Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Enchanter petet tudja gyógyítani jól.😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Ha azóta nem változtattad meg és ezek a kódok kellenek nekem még megvan!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
Bolg visszavételénél az elsõ kaput ahogy lenyomtuk, mondták, hogy jön 1 midi csapat felénk. Felszaladtam az emain felé nézõ bástyára közvetlen a kapu mellé ahol az assasinek felmásznak. Maelstrom meg is érkezett csak a speedtrap egybõl megfogta õket én meg felülrõl szépen aoedottoltam öket. Rohangáltak mint a mérgezett egerek, közben meg stunnoltam a castereiket meg single dot +DDztem. Szedett-vedett hibik ugy lenyirták õket, hogy tõlünk senkise halt meg.
Sose értettem a magas szintû rvr csapatoknál ezeket a dolgokat. Ugy el vannak már szállva, hogy azthiszik senki nem állhat meg elöttük.
Ja 1 animista meg körberakta a várkaput rootos gombákkal amit szerintem a BB fel is buffolt aoe buffal.
Speed trap+ 10+ rootos gomba meg kaptak a nyakukba 1bõl 1 aoedotot és ez meg is öltet az elõre tervezett nagy hent taktikájukat.
Átmentük odiba és bledmeernél épp 2. ajtó lement mikor jött 2fg midi. A legtöbb hibi játékos rohant lord-ra. 2 animista az udvaron nyomta a rootos meg FnF gombákat 3 caster meg(az 1ik én voltam😊)az ajtó fölé állt és ahogy a midik beléptek az udvarra csak a legközelebbi target+aoedot-ot nyomtam egyfolytába+ a többi caster is osztotta nekik felülrõl. Senki nem jutott fel a toronyba.😊)
Aztán meg nottmornál csufosan elbuktunk a túlerõtõl.😊
zzz
anti hero
zzz
zzz
zzz
meg ml5 sojo, szal ubahwtfpwnzor \o/
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
cba to play zerk/sm mert nincs ra ingame penzem/irl idom
xD
anti hero
ml9 battlermaster
m8s!