43179
  • Rockety
    st van mentán is
    tom hogy csak 1.70, de gorre most az :) nem bánnám halva látni azt a sok majom parádé albot.
  • Botond #32176
    1.71től nem stackel twf egymással,és ilyen bazi nagy ködfelhő effect lesz 10000000kmről kiszúrhatóan,szal stt3+twf3*4 csak 1.70ben wtfpwn,stt3 meg champon van,nem mentán afaik
  • Rockety
    nah korrekt volt, 3-4 albi szopta be keepnél a guardot (scoutm8tek:E)

de sajnos túl sok alb van, és 99% caster szal walszeg 4x twf3 + manament style grp lesz a köv teszt
  • Botond #32174
    és hanyas serenity kell crack5+fop mellett,hogy végig fent bírjad tartani absorbshieldet,ne csak 10 másodpercig?
  • AngeLujo
    Rock nagyon láma voltam? :p köszi hogy bevettetek, sose voltam még defenzív tank (offenzívnek meg elég jó kis kari ez, hasteveal elég gyorsan csapkodtam a 4-500-akat :) szal ha lámáztam ezért lehetett (meg a lag ofc! ja meg a bb miatt is! ;p)
  • Rockety
    :-p
  • Mersain
    Minden mmorpg-vel addig kell jatszani amig ki nem jon "toa". =)
  • Mersain
    Mindamellett az eleg gyors szintlepesbol es a relativ keves idobol(daochoz kepest pl) ami kell a cap lvl eleresehez arra lehet kovetkeztetni ,hogy nem pvse re helyezik a hangsulyt wowban
  • Rockety
    jah csak nehogy addigre legyen értelmes WoW pvp része amig kijön Trials of Atlantis for Warcraft expansion :)
  • Mersain
    Mar ha sok klass-t kulon vesszuk bar szerintem light tank heavy tank -kok kozott nincs tul sok kulonbseg. Caster klassoknal meg a nagy valtozatossag az hogy felcsereltek(osszekevertek) a spelleket ami azt hozza hogy elmondhato hogy hu de sok klass van de ez aligha fedi a valosagot, de legalabb balance-ot jol elszarja. Ha realisan nezzuk csak az si-s klassok kulonboznek egymastol lenyegesen. De lenyegtelen majd kivancsi leszek a velemenyetekre nf utan, nekem mar toa is eleg volt...
  • Hangianix
    Nekem jobban tetszik a DAoCban a bovebb karaktervalasztek.
  • Fidelcastor
    ToA 100% azonos mind3 realmben.:)
    ToA grafikája már azért jobb sokkal. Nekem az NF grafikája is bejön. A WoWban van 7+1 class mindkét oldalon ahol csak az a +1 különbözik(paladin,shaman) a többi ugyanaz mind2 oldalon.Daocban meg van 39. Egyértelmű, hogy WoWban egyszerübb a balancot megcsinálni. PvP igéretek szépek, de igéretekben a Daoc se marad le tőle.:)
    Elöbb utóbb megtudjuk.
  • Fidelcastor
    Animistával is kiprobáltam, de sokat nem tudok tesztelni a ruhája és a FoP nélkül. Varázsló csak 1 FoPos BBvel él meg a várfalon aki nyomja rá a 90% abs-ot és akkor tök mind1 ki lő, mert időben vissza tudsz lépni. Animistának a FoPot odarakod és hátulról elnyomsz rá a BBvel 90% abs-ot. Animistával nyomsz MoC 1-et és raksz 30 sec alatt 10 db lvl 50es gombát.(BBvel ha baj van még 2 insta healt is rá tudsz nyomni) Aztán visszalépsz és a gombák begyüjtik az rp-t.:)
    Rangernek meg a MoS4 ajánlott(MoS5 az optimális), 50 Bow és majd kiakarom probálni, 36 PF, 2x piercing, x CD-t. Ugyanis közelharcban infi vagy SB ellen semmi esélyem sincs. Talán még a minstrel ellen lenne esély magas fegyver speccel, de az meg egyből elfut (SoS) ha gáz van.
  • Mester
    Hiába lehet jó képeket kivenni a daocból ha van 3 realm és mindegyik realm grafikája szinte teljesen egyezik mindenhol ugyanolyan fák ugyanaz a környezet.( ez sima daoc/si vidékek toa-t nem láttam huzamosabb ideig).

Lehet hogy a wow grafja nem "realisztiku"(mondjuk egy fantasy világ grafja vmilyen szinten logikus hogy nem az, de sztem a daoc-é sem az), de nagyon jól kidolgozottak változatossak a tájak.
    Pvse részét nem is nagyon édemes összehasonlítani daoccal mivel az sokkal jobb(legalább is az amit eddig láttam).

Pvsp része igaz hogy még talán nincs teljesen kidolgozva, de azért elég igéretesnek tünnik(arénák lehet grp vs grp játszani szervezetten fogadni stb, battlegroundsok, vagy csak simán a "terepen" gyakni pvsp serveren).

Balance-ról szintén nem tudok sokat mondjuk daoc szintű balance-t(mindig vannak/voltak használhatatlan classok stb.) azért el tudják érni sztem.
  • Raisthlin
    Ezeka képek azért már elég jók szerintem. Természetesen sehol sincs a valóságoshoz, de ettől még jobb a WoW-énál sztem. :)
  • Mersain
    Van akiknek a daoc vilaga valosagos ofc.
  • Raisthlin
    Sztem te összekeveredet a játék és a mese fogalmát ebben az esetben. Attól hogy játék, miért ne legyen realisztikus?? Egy nagyon jól megcsinált környezet(ami a valódi világra hasonlit) igen is lehet nagyon hangulatos, sőtt!!!

Nekem pl a WoW-ban pont az nem jön be, hogy olyan hupikék törpikék feelingje van számomra a grafikájának. De hát izlések és pofonok, szerencsére ma már van sok választási lehetőség, mindenki játszon azzal, ami neki bejön :)
  • Mersain
    Szerintem szarul nez ki. Nem poenkodas komolyan, EQ2 grafikaja is szar szerintem.
    Ha jatekkal akarok jatszani abbol latszodjon azert hogy jatek ne olyan legyen mint ha filmet neznek mert akkor nincs hangulata szerintem(plane ha fantasy vilagban jatszodik). Persze ez megint csak sajat velemeny.
  • Botond #32159
    az hagyján.de ezek a pajzán történetes könyvek az asztalon,szánalmas a színvonal thb! ^.^
  • RocketyATwork
    gusztustalan tbh.
  • AngeLujo
    a daoc olyan csúnya tud lenni :(

• RogueGigi
    played time ^^
    közvetlenül a rituális suicide után :P és most így jobban meggondolva ezt erősen csökkenteni lehetett volna, ha 39ig nem barrowsba lvlezem a kicsi gimpet.
  • Mersain
    Nem mondtam soha hogy isten jatek lesz a wow mindossze hogy szerintem sokkal hangulatosabb mint kidolgozottsag (tajkep) teren mint grafikailag.
    Az meg hogy milyen lesz pvp resze, hat daoc jelenlegi allapotanal csak jobb lehet.(mellesleg anno sirtam zerker miatt amikor mercemet 2 shotolta egy de inkabb vallalnam azt a korszakot albiban jatszva mint a mostanit barhol..)
    Az meg hogy miert gond , hogy csak 2 realm van 3 helyett nem igazan ertem. Balance dolgokat is legge kikuszoboltek azzal , hogy nincs 100 fele kaszt hanem mindket oldalon ugyanazok vannak. Szerintem ez igy jo neked ugy fest nem tetszik...
  • RocketyATwork
    nekem alapból nem jönnek be tank kasztok, de nem tudom elképzelni hogy hatalmas fun lenne ajtókat ütni és catapultokal lövöldözni vagy AFKzni a keepbe, márpedig tankok ezt fogják csinálni nagy részt (gorron nincs bodyguard grapple szal itt elvileg ownolni kéne tankoknak). De mezzbe már nem sokkal áll kevesebbet mint egy caster, root beszopatja etc, szal biztos lesznek tankok de arra hogy öljenek is vmit CC immunitás nélkül bodyguard és grapple mellett hát vajmi sok reményt látok... akkor már inkább egy castert vinnék.

A fun meg kétoldalú, persze rangeredel biztos fun volt egy keep fight ahova jött a sok láma alb, de próbáld ki gorret mondjuk egy light mentaval soloba,,, amikor a 279dik scout lelő akkor lehet megunod.

Botond: hát nagyából már ott tartunk, mezz és DD az enemy-t aki gyorsabb az nyer (75% csatáknak ilyen.) :-)

De hogy tényleg átlássam a dolgot csinálok egy herot/champet/vw-t azt meglássuk.
  • Uberlama
    settenkedő, briton scout ftw :) aztán kicsit közel merészkedtem dlhez és 3 ns begyalult és már nem volt kedvem viszamenni szal majd folyt köv :)
  • Fidelcastor
    Mi volt a neve?
    Most 1 fél óra alatt én is csináltam 15k-t.:)
  • Uberlama
    na befarmoltam 19k rpt elég is volt :)
  • Uberlama
    és volt képed lelőni a scoutomat ? : )
  • Fidelcastor
    NFben legalább már a szóló játékosok is játszhatnak nem csak az rvr guildek vagy az alb zerg, HA a karidnak van valami távolra ható sebzése.:)
  • Fidelcastor
    A tesztszerveren az összes relic az albiknál van. Azt tudom, hogy ma reggel 8kor vitték el az str relicet, gondolom utána a powert. 4fg+ stealther addokkal voltak mi meg 2fg amiből fg ranger.:)
    Az a legfurcsább, hogy a szerveradatokból 1/3a hibi volt, de mégis csak 2fg probált csinálni valamit.
    Most épp ligen elött harcolunk az albik ellen.:)
  • Jockey
    jah ami lemaradt, eddigi mmo ismereteim közül (megvsárolt accokra értem: daoc, coh, l2, swg, planetside) a daoc vitt mindent játékélménybe, sajnos a pvp része verhetetlen mai napig (leszámítva ezeket az toas szarságokat), és attol félek nem is nagyon lesz versenytársa a közeljövőben
  • Jockey
    hát, én abszolúte nem vagyok blizz fun, sőt idegesítenek a sok elvakult emberke, hogy bliz csak jó lehet stb..
    de
    daoc-t játszottam 2 (lehet 3? már nem emléxem) évig, és számomr unalmassű vált. Addig még volt remény, mig toa be nem jött, mert volt 6 50es karim, és azzal nyomtam amivel épp kedvem tartotta, így relatíve "új" élményekkel tudtam frissíteni magam.
    TOA után ez a lehetőság is elhalt, ráadásul az uj részek sem jönnek, be, többiröl ne is beszéljünk.
    Most épp eq2 béta accot kaptam, azt tezstelgetem (l2-t azért nyomtam mert nem volt más..), egyenlőre tetszik, uj területek, sokkal "nehezebb" xp rendszer, nem nyomkodhatzs ott sem agyba főbe spelleket, style-t, szal egyenlőre még kihívás és érdekes.
    WOW számomra szintén egy menekülési út, nem megváltó, de ki fogom próbálni, és abba legalább lehet pvp rész is.
    Szal jöjjön cak awow, megvezsem eq2-t is, és azzal játszok amihez épp kedvem van, ezt a lehetőságet a daoc elvette teljesen a toa megjöttével, nf ide nf oda..
  • Botond #32145
    ami pvp videót én láttam abban kb annyi volt,hogy volt egy rét ahol voltak sokan és firewizi szintű vmik felrobbantottak mindenkit ^.^ asse tudtam kivenni ki kivel van,szal én még reménykedek,hogy lesz vmi értelmes pvp wowban,főleg,ha lesz aréna,de ha belegondolsz logikus amit fidel mond a 2 realm vs 3 realm hátrányairól
  • Botond #32144
    és lesz nyílt rvr is nem csak keep take oda meg igen is kelleni fog a tank,különben fps-sé silányul a dolog,jön 2 caster group aki gyorsabban lő az nyert :-o
  • Botond #32143
    azé amikor nem volt bt aztán minden archer egy shotolta őket nekik se volt fenékig tejfel az élet
  • Bhalage
    remenykedni lehet, nem?:)
  • Rockety
    nf-b tankal játszani felesleges, még keep fightba is fos... zergelni ismét nem jó mert nincs ranged dmg etc bla bla. Kaszterek sose voltak ENNYIRE szarok (se zergbe, se keep fight, se RR, sehol) mint most a tankok, vmi irtó szánalmas.
  • Fidelcastor
    Vagy inkább te vettél valamit a szivedre. Tudom ,hogy amikor még nagyon erős volt a berserker akkor te még albiban játszottál. A lényeg az, anno nem írtál ilyet, hogy 1-2 shot-tól a berserker gg. Sok sikert. Most meg amikor a casterek megint erősek már egyből írsz. Ugye régen nem volt Berserkered és most se lesz castered.
    A vélemyényed meglehet mindenről ahogy nekem is megvan, csak nem ugy kellene tekinteni a WoWra mint az isten teremtette játékra ami teljesen tökéletes és minden hibát mellőz. Te elfogult vagy a WoW-val kapcsolatban én meg nem.
  • Mersain
    Amugy az a 2x% passive absorbtion ra az nagyon tetszik amit mindenki megkaphat tankokon kivul. Jonnek a plateben rohangalo casterok.
    A realitas erzeket daoc toaban veszitette el grapple meg bg meg ae sebzes stb szarsagokkal (egyszeruen nem ertem egyaltalan hogy kepzeltek ezt ugy realisabban nezve de mind1)
    Amugy meg 1.65 nel mik voltak a nyero grouppok: midnek tank group albinak hibrid hibeknel meg caster group. Szal ne mond hogy nem lehetett casterral jatszani.(szerintem pont jo volt mar ha realm beallitotsagot nezzuk)
  • Mersain
    El vagy tevedve kicsit.
    Amikor Albion volt tul eros akkor mentem at midbe es akkor mar nerfelt Zerker volt ami aligha 2 shotolt vendon kivul barmit is. Szal azzal vadolni hogy mindig a tapossal vagyok kicsit fars dolog (savage -et is epp ezert hagytam abba anno...)
    Es hogy miert nem szeretem az olyan fightokat ahol 2 rohatd nagy zerg nez farkasszemet egymassal es bohockodnak allohaborut amiben remenykedsz hogy ne teged jeloljenek ki ,hat dontsd el te.
    Wow -rol meg annyit hogy lattam mar par rvr videot betaban es nem egeszen ugy fest a dolog ahogy te meselted.