43179
-
Rockety #32537 ne a 2év múltán kialakult pve-t hasonlítsad össze egy betaban lévő játék pvejével szvsz. Amikor elkeztük akkor nem volt fop, meg 4fins se igazán hanem mithras tomb meg hasonlók :p -
#32536 az ma van vagy hétfőm?:-D -
Fidelcastor #32535 Az én warlockom lvl 20as. Majd holnap leírom mit tapasztaltam. -
Kalinka #32534 mi újság Veled, élsz még? :D
van accod vagy mi? :) én nem ezt olvastam... -
riviera #32533 Ja meg kihívás ugye.. Kurva nagy kihívás beállni 4finsbe mondjuk pbae+leech. Sőt újabban fop+leech.. beszartam a játékélménytől télleg. -
riviera #32532 Nem csak 1 buffot kaphat, viszont nincsenek ilyen gigabufferek ami telinyomja a képernyő felét buffokkal mint pl daocban. (5 évesek előnyben itt is ilyen alapon)
Timeren vannak a buffok és nincs annyi és főleg nem 1 karin. -
Mersain #32531 Ugy tom 1 karitol csak 1 buff kaphatom ami eleg karcsu, ezert szerintem nem eri meg 2 accot fizetni.
En mindig mosolyogtam anno olyan daocos commenteken amiket lvl 10-15 os carik utan irtak...
En nem kulonosebben elveztem amugy daocnak se a pvse reszet szal nem bannam ha gyorsan tul lehetne lepni rajta wow-ban. -
Kalinka #32530 de csak egy buffot kaphat a bb-től nem?
az meg nem akkora különbség mint itt a daoc-ban ha van vkinek bbje, vagy nincs... -
#32529 Méér ne lenne? Már most vannak akik folyamatosan nyomják a paying for xy buff szöveget, szerinted azok majd micsinálnak a retailban? -
#32528 van BB télleg,vagy ez csak ilyen default szöveg?mert ha van elméleti lehetőség BBre akkor én bele se kezdek -
Mester #32527 többit még nem olvastam el mert nagoyn hosszú:p
Na azért még láttam pár dolgot kaját/italt nem lehet használni harcban arra ottvannak a potionök(szintén timerrel ami nem olyan kevés egy harc ideje alatt nem nagyon töltödik fel).
Az meg hogy lvl1-10 itélet meg az xp-zést az egy vicc;p a legtöbb game-ben kurva könnyű az első néhány szint.
én lvl28-ig vittem el egy warrior-t még anno, és amiket írtál nagyon felületes tapasztalatok sztem.
Persze sok minden igaz abban amit írtál, de a dolgok 70% csak a játék elején tapasztalható/vagy így van a többi mmorpg-ben is. -
Mester #32526 Vannak castolást interruptoló styleok azokat kell használni pvsp-ben.
Az meg pl. daocban is úgy van hogy nálad jóval magasabb szintű mobokat szinte minden classal meg lehet ölni -
#32525 WoW élménybeszámoló:
Na egy ork warriort is felhoztam lvl 10re: ez már kicsit kevésbé tápos mint a shaman. Értsd: itt már egy MINIMÁLIS kihívás van, HA magamnál 2 szinttel magasabb mobokat ölök. Vagy azonos szintűből kettő támad rám 1xre.
Kár hogy a nehézségi fokot ennyire elb@szták, ettől eltekintve egész kellemes a game. Meg az idióta lassu mob respawntól, ami miatt a questek 1/3-át NEM ÉRI MEG megcsinálni, mert túl sok idő míg az ember összeszedi a kill számot. (gyk. minden játékos azokat a mobokat kempeli a questek miatt)
Másik ISZONYATOS hiba: a casterek KÖZELHARCBAN is tudnak castolni. Ekkora baromságot utoljára az AOban láttam (nem is nyomtam tovább másfél hónapnál) Ki az a barom aki casterrel játszik (mondjuk shaman) és elkezdi közelharban használni a buzogányát, ha castolhat is helyette? Még jó hogy együtt nem műxik a kettő. Csak azt a castolást interruptolja az ellen ami akkor van folyamatban mikor pont odér hozzám. Aztán a többit már nem. Ez shamanra meg warlockra is igaz. Minek akkor a pet??? DAoCban a cabalisttal kellett egy kis stratégia gyakásnál, hogy a petet támadja a mob, és ha rám fordult menekülnöm kellett. Itt meg? Van ugyan 2 DOTom, de minek? Két gombot kell használni, a pet támadást meg a DD gombját. Oszt kísz. 5 évesek előnyben. A shamanról már nem is beszélve: a DDjén kívül MINDEN varázslata insta. (azt még annak veszem amihez 1mp idő kell)
Szóval harc a shamanommal, akinek cucca természetesen kaka: balclick a mobon, futás közben. A DD buttonja (illetve rajta a szám) kivilágosodik amint elég közel érek: megállok, majd 3x megnyomom a gombot. Figyelem! Itt az egyetlen nehezítés: a 2. ill 3. megnyomást akkorra kell időzíteni mikor a csík a 2/3-ánál jár. A 3. DD után odaér a mob: 2/3 de minimum fele arányban már hulla (attől függ magasabb szintű-e nálam). Ilyenkor már macéval is leverhetem, DE van 2 insta DDm is (vagy egyik DOT, fene tudja már). De persze a sima DDm is műxik közelharban is, szóval az insták feleslegesek is.
Ha megtámad egy második mob is castolok egy totemet. Mondjuk azt ami DDzi őket. Ennek a castolása is kb 1mp. Ha 3. mob is rámjön akkor már nagy a baj Ilyenkor a teendő az átlag 5 éves amerikai képességét már meghaladja: F1et kell nyomni! Aztán meg a heal buttont. Na ez kb 1-2 mpes cast, szóval ha már üres health barnál kezdtem el akkor késő. De lehet a végleges kiadásig ezen még könnyítenek. Aztán ÚJRA rá kell kattintani a mobra, hogy ellenség legyen kijelölve. És megint insta (ez a 2 db 20-30mp es timeren van) vagy csak sima DD (ez nincs timeren, de kb. 3mp castolni) Vagy mazohistáknak mace. De ez még semmi. Ha esetleg nonstop 10 percig tartana a csata 5-10 mobbal akkor szükség lehet némi health potion hörpintésére is. Ez természetesen szintén insta, és csatában is műxik. FIGYELEM! Negyedóránként csak 1x használható! Miután a "hősies" csata végetért, hősünk leül? Ugyanmár! Nem egy amerikai gyorséttermi dolgozó! Lohol rögtön a kövi célponthoz, mire odér a health + mana barja újból 2/3on van (minimum). (igaz ez lvl 10en, lehet 60on már többet kell várni) Ja vannak olyan kaják meg italok amik 12-20 mp alatt töltenek 60-4000 (NEM ELÍRÁS!) hp-t vagy mp-t. Ezek használata közben hősünk leül. Csatában se működnek. Hogy lehet ez, nem értem. Gondolom a retailban majd kijavítják
Rest system: 10 óra nonstop game után (ugyanazzal a karival) az állapota: RESTED (200% xp after mobs). No comment. Megnézném mikorra vált TIREDre, csak sajna a szemem nem bír ki 16 óránál hosszabb monitorbámulást egyfolytában. Vörös lesz mint a nyuszikáé.
Eddigi karijaim és véleményem a kasztról:
Shaman: übertáp. Mint egy DAoCos tank+nuker+healer egyben. Kihívás nulla. Van mindene. Tápos felszereléssel neadjisten buffbottal simán leölne egy kisebb csapat lvl 15ös mobot lvl 10en. Ajánlott: 4 éves kortól (öngyógyítás miatti célpontváltás miatt)
Warlock: mint egy cabalist + necro együtt. Van neki életerő elszívása is ... lvl 4 en. Vagy csak úgy rémlik? ... Klasszikus 2 gombos karakter, ajánlott 3 éves kortól. Van neki petje is, de minek. Gyógyítani se tudja magát, de nem is kell. Mivel páncélja is kaka lvl 10en még BBvel se tud leölni egy csapat lvl 15ös mobot. De kár. Nem is jó itt semmire
Warrior: pure tank. "pure" tank. err ... mint egy tank + support kari egyben. Van neki rootja. Úgy fél perces. De timeren! Van DOTja is. Úgy híjják bleeding. De attól még DOT. Egyszer kaptam egy tárgyat questből, az vmi 120-as hp leechet csinált. No comment. Nem tápos. ÁÁÁÁÁ dehogy. A "képességeit" (igazából ezek is spellek) a rage-barjából fedezi. Ez annál magasabb minél többet üt vagy ütik. Vagyis csatában sose fogy el. Vicc. Azért a shamannal hamarabb szétszedik, mert nincs gyógyítása. + lvl 10-en még húzni se tud. Ezért csak 5 éves kortól ajánlom.
Ha mondjuk a fentiek ellenére mégis meghal az ember akkor sincs gond: megjelenik ott ahol bindelt, a térképen szürke nyíl mutatja merre van a holtteste. Miközben odamegy nem támadja senki (mobot se lát) odérve nyom egy resurrectet. XP VESZTÉS NINCS. Illetve van. Ha ahhoz is lusta hogy kövesse a nyilat. Ilyenkor ahol megjelenik INGYEN feltámasztják, csak kb fél "bubi" XPjébe kerül a dolog.
Azér nem lenne ez rossz game. Interface 5-ös. Szolgáltatások (mailbox, NPCtól érdeklődés után nyíl mutatja a helyet a térképen, stb) szintén 5-ös. Küldetések jobbak mint anno a DAoCban. Változatos zónák. Kiszedném a közelharci castolást, és akkor elmenne egy lightos DAoCnak. (Mármint nehézségi fokot tekintve, mert a DAoCot a ToA kinyírta, az már nem jó game.)
ui: Fidel zónánként 20 quest lehet nálad egyszerre. Fogadj el mindent, aztán ahol mások is kempelnek rögtön dobd el (abandon) Minden zónában különböző questek vannak. Nem érdemes mobra várni. -
Kalinka #32524 Nem fog menni a holnapi xp vagy mit is tervezztél...(pontosabban ma)
Vissze kell vinnem a >#&@[ bátyám cd-jét, 3kor meg megyek vidi mecsre, utánna 6tól meló megint, szal csak vasárnap dél körül leszel kb. -
Mersain #32523 Mert meg nem jottel ra a csalasokra... -
#32522 lvl25ön a thidranki keep take quest-es izéamikor a nyakláncokkal kell szaladozni csak 7,5 bubi xpt adott :-o albionban -
#32521 Én is most jövök WoW US bétáról, az egyik karim (taurin shaman) felhúztam lvl 11re, a másikat (undead warlock) lvl 4re. Meghalni lvl 10ig még akkor is nehéz ha egyszerre 2 mob támad meg ... gyerekjáték. Máskülönben cool. Holnap kipróbálom a paladint. lvl 60 a max, de nem tervezem feljebb menni lvl 30 nál. A küldetések jók, egyszerre 20 lehet nálad és sokkal változatosabbak mint a DAoCban. Térképen nyíl mutatja merre kell menni, gondolom a McDonaldsban dolgozó átlag amcsi kedvéért. Lehet kiszedik az EU változatból kedvéért Ami a gond: a mobok kicsit lassan respawnolnak, eleve nincs is elég belőlük és mivel a questek miatt a környéken minden azonos szintű ugyanazt üti, ha nem groupolnak akkor ÓRÁKBA telik míg végeznek a küldetéssel. De grpban kevesebb az XP, ugye Ebből a szempontból jobb a Guild Wars. -
Fidelcastor #32520 Ebay-en a paypal a menő és magyarország nem tartozik bele ebbe a rendszerbe. Utána néztem már máskor. Én is elpasszoltam volna platinákat kis $ért.
Van már 1 lvl 13as UD Warlockom WoWban, de eddig nem estem hasra a WoWtól. Főleg ahogy 1esek beharangozták. Még az elején vagyok igaz.
Küldetés rendszer meg nekem nem sok újat mutatott. max annyi, hogy mostmár a játékidőm 2/3 rohangálás innen-odda.
LvL 5ön majdnem abbahagytam amikor 20 valamit kellet gyüjteni valami mobtól amiból 4db jelent meg 2 percenként, DE ráadásul ez a 4 is random dobta vagy nem, és voltunk rá 6an. 1 órán át bohockodtam ott aztán töröltem a küldetést is a logból. Elég mulatságos+ bosszantó, hogy mindig ugyanott jelentek meg és a játékosok ráálltak a spawn pontra. A WoWban meg az lootólhat aki elsőnek megüti. -
#32519 1p?mondjuk főleg,ha scroll vagy respeckő vagy vmi hasonló farmolással megy,akkor télleg nem rossz -
#32518 Amcsiknal ugy voltak az arak, hogy 1p - 10$. Az nem is olyan rossz. Foleg, ha pl-el is egybe lehet kotni. :D -
#32517 ja,az is igaz :-) majd ő lesz a bugexploit felelős a csapatban :-D -
#32516 Na ja, de az nem eleg kreativ neki. :D Meg kulonben is, nem lehet egy labon allni a mai vilagban. :D -
#32515 szerintem cashfarmolásban is ott lenne,mert vmi 200pje volt amikor abbahagyta a gémet :-) -
#32514 Egyetertek. :) Fidel bevonasaval a kari pl lesz a masik uzletag. :D -
#32513 Diakmunkaban nem hiszem, hogy ervenyesitik. :) -
#32512 nincs mese WoWban ráállunk nagybani pénz farmolásra és áruljuk Ebayen :-o -
Rockety #32511 amcsiban nem vmi 8-10 dolcsi a minimál bér? -
#32510 Amcsiknal se okoz gondot ennyi penz kifizetese. Elmegy texasi suttyo a helyi hamburgereshez dolgozni 5$-os oraberert mondjuk. Maga a 3 jatek kerult ugye durvan 120$-ba. Legyunk nagylelkuek es mondjuk azt, hogy a srac extra gyorsan elert mindent es az osszes karijan csak 80 nap played van. Az 1.920 ora. Ezalatt a mi jol taplalt zsiroskepu baratunk, megkeresett (volna - egyreszt, mert tuti levontak egy csomot a stikaban befalt bucik miatt; masreszt, mert nem dolgozna annyit) 9.600$-t. 960 eurot szamoljuk 1150$-nak, ami azt jelenti, hogy (1.150-120 = 1.030)/5 = 206 ora. Azaz a sracnak meglett az acc kicsit tobb, mint 8.5 played alatt. :D -
Bhalage #32509 az eredeti tulajdonos meg abbahagyta daocot. (es gondolom wowozik vagy nyaral egyet ;>) -
Bhalage #32508 guildbol mar kirugtuk a tagot es vmi elbaszott guildban osztja a killspammot emainben (most is eppen .) -
#32507 stfu tbh,az hoyg ki van írva hogy megvette,meg hogy télleg pénzt átutalt az nem ugyanaz :-o -
Rockety #32506 erre írta botond boi hogy lehetetlen ^^ -
Bhalage #32505 Fidel azt az ebayes accot amit a multkor leirtal (excal/mid 9L6 SM, r6 skald etc) full toa etc "csak" 960euroert etc mar megvette vki ;>
mik vannak oO -
RocketyATwork #32504 Árpád jó munkás ember fyi -
#32503 ó,ez a titkolózás :-o -
RocketyATwork #32502 nézőpont kérdése
Info : #daoc.prydwen Rockety - közvélemény kutatás
egyebet nem mondhatok.
LITER????? -
Bhalage #32501 ;> -
Raisthlin #32500 hmm, jó taktika :) -
RocketyATwork #32499 hibik a szokásos "na végre megvan a relic de basszuk el a végét" taktikához folyamodtak, low rr 1fg vitte ki odinból a relicet amit szépen leküldtek a midik :-) -
Raisthlin #32498 Azért a sahát poer relicetek igazán elhoztatték volna :)