43179
-
Bhalage #42138 lemaradtal ugy 4evvel ;( -
#42137 Közbe már megtaláltam catacombs klienst, de köszi! :) -
#42136 hivatalos honlapon nincs? mintha lett volna -
#42135 tudna valaki adni linket daoc klienshez? -
Rockety #42134 jah sorcal tolom btw -
Rockety #42133 Frengroton vagyok, lvl 14 még mindig tho :) -
#42132 no, megkuksiztam, egyenlőre tetszik
nem annyira pörgős mint wow, de nem is baj
főképp team orientált, szal ez pozitív nálam, bár csak lvl 10 vagyok, izzadásos néhány q rendesen:-)
grafika odabasz bármit, sztem eszméletlen szép, igaz elég jó gépem is van hozzá, de állam leesik folyamatosan.
amugy kicsit bugos még a grafika néhol de nem vészes..
mozgások nagyon ottvannak, probáltam egy deadknight-t (darktank életszívás debff egyebek), monk (damage dealer lószar armourral..) sorcerer (masszive spelldamage), bard (nem jött be..) és a kedvencem amivel megyek egy Psionistic vagy mi ( ez cc kari+sebzés).
mindd kb lvl10, itt már látható mi lesz kb belőlük..
szal sztem jó, bár lehet korai még a nyilatkozt, az biztos nem egy wow fajta növekedési sebességre kell felkészüllni:-) -
#42131 melyik szerveren vagy és milyne neven?
Van egy Rendbtesz nevű Monkom EU genevia vagy milyen szereveren lvl 9 atm -
Bhalage #42130 rock - meselj mar a vanguardrol milyen :D
van vmi trialverzio amit ki lehet probalni? -
#42129 En meg junius kozepen befizettem 3 honapra Amorce-szal es julius 20-a fele tudtunk utoljara jatszani. :D Azert a bd+shaman paros erosen durva volt a BGk-ben. -
#42128 Én nemrég áthoztam a papomat Arathorra-Khadgarról...itt elég nagy magyar közösség van--na nem mintha miattuk váltottam volna.
Iőközben elkezdtem egy draenei warriort ami jelenleg 45-s(10perce dingoltam ).
Elég jól elvagyok itt,meló mellett erre van időm.Ha vki erre téved Mata(45 warrior) v. Matarese(70 priest)néven megtalál ally oldalon ha tudok segitek bármiben. -
Marchus #42127 arra gondolsz, amikor az erkölcsi oldalát latolgattuk annak a fightnak? -
Rockety #42126 vanguardal játszogatok de kb 3 hete időm nem volt hogy beloggoljak, lvl 14 forlife :D -
steveh #42125 Csak egy jó non adding policy kell mint most Avalonon.
Fg zóna úgy néz ki ,hogy : Se pihenés közben se fight és speedwarp csakodás közben nem támadnak meg a groupok. Átrohannak és kész.
A strafelést büntetik oly módon ,hogy arra a napra free adding van a strafernek kinevezett( persze ezt nem egy group dönti el ) groupra amíg meg nem tanulnak játszani. Így járt a kis kedves Maelstorm groupja is. Nagy strafe bajnokok voltak .... Az RvR groupok is tisztelik egymást ,hogy ha a 8vs8 zónán kívül egy csatában az egyik fél kap egy add groupot akkor instant mindenki az add groupő ellen fordul és miután vége integetnek egymásnak és odébb állnak.
Többek között ez vetett véget a Harjisnak is ( rr11-rr12 add group ) mert hirtelen kaptak 10 skilles fg-t a clusterral amik lenyomták őket sorban. Jól beszopták.
Ha kiváncsi vagy a fightokra akkor kimehetsz megnézni is . CSak ruhákat le és nem bántanak. Van solo zóna is már csak azt nem tudom hol ,de van a stealthereknek. -
steveh #42124 Simán nem kell vele foglalkozni azt iszunk látásig. Én wowoztam meg doacozok német szereveren de az utolsó a nyelvezet amin fenn akadok.
Most éppen oroszokkal jatizom.
Szerinted mennyire vagyok otthon az angol akcentusokban már? Ha felkeltenek is meg tudom mondani ki skót meg ki orosz ja meg a kurva ausztálokat ne felejtsük ki :-) -
#42123 Oke...en meg nemtok olvasni,uazt irtad:,soz:P -
#42122 mellesleg,kis 3 fos barati tarsasagunknak az a legnagyobb gondja,hogy kitalaljuk,hogy WARba eu-s vagy us szerverre menjunk...
a USes elonye a homogen (gyk. angolul beszelo) kornyezet, hatranya,hogy kimaradunk a prime timesos raidekbol,a ping novekedes elenyeszo...
EUs snal meg forditva...(wowba EUsokon probalkoztunk...de katasztrofa, amikor lv5s karik jonnek,hogy forditsam mar le a questet, meg svedul spanyolul dumalnak...hogy a "jofele" magyarokat ne is emlitsem:) -
#42121 Btw, hol tart az EUs resz? 1.87? 1.86?
amugy aki fontolgatja a daocost visszaterest, a sok class revamp utan erdekes elmenyei lesznek...fokent,hogy most jon az archery revamp is...us-be...
Akinek esetleg van kedve us classicra jonni, annak kolcson adom a "temped" botom,ha ohajtja(meg ha befizeti:)) -
#42120 Gyanitom,hogy a skilles 8man-ek,(WARba 6man) inkabb az instance rvrt valasztjak majd...es a skirmish areak lesznek tele pug zerggel... -
#42119 Nah, Fidel allitotta,hogy a spap is jo healer. -
#42118 Ja, volt egy nagy vita a shadowpriest heal képességeiről asszem picket meg fidel között, fidel azt állította hogy simán tud healelni megfelelő gearben.
Daoc: én most csináltam egy trial accot és megnéztem megvan-e még a házam meg lehet nosztalgiából elnézek 1-2 helyre, de a daocról még mindig csak a sok fg meg adder flame jut az eszembe, meg főleg Stalky mondása annak idején. Wowban nincs ilyen, legalábbis én nem tapasztaltam, mondjuk itt ugye bg-k meg arénák vannak. Warhammer meg szintén zerg alapú lesz amennyire látom, csak ott ki lesz NPC-kel egyensúlyozva. -
#42117 Marhaság. Csak proper heal gear kell,és egy kis szándék, hogy healeljen az ember,ha kell. -
Bhalage #42116 alap hogy jo lenne egy helyre menni ^^ -
#42115 wow powa itt is, bár már lassan delete lesz a shadowpriest mer mindenki köpköd rám mikor groupot akarok :p -
Kalinka #42114 sokan msot wow-ban is egy helyen vagyunk, kétlem hogy nagyon szét menne ez a társaság a warhammerre...részemről mindegy hogy milyen oldalon kezdek, bár a szívem a sámánhoz húz :) -
Mester #42113 Már többször fontolgattam, hogy újra elkezdek daocozni mert tényleg k. jó game. De egyszerse tudtam igazán rászánni magam;s Én már megvárom a warhammert szvsz;) -
steveh #42112 Hát a PvE olyan nevetségesen gyors lett a Daocban ,hogy el sem hiszem. Egyik régi nem magyar AoD-os jött Avalonra és 1 day playeddel csinált egy valewalkert úgy ,hogy megvan az ML1-ML3 meg az összes solo- group quest és az összes scrollja meg van az artichoz. Állandóak az arti raidek , ML raidek. LvL 50-t meg egy 2 fős "groupal"....
Nincs kedve valakinek Daocozni? Van egy csomó ingyen kiegészítő és Avalonon most az RvR a második virág korát éli.
Egyébként Warhammerben majd jó lenne valemnnyire egy helyre menni mármint a régi Daocosok. -
Bhalage #42111 hat a jofajta grpjuk eleg jo volt sztem, jo arcok voltak, persze neha ugy bebasztak hogy neha elhagytunk 1-1 embert a csatamezon volt.. -
Bhalage #42110 szia steveh, wowozgatunk de 99.9%ban pve a pvp az annyira nevetsegesen fos hogy megegy ilyen nincs :DDD
jo hallani feloled -
Bhalage #42109 ^^ -
Mester #42108 Én WoW-al játszottam 5-6 hónapot aztán most (kieg elött még) 1éves szünet után megint 2-3 hónapot, lvl60ig nem is volt semmi gond mert azzal a pvse résszel ill. tradeskillekkel semmi gond nincs, de ami utána jött az MC ill. a második hullámban Naxx grinddel jött az nem igazán tetszett;p mindez megkoronázva egy szar pvsp-vel.
Most meg "lelkiekben" készülök a Warhammerre^^
-
steveh #42107 Ezekszerint csak én élek és virulok. Na akkor jó ,spamolok egy kicsit.
Jelentem újra felfedeztem thidrankit és soloban ownolom a kis chanteremmel a nagy maulereket. kite forthewin :-)
Jó pofa ez a új group relic. Láttam már mindenféle groupokat ownolni az ilyen hordozható relicekkel. Csak kár ,hogy látszik a mappon és jön a holy zerg ,hogy elvegye.
Remélem Warhammerben az ilyen totális 24-32 fős zergek nem lesznek jellemzők mint most avalonon. Még jó ,hogy van 8vs8 zone a leeteknek.
Mivel jatiztok mostanában egyébként? -
steveh #42106 Picit elhaltunk. Éltek még ?:-)
Bhal . Te a BC-vel nyomtad anno Excalon? Rerolloltak Avalon hibiben és velük nyomulgatok mostanában . Csak kivi lennék mire számítsak velük kapcsolatban. -
Rockety #42105 mm nem tom, de a 17GB térképen jól el lehet kolbászolni... -
#42104 ott még most durvább a pvp szerver, mint wowban, mert ffa területek vannak, ha jól tudom... :P -
#42103 ./pvp off azt meg van oldva
kkthxbye -
#42102 outland mindenhol pvps fyi -.- -
Rockety #42101 vanguard4pve m8s -
Bhalage #42100 hat nem tudom, en meg ugy vagoyk vele, hogy faszom kezd tele lenni a sok gankkel szal azt a keveset amit wowozni fogok lehet vmi pve serveren fogom megtenni -.- -
#42099 Bhal shadowpriestre is lehet arrafelé szükség? Mer lassan migrate lesz szerintem de én nem leszek holy ebbe az életbe az biztos. Mondjuk 70-et lehet megcsinálom még itt, úgyse kell már sok (1,5 szint körül).