Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
http://kepup.extra.hu/index.php?darkageofcamelot.jpg
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Maga a jaáték nem rosz, irányitás kicsit nehézkes, nem lehet az egér ézékenyéségét feljebb venni, mert lassan forog a kamera..de alapjában egésu pofás, libben a köppeny, ugyhogy nincs vele nagy baj...lehet megveszem...
Érdekes játék így elsõre, a garfot akkor most nem nézem annyira, elhisezm hogy sokkal jobb azzal a két kieggel !!!!
el fut rajta ,de az rvr elvezhetetlen...bar holnap erkezik az uj gepem vegre valahara, kisirtam az asszonynal,hogy en is kapjak mar vmi ajandekot ne csak a gyerek:)
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Altalaban a mythic ilyenkor egy kettovel korabb kiegeszitot ingyenesse tesz!(ez valoszinu a Catacombs lesz!)De sajnos a kiegeszitok es az ilyen akciok csak honapok kesesevel szokott eljutni az EU szerveres playerekhez.(Thx GOA)
Minden megolt player-ert Realm Point-ot kapsz,amit bizonyos mennyiseg utan elkolthetsz nagyon tuti skillekre,amiket csak igy lehet megszerezni...pl.passive skill: +critical hit%, vagy aktiv skillkent MoC=no interupt, stbstb...rengeteg van.
Itt is fontos a jo gear,de 10ed annyit sem kell szenvedni erte,mint pl wowba.
Lv46+on mar kimereszkedhetsz Frontiers-be, minden realmnak van 2-2-2 relicje, ezeket el lehet rabolni egymastol,es ha pl. egy realm-nel van az osszes melee relic akkor az a realm minden playere kap +20% melee dmg-et.
Tobb fele szerver tipus van.
Normal-itt minden kiegeszto "Live"
Roleplay:aranyos,de eleg kihaltak
PvP: na itt a klasszikus mindenki mindenki ellen, total mindegy,hogy alb,hib,mid vagy sajat neped tagjai is agyon vaghatnak barmikor:)(eleg kihalt)
Classic:olyan mint a Normal,de a ToA nevezetu kiegeszito NELKUL(a ToAba nagyon durva gear-ek kerultek,es emaitt az atlag user atlagban 2 sec alatt meghal rvrben...+Master lvl-ek,)jelenleg ezek a legnepesebb szerverek.
Ha esetleg USA szervert is ki akarsz majd probalni, szolj batran meg egy kis Power Levelinget is osszehozunk neked, hetvegnkent 2500+on vannak fennt, en is itt jatszok egy magyar haverral.Ha EU szerveren maradsz, a tobbiek majd ajanlanak neked,jo szervert/realomot:)
Csuklyas kopenyed lehet(sot a csuklyat le es fel lehet hajtani,ahogy akarod, /hood)Nagyon szep grafikaja van a gamenak az egyik legszebb MMO, foleg Darkness Rising kliens alatt.
Valszinu nem fog tecceni az elejen,mert szerintem eleg bonyolult,konnyu rossz iranyba elindulni,mind fejlodesileg,mind terkepeszetileg:)
De a karakter generalas utan a kezdo guildben sok hasznos tippet adhatsz,pl. mi a karid szerepe a gameban,merre fejlodj, milyen statok fontosak neked,hol levelingelj...(a USA szerverek-foleg a classic- eleg nepesek, ha nem zavar az idoeltolodas, azt is kiprobalhatod a trial-t...2 magyarrol tudok akik ott toljak:))
Gyorstalpalo:
3 realm van, Albion,Hibernia,Midgard
Lv5-nel valaszthatsz magadnak igazi szakmat...
rengeteg battleground van max 5 szint kulonbseggel lehet oda teleportalni:lv5-9,lv10-14...stbstb.
a legnepszerubbek a Lv20-24(Thidranki), Lv35-39(Molvik), Lv40-44(Leirvik)
Karakter valasztasnal ugyelj, mert a daocban rengeteg class van, es nemelyik igazan csak PvE-re jo, nemelyik csak RvR-e, vannak classok akik egyedul fejlodni szinte keptelenek.
Sokan leirjak a gamet az elejen,mert nem erzik at a lenyeget, azt szoktam mondani,hogy ne nyilatkozz a gamerol,amig at nem estel az elso Relic Raid-eden,nekem feelingben az volt a vizvalaszto...
Amugy ha tanacsolhatok egy par classt,amivel erdemes lehet elindulnod,es mind rvrben mind pveben megallja a helyet,akkor
Albion: Sorcerer/Friar
Hibernia: Vampiir/Eldricht
Midgard: Valkyrie/Bonedancer
Indulo statok:
Sorc:dex,int (javasolt class, saracen/inconnu)
Friar:dex,qui,pie(class:Briton)
Vampiir:str,con,qui(class:shar/lurinken)
Eldricht:dex,int(class:luri)
Valkyriem/Bondenacerem meg nem volt:)
Lehet csuklyás-köpenyem benne???? :D
Kivi vagyo ka grafikára, meg a mozgásra, ert ez képrõl nemigazán jön le...és az is fontos, sõt az elsõ lépések a legfontosabbak egy MMOban..z SWGnek szupi kezdete volt, a WoWnak szar, erdemény: számomra az SWG a világ legjobb MMOja marad, a WoW meg egy rakás szar, ugy ahogy van ! :D
ha a játék rvr része (vagy pvp ha jobb tetszik) érdekel akkor itt találhatsz rengeteg videot mind a három realmbõl. Az Angels of Darkness moviet magyarok csinálták, illetve egy barátommal én csináltam. Lessétek meg ha érdekel.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
SWG,WoW,L2,D&D,CoH,EVE,EQ2 - ezekkel mind játszottam huzamosabb ideig :D
de azért sok sikert kívánok nektek ;)
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
a játék lényege az RvR, szóval nem a pve (bár van aki szereti a DAOC pve-jét).
Az RvR nagyon jó! Csak az a gáz, hogy néha meg szar... És nem nagyon lehet vele úgy játszani, hogy most bekapcsolom egy fél órácskára a gépet és daocozok...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
D&D online nekem nem jött be, pedig játszottam vele eleget
mmo-k közül nekem valahogy ez tetszik a legjobban
A népesebb angol szerveren esténként 600 ember van kb, de mehetsz a némtekhez is ott van 1600 :)
--spam--
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
anti hero
Végre nem nekem kell szervezkednem vagy bármit is csinálnom. hihetetlen jó érzés :)
:f
anti hero
anti hero
!
: )
anti hero
egyebkent hi steveh
anti hero
Ki let rugva Hansi már egy ideje és bevettem pár Görögöt illetve az egész Villiage People guild be olvadt a midi AoD-ba. Jelenleg 2 zerker 2 caster 2 healer 1 shaman 1 warrior/bd groupot nyomunk és ahoz képest ,hogy mostanában kezdtük el közösen játszani elég jól csináljuk.
Mondjuk szokás szerint mindig hiányzik egy zerker vagy egy valami. Szóval ha valakit érdekel és van is hozzá karija.
Szomorú ,hogy már csak én játszom .
Ubi nem érdekel a dolog téged a zerkereddel ?