Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát kicsit megölték vele a tankokat mint classt.. Bár mikor egy sb grapplézott le engem, hogy hunter m8 megmeneküljön, akkor én is anyáztam, egész addig míg flutét elõvettem, és lemezzeltem huntert el ne fusson 😛
elolvastam.vettem a lapot és nem foglak többet ezzel egreciroztatni.bocsánatot kérek az eddigiekért is
sok grappleabuser itt is :<

anti hero

eleg sima :>

anti hero

Uberlama
hát max instát kaphat annyi idõ alatt de abbol amugy is van nektek szal sima :>

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Steveh olvasd el privi üzidet 😛
Ne felejtsd el a tankok deffenzive buffjait, protect, guard, intercept, ez is mind beleszámít.
6 db resist buff
4 alap buff (Af, str, dex, con)
3 specc buff (s/c, d/q, piety)
1 end buff
1 dmg shield (midiben ez conc based)
1 dmg add
1 spec af shield
2 db a morphtól (ez ds esetében 3db self-buff ha nem a grp verziót használod)
1 sojouner underwater shit
1 aura (zahur, cs, sok tökmind1)
sprint, speed / dmg-add chant asszem ezek is számítanak
+3 self-buff svgtól
+1 absorb bdtõl
Nekem ezek után kiirja hogy you cant have more effects (ez csak pozitiv effektre vonatkozik, szal mezzelni-rootolni-stunolni lehet)
Mivel mythic volt akkora fasz hogy purgolhatatlanná tegye a grapplet ezért pozitív effekté tették (mivel purge csak negatívokat szedi le), hála istennek emiatt belehet vele szopatni vele hibiket, akik mostanság már csak ezt az egy fajta harc modort ismerik (azért szépen lehet õket szopatni DD-casterekel)igy még elég jól ellehet szórakozni egy tank karival is, fõleg svgal mert self-buffokal elég könnyen elérhetõ a limit. Sima tankoknak két morph kell egyszerre hogy elérjék ezt.

zzz

hogyne jonne steveh mire sorci 2szorra szeretne mezzelni kap stunt mezzt vagy asist ddt v egy baratsagos zavage traint =)

anti hero

Hangianix
Champ ellen mar majdnem osszejott a 28 nekem ^^ (persze csak gondolom 😊 )

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tiffa
Ja de te se tudsz mocolni, mondjuk téged ez nem érint, de a csapatunk cabái, meg én is szívtam már meg, pedig nem is volt 28 buff, csak a csata alatt még kaptam sok jó kis genyót és azt is beleszámolja.
Hangianix
Eleg innni pl. egy water breathing potiont 😄 Ja es Zahur es Cloudsong nem megy egyutt.

nem 15perc? de élesben sokat számít. sorcimmal mezelem a midi groupot és a felét nem tudtam bemezelni a CB buff miatt.mondjuk ott gyõztünk mert utána kaptak egy másik mezt is töllem .szóval a sorci ellen nem tul jó a ez tehát lehet hibik midiknek nem biztos hogy anniyra ennek a haszna elõ jön.Ha az insta mezt megfogja a buff akkor onnantól nyert ügy
elesben meglatod mennyi ertelme van.

anti hero

20 percenként védesz 1 mezzt a bracernek köszönhetõen. Ráadásul elég hurka statjai vannak.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

resist:6 db
druid v. shamy v. cleric buffok:8
az endu song lehet annak számít az endu buff midiben biztos.:1
AF charge:1
Shade mód:2
phanter gondolom 1, de ezt nem ismerem
dmg add és dmg shield:2
SoK és scepter aura:2
Cloudsong+zahur aura:2 (de lehet ez nem stackable)
abs buff:1
heal és power field:2
Sojurner:ML7es ability instant és 1 percig tart+1 ikonnak számít. Ezen az ágon még az ml2es unending breath 30 perces buff
Stormlord ml1es varázslata.
Gondolom van még ML aminek az abilitijeit buffnak számítja na meg a karik alap self buffjai.

már én is csak erre tudok gondolni. csúnya hazug RogeGigi 😊)
de ez így müködik és pont ezért ér sokat.mi állandóan azzal szívjuk meg a midik ellen ,hogy õk simán sprintel rohangálnak mindenhol és pillanatok alatt leküzdik azt a pár 100 range-et ami a sorci elõnye.hiába van Ubinek 380 körüli dexe 10% casting speedel már rég a capel castol akkor is sok esetben betudnak minket instázni.viszont ha ilyen módon tudod az instat resitálni akkor a te mezed az befog menni.hibik ellen mondjuk mindegy a GP miatt de azért elég sokat segíthet.
lol. Szerintem õ se tudja azért nem írja.😊

Na most akkor 10 percig tart ez a buff és 15 percenként varázsolhatod ujra magadra és ha kapsz 1 mezzt kivédi majd eltünik a buff?
Ha ez így müködik akkor semmitse ér szerintem.

jaja gigi nagyon segítõkész lett.lehet még is megutjduk a jó kis xp spotot ?😊
ezt nem mondjátok komolyan?ilyen bug létezik? ez de kész.foglamam sincs hogyan tudnékk 28 buffot feltenni magamnak ......
Vagyis inkább olyasmi az üzi, hogy nem lehet rajta több effect, effect failed. Idegesítõ, mondjuk casterek nemtom elérhetik-e egyáltalán, 28 azért eléggé sok buff 😛 Ráadásul csak 21et látsz (3sor). a többi rejtve marad, illetve néha cserélgetik egymást a nem látható, és a látható rész között 😛
Antigrapple az szerintem az, amikor 28buff van az illetõn, és megpróbálod grapplézni, akkor vmi olyasmi üzit kapsz, hogy már van rajta 28effect, effect failed vagy ilyesmi, még sosem találkoztam vele szerencsére 😛 Se CC, se grapple, semmi nem hat rá, amíg a 28effect fent van rajta.
IDDQD IDKFA imo

anti hero

mi is grapplezhetetlen tankokkal megyunk =) bar az en grpomba alt 1 tank van (caster grp)

anti hero

A másik gusztustalan meg a malice axe procca, idegestítõ, mikor 20secig gyakorlatilag bof van rajta az illetõn 😛 SB szivatott már minket evvel, le is vertek 2vs2ben mindkettõnket sttvel, egy sb akit tankoltunk meg egy hunter aki nyomta a nyilakat belénk 😛 SB-be ilyen 110eket nyomott stt, sajátomra nem is emléxem már, de az is vmi gimp hit volt.
ezt a antigraple módba beavathatnál ha lehet és nem vagy olyan mint gigi 😊
eddig én csak sima ugrlásal tudtam el kerülni a grapplét megpróbáltam mindig not in wiev lenni.
a skilles grapple spamolokra meg kitaláltam egy jó kis techinkát ami mondjuk csak akkor gáz ha ketten tartanak grapléban.hibik szokták ezt fõleg csinálni.oda jön a hero pajtás és grapple azt állunk és nézzük egymást.a felénél oda jön a warden m8 és az is graple aztán így állunk egész addig míg ki nem nyirnak olyan 30sec mulva a caster srácok. mocskosul élvezhetik a játék tudásukat ezek a skilles playerek.
érdekes lesz reaver af debuff + gov proc + battler abs debuff + buff-shear... ok nem fog túlsokszor mint egyszerre elõfordulni, de amikor igen... ouch 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jah szerintem tankoknak is alap (sajnos determ nerf már nincs messze és grapple/bg/fz/NF-rangedaction mellett valszeg ez lesz a kegyelem döfés a legtöbb tanknak egy jó ideig :< bár svg antigrapplemode elérése könnyebb lesz, nekem is már csak 1 scroll kell + némi xp dreamsphernek és 24/7 grapplézhatatlan vagyok 3 selfbuff elnyomásával 😛.

Btw tankoknak szerintem alap a battler is, még akkor is ha nem hazsnálják... az abs debuff vmi iszonyat durva, 50% slash mellett öcsém capet ütött rajtam, svgal én is igen közel capet ütöttem azon akire ráment (nem tom hogy AE azt nem néztem😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

szerintem nem interuptol.
mi is fõleg a mez feedbacket használjuk.de mondjuk az idegesítõ ,hogy bugos és ha speed közben feltesezd akkor el esel a speedtõl egy rövid idõre.ezért szoktam mindig a csata elején el löni.

ugy mond kötelezõvé tettük a guildben le is farmoltunk belöle vagy 20 darabot ,hogy meglegyen mindenkinek akinek éppen kell.
na ezt nem tudom le kell tesztelni imo, de olyan mint bt, egy buff azt radmezzelnek egyet akkor eltunik..

anti hero

xD mi is elhuztunk mert nem volt enemy (ezekszerint miattatok=) es elmentunk ATzni egyik sracnak, de Danord Shamnord Hurikanord es meg jopar WR ottvolt es huztak a mobot, mikor odaertunk epp egy wipe utan voltak... felrezzeltek magukat, aztan ott tokoltek megint huztak megint wipe, erre bazzeg (sejtettuk hogy ez lesz) nem releaseeltek a kcsogok hanem BBvel visszajottek es ujbol rezzeltek magukat, na itt a BC kommando szepen elment aludni, crazy meg megvarta az utana levo huzast. most delelott mondta hogy akkor is wipeoltak a WRes kocsogfarmerek xD szal midgard 4tw =)

bard shademode is teh roxx

anti hero

miután nem volt semmit, elmentünk ligenhez, wardokat le és kb 10percig húztuk hibiket de a végén túlsokan lettek és vmi tiarna bard shademodból mezz spamelt 😛

400 radius even :>

ae-instamezz ellen tökéletes pl, de sorc QC-nélküli 1.8seces castimjú 400ranges, 2000 ranges mezze ellen se rossz (mehet neki insta interrupt utánna etc 😛).

tényleg interruptolódsz a feedback után ugye ? (gondolom, mivel bt-nél is igy van)

hogy nem 1. korben dol el a mezzcsata es hatranybol is lehet nyerni? :p

anti hero

Mi olyan táp benne?
xD majt!
nice fights yesterday =)

anti hero

még 400k smen és 500k svgon mire lvl 10es lesz... mmm 😛 bár patch után battler szinten kapja majd az xp-t, akkor nem lesz gáz (ae-mezz, ae-stun, disband, moc --> ding lvl 2-3-4 😛)

nem tudom ki hasznalja a ceremonial bracert de nekem jopar napja lvl10 es sztem ez a mezz es stun feedback uberhaxos!!! mondjuk en a mezzfeedbacket hasznalom =)

anti hero

Hangianix
Sajna nincs eselyem nehez artikra, igy marad ez :/ gyere at Pry/Albra es segits 😄

Hangianix
Jah. Deep Bracer nem draga, belt meg ML1 drop, 4 ember kell hozza.

Matter 0 tényleg vagy elírtál valamit?
Belt és Deep bracer nálatok ilyen gyakori? Nálunk még sose láttam market explorernél.
BoR az a csuka rövidítése?

hello mers =)

anti hero

Hangianix
Pfff, gyere inkabb vissza ^^

AngeLujo
jó is lesz a df nerf, télleg elég csúnya hogy rr8 sb-nek nem sok esélye van egy jó de akár low rr infi ellen. df nerffel én is szépen átspeccelek slashre, hátha jobb 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
luon asszem picit durvább 😊 õt még eddig egyszer vertem meg akkor is úgy hogy nem volt neki purge, nem volt somba én meg igen.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tapos =)
Uberlama
eden kurva erõs ns, egyik legerõsebb.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens