43179
-
Raisthlin #31656 its time to reroll m8! :) -
#31655 és már vagy 5 peccsel ezelőtt nagyon csúnyán átestek a ló másik oldalára albi loveinnal -
#31654 sose voltak overpoweredek max albikhoz képest,de ez egyrészt nem a mi hibánk,hogy 2fg alb az 1db clericet jelentet max,de inkább annyit se,másrészt meg a kanyarban sem voltunk sose midi overpoweredséghez képest... -
Raisthlin #31653 Azért volt 1 nagyon hosszú időszak, mikor igencsak overpoweredek voltak. Most nem baj, ha egy ideig nem lesznek azok :) -
#31652 azé ez a hibi overpoweredség nagyon túl van játszva tbh,atm is hibi a leggyengébb,és nem éppen azon vannak,hogy tápoljanak rajta,az elmúlt 3 és az elkövetkező 3 peccs a 'letsnerfhibz4tw' vezérfonalat követi -
RocketyATwork #31651 hüpp hüpp hüpp Gp-trück :) ezek után csak sejteni tudom milyen karikat kap hibernia, no gp - no dps debuff... vmi clipping range insta-ae-vp2000 szerű rr1 - rogba hentelős kaszt lesz tbh : ) -
#31650 easymodegard,pffffffffffffffft,válasz PM ment btw -
RocketyATwork #31649 u will be back m8 :-) -
RocketyATwork #31648 /runs off and instaROLLs warlock -
RocketyATwork #31647 jah "the wierd rp bug" vagy vmi hasonló :)
Amiket leírt fidel nekem nagyon úgy tűnik hogy midgardnak csinálni akarnak egy új svg-t, de ezúttal NF-compatibilis kaszt lesz ranged wtfpwnal... annyira de annyira látszik hogy azért csinálják ezt mert US/Mid nagyon alárendelt szerepet játszik szinte az összes US serveren... szánalmas. -
#31646 Jaja, tudom, azert mondtam. VN-en az amcsik kerdezgettek, hogy tenyleg igaz-e az, hogy tobb rp jon az europai szervereken, mert mashogy nem tudtak volna oket lehagyni. :DDD -
Fidelcastor #31645 Tényleg van 2 20,5 millios emberke. Azért érdekes, hogy a top 100ban a 19. helyen van a legelső amcsi játékos. 1-18ig mind europai. -
Fidelcastor #31644 Mondjuk ez csak a catacombs kiadását követe első patchig fog így lenni, mert az albok(scoutok és casterek ugye megszokták eddigre, hogy várból senki nem tud olyan messzire lőni vagy varázsolni rajtuk kívül) 1000 oldalas nerf forumokat indítanak és így egyből lenerfelik majd. -
Fidelcastor #31643 Nem lehet tudni, hogy mit jelent az a scout+ range, de ha tényleg így lesz akkor torony vagy vár tetejéről 2 warlock( mondjuk 2 barát egymásnak assistálva)+ BB elég szép rp-t tudna csinálni szerintem. Ugy, hogy senki nem jelent rájuk veszélyt. 1 ilyen helyzetben meg tök mindegy a casting time. Mondjuk csinál magának 5 lifetap+debuff gömböt és 2 secenként elsüti utána mana felhasználása nélkül, akkor szólóban is elég nehéz lesz vele a küzdelem. -
Fidelcastor #31642 Azt nem is írtam, hogy okt.4. hétfőn kezdődik a catacombs béta usaban. -
Bhalage #31641 hu de jo hogy abbahagytam tbh =) -
Bhalage #31640 hibi classokon meg a fejuket torik, mi? -
#31639 rr15 az azert lol, mondjuk a 20 millas emberek egybol atmennek rr14-re :D -
Fidelcastor #31638 1 pár érdekes info a catacombsról aki még nem olvasta volna.
Zelot: cloth,flexible weapon,kis pajzs, rejuv ág és még tud valami focus DD-t is ami állítólag 30 sec alatt éri el azt a dmg amit 1 fire wizard tud és ugyanugy használja mint a chanter az FS-t.
Warlock: kb 4-5 sec alatt rak össze 2 varázslatot amiből a feje felett 1 kis gömb lesz.(ezekből a kis gömbökből 5 más forrás szerint 7 lehet a feje felett 1xre. Kis gömb(amit 2 varázslatból rakott össze) 5 percig él és annyi ideje van a felhasználásra. Kis gömböket instant tudja felhasználni 2 sec-es különbségekkel. Állítólag a scout távolságát is meghaladó távra is tud varázsolni. Van dd-je,debuff,lifetap+ még sokmindene. Az olvasottakból várvédésre vagy támadásra tökéletes kari lesz mivel, hogy a kis gömbökben összerakot varázslatait instant küldi, így meg se lehet szakítani közben. Nyilt rvrben szerintem nem sokat fog érni, de NF után ugyis a várvédés/támadás a fő rp forrás.
Valkyr: A hivatalos oldalon leírtakon kivül azt olvastam, hogy DD-ket tud, debuffokat, Cone aoe-t ezekből. Ja még tud cone sheer-t is.( rvrben majd szépen lekapja a BB buffjait az ellenséges csapatról.:))
9 új zona lesz 1-50-es játékosoknak 1 fővárossal+ mindenféle quest újítások is lesznek. Valami 350 küldetés lesz catacombs területén kezdetben és nem csak a megszokott küldetés fajták.( biztos játszottak a WoW-val:))
RR15 lesz a max Catacoms bejövetelével.( azaz 140 pontot lehet majd szétosztani) -
Rockety #31637 pm ment -
Bhalage #31636 gratulalok. -
#31635 az ML1 kész 7db karin,amiből 5 az enyém,na most jöhet ML2 ^^ -
Raisthlin #31634 A Chellos AoDsek közül is jó mindenkinek a netje atm. -
#31633 na ML1 2x ma este,irány egy erős alvás ^.^ -
#31632 nekem zsír jó,nem kéne az isten háta mögött lakni tbh -
Rockety #31631 csak engem dobál le cselló daoc szerverekről? -
#31630 druidot vihettem volna ki pedig,és most arra kéne rr5öt rágyúrni ^^ -
#31629 na,kezdőggyön már 1.10,kénytelen voltam lemondani maeloch invitációját a guildgroupba,csak hogy szaros ranger ML1 legyen,meg kalinka wardenje is -
#31628 hehemegotbored >.< as usual :-) -
Bhalage #31627 lol Botond most olvastam csak hogy leosztottad Katat a veszett jo csaj topicban
ROFL
hat igen a daoc forumon edzett embereket nemegyszeru lenyomni =)
wtg m8 -
Mester #31626 hehe^^ -
#31625 nem így van >.< mit nyertem?:-D -
Rockety #31624 Ablakzsiráf csak pro 1337 doodok forgathatják (mmm azok a szekszi piros almás képek, költői tő mondatok tömege mmmm givf!!!) Botond szerintem a helyi Dörmögő Dömötör kiadást olvasgatja az árnyszéken közbe vadul vizslatva a dakotasereg szorgos keze gyümölcsét a pusztán... most mond azt hogy nem igy van ! -
#31623 gondolod?:-D -
#31622 Mellesleg te valami nagyon atdolgozott kiadasat hasznalhatod az Ablakzsirafnak :D -
Bhalage #31621 hehe ez jo -
#31620 Akkor se engednek perverz vagyaidnak!!! :P -
Bhalage #31619 :< -
#31618 ez most hogy jött ide ? oO -
#31617 csak már aranyered lenne :-P