43179
-
#32217 ez a jó felfogás! \o/ -
Raisthlin #32216 Igy van! :) -
#32215 44 mind 31 body scvel az 50 body. :p -
Raisthlin #32214 Nem, most is body spec, de megvan az új scje vagy mi, és ebben sok +body van (a régiben nem volt), ezért nem szór neki annyira a ddje. -
#32213 Azt en honnan tudjam, nem vagyok AoD-s. De mond azt, hogy cheat, ok is megnyugodnak, te is jol erzed magad tole. :D -
#32212 ja,és ding 100% MLxp übin,szal most egy darabig megint hanyagoloma témát :-P nn -
#32211 nekem most pörög,ráengedem grouppot aodra,utána rezzelek párat és már jön is az rp :-) btw mael kérdi,hogy übi respeccelt bodyra,vagy miért nem szór a ddje? -
#32210 Azt hiszem veszek egy hibi es midi accot is lvl 50-sel, vagy sose lesz meg a hianyzo 72k. Ilyen jo 2 ora / 182 rp-vel haladok es akkor az mar jo sebesseg :< -
#32209 elnyomtam RPt,bejött kis rezzrp ^.^ -
#32208 KN kinyírt minket bolgnál,patent mezzt befutós pbaevel ledolgozta egyik guy,és hopp haltunk :-) skill 4tw \o/ -
Raisthlin #32207 legyél korszakalkotó, vagy úttörő vagy vmi ilyesmi :) -
#32206 járt utat járatlanért el ne hagyj ^.^ nektek működött,nekünk is menni fog :-) -
Raisthlin #32205 a döntés a ti kezetekben van! -
#32204 2 lehetőség van,vagy megtanulunk játszani,vagy rr8-9-10ig zergelünk mint ti :-) u know -
Raisthlin #32203 ne szopass... -
#32202 asszem 4fgvel jövünk vissza :-D -
#32201 warden nélkül hibi group random csak :-) olyan mintha ti sorc nélkül rohangálnátok :-D twf alátok,és egyből van egy kis interrupt,de így eleve túl sebzitek a full light specces mentát meg ilyenek,nem poén :-) -
Raisthlin #32200 Mi is mindig csak fél resisttel vagyunk, nem tudom mi a bajod ezzel :)
Most egyszerűen jobbak voltunk :) -
#32199 én mondtam nekik,hogy warden resist nélkül ez suicide,de nem hitték el :-) übi /face-el megint szépen csúszik,de ez most azé nem volt fél zónás :-) -
#32198 áll ofc...és azért kell 4*twf3,hogy ne 250dmg legyen 3 secenként hanem 1000,na ha azt vki begyógyítja úgy hogy interruptolodik és 5secből 3at stunba van akkor az megérdemli,hogy lenyomjon minket ^.^ -
#32197 ezért kell stt3,mert az 3sec stun 5 secenként unpurgeable,és twf3 nem csak sebez de snareol is :-) szal mondjuk bárki ott ál és várja hogy sebződjön majd akit elkap a ganksquadom :-o -
RocketyATwork #32196 kár hogy nem AE, rányomod muksira azt alárakja le... sokkal egyszerűbb lenne :O bár room campra amikor albok megrohanják szobát NAGYON durva, igaz nem sikerült megölnöm vele senkit de kaptam szép spammet (dmg wise, vmi mana ment vagy hasonló kapta a roxor bonust.)
-
RocketyATwork #32195 jah, CSAK ki az a fasz aki ott áll egy helyben és várja hogy sebződjön? várba meg nem lehet normálisan berakni mert los kell :< -
#32194 egy gt-t lenyomni field combat be se tart pár secnél tovább -
RocketyATwork #32193 amig van várad ahova betedd addig jó ._. utánna már nem olyan nagy szám :< -
#32192 twf3 > all ^.^ -
Mersain #32191 Igy lett rr3 as. Igaz rajta meg paran rr5 -osok lettek de az nem szamit =) -
#32190 Erol jut eszembe...amikor meg sokkal luzereb koromban bg-n apkba erkezve meginviteoltal az ott alldogalo BBok felet,es kicsit kirekesztetnek ereztem magam,hogy meg csak le sem kopnek:)) -
#32189 Szerintem badarsag azt allitani,hogy a buffbotok csesztek el a gamet, mert minden mmorpgbe van buffbot, csak azon mulik,hany accra van penzed, inkabb az bassza el,hogy 1-1 classnak (cleric,shaman...) tul sok buffja van...egy par buff atkerulne ezektol egy par kevesbe jatszott classhoz,sokkal jobb lenne... -
#32188 Szerintetek hogy nezne ki egy idealis FG coop szerveren? -
Bhalage #32187 mindig jot nevettem a BBden mikor futott a nagy troll utan sticken =)
mr wyan :> -
Mersain #32186 Nekem addig nem volt gondom buffbottal amig enemynek nem volt csak nekem.=) -
riviera #32185 Én is lépek most már végérvényesen. Ha végiggondolom az egész daocot nem a toa meg nf hanem a buffbotok szarták el ezt a játékot. -
Rockety #32184 nf ha nagyából olyan mint gorron akkor ha nem alb caster/ijász esetleg infil/mincer vagy jobb ha /quit már most. -
Kalinka #32183 Nem lesznek botok a WoW-ban mert csak 1 buffod lehet egy ppl-től szal nem éri meg... már ezzel is hatalmasat léptek előre a szememben. Szerintem semmiben sem fog különbözni pvp része daoc-től. És a sok zavaró dolgot pl 4fins camp/toa stb szarok nem lesznek még... ha 2 évig normális lesz a wow már akkor megérte :))
NF-et még kipróbálom de utánna lelépek 100% -
#32182 jamies xpzi govot HoCba,erre jön vmi random rr7 infil,jamies wavelni,infil nem is csinál semmit,megvárja amíg húz és xpdeathre nyomja,kicsit ideges lett szólt,hogy na öljük le őket (BB on stick ^^) most,megyünk és lőn,se GP,se 1 insta semmi,nem kellett :-) -
#32181 Jah, shamannal szedtem egy csomo rp-t igy ossze. :) 72.5k kell meg, azt remelem jovo het vegeig ossze szedem (bar fogalmam sincs hogyan), utana csak elvetve leszek. Addigra megoldom az MSN-t :D -
#32180 hm,ld lettem amgnél,visszaléptem látom bm guy csapkod vmi wardert,lebuffstrippeltem con+strcont a warderről,de mire sebezném padlózik,erre 601rp :-D speccelj BBnek hangi és 2 nap az rr lépés :-D -
#32179 én most skaldal tolom és egészen jol el lehet solozgatni, csak tudni kell hova nem szabad menni :) -
#32178 4twf leviszi őket 10-15sec alatt imo