Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
belekapaszkodsz a jobb felsõ sarkába és rángatod ide-oda

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

jaj igen, nem lehet átméretezni a chat ablakot?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

nah, akkor tisztázunk: ugye nem ÍGY NÉZ KI a környzete, ha fent van az összes kieg? (most max grafikán van)

http://kepup.extra.hu/index.php?darkageofcamelot.jpg

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

áhh hiv oldalon fent vannak a képek before--after...sokkal szebbek, jól van egy dolog kipipálva :D

na megnéztem...a grafikára ráfér tényleg tatarozás, remélem a kieggel már sokkal szebb mint ez az alap...sehol semmi fû..valaki tudna egy screent adni nekem?

Maga a jaáték nem rosz, irányitás kicsit nehézkes, nem lehet az egér ézékenyéségét feljebb venni, mert lassan forog a kamera..de alapjában egésu pofás, libben a köppeny, ugyhogy nincs vele nagy baj...lehet megveszem...

értem...jó game ez :D Eu szerverre megyek, olcsóbb a játék így nekem mert alapm nincs és csak így lesz meg...kifizetem letöltöm és tolom :D

Érdekes játék így elsõre, a garfot akkor most nem nézem annyira, elhisezm hogy sokkal jobb azzal a két kieggel !!!!

Pari
hat az en ratyi gepemet nehez alul mulni...gf4200ti, 512ram,amd2000+:)
el fut rajta ,de az rvr elvezhetetlen...bar holnap erkezik az uj gepem vegre valahara, kisirtam az asszonynal,hogy en is kapjak mar vmi ajandekot ne csak a gyerek:)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
Ja meg egy megjegyzes, Nov 15.en jon az uj expansion a Labyrinth of the Minotaur( az uj class a mauler, eleg jo lesz,rvrben es pveben is)
Altalaban a mythic ilyenkor egy kettovel korabb kiegeszitot ingyenesse tesz!(ez valoszinu a Catacombs lesz!)De sajnos a kiegeszitok es az ilyen akciok csak honapok kesesevel szokott eljutni az EU szerveres playerekhez.(Thx GOA)

AngeLujo
szerintem az a gép simán maxon elviszi a játékot, nekem ennél gagyibb cuccon futott minden maxon 1280-ba. nem olyan durva a gépigénye szerintem. tömegbe meg közel mind1 milyen géped van mer olyan szarul van megírva a cucc hogy 10000% hogy szaggatni fog :)

Pari
a coop szervereket kihagytam: itt egyaltalan nincs pvp, maximum duel, a frontiresben a varakat is szornyek vedik, es ezen szornyek dobnak egy egy nyaklancot,amit bevalthatsz realm pontokra...

Pari
Igen az alap game-t egy 5-6 eves motor hajtja, mai viszonylatban eleg verszegeny a grafikaja, de a catacombs, es a Darkness Rising kiegeszitokkel uj grafikai motort kapott, durva beallitas melett, nagyon szep game.mondhatnam,mar tul szep is es inkabb az ember lebutitja rendesen,hogy jobban kiszurja az ellenfelet, a csillogo viztukor, es az arnyekok kozott:)

Pari
Hja alegfontosab amit kihagytam az rvr.
Minden megolt player-ert Realm Point-ot kapsz,amit bizonyos mennyiseg utan elkolthetsz nagyon tuti skillekre,amiket csak igy lehet megszerezni...pl.passive skill: +critical hit%, vagy aktiv skillkent MoC=no interupt, stbstb...rengeteg van.
Itt is fontos a jo gear,de 10ed annyit sem kell szenvedni erte,mint pl wowba.
Lv46+on mar kimereszkedhetsz Frontiers-be, minden realmnak van 2-2-2 relicje, ezeket el lehet rabolni egymastol,es ha pl. egy realm-nel van az osszes melee relic akkor az a realm minden playere kap +20% melee dmg-et.
Tobb fele szerver tipus van.
Normal-itt minden kiegeszto "Live"
Roleplay:aranyos,de eleg kihaltak
PvP: na itt a klasszikus mindenki mindenki ellen, total mindegy,hogy alb,hib,mid vagy sajat neped tagjai is agyon vaghatnak barmikor:)(eleg kihalt)
Classic:olyan mint a Normal,de a ToA nevezetu kiegeszito NELKUL(a ToAba nagyon durva gear-ek kerultek,es emaitt az atlag user atlagban 2 sec alatt meghal rvrben...+Master lvl-ek,)jelenleg ezek a legnepesebb szerverek.
Ha esetleg USA szervert is ki akarsz majd probalni, szolj batran meg egy kis Power Levelinget is osszehozunk neked, hetvegnkent 2500+on vannak fennt, en is itt jatszok egy magyar haverral.Ha EU szerveren maradsz, a tobbiek majd ajanlanak neked,jo szervert/realomot:)

ooo, ez még rohadt sokáig patchel :(

szóval, mivel most csak az alap játékot nézem, szval ha meglátoim azért annál jobb grafikája lesz ha majd meglesz az összes kiegje?

8 font-ért biztos megvezsem majd, mert nagyon megéri az alap+4 kieg ráadásul euróópai ver.....

Pari
A geped egy jo kozepesnek minosul, elfog rajta futni, a pve resz ,de a Frontiers-ben meg van az esely,hogy laggolni fogsz egy egy incoming-kor.
Csuklyas kopenyed lehet(sot a csuklyat le es fel lehet hajtani,ahogy akarod, /hood)Nagyon szep grafikaja van a gamenak az egyik legszebb MMO, foleg Darkness Rising kliens alatt.
Valszinu nem fog tecceni az elejen,mert szerintem eleg bonyolult,konnyu rossz iranyba elindulni,mind fejlodesileg,mind terkepeszetileg:)
De a karakter generalas utan a kezdo guildben sok hasznos tippet adhatsz,pl. mi a karid szerepe a gameban,merre fejlodj, milyen statok fontosak neked,hol levelingelj...(a USA szerverek-foleg a classic- eleg nepesek, ha nem zavar az idoeltolodas, azt is kiprobalhatod a trial-t...2 magyarrol tudok akik ott toljak:))

Gyorstalpalo:
3 realm van, Albion,Hibernia,Midgard
Lv5-nel valaszthatsz magadnak igazi szakmat...
rengeteg battleground van max 5 szint kulonbseggel lehet oda teleportalni:lv5-9,lv10-14...stbstb.
a legnepszerubbek a Lv20-24(Thidranki), Lv35-39(Molvik), Lv40-44(Leirvik)
Karakter valasztasnal ugyelj, mert a daocban rengeteg class van, es nemelyik igazan csak PvE-re jo, nemelyik csak RvR-e, vannak classok akik egyedul fejlodni szinte keptelenek.

Sokan leirjak a gamet az elejen,mert nem erzik at a lenyeget, azt szoktam mondani,hogy ne nyilatkozz a gamerol,amig at nem estel az elso Relic Raid-eden,nekem feelingben az volt a vizvalaszto...
Amugy ha tanacsolhatok egy par classt,amivel erdemes lehet elindulnod,es mind rvrben mind pveben megallja a helyet,akkor
Albion: Sorcerer/Friar
Hibernia: Vampiir/Eldricht
Midgard: Valkyrie/Bonedancer

Indulo statok:
Sorc:dex,int (javasolt class, saracen/inconnu)
Friar:dex,qui,pie(class:Briton)
Vampiir:str,con,qui(class:shar/lurinken)
Eldricht:dex,int(class:luri)
Valkyriem/Bondenacerem meg nem volt:)

mennyi idõt patchel?

fuh most néztem egy videót...vannak iylen battlegroundok ahol több player egymás ellen játszik a táborért??? Fasza lehet.

Hát, a trialt megnézem, hallom az exp.kal plusz grafikáklat is raktak bele, szóval...max grafikán fut ezen a gépen: p4 2.66 GHz, 1 GB RAM, 6600GT PCI-E 128 MB?

Lehet csuklyás-köpenyem benne???? :D
Kivi vagyo ka grafikára, meg a mozgásra, ert ez képrõl nemigazán jön le...és az is fontos, sõt az elsõ lépések a legfontosabbak egy MMOban..z SWGnek szupi kezdete volt, a WoWnak szar, erdemény: számomra az SWG a világ legjobb MMOja marad, a WoW meg egy rakás szar, ugy ahogy van ! :D

Uberlama
naja, egyedül nem olyan jó, meg ha komolyan akarod tolni akkor elég alaposan érdemes utánaolvasni meg megnézni mit hol merre stb.

ha a játék rvr része (vagy pvp ha jobb tetszik) érdekel akkor itt találhatsz rengeteg videot mind a három realmbõl. Az Angels of Darkness moviet magyarok csinálták, illetve egy barátommal én csináltam. Lessétek meg ha érdekel.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

tom, játszottam már egy pár MMOval, ez nem félórás project:
SWG,WoW,L2,D&D,CoH,EVE,EQ2 - ezekkel mind játszottam huzamosabb ideig :D

hja, és nehéz vele egyedül játszani

de azért sok sikert kívánok nektek ;)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

pár magyar még játszik. Igazából ez a játék akkor jó, ha haverokkal tolod. Mostanság kevesen játszanak vele, állítólag kevés az ember...
a játék lényege az RvR, szóval nem a pve (bár van aki szereti a DAOC pve-jét).

Az RvR nagyon jó! Csak az a gáz, hogy néha meg szar... És nem nagyon lehet vele úgy játszani, hogy most bekapcsolom egy fél órácskára a gépet és daocozok...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Krinyo
sztem szedd le a trialt és minden kérdésre megkapod a választ :)

Krinyo
wownál minden szebb :)
D&D online nekem nem jött be, pedig játszottam vele eleget
mmo-k közül nekem valahogy ez tetszik a legjobban
A népesebb angol szerveren esténként 600 ember van kb, de mehetsz a némtekhez is ott van 1600 :)

éehet azé irányitani wasd-vel igaz? nem kell point&clickelni mert azokat utálom !!!!

nah alap + 4 kieg mindössze 8 font...kipróbálom holnap ezt, és eldöntot hogy ez kell-e vagy a D&D...játszanak még magyarok? HGány ember játszik még vele egyáltalán? szép grafkája van (mondjuk a WoW szintjét megüti?)

Krinyo
az oldalon vannak képek videok, láthatod
nekem tetszik

köszi weboldalt !!!!

és miylen játék?

Krinyo
hol lehet majd megvenni? Nincs valahol digital download????

jóó ez a játék? mert én most töltöm a Trial vrziót...én most valami kalandozós MMO-a vágyom..lehet benne csak úgy tájakon keresztül kasul menni?

tegla
Sztem is jó poén <#vigyor1>

--spam--

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

igaziból nem zavar mert van aki még mindig azt gondolja ,hogy jó poén :)
sztem az egy eletreszolo megbizatas, amit soha semmi senki nem fog lemosni rola :D

anti hero

Tafaya
Akkor nem te vezeted a zerget? :)

Nállam annyira zajlik az élet ,hogy a Nocturne-al vagyunk Avalon hibiben. Bansheem lassan készen van a pwnolásra. Valami 2 banshee 2 bm 2 druid 2 bard vagy 1 bard 1 warden groupot fogunk nyomni. Minden normális group erre a szerverre jött.
Végre nem nekem kell szervezkednem vagy bármit is csinálnom. hihetetlen jó érzés :)
AngeLujo
én elõvigyázatosságból nem szedtem le, haha! xD

Uberlama
én olyankor max megnézek egy daoc videt :p

engem a multkor elfogott egy kis nosztalgia erzes, hogy kene vmelyik tort serveren menni 1-2kort de egyreszt se a tortservereket nem tudom hol vannak, se normalis daockliensem sincs, szal megmaradt kellemes gondolatnak, de cba utanajarni es megcsinalni
:f

anti hero

Uberlama
jah, mintha más ember lennék xD

welcome to the club

anti hero

Uberlama
ja, már minden daocot letöröltem csak a sshotok vannak meg :)

eltunt a siged?
!
: )

anti hero

Uberlama
nem

Krinyo
Darkness rising kieggel jár 1 hónap játéklehetõség?

VPbol megis ki jatszik meg?:)

egyebkent hi steveh

anti hero

Uberlama
kedvem tán még lenne is, de idõm most nem engedi nagyon az ilyesmit :I tanulás, meló, lányok stb. , daoc nem fér bele sajnos

Na ide írom mert ezt mindenki olvassa a régiek közül.

Ki let rugva Hansi már egy ideje és bevettem pár Görögöt illetve az egész Villiage People guild be olvadt a midi AoD-ba. Jelenleg 2 zerker 2 caster 2 healer 1 shaman 1 warrior/bd groupot nyomunk és ahoz képest ,hogy mostanában kezdtük el közösen játszani elég jól csináljuk.
Mondjuk szokás szerint mindig hiányzik egy zerker vagy egy valami. Szóval ha valakit érdekel és van is hozzá karija.
Szomorú ,hogy már csak én játszom .
Ubi nem érdekel a dolog téged a zerkereddel ?