Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Látom hogy fut a player és néha vissza-vissza vágja méterekkel, vagy pl kanyarodásnál ugyanigy ide-oda pakolja.
Vagy nem is tudom mi ez...
én itt vettem annó: www.dlgamer.com
de szerencsere,csak hogy "szopjal paraszt" gondolta a mythic, egy 10x akkora dungeont nyomott be agramon kozepebe,mint DF...de kurva jo is lesz ott harcolni a animist es bainshee exploitokkal.
szóval csak ezér befizetni 1 hónapot az eléggé cba és hát nem úgy tûnik mint egy solo ikszpenzsön inkább az MMO részt próbálja erõltetni tehát egyedül nem hiszem hogy túl sokra mennék vele :o
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
vagy semmi ertelme? vmi epic killert akarok csinalni....ha igen akkor a dmg shield melle milyen RAt vegyek fel? wild minion 3 vagy serenity 3?
(classic szerver)
PVP tökéletesen jó, nekem volt AB-be 2 mappvp amikor 1er sem nyertem, és volt hogy egy este 8ból 1er kaptam ki...
Kétlem hogy BS ilyne szempontból bármiben is jobb lenne, szerencse kérdése kivel sorolnak össze...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
<#mf2>#mf2>
anti hero
Amúgy hogy jön ide a "nagy pofád"? 😄 Szvsz teljesen átlagos.
a neptulon clusteren kb 1 kezemen meg birom szamolni hgoy hanyszor nyertunk, amig elertem a friendly (?3000repet) azert szamomra ez dúrva.
aki tudja milyen egy pug a bs clusteren. bejon a 15ember, van 3-5priest. es rogton az elejen megy a spam macro - grp1 lm grp2 bs grp3mine ezzel szemben egy nepi clusteres pug all mint egy fasz neznek ki a fejukbol butan, elindul a jatek, mindenki megy amerre lat, total kaosz, senki lenem szarja, hgoy mondjuk minere vagy lmre senki nem megy, vagy epp emgtekeri farmot aztan tovabbmegy hogy a minerol feljovok siman elvigyek, hat kb ennyi olyan 20 jatekbol 3 normalis nyereseg kicsit zZZz
az hogy nagy pofan van az sose volt kerdeses
es meg annyit akartam hozzatenni hogy a low level pvp az meg eros horda foleny, ab - 10horda es 5 ally , meg jo hgoy 5perces gyozelem, semmi eselyuk nincs, viszont jo kis honorfarm.. de lvl60on egyenlore ugytunik hogy avn turheto a horda (bs ehhez kepest geciszanalmas) wsg ab pug vs pug viszont szar. barcsak megcisnaltam volna lvl40-59 kozott a repemet :G
anti hero
a neptulon clusteren kb 1 kezemen meg birom szamolni hgoy hanyszor nyertunk, amig elertem a friendly (?3000repet) azert szamomra ez dúrva.
aki tudja milyen egy pug a bs clusteren. bejon a 15ember, van 3-5priest. es rogton az elejen megy a spam macro - grp1 lm grp2 bs grp3mine ezzel szemben egy nepi clusteres pug all mint egy fasz neznek ki a fejukbol butan, elindul a jatek, mindenki megy amerre lat, total kaosz, senki lenem szarja, hgoy mondjuk minere vagy lmre senki nem megy, vagy epp emgtekeri farmot aztan tovabbmegy hogy a minerol feljovok siman elvigyek, hat kb ennyi olyan 20 jatekbol 3 normalis nyereseg kicsit zZZz
az hogy nagy pofan van az sose volt kerdeses
es meg annyit akartam hozzatenni hogy a low level pvp az meg eros horda foleny, ab - 10horda es 5 ally , meg jo hgoy 5perces gyozelem, semmi eselyuk nincs, viszont jo kis honorfarm.. de lvl60on egyenlore ugytunik hogy avn turheto a horda (bs ehhez kepest geciszanalmas) wsg ab pug vs pug viszont szar. barcsak megcisnaltam volna lvl40-59 kozott a repemet :G
anti hero
anti hero
(csak a belgás hangulatot próbáltam ezzel idézni)
Amúgy Nepán kb. 70-80% win arányt állapíthatnék meg pl. ab-n nagy mintavétel alapján.
Key Features
- A New Playable Race for all Realms - The Minotaur. Half man, half bull, the Minotaur is the first race to be available to all three realms. a grafika alapjan inkabb tehenek,mint minok...csak a togyeket hianyolom😊
Albion: Mercenary, Armsman, Heretic, and the new Mauler
Midgard: Warrior, Berserker, Thane, and the new Mauler
Hibernia: Hero, Blademaster, Warden, and the new Mauler
- A New Player Class for all Realms - The Mauler. Unlock this new brawler class and channel the elemental powers of the earth.
...leather, STAFF,FIST...hmm...
- A New Dungeon - The Labyrinth. Deep beneath the island of Agramon, this vast maze is the largest single dungeon in all of Camelot.
...na ez kurvara hianyzott...meg nagyobb NF...wee
- New RvR Game Play - Minotaur Relics. Players may acquire and use these relics, but become targets to be hunted by the other Realms.
...eleg ketseges szamomra...
- New Item Slots - Mythical Items. Hunt the depths of the Labyrinth for these rare new items.
...ezzel adatjak el az uccso bort...minden temp suttya a picsaba...
- New Levels - Champion Levels 6-10. Five additional Champion Levels allow players to expand their powers, abilities, and items slots.
...pfff...
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
paraméterei : lvl 48 orc sámán revered wsg és ab, rank5 és nem resto talentes hehe
nem akarok én már új karit kezdeni de evvel szivesen játszanék, BS-en kicsit besokaltam a bg-n az állandó vesztéstõl
rly
anti hero
mult heten lettem AB exalted (nem nagy szam nem azert mondom, csak holypriesttel azert nem hozok szegyent es irto fun volt 😊 majd kiszamolom ez hany meccset jelenthet O_O
anti hero
wow topikba azér nem akarom berakni mer nem akarom hogy valami 12 éves vérpistike vegye meg (itt meg úgyse kell senkinek :o)
anti hero
ja meg van még szétszórva pár kari ilyen 20-30-as szint körül
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
anti hero