de egyenlore ugy nez ki amennyi idom van nem is lesz rajta daoc sohaegyenlore :G pedig a regi szep idok... bard+bm.. ;DDD
  • Bhalage
    kellemetes unnepeket mindenkinek!
  • Pari
    nyihihi nice sig m8:)
  • AngeLujo
    nemis :( amúgy érdekes mer most meg megy rendesen
    meg azér kell windowed mode hogy tudjak rendesen msn-elni rvr közbe (ja ezt dorinak ne mondjátok el mer nem vesz be többet xD)
  • Pari
    neh window dragging:)
  • Pari
    1.87c

Warden Love for Boti,lol:)....pet class love, friar love, no autotrain, BD NERF, Trade Skill love,BATTLER&MALICE NERF,BG changes

Power costs on several of the Warden's spells have been changed from a percentage value to a flat value, or have been lowered.

- A new instant cast resurrection spell "Swift Reconstitution" has been added to the Regrowth Spec line at 35 spec.

- The Attack Unending and Attack Unfading lines of spells have been moved from the Regrowth Spec line to the Nurture Spec line.

- The Nature's Guard line of pulsing bladeturn spells has had its recast timer reduced to 8 seconds, and its power cost lowered.

- The Guardian's Encouragement line of speed spells are now be instant cast.

- A new line of group HoT spells has been added to the Regrowth Spec line. These spells are castable while moving and in combat.

- A new line of Celerity spells has been added to the Nurture Spec line.

• AngeLujo
    ja meg random ld-ket csinál, asszem ma már nem oldom meg a dolgot....
  • AngeLujo
    hm
    rock nemtom mi van a gépemmel de daocot nem szereti túlzottan, pedig nem hiszem hogy lenne rá oka
    új gép még nem volt rajta daoc sose... na lényeg az hogy olyan 0 fps lett mikor jött az enemy hogy ki is vágott
    lehet a windowed mode, mingyá tesztelek még
  • AngeLujo
    realm? név?
  • Rockety
    szvsz poén :D irjatok ha kő vmi infó
  • Bhalage
    varj, en meg else kezdtem tőteni o_X
  • Uberlama
    QQ én hétvégén nem igazán leszek gép közelben, mert család powa van végig :I talán hétfőn vagy kedden :I
  • AngeLujo
    remélem addigra lejön nekem is. valamiér marha lassú az update server és ilyen 60k-val jó ha jön... és hát egy camelot.exe-ből meg update.dat-ból indultam szal 3 giga ilyen tempóval... :)
  • Bhalage
    rock _ :DDD lehet 7vegen felnezek

osszejohetnenk paran egy kis csihipuhira :D
  • Uberlama
    köszi. hol szoktatok játszani?
  • Pari
    http://www.daocportal.net/modules/news/
  • Uberlama
    hm honnan tudok leszedni freeshard launcert? accom van már erre, majd benézek alkalomadtán, csak letöröltem anno a freeshard cumókat