43179
-
#42058 bar en most scoutozni hivom a tobbieket...3an vagyunk magyarok Garethen...albok...3 scout trio fun:) -
#42057 nyeh pedig akkor is fun...uj peccs noteokat lessetek meg a heten...
BD NERF!!!!! Insta LT 8sec recast,debuff=no rupt,-->bd and
ALL Pet class loves...necro pet lv45 at50...WARDEN LOVE,Friar LOVE,ML9 nerf!
Craft love... 94-99qua armor=32 imbu pont+oc
...etcetc...
-
#42056 ezt mintha már láttuk volna :o
mintha akkor is említettem volna hogy egy ülő rog maget kinyírni nem egy nagy valami :) -
#42055 Csak Bazsi esetében. ^.^ Amúgy a guildben van Lujo médzse is,amint anno 2shotoltam ABn. :-P
-
#42054 kettő nem ugyanaz? ^^ -
Bhalage #42053 neptulonon vagyok csiribee neven meg lehet talalni
ott vagyunk joparan ilyen exdaocos nubok meg par vicces idiota -
#42052 jaj Bhal ti wowoltok amúgy? ha igen akkor hol? -
#42051 stevék szúrják még a németeknél de az már szerintem csak utórezgés :) -
Bhalage #42050 sztem mar cska te nyomatod a jatekot, de azetr riszpekt :D -
#42049 0 jelentkezo egy temped full ench live 3l3as botra:)
szep:) -
#42048 Van vkinek kedve US classicon clericet jatszania? vagy plingelunk neki,vagy atengedem a botom ideiglesen...ilyen 4 fős kiscsapatos bohockodashoz...EU primeba vagyunk 1600-2300an, us primeba 2300+ -
Bhalage #42047 nagoyn gyorsan kileptel ma mi volt vaze -
#42046 A kétségbeesett pénzhajhászás. NFD is rerollolt avalonra. -.- Talán midibe. -
#42045 buék ppl :) -
Bhalage #42044 buek! -
Rockety #42043 Buék minden arcnak ! :O) HA vki Közgázra jön annak hajrá, én ott lészek !
mégeccer BUÉK BELÉTEK :D -
warbar #42042 Innen is boldog karácsonyt és boldog újévet mindenkinek -
#42041 lanyha tipp , de ööö wow ? ^.^ -
Bhalage #42040 pocsom televan ezekkel a fel-szerzeteimmel, a felkutyamnak is es a felguardomnak is HULYE neve van ;((((
succy+imp aranyos szerencsere es tegnap neztem, hogy imp is egesz szepen lovoldott. talentelve a gatling imp egesz poen lehet =) -
Chris #42039 Te csak a felgárdoddal törődj inkább!
-
#42038 Boldog Karácsonyt minden ex daocosnak, najó a többieknek is. :) -
#42037 másfél év utan ez volt az elso kozos estem a nejemmel...ja amiota megvan a bannerbe lathato kisfiam...olyan picsa reszeg vok,,hogy itni algi birok:)
Szal
Kellemes Karacsonyi Unnepekt MIndenkinek!!!:) -
#42036 KKÜ nektek is!!! -
Bhalage #42035 nekem is uj gepem van de egyenlore ugy nez ki amennyi idom van nem is lesz rajta daoc sohaegyenlore :G pedig a regi szep idok... bard+bm.. ;DDD -
Bhalage #42034 kellemetes unnepeket mindenkinek!
-
#42033 nyihihi nice sig m8:) -
#42032 nemis :( amúgy érdekes mer most meg megy rendesen
meg azér kell windowed mode hogy tudjak rendesen msn-elni rvr közbe (ja ezt dorinak ne mondjátok el mer nem vesz be többet xD) -
#42031 neh window dragging:) -
#42030 1.87c
Warden Love for Boti,lol:)....pet class love, friar love, no autotrain, BD NERF, Trade Skill love,BATTLER&MALICE NERF,BG changes
Power costs on several of the Warden's spells have been changed from a percentage value to a flat value, or have been lowered.
- A new instant cast resurrection spell "Swift Reconstitution" has been added to the Regrowth Spec line at 35 spec.
- The Attack Unending and Attack Unfading lines of spells have been moved from the Regrowth Spec line to the Nurture Spec line.
- The Nature's Guard line of pulsing bladeturn spells has had its recast timer reduced to 8 seconds, and its power cost lowered.
- The Guardian's Encouragement line of speed spells are now be instant cast.
- A new line of group HoT spells has been added to the Regrowth Spec line. These spells are castable while moving and in combat.
- A new line of Celerity spells has been added to the Nurture Spec line.
-
#42029 ja meg random ld-ket csinál, asszem ma már nem oldom meg a dolgot.... -
#42028 hm
rock nemtom mi van a gépemmel de daocot nem szereti túlzottan, pedig nem hiszem hogy lenne rá oka
új gép még nem volt rajta daoc sose... na lényeg az hogy olyan 0 fps lett mikor jött az enemy hogy ki is vágott
lehet a windowed mode, mingyá tesztelek még -
#42027 realm? név? -
Rockety #42026 szvsz poén :D irjatok ha kő vmi infó -
Bhalage #42025 varj, en meg else kezdtem tőteni o_X -
#42024 QQ én hétvégén nem igazán leszek gép közelben, mert család powa van végig :I talán hétfőn vagy kedden :I -
#42023 remélem addigra lejön nekem is. valamiér marha lassú az update server és ilyen 60k-val jó ha jön... és hát egy camelot.exe-ből meg update.dat-ból indultam szal 3 giga ilyen tempóval... :) -
Bhalage #42022 rock _ :DDD lehet 7vegen felnezek
osszejohetnenk paran egy kis csihipuhira :D -
#42021 köszi. hol szoktatok játszani? -
#42020 http://www.daocportal.net/modules/news/ -
#42019 hm honnan tudok leszedni freeshard launcert? accom van már erre, majd benézek alkalomadtán, csak letöröltem anno a freeshard cumókat