Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
4 alap buff (Af, str, dex, con)
3 specc buff (s/c, d/q, piety)
1 end buff
1 dmg shield (midiben ez conc based)
1 dmg add
1 spec af shield
2 db a morphtól (ez ds esetében 3db self-buff ha nem a grp verziót használod)
1 sojouner underwater shit
1 aura (zahur, cs, sok tökmind1)
sprint, speed / dmg-add chant asszem ezek is számítanak
+3 self-buff svgtól
+1 absorb bdtõl
Nekem ezek után kiirja hogy you cant have more effects (ez csak pozitiv effektre vonatkozik, szal mezzelni-rootolni-stunolni lehet)
Mivel mythic volt akkora fasz hogy purgolhatatlanná tegye a grapplet ezért pozitív effekté tették (mivel purge csak negatívokat szedi le), hála istennek emiatt belehet vele szopatni vele hibiket, akik mostanság már csak ezt az egy fajta harc modort ismerik (azért szépen lehet õket szopatni DD-casterekel)igy még elég jól ellehet szórakozni egy tank karival is, fõleg svgal mert self-buffokal elég könnyen elérhetõ a limit. Sima tankoknak két morph kell egyszerre hogy elérjék ezt.
zzz
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
druid v. shamy v. cleric buffok:8
az endu song lehet annak számít az endu buff midiben biztos.:1
AF charge:1
Shade mód:2
phanter gondolom 1, de ezt nem ismerem
dmg add és dmg shield:2
SoK és scepter aura:2
Cloudsong+zahur aura:2 (de lehet ez nem stackable)
abs buff:1
heal és power field:2
Sojurner:ML7es ability instant és 1 percig tart+1 ikonnak számít. Ezen az ágon még az ml2es unending breath 30 perces buff
Stormlord ml1es varázslata.
Gondolom van még ML aminek az abilitijeit buffnak számítja na meg a karik alap self buffjai.
Ha ez így müködik akkor semmitse ér szerintem.
anti hero
anti hero
eddig én csak sima ugrlásal tudtam el kerülni a grapplét megpróbáltam mindig not in wiev lenni.
a skilles grapple spamolokra meg kitaláltam egy jó kis techinkát ami mondjuk csak akkor gáz ha ketten tartanak grapléban.hibik szokták ezt fõleg csinálni.oda jön a hero pajtás és grapple azt állunk és nézzük egymást.a felénél oda jön a warden m8 és az is graple aztán így állunk egész addig míg ki nem nyirnak olyan 30sec mulva a caster srácok. mocskosul élvezhetik a játék tudásukat ezek a skilles playerek.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Btw tankoknak szerintem alap a battler is, még akkor is ha nem hazsnálják... az abs debuff vmi iszonyat durva, 50% slash mellett öcsém capet ütött rajtam, svgal én is igen közel capet ütöttem azon akire ráment (nem tom hogy AE azt nem néztem😛
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
mi is fõleg a mez feedbacket használjuk.de mondjuk az idegesítõ ,hogy bugos és ha speed közben feltesezd akkor el esel a speedtõl egy rövid idõre.ezért szoktam mindig a csata elején el löni.
ugy mond kötelezõvé tettük a guildben le is farmoltunk belöle vagy 20 darabot ,hogy meglegyen mindenkinek akinek éppen kell.
anti hero
bard shademode is teh roxx
anti hero
tényleg interruptolódsz a feedback után ugye ? (gondolom, mivel bt-nél is igy van)
anti hero
nice fights yesterday =)
anti hero
anti hero
Belt és Deep bracer nálatok ilyen gyakori? Nálunk még sose láttam market explorernél.
BoR az a csuka rövidítése?
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"