Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondj egy karit ami nem öli meg wardent BG1-ben LOL
ml1 elég, hogy be tudj menni ml5 dungeonba, ami a gáz, hogy néhány encountert vmi horror fop nélkül megcsinálni 😛
hihetetlen,ennyit nem képesek felfogni a diónyi agyukkal,hogy a sok gombát azé rakjuk le,hogy az ellen odajöjjön,nem rohangálunk el minden szóló troll után,és legfõképp amg alb oldalára nem megyünk,ha az albok rvrni akarnak úgyis átjönnek,na mindenestre,így 5dik próbálkozásra annyit elértem,hogy nem az elsõ FG wipeolt le minket,csak a második,végülis ez is vmi.
Keeptékeknél is vagy 10 próbálkozásból értették meg,hogy adott a lvl10es keep,meg a mi 2fgnk,na akkor az a plan,hogy befutunk az ajtóhoz fop le gombák ezerrel,tankok addig játszanak az õrökkel amikor van 20gomba onnan castereké az õrség mi meg szétkajuk ajtót belsõ ajtón ugyanez,de miután már vezettem vagy 52 ilyen várbevételt még mindig jönnek ilyen random guyok a 43as karijaikkal akik magyaráznak,hogy most jött excalról és õ ott rr8,és így nem lehet meg bla bla bla,hát ennyi nyomit basszus :-DDDDDDDD
Keeptékeknél is vagy 10 próbálkozásból értették meg,hogy adott a lvl10es keep,meg a mi 2fgnk,na akkor az a plan,hogy befutunk az ajtóhoz fop le gombák ezerrel,tankok addig játszanak az õrökkel amikor van 20gomba onnan castereké az õrség mi meg szétkajuk ajtót belsõ ajtón ugyanez,de miután már vezettem vagy 52 ilyen várbevételt még mindig jönnek ilyen random guyok a 43as karijaikkal akik magyaráznak,hogy most jött excalról és õ ott rr8,és így nem lehet meg bla bla bla,hát ennyi nyomit basszus :-DDDDDDDD
Botond, esetleg lenyomhatnánk mindet, én is tudnék hozni egy eldiet, meg összeszedhetnénk még pár embert. Meg kell mondjam hülye venoid megint kitalálta, hogy vasárnap délután csinálja meg komplett ml5öt, amikor pl én nem voltam itthon, pont úgy, ahogy múlt hét vasárnap sem, amikor megintcsak ml5özött, és most kicsit olyan érzésem van, hogy csúnyán lemaradok, ha ezt nem pótolom 😛 Tankomon megvan, csak az eldim gimpeskedik..
még mindig closed az acc, nem tudok menni..
Nagy munka lehetett, asszem épp egyedül voltam online FL-bõl, és tán az allianceban voltak 5-en, a pbaoevel vagy gombákkál irtó nehéz lehetett :p
life is not a cake walk nowdays it seems 😞
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
ja,és hozzá ez az idegsítõ bug,hogy minden killspammot megkapok emainbõl,hát ez teljesen kiidegel :-O látom,hogy sok lémer ott szólózgat,hegyekben áll az ingyérp,de nem én keeptéket vezetek jól,mert ki ha én nem,hát sucks :-(
tököm kivan ezzel a játékkal,belépek 4L9 vagyok,még 37741rp lenne rr5,erre mivan?rámstickel 3fg hibi,hogy menjünk azt keepsiege,mert CS van ailineben meg 10es nged is meg crim is,és jajj csúnya albok meg RRnek mingyá minket,de ha õk nem midik tuti,és most verhetem szét a drága macémet a várajtókon,hát basszus...FLt kiraktuk ailinébõl meg outkastot ngedbõl,de crimet asszem hanyagolom egyenlõre,mert MLxpbõl is megárt a sok(1 hónapja 100% ,csak ugye ML6 nincs kész :-P )
Most megint nem engedi befizetni, 20 perc múlva újra megpróbálom.
Kinyirtam a bard+animist-tal 1 párszor+ sokszor meg is haltam.😊 1 gépen ez az alt+tab nem valami élvezetes mikor a mobok jönnek. Fõleg csak idegesített. kb minden 2-3.ra dob 1 nem rog cuccot és pár perc alatt poppol. Legelsõnek a bard-dal leszólóztam a Chief Chrysostorm-ot a 7 addjával 1ütt.😊
Ha jönnétek akkor könnyebben menne és gyorsabban.
Ha jönnétek akkor könnyebben menne és gyorsabban.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Botond, neked nem kell az ml5 véletlenül? Vagy másvalakinek pryd/hippibõl?
Kidobott a játékból, de már nem megyek vissza.
Account closed szal fidel a reggeli party elmarad ha csak Zak fel nem veszi a telefont vagy eszébe nem jut befizetni 😊)
nem olyan nagy cucc. szerezni kell egy radart és igy mindig hátulrol-oldalrol lehet elkapni az enemyt 😄 van rá példa sajna :<
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ez grp purge eltûnése után nagyobb probléma lesz :p
zzz
lol, két kedvenc bárdom 😄D
Egyébként ezeknél a bárdoknál (Seprano és Seanpaul) még én is jobb vagyok.
Amióta hibiben rvrek egyetlen mezz csatát sem nyertünk. Komolyan mondom nem is tudom miért voltak ott hacsak nem a speed miatt.
Amióta hibiben rvrek egyetlen mezz csatát sem nyertünk. Komolyan mondom nem is tudom miért voltak ott hacsak nem a speed miatt.
szinte mindig volt petje
Itt 2 druid (sose rootoltak) bard, light menta, eldi, 2 warden+tank.
Itt 2 druid (sose rootoltak) bard, light menta, eldi, 2 warden+tank.
Amúgy az elsõ 3 csatánkat megnyertük ezzel a setuppal csodálkoztam is egy gimp és egy opted (rr5-8) middi group nem is volt csoda, de hogy a Neguras Jarakin féle caster groupot is levertük vele egyszer talán 1 halállal az meglepetés volt mindenki számára😊 Utána haltunk egy párszor a merc és egy friar helyett jött is két hasznosabb emberke
Ja eléggé egyenlõek voltak az erõviszonyok ha Maelochnak fennvolt a pet charmja mindig nyertetek. Amúgy a groupsetup elég gimp volt 2 cleric 2 friar 1 merc 1 spirit caba 1 body sorc 1 ice theu😊
Daermon néven futok atm eldivel.
Meg leporoltam a rangeremet is de az még csak 46.
Meg leporoltam a rangeremet is de az még csak 46.
A mai délutánról volt szó, még meg is álltam veled szemben az egyik csata alatt megnézni, hogy is néz ki a karid.
De nm lehet csak nekem is azért volt fun mert rég rvr-tem már prydwenen...
De nm lehet csak nekem is azért volt fun mert rég rvr-tem már prydwenen...
Ha-ha Tiffa & Weldryn tök jó fun volt ez a délután! Kár, hogy én feküdtem mindig elsõnek 😉
Givf more ilyen csatát pls! Kifejezetten élveztem, hogy egyik oldalon sem fotm grpsetup volt és nagyjából 1:1 arányban nyertünk. Kicsit a daoc kezdetére emlékeztetett 😊
Givf more ilyen csatát pls! Kifejezetten élveztem, hogy egyik oldalon sem fotm grpsetup volt és nagyjából 1:1 arányban nyertünk. Kicsit a daoc kezdetére emlékeztetett 😊
Kicsibors az én karim, gondoltam hogy vmi aod-s lehet akki ennyire spammol 😊)
aztán én sem értettem hogy miért támadtad be az ns-t amikor ott voltunk de ezek szerint fordítva történt 😊
aztán én sem értettem hogy miért támadtad be az ns-t amikor ott voltunk de ezek szerint fordítva történt 😊
én kb 3x tudtam volna PL-ni de senki nem volt online... :p
albiba menj, midgard az easy mode 😉 najó legyen medium :p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Egy kis segitséget szeretnék kérni.
Egy healer-t inditanék midi realm-ban /még nem tudom excalon v. prydwen-en/és nem nagyon tudom mire érdemes speccelni.
Tanácsokat,ötleteket kérnék!
Elõre is kössz!

Egy healer-t inditanék midi realm-ban /még nem tudom excalon v. prydwen-en/és nem nagyon tudom mire érdemes speccelni.
Tanácsokat,ötleteket kérnék!
Elõre is kössz!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
no meggyüttem mallorca-l, szép színem van, arcom is jó kipihent lett, ma este megyek asszonytúrára, de holnap már valszeg leszek😊
kár, hogy arwenak elfelejtettem átküldeni az acc adatokat, bár gondolom azóta nem volt semmi különös pl féleség😊
kár, hogy arwenak elfelejtettem átküldeni az acc adatokat, bár gondolom azóta nem volt semmi különös pl féleség😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
grati!
anti hero
Már majdnem elértem a 100 db kulcsot de 1etlen1 jó unique drop se volt.
42. Runihura ölésem alkalmával végre dobott ML respec követ. Átlagosan 20 percenkén poppol és 13 perc alatt nyírom ki kb.
Ha itt hibiben 270en vannak online akkor az kb 400 embert jelent és akkor albiban vannak 700 + midiben 700an. A játékosok 1/3a anon általában.
kicsibors kinek a karija? 😊
hugspammeltem neki, de 1 ns kiszedett azt le lettem zergelve <answer>
hugspammeltem neki, de 1 ns kiszedett azt le lettem zergelve <answer>
LOL tudom hogy fura kérdés de 1000 éve nem játszottam szal nézzétek el :
Leather cuccokat az armorcrafet vagy a tailoring tudival lehet készíteni?
Leather cuccokat az armorcrafet vagy a tailoring tudival lehet készíteni?
egyel lejebb :x
zzz
You wont enter this area! :>
zzz