Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Felhuzhatnatok egy mend/pac healert, vagy egy bd-t nekem 😄DDDDDD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Legjobb az volt, amikor kaptak mezzt, mini purge+sos es visszafutottak apkba 😄

sztem ezek a sracok nem normalisak a szo szoros ertelmeben, de az is igaz hogy ma kb 3-4szer ugy kipicsaztak a random grpommal hogy csak na. BC guildgrppal mondjuk nem lenne gaz a GoL fg, csak nyaralnak az elvtarsak :<

anti hero

<11:02> <Zoy> it goes like this, if we win majority of fights
<11:02> <Zoy> Albs start zerging
<11:36> <Zoy> all of u fukking add
<11:36> <Zoy> add like fukking birtches
<11:39> <Zoy> U KNOW U GUYS WONT BELIEVE THIS
<11:39> <Zoy> but Me and OUtlaw Invented FG roaming

egy két gyöngyszem :p
<11:40> * Tankster huggles poor zoyster
<11:40> <Dorin> ^^^^^^^^^^^^^^^^
<11:40> <Zoy> when NP were roming 2fg
<11:40> <Tankster> there there
<11:40> <Netcode> LOL
<11:40> <Zoy> only whine today
<11:40> <Dorin> so you are an inventer Zoyster m8?
<11:40> <Netcode> i love u Zoy :>
<11:40> <Zoy> ask any oldies m8s
<11:40> <Zoy> ask any oldies m8s
<11:40> <Zoy> we wer the first to raom as fg
<11:40> <Zoy> dont need your approval
<11:40> <Zoy> just accept it
<11:41> <Dorin> yes but your fg consisted 20+ ppl ? :p
<11:41> <Dorin> nm
<11:41> <Zoy> u fukken Gibblet
<11:42> <Zoy> make it the MEssage of the Day
<11:42> <Zoy> outlaw and Zoy Invented FG roaming

zzz

Hangianix
Irtam mar AoD forumon is, hogy a LoSo GMek (Zent, Multi, Hots, Diar) mind Carnificis Ministerium tagok (legalabbis voltak, amikor meg aktivan jatszottunk ott), sot Vardalimaae-nek van egy Vardali nevu championja is a guildben ugy 1.5 eve (lvl 50). Regi forumukon sokat spammeltem, az ujat csak most talaltam meg ^^

Botond
mint említettem: 200acuity=maxed powpool+concpool(már ha van ^^),szal ha 200as acuityd van intbuffnélkül,akkor igen,intbuff nem ad több powert
Botond
thx :-) holnap megy a gépem,sztem most elég sûrû lesz a programom,szal használhatod az én accom is,ha esetleg kedved tartja :-) sztem kinntrõl se nagyon fogom tolni,majd ha hazajöttem és vágtam egy kis rendet jövök ^^
Uberlama
nem tom, azt tudom hogy Csabi most ott van és kezdésnek jo lesz ez a guild. nem feltétlen akarunk Lujoval a guildra hagyatkozni, ha nincsenek elegen keresünk alliancérõl pplt aztán go ki és lesz ami lesz. viszont nagyon sok uj jo tagjuk van mostanába, és hogy két napja Csabi buffbotját használjuk xpzésnél látom a guildchatet és elég sokat levernek már enemybõl, többször mondta Csabi hogy magas rr midi grpot vertek le , stb. igaz Zoyék még azért erõsek ^^ de majd ha ott leszünk stb.. 😄 ha nagyon nem jön be akkor majd rr6 fölött keresünk egy másik guildet 😄 (mekkora genya vagyok pff.. 😄 )azt lesz ne mulass. bár most csináltak 2 nap alatt 100kt ggvel LS 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
Killer: te már mindenhol megfordulsz ? 😊

ha jol emlekszem a low society free rp kategoriaba tartozott a HH guildgrpnak 😊

anti hero

nevetseges

anti hero

nincsenek kepek az emberekrol, met pampogtak hogy jaj igy meg jaj ugy ne fenykepezz mar, szal nem fenykepeztem oket...

anti hero

az a szomorú hogy azért mentünk odinba mert emainba Elwizardo guildje 3fgvel funolt amire állandóan ráaddolt Popov és Novamir grpja (asszem nem egy grpba voltak)

zzz

AngeLujo
mielõtt elkezdtük a hibizést, Csabee kicsábított barddal rvr-ni picit, szal kimentünk 3-an (chanter, drood, bard) odinba. 7 fõs albi group feküdt mint a szél. Épített alb fg-n haltunk, de úgy hogy mezzbe állt mind, kivéve egy fire wizit. Aztán kimentünk Csabeeval ketten (chanter, bard) és amg-nél bealáztunk 5 albi stealthert (volt valami dragon knight is :p).
szal ez meg a másik fele, jó fg-vel ekkora brehon zerget le kellett volna verni 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Ilyen menta, chanter, ranger, ns, eld, druid kiindulo csapat volt. ^^

Hangianix
Ugyanez volt HW-ben. Thane sraccal duoztam, eloszor jott 3 hibi, utana jott 5 (ebbol egy druid es a hmg tornyot campelte), utana jott meg 3 hib m8, a vicc az volt, hogy nem mozogtak, csak hmg-t campeltek...

a jobbról még jön kb 4-5 ember de azok nem fértek rá a képre

zzz

jók a képek :>

jah itt egy kép mit csinál hibernia excal az elmúlt 2-4 napban :p

"GOL" - Hib FG versus us.

zzz

Uberlama
btw ugy néz ki ketten felmelegitjük excal/hibit, és valszeg már guild is lesz, Low society elvileg, én a bardal Lujo meg nat droodal, szal meglássuk. droodot tegnap kezdtük és fins nélkül már 40es , duoztuk megjegyzem 😊 szal nagyon várjuk már hogy legyen rvr ^^ na mentem aludni

Uberlama
és semmi kép rolatok ? :<<<

Jó képek csak a belött kopasz elájult Zak-ot hiányolom hehe

Leteszteltem és a karinak a base intjétõl + ami a cuccokból jön + int cap + power cap + %powerpool-tõl függ mennyit tölt a FoPból.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

a duskwave bugos? mert nekem 723k rp -em van rajta es 43k last week rp...
mar 2 hete nhem leptem be daoc accomba? -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Uberlama
nem buffra gondolok mert buffolva és buffolatlanul is ugyanannyi mana jön, hanem hogy scbe mennyi acu van. ez számit szerintem, nézd meg ha levevszel vmi acut ado cuccot.

Bufftól nem függ. Egyiktõl se. Az elöbb néztem a játékban.

Uberlama
biztos hogy adott kari acujátol nem függ ? oO mert szerintem igen. contol nem hiszem mert bufimnak nincs viszarakva a constija (ergo 0 :S) és mégis kap 20onvalamennyi manát fopbol.

Uberlama
már viszavették :<

amugy durva volt mert lujo volt bardommal én meg chanterrel duoba, 3 midi aztán még 2 midit beownoltuk, ez alapvetõen ugye nem nagy dolog ilyen duoval de egyiknek sincs sc, chanter manája kb 1 tank megölésére elég :> meg ilyenek szal we ownz!!!'1111

Uberlama
GIVF!!

Ja valamelyik tóbiás modta még 1.68ban, hogy a con-tól függ. Valaki meg tudja ezt erõsíteni?

Varázslónál mitõl függ, hogy mennyi powerja van?(a + %powerpool és a +powercapen kívûl)
Mert a + int-tel biztos, hogy nincs kapcsolatban.PL az acuity buff nincs hatással rá. Ezért is írtam, hogy int-tõl nem függ.

felnyomtam rangered 4-5 szintel de szar volt a csapat és leléptem (fop is elment).

Accom closed szal addig néha belépek majd Zak accával utolagos beleegyezésével .
Kicsiborsnak meglett a moc tegnap 😄

ja meg viszek fenykepezot ugyhogy majd rakok be par kompromittalo kepet =)

anti hero

baszki es mi meg most megyunk szigetre a tobbiek mar ottvannak, en mindjart indulok QQ
na majd holnap jon az ellencsapas

anti hero

Hangianix
Hahaha xDDD Leffe Dark jó lesz. 😊

ja itt pmlget hogy milyen sört szeretsz mert az eddig lappangó "vegyek 3 láda sört a havernak" érzés tört rá :>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
A fórum rendszeres olvasói elõtt nem titok, hogy csak leplezed valós érzelmeidet m8! ;-)

Hangianix
Egy idõben HH-nak sûrûn volt keepje, még DC is volt a mienk. 😊

Ezzel szemben CM-nek (albi guildem) még soha, szóval még vannak céljaim a játékban. Mondjuk még NF elõtt kellene. 😄DD

bahahha azt olvastam hogy kep - kép sory m8 xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ez mind?

Uberlama
elsõ és aszem utolso Tears of Darkness keep odinba, excalon 😊

alap

xD

anti hero

on schedule m8r.

a reggeli random emain grpba sikerult 3 rr10est es 1 rr9es belesuriteni a maradek noob r5+ es jomagam volt :> gondolom orultek nekunk szep rp jott =)

anti hero

Botond
as i said:
Holnap Sziget raid akit érint a dolog 4 körül van tali a helyszin még pontosítás alatt de majd irok sms-t ha már tisztáztuk

szia

anti hero

Hangianix
Bhal, kivagott ld-re a DAoC, de nem akarok visszalepni mar. Szoval: r -> szia

Hangianix
How rude m8! :p