Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

war bezar ez meg megy ? lol

anti hero

s0n1c
Él és virul, az az egy 😊

14 napos trial
Sziasztok!

Él még valamelyik szerver?

Kipróbálnám, ha vannak még...PvP-re fõleg!!!

Karak-Norn Immortal Legion

Hyder
Feriggno // Ywain1 😊

Persze megint Infi 😊

Steam: [HUN]Feriggno

holisit!

anti hero

Krinyo
Ne spammelj már sonic 😄

s0n1c
s0n1c
Botond
A franc, kockákra van bontva. Na a lényeg, hogy jönnek a tinik, leveszi a fülhallgatót, mert szól a neje, hogy menjenek extrém sportokat csinálni, de inkább mégis az extrém szexet akarja, a következõ képen meg ott a fejhallgató és a tinik örülnek, hogy mekkorát ownoltak. 😄
Botond
Pari
de,privi ment

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Hangianix
En csak azt banom, h az Exc/Mid grp-ot nem inditottuk mondjuk egy negyedevvel korabban. Akkor lett volna meg par egeszen jo menet, mert meg sokan jatszottak.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

s0n1c
Nincs kedve valakinek duozni velem hiben? BG fun 😊
Jakuza001
Gyere akkor Eve online-zni ott jo a pvp 😄

Tafaya
Köszi a tippet, bepróbálok egy freeshardot inkább 😊

s0n1c
Bár én csak 1-2 évet toltam a classic clusterektõl kezdve, de "sajnos" még így is kenterbe veri a mostani fostalicska mmo-k pvpjét.
Most a warlock a nyerõ (asszem 😄)

zzz

ne tedd, elég nosztalgia romboló... sajnos. Én tavaly õsszel nyomtam egy hónapot, hát nem kellett volna. Waste of time and money, a népesség 40-50% buffbot, szóval az a szám csak a portálon olyan szép. level 50-ig pálya, egy két bg-ben van viselhetõ akció aztán zzz 😊

Én is nyomom SWTOR, ez se az igazi 😞 gépigénye és iszonyatosan szar engineje, értelmetlen, lényegtelen pvp-je elég lehangoló. A pve az zsír (ha star wars fan az ember, like meh) a többi meg, hát csalódás egyelõre.

zzz

Botond
Mirõl beszéltek? Mind abbahagytuk x év után, és nem véletlenül. 😊 Jó volt, de az idõ eljárt felette. Mondjuk a fiam lassan 1,5 éves, lehet rollolhat lassan egy BDt, és ownolhat vele, ha átalakítom egygombosra a billentyûzetet. 😊
Torzonborz
kukkk
nu izé vki meg tudja mondani mit kell bizgerálni win7x64-en hogy ne fisifosizza össze magát a kliens állandóan ? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
Nem tudja valaki, lehet még kapni valahol dobozos verziót? Bár én csak 1-2 évet toltam, de a maximális riszpekt miatt azonnal megvenném.
s0n1c
Egy szerver van már csak ywain. Erre lehet transferelni az összes "archived" szerverrõl ingyenesen. Server pop hétköznap 2k primetime, hétvégén 3-4k. Van két hetes trial. Bg-ken lehet leggyorsabban xpzni, így azok folyamat dugig vannak playerekkel (nem csak molvik!).
Hyder
Ááááá 😊 nagyon komoly...

Az a baj, hogy annyira lenne kedvem ezzel is tolni, de melyik szerón lehetnek még emberek?!

Tafaya
Ááááááá, ez a zene, felejthetetlen. Ha a 30 ingyen nap végére nem csinálnak valamit az swtor engine-nel, akkor lehet befizetek 1 hónapra nosztalgiázni egyet 😊

Igen ezt elég sokan gondolják így azok közül akik huzamosabb ideig játszottak Daoc-al😉

Lourker

Hyder
És hogy mentek a "yell" ek, hogy meghaltam RESS ME 😊 és egy idõ után betették azt az opciót, hogy kiírta merrõl jött a hang 😊 volt, h 15-20percet is várni kellett mire oda fért egy healer...

haha emlekszem a tnn elotti faluban -nem tudom a nevet t.t- talalkoztam a Botonddal, aki egy nagyon csodalatos zold piros ruhaban volt es a guildnev az volt hogy <Egy Magyar> vicces volt ;'(
meg arra is h elindultam "felfedezni" aztan eltevedtem 😄 aztan az elso aggro lvl10es molylepke onehittelt 😄

anti hero

Botond
Csak február elején lesz 10 év. 😊
10 év, azt a mocskos 😊)

zzz

Szerintem a többségnek ez a kettõ fog némi libabõrt elõcsalni:

zzz

s0n1c
Hyder
most nézem csak 😊 2002. jan. 09. 11:47 #1 hsz 😊

jaj, lehet kreálok egy trial accot, mert már nem is emlékszem az akkori accountomra

amikor nagyon kemény toltuk AoD-ben volt minimum 3db lvl 50 buffbot cleric. Ott áltak lehajtott fejjel a portkeep falánál 😊
Hyder
hjaj...

Hyder
Gondolom nektek is 2 accountotok volt és 2 géppel vagy mikor kijött a daocx akkor 2 ablakban toltátok 😊 buffer acc az egyikben az jól elvolt a vár sarkán...aztán lehetett tolni ezerrel 😄

Ezt a PvP feelinget azóta sem éri utol semmi, meg az egész DAoC...

Prydwen volt a legjobb szerintem is😊 Albion, Dark angels clan 😊

Emlékszem mikor hajnalig ültünk Emain albion gaten weldrinnel meg Raisthlinnel és vártuk kit lehet felkoncolni 😊

Ott voltak csak igazán nagy csaták néha több 100 emberrel. több volt ott zergelés mint bármelyik starcraftban 😊

Emlékszem arra is mikor egy elit hibbi pbao team leölt az emain keepben kb 200 albit úgy hogy az egyik afk volt 😊

200vs8 and 8 win 😊
Én emlékszem mégg 800 fõs relic raidekre. Sehol nem láttam még olyat azóta sem pedig volt vagy 10 éve.

A világ legjobb pvp-je volt a Daoc-ban és ezt azóta sem ûberelte semmi. Bármivel játszottam azóta sem volt még olyan.
ezt a mondast nem igy ismerem
;d

anti hero

Botond
És kevesen voltunk, nem volt nagy cucc mindenkinek ismerni mindenkit születési hely/idõ/anyja neve/barátnõje neve, stb mélységig.
Botond
Daoc topik élt, él, élni fog! 😊
Jockey
meg...:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Megöltem a fórumot :p

Hangianix
A sok zsebpenz, az a baj! 😄

s0n1c
GW2 bar nem 3 frakcios lesz, elegge biztato a WvWvW koncepcioval (roviden heti 1x event 3 szerver jatekosai egymas ellen egy bazi nagy teruleten). Erdemes lesz majd megnezni.
tenyleg egy imgame videora en is kivancsi lennek, errol meg nem is hallottam de a neocron ota nem jatszottam jo scifivel 😄

anti hero

Daoc-Prydwen/Hibernia messze a legjobb közösség volt MMO szinten! Ezt sok helyen hallottam már vissza, nekem is ez a tapasztalatom 😊

Érdekes kérdés, hogy vajon miért is? Szerintem többek között muszáj volt csapatban fejlõdni vagy begolyóztál, de még így is unalmas volt ezért az emberek társalogtak... Sajnos többi mmoban gyakorlatilag soloban feltudsz jönni max szintre illetve 5x annyi 12 éves játszik ilyenekkel, mint 2003/04 környékén :<

zzz

Régi szép kora reggeli 4 fins campek...nem gondoltam volna soha, hogy hiányozni fognak.
4 fins alatt több beszélgetés volt emberekkel mint 3 másik komplett mmo-ban.
DAOCs emberek kihalóban vannak, vagy csak az idõ szépíti meg a történteket? 😊

Botond
És Jockey a totyiknyitó!