Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Katt
Public area quests, Compendium/Titels(pve)/pve abilitys...
es 4 fele rvr/pvp tipus...
Skirmish:klasszikus, hent
BG:klasszikus, foglalos
Scenario:instanced,kihivasos...RRnek megfeleo ellenfelek
Campaign:instanced/klasszikus home invasion
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
anti hero
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
A cluster meg elite player heaven most, 172 player, a fele bot, az 86, ebbõl mondjuk 3/4-e RvR-ezik, az 64, ugye /3 az durván 21, jó esetben még 3 fg sincs egyik oldalon sem, mekkora királyság! 😊
North America 8,567
GOA Europe 7,614
Korea (n/a)
Japan 37
Worldwide 16,218
rofl,és ki merik írni
Buff duration increase 1hour, 30 mins...vegre bamme
meg olyan makro is kellene,pl a pally,mini chantjeit twistelni...vagy a reaver pbaoe-t ha lehet privbe dobjon mar meg vki,pls.(sajna nem vok polip mint Ubi😊
es hogy a pop visszaesett a szervereken a craft ara a csillagos egekbe szokott,amit nem igen engedhetek meg magamnak....
😄DDD
zzz
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
moc -ról mit gondoltok? moc1 az nem jó buffshearelgetésre? Mondjuk volt már moc1 -em és max akkor használtam amikor soloztam a zerggel :p, és benyomtam moc-ot, majd lesheareltem mindenkit aztán dõlt az rp ha nyertünk. Moc3 -at meg csak néha tudtam volna használni, azt is inkább csak amikor zerg fight van és túl sok az interrupt.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
mcl2 szerintem túl jó hogy ne legyen
aug dex 3 cast speedhez kell jól
bof meg csak magasabb szinten ütõs szintén, de mai daocba annyira nem létfontosságú szvsz
anti hero
ami kell meg az purge es mcl namost a purge1 is annyit er hogy csodalatosan hasznalhatatlan
namost sztem mcl1+rp1 amig nincs pontod jobb mclre de nagy powerpoollal annyiar nincs gaz csak ha a nagyspechealt spammolod
a PR jobb mint a DI imo de szinten castereknel vagy nagyobb szintu kell vagy ha tudod hogy nem tudsz gyogyitani/buffolni felesleges.
augdex augacu wh ezek ilyen toltelek ra-k
szal rr11 kellhogy normalis raid legyenek 😄
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Leginkább kis grouphoz, de néha megyek nagy grouppokban is, de jobban szeressem a duokat, meg triokat...
purge2 alap mivel mindig megszivatnak a stunnal...
mcl1 is alap mert kõ a power, bár gondolkodom az mcl2 -õn
ragint power1 jó? mert szokott olyan lenni hogy nincs power elnyomom mcl-t, és 3 másodpercet kell még várni, azalatt meg meghal 1-2 embör :p
di1, mindig jó egy kis extra healing, bár lehet di2 jobb lenne
PR1? bár mondjuk csak tankok felkapására jó, PR2 már casterekre is alkalmaható lenne, de megér ennyi pontot...?
bof? o0 gondolkodjak e egyáltalán errõl?
wild healing? Mastery of healing? aug dex? melyik éri meg jobban?
anti hero
anti hero
jokis amg powa az poen volt 😄
anti hero
meg mindig itt cseng a fuleimben dori meg adri omlengesei (-HU DE JOL MEGOLTEM EZT A KISKOCSOG INFIT) mikor egy-egy fightunkban elobukkant 1-2 'veletlenul arrajaro es veletlenul vkit PAzo' infi es mekkora elvezettel oltek meg oket, rogton ok voltak az elsoakiket emgoltek
váááááá
jo volt 😄
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
4-én végelett a nagy wow-os pályafutásomnak és most unatkozom de offline játékkal én már nemtudok játszani mmo meg nincs hacsak nem éled fel a daoc de erre nem sok remény hehe
Ehol ni
lassacskan kene mar neki egy onnalo topik...
(sztem nincs)
anti hero