Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt hittem nekik csak a tetem kell, és a többiek is szabadon mehetnek 😊
bocsi

btw nem találom azt a nyamvadt övet sehol 😄D
(belt of the twilight)

Ez 12 ember dragon farmja, nem dragon raid.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Fidel:
http://www.prydwen.net/forum/calendar.php?do=getinfo&day=2004-7-9&e=334&c=2

tegnap sikerult hatbakapni ggvel 3fg albzerg kezdemenyezodest epp atkbol mentek kifele feluton amg fele es eleg csunyan moderna styleban (ae stun + pbaoe) iszonyatosan le lettek hentelve =)
komolyan mondom ilyen elmenyem reg volt =) tiszta WL video

anti hero

szia mers =)

anti hero

Botond
csak nem gprs? :-D
Botond
mondjuk meg lesz az az elõnye,hogy nem kell 2 évig napi max 20percben tápolnom gprs-el és nem lesz minden átlag béluka rr97 artifact hegyekkel mire én lvl35re eljutok,hanem még vmi esélyem is lesz lépést tartani,nekem meg pont az lesz elég :-)
Lagos szar.
De nincs toa egyenlore. Az nekem epp eleg.
De nincs toa egyenlore. Az nekem epp eleg.
Botond
van 3 másik pvp-s videó,azok alapján alig vmi különbség van mondjuk 1.35es peccsü daochoz képest így ránézésre
Ezt latva mar biztos , hogy dobok mindent ha kijon wow =))
Tafaya
Tegnap 40 perc alatt bealaztuk ML10-et, vidam dolog volt hogy fegyver drop 3 flex cucc jott 😊

Botond
töb mint 1000 rr5+os kari van prydwenen,durva mennyire ráérnek egyesek :-D
na joccakat

anti hero

nem neger es meg nem volt meg de ezt te (es ti) ugysem erthetitek, egybekent se a publik forumon fogom kibeszelni a magameletem, de most per pillanat kurva szar nekem mert megint nem lathatom vagy 3 hetig QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

egyebkent meg kurvara leegtem es rohadtul faj a hatam meg a vallam :>

anti hero

Mesélj akkor valami jó kis történetet. Megvolt-e a néger vagy esetleg a néger nõ?😊))

Artiból van hibiben baggart bow 5.1 spd és a Fools bow 4.9 spd+ van az 5.8as immolated bow. Azt olvastam mindehol hogy az immolated a legjobb sniper bow. Én azt hittem amelyik bow a legmesszebb lõ az a legjobb sniper bow. Ezek szerint az sebez a legnagyobbat a legkisebb távra.

visszajottem kis vakaciobol jiiihaa :>

anti hero

amikor én játszottam akkor a gyorsabb ij messzebbre lõtt 😊 (nem tom miért :X) próbáld ki elég rég játszottam rangeremel, lehet már átírták. de elvileg 4.8nak kéne messzebbre lõnie.

zzz

mmm kérdezd meg guildiket akkor vagy lothot, 2 óra volt :>

zzz

Ha valamelyik eszetlen befut velük kintrõl akkor mindig jön be 3-4 db.

Uberlama
és kintrõl nem addol kigyo ? oO

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Inkább azt mondd meg, hogy a pl:4,8 spd-s vagy az 5,1 spd bow lõ messzebre.😊

1 kis segítség ml2.10hez. ha valaki még nem tudta azt, hogy ha bent vagy runihura templomába akkor a peremre végig fel lehet ugrani és ott nem ér el senkit se runihura aoe csapdája. Mind1 hogy merre rohangál.

Botond
ezzel sikerült felvidítani :-) 2 óra alatt ML1 összes helyszínét se járod végig,nemhogy lenyomod az egészet :-D de én értem a poént,és ez nagyon jó volt :-D
Hangianix
Nekem elso 5 kell. Ml3 lemegy, akkor ml5-t mar nem gond. 😊 Nekem ott be is fejezodik az mlezes 😄

Nalunk foleg a kiba sok ld miatt volt lassu a raid. Meg, az se segitett, hogy volt vagy 14 fg megint. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

jah + cold LW fire mobok ellen nagyon jó. Ml1.1 ringet warrior + svg + shamybotal kb 2.5 óra alatt befarmoltuk (2db-t), 6-10percre jött ki duoba egy try :>

zzz

ml1 - fgvel 2 óra alatt ment le (igaz nem kellett itemeket farmolni)
ml2 - fgvel 4 óra volt ha jól emléxem
ml3 - 55 emberel pakkra 3 óra alatt vezettem le (ami a svg 6 órás raidhez képest elég jó volt😛) úgy hogy 3x öltük meg a vizalatt kigyót a raiden :> (igaz item farmolást mindenkinek megkellett csinálnia elõtte prequestekel együtt, ami kb 1.5 óra)
ml4 - mm zerg raid volt, patch óta 4-5 óra ha nincs szopás
ml5 - 2 óra grp-stepek, 1 óra az utsó két step (5fgvel kb)
ml6 - grp-stepek picit idegesítõek mert farmolni kell narancs mobokat, de 2 óra alatt hozható. maradék része 110 emberes raiden 4 óra volt.
ml7 - grp-stepek, nah ez ami legtovább tart :> farmolni 4 factiont, 4x30 perc átlagba majd 4x10 perc a maradék grp-step és erre jön még rá egy 3 órás bg-raid
ml8 - grp-stepek kiadós 3 óra és sok rohangálás (mák kell a ládás stephez). Bg-n még nem voltam
ml9-ml10 yet to come :>

Sm-mlezés históriája :p. Sok emberel ml2-ml3 szopás nagyon, fõleg ha nem csinálják meg az emberek a prequesteket.

zzz

Hangianix
Meg ugyis eleg az Ml5. Ha nagyon jo kedvem lesz, meg shamannal is befejezem talan az ml1-et es hozzacsapom az ml2-t is talan. Bar ketlem, hogy hu de sokat jatszok vele ezentul, hogy nincs senki. 😊

Hangianix
Tudom, csak az is zergraid lett volna es ml2-bol kiindulva el se mentem ra.

lol. Majd ml3 lesz a szívás igazán.😊

Hangianix
Ja es kozben meglett ml1, ml2, ml4. Dori, Loth, nem tudom nektek mennyire konnyen ment, de en tartom magam Lourker allaspontjahoz, kiba nagy szopas volt mindharom. (ml2, ml4 zergraid volt, siralmasan hosszu - ml2 felerol le is leptem, inkabb megcsinaltuk kesobb 14-en). Ml3 meg csak most jon majd 😞

Hangianix
Azert orulok, hogy az AoD utan en is fix pont lettem az eletedben. Remelem en is kitartok egy evig. :p

Bõvebben?😊
A lassabb távolabra a gyorsabb közelebre vagy hogy?

Uberlama
nálunk egy infi most huzta fel 10re, solozva, több mint egy bubi xp jött neki 50en mire 8 vagy 9 lett már nem tom, tegnap vagy hogy dingelte a 10et 😄 szal 1.5 bubi xp kb talán nicns anyi, 50en soloba 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Golden Scarab Vest : I believe I got about 1% for every 120mil xp (3 red con lava bugs, with no camp bonus in a group of 3)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Bowspeedjétõl.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Még valamit. Valakinek van itt GSV arti vest-je? Mennyi ideig tart fellvl és rvrben hasznos-e? Ugyanis most azon gondolkodom, hogy az arti vest vagy az ml2.10 vest legyen a templateben.(ha nagyon rossz lvlni a GSV-et akkor biztos nem azt fogom berakni)

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az íjászoknál mitõl függ a lövés távólság a +10 Archery rangen mellett?

Másodiknál ráadásul mi jöttünk nem a midik lol

AngeLujo
sepranonak legalább jó a radarja, az sokat segít a mezzelésben :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

egy értelmes bard sincs a guildban, Seanpoul is akkora vak meg f***láma hogy csak nah...bár még mindig jobb mint Seprano 😊

namost ezt nem vágom hogyan is volt.. elmondanád érthetõbben?
Botond
épp most amgnél velem baitelték fel a fg midit,akik miután ellõtték rám a manájukat meg ilyesmit, meghaltak a sepranós FGnek,és még csak nem is rezzeltek,szerencsére release után instant LD lettem,így megkímélhettem magam egy alttab altf4es tortúrától :-)
Botond
ez a seprano az egyik legrosszabb bárd akit csak ismerek,ráadásul annyira klasszikusan az RPwhore esete,hogy az már vmi beteges(killerbee-szindróma >.<😉,és mégis rr6,komolyan mondom mióta õt láttam akcióban(még jó két éve),azóta mindig elfog a nevetõgörcs,ha vki az rr meg a játéktudás közé bármilyen párhuzamot akar húzni...tegnap Zakkal odinsba nyomultunk jött szembe fg alb mi meg is álltunk szendtségelni,hogy nemigaz,hogy 2 lépésre bírunk eltávolodni hmgtõl máris lezergelnek,fg felénk fordul közelít irányt vált távolodik,megint felénk fordul közeledik megint irányt vált,és itt jött el az a pont,amikor rájöttünk,hogy ezek nem látnak minket(mondjuk messze voltunk,mi is alig bírtuk leolvasni az rr feliratokat a fejük fölött :-DDDD),és elindultam amg felé,ha látnak úgyis elkapnak mert volt mincerük,ha nem akkor meg 5 percnél többet nem bírok rászánni,hogy a zerg kiszúrjon minket :-D,amgnél persze mincer elSOSolt,át albi oldalra ahol megkaptunk a 3 infil 2 scout 2 mincer kombót szokás szerint,de azért félelmetes hogy vakok is játszanak egy ilyen vizuális játékkal lol
érdekes ez a seprano :> mind a 2x szerintem észre se vette hogy jönnek a midik lol, talán a másodiknál de ott meg warpolt egyet :p

zzz

Megy az accod Finder