43179
-
#32497 a Public Enemies inaktiv igy minden enemy ránk marad :) mondhatni majd elmerülünk az ellenfelek tengerében. -
RocketyATwork #32496 mi a fasz, aod rox hetek van most vagy kimaradtam vmiből? -
#32495 szegény srác elég érdekesen nézhetett egy 1000+ backstab után :)
-
#32494 én csináltam két fight között szal nem tököltem ilyesmivel. örülj hogy az alapkép nem 1600*1200 volt :) -
#32493 Jupiter (Steveh nagy haverja) szervezte régi frontiersben utolsó masszív hibi erőfitogtatást,ha mindenki ott volt aki igérte,akkor 17fg hibi volt :-) kár hogy most megyek szüretre,így ki kellett hagynom -
#32492 Maeloch rox,de te annyira nem,ha még a fölös fehér részeket se tudod levágni paintbe vagy vmi :-P -
#32491 utána meg oylan 50-60 hibi jött át, 9 meghalt belölük mire kihaltunk. -
#32490 nem :) midi zerg kempeli mmgt hogy hibik ne jussanak át. mi meg jövünk az uton a hátukba :) fire wzi cabby 2 sorc reaver 2 cleric air theu setup :) -
Rockety #32489 ugye nem szoba és moc pbae ? oO egyébként nájs -
#32488 hmgO, midi relicdefense force 1fg-vel :p -
#32487 -
Raisthlin #32486 hát persze :D -
#32485 csak szeretnéd :-) 12,8sec volt stopperoltam :-) amelyik sorc meg nem nyeri szemtől szembe a mezzt a mostani körülmények közt azzal komoly gond van :-P -
#32484 mivan Botond nyertetek egy csatát idén? :p -
#32483 fyi az nem mael hanem everlast :DDD de a többi jo :p -
Raisthlin #32482 több volt az, a mezzt bekaptátok, de a skilles GP megmentett benneteket fyi! :) -
#32481 asszem 12,8sec volt a részidőtök,szal gond nem volt :-) -
Raisthlin #32480 :D
btw amelyik fg azt a groupunkat nem nyomja le, ott igen komoly gondok vannak :P -
#32479 figyeljé kiscsávó mael után 2 seccel értetek oda,ti csak a desszert voltatok :-P csak hogy tudd merre mennyi :-o -
Raisthlin #32478 pff lol
mondhatnám erre, hogy vak tyúk is talál szemet :) -
#32477 tudom,megszámoltam utána killspammot :-) mind1,rp az rp nektek meg jó lecke volt,hogy nem kóborlunk hibi frontierben hivatlanul :-P -
Raisthlin #32476 5en voltunk :p -
#32475 mi most majdnem ugyanez csak champ helyett még egy menta grouppal nyomtuk ki maelt -
#32474 champ lehet battlemaster,és második ment/chanter helyett BM jó elképzelés imo
champ+warden+2x druid+ment+eld+bm+bárd szerintem elég jó lesz,mire fel artizzátok meg MLs meg minden kijön 1.71 és megint lesz normális rvr is -
#32473 nincs range,és kevés utility,és kell az a 3 cure mezz(bard+2menta),midi grouppok is a 3 cure mezz miatt OPedek nem csak az aestun miatt imo -
#32472 oké,köszi -
#32471 nemtom,de most volt stun immunity mégse tudtam chain grapplézni a jónépet,de nemtom mióta,mert 2 hónapja nem játszottam wardennel kb rvrbe -
Fidelcastor #32470 Azért írtam, mert már tegnap kezdődött akinek van fileplanet acca. Jővő hét hétfőn meg mindenki jöhet arra a 2 hétre amíg tartani fog.:)) -
Fidelcastor #32469 Beraktam a tank gombát a terembe+ felbuffoltam. Meghúztam vele a nevest és az ajtó bezárult. Animistával meg kintről gyógyítottam a gombát. Ajtót leverted. Zak a 30as animistával én meg az 50essel gombáztam(FoP alattunk)kintről. Szóltál mikor már nagyon kevés élete volt és mindenki berohant. Beértünk a terembe pont meghalt, te felvetted a SoK-ot és kifutott mindenki. Visszausztunk Aerusba és utána mehettem xpzni SHba.:)) -
Rockety #32468 WoWtól elhányom magam :< nagyon jónak kell lennie OPEN betanak ahoz hogy foglalkozzak vele imo :> -
Rockety #32467 mióta? -
Fidelcastor #32466 Inkább a WoWba kezdjetek. -
Rockety #32465 nah, lehet dmg output fos lesz de DEBUFF ranged DDhez kell, ne feledd no more powr relix + az összes casternek jön a debuff tőle szal nem olyan rossz az +pet -
#32464 és grapplenak reuse timere van mostmár -
#32463 vanaya volt az invader :-) rudespammolt amikor egész harcot vágig állt grapplében :-D -
#32462 2ment/eld a vége az elsőnek és jó imo,chanter NFbe szart se fog érni -
Rockety #32461 druid, druid, bard, warden, hero, light/mend mentalist (demezz kell), mana eld, mana chanter sztem elég faszán aprítana mind fg vs fg, mind zerg ellen.
vagy
support ua, hero/champion (nem tudom hogy lehet-e battlemaster), menta (talán egy bard menta helyett, de annak nincs dmg szal nem jów), light eld, blademaster ez meg fg vs fgbe sztem nagyon jó setup -
Rockety #32460 megkéne erőlteltetni magunkat = értsd ők is nyernek, mi is nyerünk, RA-kon, addokon, szerencsén, ki látta meg a másikat előbb dönt. -
#32459 szemből lementek 30sec alatt,erre következőre hátba kaptak,több mint érdekes btw -
Rockety #32458 egyszerűen túl sok midi van, nem rvsrzünk sokat (heti 2-3 max 4 alkalom, 20-21tól éjfélig)... de még égy is sokszor fordul elő hogy nincs mit ölni órákon keresztül, ritka unalmas. Hibiként meg mindig-mindenhol van enemy.
Botond: nah, nem lesz ott gond. Excalon körülbelül 2-3 hibi, 1 talán 2 alb grp van amihez különösebben megkéne erőltetni magunkat, szal nem lenne itt gond hibiként sem ( mi ggkén + groove + bc grpjáról jött régi guildmétektől info hogy állandó szopás van ha fg vs fg :P)ezzel szemben odin 2-3fg nem túl erős gg, emain random albok szal sztem jó móka lenne (lesz).