Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
már a haversrácnál van,oda most asszem nem megyek,hugom is bevezetette a chellót,de szar a gépe,szal innen nem lesz daoc >.< hívd a srácot õ odaadja,és fordulj fel
Hangianix
Akkor odaadhatod szemelyesen is a TOA-t. 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Hova megy, ha nem titok? 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

ugy van xD tanulom a nyelvet =)

anti hero

Botond
két óra múlva indulok pestre,holnap legénybúcsú pénteken jön utánam az asszony,szombaton lagzi,hetfõn megy a repülõ :-)
Azt hittem ma mész nyaralni, vagy vmit félreértettem? 😛
Botond
nincs is jobb mint szabadság elõtt az utolsó munkanap esõzésbe fullad,és hirtelen még egy szabadnapja lesz az embernek btw ^^
Botond
fater mostanra keveredett elõ,hogy megkérdezzem mi is ez :-) anyanyelvi szinten beszél oroszul,nekem már csak a cirill abc felismerése és pár szó a tudásom :-)
notice reply time m8!!!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ami nem késik az nem múlik m8!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
vszem privet az üdvözlet mindenkinek >.<
Botond
Fidel: ha van lvl51es Mp medium shielded,amin lifetap proc van,azt légyszi hagyd vmi magyarnál vagy guildimnél amíg nem vagyok,nerfelték HEt,szal újra kell csinálnom a templatém,és kell a pajzsból is heal+sebzés(aka lifetap) a túléléshez :-) köszi

HE instaheal nem heal engem tovább,szal no more free IP :-(,viszont lehet berakom eoyt hogy több rezzrp legyen ^^
egyebkent meg vsem privet

anti hero

nem "1FG hibs" hanem "fg hibov" vagy "fg albov" bazzeg xD

anti hero

Botond
"happened to me too, i saw BC's guildchat..

<russian here> my radar shows .. <more russian> 1FG hibs 6000 units to the left <bit more russian>"

FH bazsi :-)
Botond
ez nem az FH m8,so stfu tbh :-) kérdésedre válaszolva,ja,és kivételesen nem én >.< na 2,5-3 hét vakáció m8s,szal enjoy
sum1 got owned? 😞

zzz

Legkozelebb nem segítek, felrakom a shieldjeimet is 😛
Botond
MoC > all ^^ de azért szép volt fiúk :-)
fel tudnál hívni a 20-as telcsimen mert a 70est megáztattam egy medencében, elfelejtettem hogy a gatyám zsebében volt 😊
és így nem tudom a tel.számokat

Botond
ok,jó mulatást,én 2,5-3 hét múlva leszek megin
Botond
chelló full patent as always,megint a suxdsl a rossz :-P
Sziasztok! Nem tudok ma jönni és valszeg a héten egyáltalán nem leszek.
Jövõ hét közepétõl leszek majd újra.

Nem enged be a játék, kiírja hogy connecting to service azt sanyi retry és kidob, másnak is volt hasonló gondja?

Botond
Right, they've all been done. Not sure how much of a breakdown you wanted but here you go.

Arms - 63 remakes.
Total Cost 1p 68g 56s 82c

Wreath (Helm) - 18 remakes
Total Cost 499g 67s 28c

Legs - 72 remakes
Total Cost 1p 742g 60s 16c

Gloves - 16 remakes
Total Cost 143g 46s 72c

Boots - 52 remakes
Total Cost 411g 15s 60c

Grand Total
3p 865g 46s 58c

Seeing as you gave me 12 plat I make that 8p 143g 53s 42c change - unless of course you want to pay me for doing them, then it's whatever you want to pay for them on top. Anyway - I'll be around this evening so you can pick em up.

mennyit szánsz a dologra fidel?mert akkor úgy kérek vissza :-)
Botond
ur a maniac m8 imo >.<
Botond
ok
Elég ha a csapatvezetõnek van meg az encounter.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ha már megcsináltad az egg of youth encountert akkor a nevest farmolhatod a dropért, de az egg of youth-ot nem dobja be+creditet se ad. Ha az EoY akarjátok akkor továbbra is le kell verni az oszlopokat elötte. Jó gyûrû és nyaklánc van a droplistájában és ha csak ez kell, akkor csak a madarat kell kinyirni.

Uberlama
nekem is mondd el pls ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

EZ HOGYVAN ????? reszleteket pls

anti hero

Nem kell leszedni az egg of youthot, mert ha Jackson a GL(neki már megvan az encounter)akkor kibirom nyirni a madarat. Nem kell az oszlopokat leverni hozzá. Akinek kell a madár nyaklánca vagy gyûrûje az még most farmolja, mert 1.70ben kijavítják ezt és csak az oszlopok leverése után lehet majd a madarat kinyirni.

Malice axe lvl 10es.😊 Pár éjjen át dolgozott a macro progi. Bog of Cullenben SW sarok közelében van i kis település. A település mellett van a víz egybõl ahol 2 savage fishing bear poppol elég gyorsan. Itt macroztam be, de nappal a SoMot is itt xpztem. slash viszi õket+ és elég gyenge narik+néha piros.

nem jatszo(tta)m tbh

anti hero

spot the time m8s!

less playing in the morning then m8 :>

aruld mar el hol dolgozol en is ott akarok tbh

anti hero

együttérzésemet tudattam a thread készítõjével, nem voltam elég érthetõ?!? 😊 0 értékû beszólások gyártása munkahelyihobbivá vált 😛

Botond
Zak: este 7kor ma,legyél a bárddal stygiában lécci,ha tudsz,thx...finder benn lesz 2tõl õ mond részleteket,én csak 6-7 között tudok jönni
Botond
ez Rocknak szólt btw ofc
Botond
szeva,én holnap este indulok :-)
Botond
'ahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxeeeeeeeeee' ezt magyarázd el lécci,mert nem értem,eddig a hi csak benéztem postfarmolni,meg ebbe a topikba ugye még nem spammoltam m8s?szintû beszólás néha még vicces is volt,de ez miez? :-D
Üdv mindenkinek, megjöttem a nyaralásból!

bah kivagtak a radaros kepeket :<<<<<<<<<
suxx

anti hero

Megvan a google is azt adja be elsönek és onnan megnyilik hehe

Nagyon köszi

Googlen keress ra mondjuk teamspeak2 v teamspeak2 client es ki fog adni csomo helyet valszeg

anti hero

elvileg a www.teamspeak.org lenne nekem nem jon be nem tudom miert QQ

anti hero

Mondjatok 1 cimet ahhonan le lehet tölteni a TeamSpeak 2-t