43179
-
#32577 De komolyan jatszani nem fogok, mert nincs idom ra. :< -
#32576 Valamikor benezek, ma este nem jo. Blizzard oldalrol kell letolteni? -
Mester #32575 Igen elméletileg ma kezdődik el, csak elötte fileplanet/blizzard páros megint lehúzott jó pár embert egy 2. stessz testtel.
Jösz te is hangi?! -
#32574 Open beta valoban open? Azaz en is mehetek, akkor is ha soha nem jelentkeztem semmire? -
Fidelcastor #32573 Ja horda oldalon. -
Fidelcastor #32572 Én a keleti zónában a test 3 normál szerveren játszom. Gennyes,Csonti néven. -
Fidelcastor #32571 Látom ez a video a vesszőparipád.:)
Normál szerveren ha megütöm,kicsapok 1 ellenséges npc-t vagy játékos akkor pvp flag van rajtam és támadhatnak+én is támadhatok.
PvP szerveren meg mindig aktív ez a zászló és aki melletted xpzik még az is kicsaphat. Ráadásul elég sok idő elmegy az utazgatással+hogy találj valakit.
Ha te láttál 1 olyan videót ahol két guild megbeszélt valahol 1 harcot és felvette valaki az még nem azt jeleni, hogy ilyennel találkozni is fog sűrűn a játékban.
Open bétában majd látni fogod te is a valós dolgokat. -
Mester #32570 Mers ha esetleg mész wow open bétára írd majd meg melyik serverre mész plz. -
Mersain #32569 Mar szedtem le par pvp-s videot. -
#32568 van ilyen besorolás,hogy mi a rangod,előbb lower then a pedofil volt,most legutóbb lower then pondlife szal lol -
Raisthlin #32567 ofc nem :p -
Mester #32566 csak az adminok szerint?(j/k:P) -
RocketyATwork #32565 antiszociális elem vagy adminok szerint xD -
Mester #32564 ;p -
#32563 ja és a fő poén,hogy ezé le se bannoltak,csak amikor írtam,hogy nincs több lóvé,na akkor :-) -
#32562 fentartom a véleményem,múltkor odahívtuk GM gyereket is és annyit mondott,hogy há majd poppol várjunk...vártunk vagy 3 órát és semmi,na most ez azé jó,mert papíron minden trial repoptimeja 30perc max...ráadásul 5.6-7-8 bugged kezdetektől fogva,és egyszerűen vicc,hogy rightnow nem ér semmit,GM nem segít,meg eleve 0 a support,szal pénzt azt többet tőlem ne várjanak tbh -
#32561 megvan :o -
#32560 hol van fhn, melyik részen ? :) -
Rockety #32559 5.6-7-8 down for 12th time now,they can all FOAD irl tbh
xD
-
Bhalage #32558 hogyhogy loál -
#32557 Miert? -
#32556 nice work m8! -
#32555 lebannoltak FHról :-) btw -
#32554 meg ma jön ki EQ2 is :-) -
#32553 ja,azon leszek :-) -
Fidelcastor #32552 Tudtommal még nincs semmise a pvpből az igéreteken kívűl. Szóval ha gyorsan túlvagy a pve részen akkor utána lesz időd pihenni a pvp-re.:) -
Fidelcastor #32551 Töltsd le inkább a WoWhoz a cuccot, mert valószínű, hogy holnap már elkezdődik. -
Raisthlin #32550 Igaz! :)) -
#32549 Welcome in the club m8! Mellesleg te mondtad mar vagy 30x (en meg csak 5x) es megis itt vagy. :) -
#32548 Asszem egy korszak lezárul,ma sem volt fent ML5.6-7-8,GM nem volt online,igaz minek is?A múltkor volt,és azt mondta,hogy ő nem poppoltathatja fel nekünk várjunk és bízzunk.Számomra ez a fajta support elfogadhatatlan így,hogy fizetni kell érte.12x voltam ML5 groupsteps raiden,és 2 azaz 2 darab raid volt eredményes többi mind bebukott a játék bugjai és a support teljes hiánya miatt.Azt hiszem elérkezett az a ponz amikor nem vagyok hajlandó továbbiakban pénzt áldozni a dologra,úgyhogy 24dikén végleg lejár az accom.Addig még pár ML raiddel meg random rvrezéssel elszórakoztatom magam,ha időm engedi.Elzárnak minden lehetőséget új játékosok bekapcsolódása elől,és a régieket is elijesztik,igazán érdekes üzletpolitika. -
#32547 Amit rendelnek azt nem is szallitanak Mo-ra (foto cuccok). -
#32546 En se Magyarorszagra rendelnek, hanem ki NY-ba, de valami miatt nem fogadja el :< Es en is domborral. -
#32545 de nem Magyarországra ^.^ nem bízok a magyar postában u know -
#32544 domborral,ja -
#32543 Rendelt mar valaki OTP kartyaval amazon.com-rol (szoval nem uk)? -
Rockety #32542 :x -
#32541 előtte is voltak mobok CFben,de nem finsek,hanem vmi lvl50en max sárgák iszonyat ritkásan és iszonyat szar poprate-el,amikor berakták SHt,akkor kerültek be finsek meg eleve összes mob kicserélődött CFben,patchnotesban benne van,elolvashatod ha érdekel,most új hivatalos siteon kint is vannak patch noteok :-) -
Mester #32540 Cf-be nem tudom mikor kerültek mobok de amikor lvl 35 voltam akkor ment oda elöször gos/sp/hds/gpk alliance és akkor már voltak mobok. -
Mester #32539 Jah daoc elején nagyon élvezetes volt a pvse sztem azt se tudtuk mi a pvsp és fun volt xp'zni.
(emlékszem amikor Rock gimp nightshade-vel grpoltam hajnali 3kor és kb 20szor haltunk meg egymásután a siabrás szigeten:p) -
#32538 1.45ben kerültek mobok CFbe eleve :-) vagy melyik peccsben került be SH+sárkányok?na akkor lettek mobok CFben is :-)