43179
  • Rockety
    drink whisky m8s
  • Bhalage
    nem
    :simi:
  • Hangianix
    Na de akkor most ellentmondasz magadnak :D
  • Bhalage
    jaja :)
  • Uberlama
    ja, milyen élet az már pff xD
  • Hangianix
    Marmint, hogy munkan es jatekon kivul van mas is? :p
  • Chris
    Te már le lettél írva bameg, ennyi.
  • Pari
    akik esetleg nem kovetik nyomon a WAR fejlodeset, par uj erdekes infon a war topicba...;)
  • Pari
    most a warden a nagy fotm...
  • Pari
    nyeh, a mauler csak 1v1ben oped, grpba kb annyira jo/hasznos mint egy necro...
  • Bhalage
    johat aki fasz az fasz
    ennyi
    :D
  • Bhalage
    nem vegeztem be a neptulon projectet csak kis idore szuneteltetem :D
  • Jockey
    nem rimánykodok én már többet, ott wow-ok ahol akartok.
    te is bhal..:-(
    amúgy elnéztem pár kieg képet, hát 1 dolog hiányzik még mindig nagyon a DAOC-l nekem, amit semmi nem überelt eddig (régi csapaton egyéb dolgokon kívűl), az pedig nem más mint az a fránya troll skladom:-(
    van egy pár troll képp, olyan cuuukik... -.-
  • AngeLujo
    fontolom erősen hogy átmenjek, csak kell kis cash.... (szegény egyetemista vagyok u know! :( )
    nekem 32 a BE palám és 64 a priest szal én is ráérek... vizsgaidőszak pwns :D
  • Hangianix
    En tobbet. De csak munka mellett meg talan idom is lenne.
  • Bhalage
    egyebkent meg nemhogy a ganktulonra jottel volna, ott ugyis elkel a jo priest ill van jo tarsasag azaz MEGCSALSZ TE KURVA??? :(
  • Bhalage
    lvl40es a paladinom amit a tbc ota csinaltam. ennyi idom van ra :D
  • Bhalage
    en 8-9orat dolgom es nekem van :o
    cserebe nem szoktam aludni :G
  • Hangianix
    Bazze, nekem meg offline jatekokra sincs idom. :)
  • AngeLujo
    ja meg annyi itt a .swe mint BS-en a .hu szal olyan groupot találni ahol beszélnek valami emberi nyelven is az elég ritka :)
  • AngeLujo
    Stormscale, Übi régi priestjét tolom csak átrakattam oda a karit, de már bánom mer minden este kb 1 óra offline van :/
    szal ha lesz 1 kis cashem akkor ez is meg a pala is megy valahova máshova mer ez iszonyat ami itt van
  • Tafaya
    Melyik szerveren tolod a wow-ot? Csak nem a BS(BullShit)-en?
  • AngeLujo
    lesz végre tauren daocba is :o
    valahogy nincs az a pénz amiért megvenném, bár ezt mondtam TBC-re is és mégis lassan 70 vagyok :D
  • Botond #42075
    febr 14én jön az új kieg,ideje rerollolni,lesz új pwn pwn class meg faj is -.-
  • Marchus
    azt hittem ezzel elindítom a témát...
    irl mindig műxik :), csak aztán el kell tűrnöm hogy letahóznak :D
  • Bhalage
    egeszsegedre
    xD
  • Marchus
    böff
  • Bhalage
    btw utoljara amit lattam az a House of Ahm Nexus video volt, ami mint daoc videot sztem a hoa3 jobb, de zeneugyileg nem birok betelni vele, atomzene vegig ;D
  • Bhalage
    cba mar ilyet letolteni -.-
  • Uberlama
    jah, ha akartok egy jó videot látni akkor ezt lessétek meg, stajji grp midibe : forum link
  • Uberlama
    még mindig tolja, most ava midi, már rr9+ a grpjuk :)
  • Bhalage
    pft nem kivanom minositeni, mert biztos jo jatekos volt de azert 1-2embernek mindig kell az a 'slight edge..' -.-
  • Uberlama
    át lehet látni ha jól olvastam valamelyik patchbe, mivel most is meg lehet oldani csak valami settingset kell fileba átállítani, pl staji az most is átlát vizen...
  • AngeLujo
    de ez a vizes dolog igazán akkor működne értelmesen szerintem ha át is látnál a vizen, ami ha jól tudom jelen körülmények között nem lehetséges ^^
    mer így majd warlock az sb m8-el szépen fog farmolni, hogy sb targetel, warlock meg víz alól assistol (najó lehet hogy ez picit szélsőséges de akkoris jó egy picit kötözködni :))

SC changel meg kiirtják azt a pici pénzköltési lehetőséget ami eddig volt a játékba :p (magyarul még több casual playernek lesz atomtáp sc-je, zergfarm még nehezebb lesz :p)
  • Uberlama
    sc change az rohadt jó , fene se fog 99%nál jobb armort venni, illetve a víz rox még a többi who cares? :)
  • Pari
    1.87 live
    erdekessegek:
    we have decided to grant all characters a Mythic Respec with every patch starting today with 1.87.

all Classic and Shrouded Isles zones will have a 150% bonus to experience and a 200% bonus to coin

Characters will no longer auto train skills as they gain levels

Crafted item quality is no longer considered when determining the number of imbue points an item has

Characters can now have multiple tradeskills

A character's chance to block/evade/parry will no longer be penalized when facing a character who is dual wielding,The penalty to parry when facing multiple attackers has been greatly reduced

There will no longer be a one-second delay for characters when diving or surfacing.

Players can now target enemies through the water. If you are above the water, either on land or swimming on the surface, you can hit players below the water.

Players with the Mending, Rejuvenation and Regrowth spell lines will now receive Cure Poison and Cure Disease as a baseline spell, at levels 3 and 7

the radius and angle of the Bainshee's Frontal Area Effect (FAE) spells have been reduced. The Bawler's Bruise (FAE DD), Disturbing Vibrations (FAE Root) and Whirring Spike (FAE Bolt) spell lines have had their angles reduced from 180 to 100 degrees, and the radius of all these spells reduced by 100 units.

Bainshee,BD,Cabby,Druid,Chanter,Friar,Hunter,Necro,Shammy,Skald,Sm,Warden love n nerf

Malice, Battler n ML9 conv nerf

• s0n1c
    Próbáld meg most 2shotolni :)

/target Badbitie
    /perform wtfpwn

!!!
  • Bhalage
    jaja tudom :D azert mondom
  • Botond #42060
    Helm of fire lvl45ös stuff például,és egyik legjobb cuccom volt, szal erősen rog voltam én is. :-P
  • Bhalage
    mekkora egy szar uteseid voltak vaz :D warlockom nagyobbat ut -.-