43179
  • Chris
    Köszi, este megnézem a videót otthon.
  • Pari
    minden order zonanak(Tier 1,2,3,4) van egy destruct parja,
    Tier1 zona: Nordland(empire) vs Norsca(chaos) 80%pve-20%pvp terulet arany
    Tier2: Ostland vs Troll Country 60%pve-40%pvp
    Tier3: Talabecland vs High Land 40-60
    Tier4: Reiklan vs Chaos Wastes 20-80

Ha a teruleten questeket csinalsz a realmod kap VP-t(Victory Pointot) minel nehezebbet annal tobbet...

Pl. Tier2
    Eszak Ostland es Del Troll Country rvr terulete egymashoz kapcsolodik, es itt mehet a box, minden itt megolt ellenfelert kap VP-t a realmod (ez a skirmish rvr...veletlenszeru,open field rvr)...ezen a teruleten lesznek keepek,banyak,farmok(battlefield...minel tobb keep, banya es egyebet foglaltok annal tobb VPt kaptok)...es instance bejaratok(Scenarios...instanced,balanced rvr, mint wowba/gwbe)...az Instances rvr gyozelmek erik a legtobb VP-t...,hogy tompitsak a population kulonbsegekbol szarmazo elonyoket/hatranyokat.
    A realmonkent gyujtott VP pontok szazalekos aranya hatarozza meg a FRONTVONAL tenyleges/kepzeletbeli helyet a Tier zonan belul.Egy Tier X zonaban szerzett VPk befolyasoljak a Tier X+1 zona eredmenyet is x%al...

Ha ez a frontvonal(tolodik elore hatra) a T4es zonaba eleri a fovarost koruli zonat, akkor ez kb azt jelenti,hogy az egyik realm csapatai korbe zartak a masik fovarosat es kezdodik az ostrom!...
    Majd ha elfoglaltak, kirabolhatjak a varost, elvihetik a kiralyt...stb...de ha jol olvastam vhol a fovarosnak maganak is van egy pvp/pve terultet,szal van olyan hely ahova nem juthat be az ellenfel, gondolom a questgiver npck...ilyesmi...
    itt szedheti ossze az erejuketa vedekezok, es tamadhatnak ki...de nem lehet az orokkevalosagig elfoglalni a masik fovarosat, mert a fovaros(nem megszalhato resze) elkezd egyre erosebb NPC guardokat termelni es kuldeni, szal population differencia ide vagy oda a fovaros elobb utobb vissza kerul a jogos tulajahoz:)
  • s0n1c
    warblog

itt minden le van írva hunul
  • Chris
    Na ezt csekkoltam már korábban, de melóban nem akartam hanggal nézni. Csak a videóból meg nem lehet kihámozni a lényeget. Címszavakban mi a lényege?
  • Snomag
    :))
    Na majd felvetem neki az otletet, mondjuk az agro tartas igy h van egy armsman is eddig nem volt gond, valtogatni meg valtogatta a cuccokat es utott is asszem :)
  • Pari
    Tulikepp bg-ken eleg jol el lehet lenni ezzel a trioval is, de a pala az egyik leg skillesebb kari...folyamatosan chantelni kell vele,mint a bolond, hp,armor,haste,dmgadd...es kozbe meg a stylokat is nyomkodni, nagy kihivas egy pally,ha jol akarja nyomni az ember...nem beszelve arrol,hogy a pally fo tulajdosaga,az agro tarto kepessege, es a vedeleme...azaz a shield, a 2h pallyk is jok, de csak magas realm rankon...(btw biztos vagyok benne,hogy bnod is jobban elvezne a sorcot, ha tudja,meg ha tudna,hogy az a legtokosebb alb class:) es viszonylag egyszeru is jatszani...mezz, dmg:) (najo meg mielott kapok a pofamra, van neki speedje, petje, ae rootja, es debuffja is...egyszeru,de megis veszett kari:))
  • Snomag
    hat majd lehet, hogy en kezdek inkabb egy friart, csak altalaban egyszerre van idonk jatszani es akkor lemaradnek, nekem meg lassan megy elerni a 20as szintet :)
    Az armsman az fix, a paladin meg a bnom, akinek annyira nem tetszene a sorc (meg vegre mar kezdi kiismerni a palat) valamint nem hiszem h inditana ujat 'csak' ezert..
    Remelem azert annyira nem nagy szivas ez a trio, mert mi jol elvagyunk
  • Pari
    amugy meg varjuk a WAR-t:)
    aki esetleg nem kovetne nyomon rendesen itt egy ksi video,hogy hogy fog felpulni a HABORU...pve,capture,skirmish,instance... Ehun nekem balance szempontbol teccik...es a leet 8man-ek leszarmozattainak is tecceni fog,hogy az instanced rvr nyomja majd a legtobbet a latba...mar csak a class balance-t kell megoldaniuk tisztesegesen.
  • Pari
    Huh bakke...2h pally, arms, cleric, belecsaptatok a lecsoba rendesen:)
    azert en eros emgfontolas targyava tennem tovabbtra is a friar/arms/sorc combot...vagya 2h pally lecsereleset sorc-ra:)
    3,5 ev utan elhagyom albiont,most haverokkal mi egy wl,wl, pac healer combot fogunk kiprobalni:)
  • AngeLujo
    attól függ mit szeretnél
    daoc még mindig a legjobb mmo ha pvp-zni akarsz, wow az egy pve gém ^^
  • Snomag
    v nem
  • Chris
    Persze, mert a wownál jelenleg sajnos nincs jobb mmo... ezt tudjuk mind, szidjuk, jobbat akarunk, de mindig mindenki visszatér hozzá. :D
  • Snomag
    kosz, akkor maradok buffgep meg healer, legalabb lehet kozben sorozni :)

Sonic vegul nem jott, elvileg 4en kezdtuk volna, de o elkallodott, amivel persze csesztetem is..Igy most Pala (2kezes) ,Armsman (1h+shield),Cleric felallasba toljuk.
  • Chris
    Ezt megpróbálom nem magamra venni. :D
  • Pari
    Hat a cleric a tipikus support kari onnalo lvlingre szinte alkalmatlan!
    Magas(ertsd szintnek megfelelo) Smite speccel el tud bohockodni, de a tobbi classhoz kepes kinszenvedes meg igy is!!!...
    Grpba szerintem menj enchant-ra felbuffolod a csapat tarsakat szepen, aztan gyorsabban olnek...
    Veletlenul nem Sonic-al toljatok?
    Mert ha igen, o vmi olyat mondott, hogy friar akar lenni, melle nem kell meg egy cleric kis grpos rvrhez...arms+sorc-t ajanlottam a friar melle:)
  • Snomag
    Tudnatok esetleg tanacsot adni h Clericnel mire erdemes rakni a pontokat? Elkezdtunk jatszani 3an es en inditottam egy clericet, mert hat az mindig jol jon egy csapatban, de perpill azon kivul hogy jo messzirol figyelem a tobbieket ahogy utnek sokat nem tudok hozzatenni a jatekhoz (meg persze gyogyitom oket) :) Szoval amikor arrol lenne szo h egyedul haladjak picit, az majdhogynem teljesen eselytelen.. barmifele tanacsot orommel vennek
  • Pari
    1.87
    The 32 spec Hunter pet now has access to the disease and critical styles that the higher tier pets have. Their chance to use these abilities scales up based on the tier of the pet
    - The top two tiers of Hunter wolf pets now have the ability to Frenzy when commanded by keyword. The Hunter must be in /say range of the pet to issue the command. When the Hunter pet frenzies, the damage output and attack speed increases but its defenses are reduced. The wolf gains the ability to proc an Absorption debuff during its Frenzy mode. The Frenzy lasts for 10 seconds and can be used once every 30 seconds. The Frenzy cannot be used until after 10 seconds has passed from when the pet is summoned
  • Pari
    Ha jol olvastam, akkor elvettek a PD-t az archerektol...de nem vennek ra merget, de lattam ilyen whinokat VN-en...
    Btw 1.87 ota a hunter az egyik legerosebb class...olyan turbot kapott a wolf pet,hogy elkepeszto...desease meg dmg add proc-t...egy melee hunter kitinggal elve megesz majd minden classt...
  • AngeLujo
    hát a melee rangerekről annyit hogy egy kellően jó cuccba lévő rr8+ melee rangert még az agyontoázott mercemmel se tudtam leverni aki szintén rr8....
    most a melee specc marad, csak mellé még rangeről is hülyére fognak szopatni mindenkit ^^
    scoutok meg örülnek hogy vannak buffjaik és több esélyük lesz túlélni egy melee rangert míg az infi m8 és másik 3 scout lelövi azt
    szal ez csak azért bánt engem mert elég sokat stealthereztem (valahol 7l3 körül van az inf talán ^^) és a hunter meg a scout a 2 legszarabb stealther a játékba és most se lettek egy szikrával se erősebbek a többiekhez képest
  • Pari
    Huh, annyira nem vok kepbe az archerekkel, egy 29 scout amim van össz kozuluk...de amit a mythic csinalni akart, az:
    - hogy az 50 bow spec signifikansan jobb legyen mint a 39...
    - hogy a scoutok is kapjanak self buffot...
    - a bow dmgek ne szorjanak tulsagosan
    - hogy easy legyen a hasznalat...szal nincs 3 kattintas egy loveshez/ujratolteshez, hanem ugy viselkednek mint a spellek, hosszabb casting time-al
    - uj bow stylok...point blank/short/long range shots
    meg nem tudtam tesztelni, de mar megy a rinya mindenhol:)
  • AngeLujo
    ezt most jól értelmezem hogy a rangerek buffos vonalát belerakták az archerybe? és így kevesebb felé kell speccelni? hát gratula mythic, a mostanra rr10 blades/CD rangerek még messziről is kibaszott nagy dmg lesznek ^^ (pl 30 stealth, 31 blades, 50 CD és 38! archery....) Scoutok meg úgyanúgy copják a faszt, ugyanoda kell speccelni ^^
    inkább el se olvasom a többi részét a patchnek :o
  • Pari
    Akit meg erdekel egyaltalan...1.88 Live
    Archery revamp!

The previous Archery system has been disabled for all primary archer classes. Primary archer classes no longer need to place their bow on their hotbar and click multiple times to load and fire their shots.

- Archers have had their unique bow lines replaced with a new line, called "Archery".

- The Pathfinding skill for Rangers has been merged into Archery, and all of the buffs from that line are now found in the Archery line (available to all Archer classes).

- Self buffs in Beastcraft have been replaced with the self buffs in the Archery Spec.

- New archery abilities are now available under the spells tab, under the Archery list.

- Archery damage and draw time are now affected by the Dexterity skill.

- Archery shots now have different Endurance costs depending upon the shot.

- Archery shot types are as follows:

Standard Shot: Average range, draw time and damage.

Long Shot: Longer range, average draw time and slightly lower damage.

Power Shot: Bypasses and removes Bladeturn, average range, long draw time not affected by Dexterity; higher damage.

Point Blank Shot: Very short range, long draw time and high damage.

Critical Shot: Must be fired from stealth, bypasses all defenses, very high damage, average range and average draw time.

Rapid Fire: Average range, short draw time and low damage.

Fire Shot: Heat damage, long draw time and average range.

Cold Shot: Cold damage, long draw time and average range.

Poison Shot: Body damage Direct Damage/Damage Over Time, long draw time and average range.

Acid Shot: Matter damage Direct Damage/Damage Over Time, long draw time and average range.

Siege Shot: Does damage to objects such as Keep Doors and Siege equipment.

Volley: Ground Targeted Area Effect archery shot, that will hit up to a maximum number of targets. The maximum number of targets is 2 more than the number of the shot. IE: Volley 1 will hit three targets max, and Volley 8 will hit 10 targets max.

- Abilities, bonuses and items that affect spells will now also affect Archery.

- Updated icons, sounds and animations have been integrated into the new archery system.

- Archers will receive three new abilities at specializations 1, 2 and 3 in Archery. These abilities allow the player to choose the damage types of their Archery shots, either Slash, Thrust or Crush.

- Heat, cold, acid and poison arrows will ignore the damage type override of the Archery damage type buffs.

- Archers now receive the Mastery of Concentration Realm Ability.

- The Damage Per Second (DPS) of your bow will have an effect on your damage for archery shots. If the effective DPS of your equipped bow is less than that of your max DPS for the level of archery shot you are using, the damage of your shot will be reduced. Max DPS for a particular level can be found by using this equation: (.3 * level) + 1.2
  • Rockety
  • Rockety
    what is daoc m8s
  • Jockey
    volt, elmúlt, szép volt, köszönjük ennyi...:-Ö)
    majd warhammer vagy az sem..
    de DAOC, az tuti nem..:-)
  • Bhalage
    hat nezd a classic serveres probalkozasunkat teljesen tonkrevagta a francia zerg 24/7, de sztem marha jo dolgokat muveltunk es pl bof3 mellett a legdurvabb tank groupat is volt esely megolni, es ha jol jatszott a grpunk akkor nagyon fun volt.

ja es annyi hogy cappelt lvl50es fullgroup az ugy megvolt 1-2honap alatt (csakis esti jatek) a legjobb cuccokkal ugy hogy cska pvpzni kelljen. azert wow az endless cucckereses es farm, osszehasonlithatatlan
  • Botond #42152
    Akkor sokat változhatott catacombssal és utána a játék.
  • AngeLujo
    ja hát mondjuk egy agyontápolt rr11 wizi, 1 shotolta a kis éppen 50 luri chantert az előfordulhatott de azér 1 shot még stealtherektől se volt jellemző ha fel voltál öltözve rendesen ^^
  • Bhalage
    az egy*
  • Bhalage
    ja mondjuk a warlock es egy vicc volt -.-
  • Bhalage
    tevedes.
    nincs mortalstrikelolz (es egyeb instant utesek lolz) es instant helyvaltoztatas ala blink vagy charge azaz tank ki-kiteolhato, ill kihealelheto. hidd el village people full caster groupjaval mentem nem is tudom melyik ilyen alb rr11 melee group ellen es ki tudtuk healelni a castert akire rament ilyen 2rr11 merc es meg vmi assist... es ez igy nem egyszer tortent meg.
    egyedul a bugos savage lehetett gaz de miutan kijavitottal azutan istenes balance es jatek volt. 1.65 talan.
    wowban vkire ramegy 2 wari gyogyitsd mar meg 1-5 ill 3 seces healekkel :)))) wow = pvere balanceolt jatek, ennyi. pvpje ilyen egyszeru embereknek van kitalalva hogy instant charge, instant utes, instantutes 2 a sima utesek MELLETT es ennyi. se helyezkedni se gondolkozni nem kell hogy mit tegyel.
  • s0n1c
    btw, köszi a válaszokat!
  • s0n1c
    német szerverrel csak egy baj van, rühellem a német nyelvet, és még azt se értem, hogy melyik spell mit csinál :) nem funny
  • Uberlama
    heh baze reggel van még >.<
  • AngeLujo
    ez itt a stalky féle solo movie
    ez meg az én rettenetes infim solo movie-ja :D
  • AngeLujo
    csak sajnos übi nem tud linkelni, szal itt van :p
  • Uberlama
    Itten van egy pvp movie, ezt mi csináltuk, megnézheted :)
  • Botond #42141
    Daocban ugyanúgy 1shotolta a jó geares a szar gearest.
  • Bhalage
    nezz meg par jo kis videot.

talan übiéknek megvan még a magyar alb grprol video vhol vagy stalky videoja, en letoroltem anno osszes videomat, azota kicsit megbantam, de szomoru szivvel abbahagytuk a jatekot.

http://www.houseofahm.com/HoAMovie.htm - innen a adrenaline3 es a nexxust ajanlom kicsit felturobzott egyesek szerint tuleditalt par effekt de overall sztem fun videok, es nekem a hangulata es a zeneje is bejon. mi is ilyen beleelessel irtottuk a noobzerget anno ill hasaltunk el a neha vicces (10szeres) tulerovel szemben :)
  • s0n1c
    én is sajnálom, hogy ez kimaradt dehát ez van :) warhammerig elleszek ezzel, oneshot-onekill wowból kurvára elegem van