Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabee
nekem 170k 😛 életemben nem volt ilyen 😊

omg, fotm guildban (PE) Staley -nek (reaver) majnem 80k last week rp -je van 0o. pedig valami ml3 korul van es low rr...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

a bc shamanok atspecceltek tbh. 44 ill 43 augra ahogy kinek tetszett.

anti hero

Uberlama
hát megnyugtato hogy hibibe is vannak olyan barmok mint albiba 😊 de legalább ml2 megvan 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Zak ha vagy, adj életjelet 😊

Hangianix
Most fogalmam nincs, hogy atspecceljek-em vagy sem. Mondjuk ugysincs penzem single respec kore ^^

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Akkor lett volna uber meg, amikor divat volt a pbaoe box 😊

yeyeye de nagyon kicsi a radius (100 v 150?) szal shammynak nem jó oO clericnek viszont über lehet (ha vn idõ zzel szórakozni :p)

zzz

Hangianix
De interruptra ugyanugy jo akkor. 😊

yeh, de csak 1x árt (amikor leszedi a buffot asszem, szal nem lehet spamelni és wtfpwnolni vele😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Akkor tori a rootot is? (dmg miatt gondolom)

40-120 dmg árt

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

interruptol és dmg-t is csinál, na nem sokat olyan 80-110 között, de majd megkérdezem shamanunkat (elvileg nem kéne ártania de árt :p)

Hangianix
44/31-re erdemes lenne atspeccelnem shamannal? (Igen, tudom, hogy buff shear az kell, de ha nincs grpom, akkor mar inkabb a jobb ae dot es offensive dolgok 😊 )

Ehhez kapcsolodo kerdes, hogy az ae ill. single buff shearek milyen hatassal vannak az ellenfelre? (interrupt, mezz tores, root tores etc).

Hangianix
Seprano az stun, debuff, 2 bolt volt. 😊 De Eclipse grpja is kb. ennyi ido alatt olte a mi casterjeinket. ^^ Ez rosszabb, mint amikor a tankok voltak toppon, bar teny, hogy a casterek legalabb cc-zhetok valamilyen szinten (kiveve hibik xD) es van esely interruptra.

jah de banelord bomb + 2pbae spell ae stun mellett se egy utolsó dolog xD

igen a popov fele grpot a natha fele 4FZ 3banelord grp elegge el szokta picsazni =)

anti hero

egyebkent erdekes hogy mondod a dexqui debuffot, mert nalunk ez volt az egyik oka, hogy crazy respeccelt darknessre, meg aze hogy secperc alatt kiszedje az enemy castereket. latod a deathspamot, hogy milyen sebessegel teszi ezt, szinte olyan mintha pbaoe lenne pedig nem az. emelle elengedhetetlen sztem a banelord es akkor jon a kanaan 😊

anti hero

nem stajjin hanem stajjijjon mintha egy 3eves gyerek mondana ki a stalliont..

anti hero

hát fire wiz bolt a legerõsebb a játékban asszem + nekünk nics állandó buff% által tápolt spec af buff, szal elhiszem sztem ns/sb-t ledebuffolva két boltból egy mom3-4es wizard megölne

fg után nem 4k rp jár ><

Hangianix
Tegnap Sycho 1 shotolt egy luri chantert debuff utan. 😄 (Ok, bolttal nyomta, de valami 1450, vagy mennyi ment bele)

Csabee
de akkoris cak 1 fg hib volt

stajiin (sztem ahoz képest hogy rr10es nem egy olyan jó játékos:p, eddig mindig beszopattam fg vs fgbe oO) karija cap speeden castol, ami kb annyit tesz hogy egy DD anim alatt kapsz két dd-t, smemnek most sok auraval RA-k nélkül van 1600hpja, tegyük fel megveszem thoughness 2-t + aug con 2 akkor lesz 1800 hpm, de még igy is 600x3 és meghaltam egyetlen esély tényleg az hogy interruptolni õket a picsába és ledebuffolni dexjüket (d/q ae, d single, dex shear) különben assist nélkül, ami picit idegesítõ mert verik a mellüket hogy ilyen meg olyan jók közben... ami sztem egyáltalán nem igaz, fõleg popov grpja nem egy nagy cucc csak az iszonyat DD dmg miatt roxolnak oO

givf resist pierce nerf NOW!

ja DD tenyleg olyan hogy 1 assist kot elvisz barkit toluk sztem de jo interruptal szerencsere verhetok

anti hero

:p debuff nélkül 450-600 között nukol a két menta, nem tom hova a picsába zergelnek :p. Ez a toa vmi olyan iszonyatosan megdobta hib rr6+ casterek dmgét hogy az vmi hihetetlen... popov, staijin etc debuff nélkül 650-900!! között ddzik critõl függõen (talán egyszer volt 600 alatti nukjuk rajtam :|) miközben én 240-550 között ddzek rajtuk. szal vhol kurvára nem értem hova zergelnek :o

Hangianix
Excalon es nem Prywdenen. 😊

Meg 2 het neki az rr10, lehet én is zergelnék, ha úgy hamarabb meglenne. 😊 Mondjuk õ elõtte is zergelt, még rr7-ként emlékszem rá HW-bõl, amikor kimentünk lvl 47 grppal. 😊

jah tegnap 2fgvel pontott tett rpfarming sessionunk végére :x

zzz

yeh ezyrájderz öcsém ! 😊
ty tho :>

zzz

Hangianix
Elwizardo volt Pry/Albiban? 😊

najs one mait!

anti hero

w00t?

anti hero

Csabee
mondjuk midibe nem nehéz 😛P

Csabee
az a másik jol elbujhatott én csak 1et láttam de szo se rola jol toljátok

30k rp 3 óra alatt rr3-rr5 grpival oO ROX :>

zzz

hehe néztem is mi ez a spam 😊
story a képhez:

herbal amgn, healelget, elkezdem pbaezni, leugrik utánna ugrok , eoyozik miközben kinyirom, GOL fg fent 😛 - ae mezzelem õket majd QC pbae : )

zzz

2fg hib vs us volt hpknál és hmgnél is m8 :>

zzz

bocs ezt muszály nagyba 😊)

zzz

Zoyéknak szép dmgük van, de mint minden alb grp õk is gimpek 😛 Ami azt illeti zoy a leggimpedd rr11es excalon sztem, néha nem játszik rosszul (vagy mákból csinál jó dolgot 😊 ) de komolyan kiakasztó néha mit mûvel.. Amúgy tényleg nem zergelnek, ma is próbáltunk együtt futni velük (hibbik constans 2fgal rohangáltak, elwizardo and co.. mondjuk ez az elwizardo egy brutál gimp volt pryd/albiba, vhogy mindig halltak ellenünk ott, itt a hippi classok azért adtak kis skillt neki is 😄 ), de aszondta zoy nem akar 2fgal rohangálni. Ez van, emain már csak a zergrõl szól.
Uberlama
weeee gimp :>>>> nem , az Csabi. én nekem bardom van Uberalma néven .. 😄 a chanterem Aproapo, de ezt vettem, mi van még öö, Lujo meg Luya néven van droodal 42es és épp még mindig dfbe tápolunk ?)

Csabee
apro én vagyok és a 2fg-be benne van dorins meg õõ adrirali is 😊

vagy apró nem te vagy ? 😊

zzz

wtf 2fg m8s ? :p

sok sikert odinba, most teleportáltunk ki onnan kb 3-4fg midi van :<

zzz

Uberlama
jah de olyan nincs available atm : (

nice :p egy mana eld str/con debuffal lökne egyet a speeden tho :>

zzz

Uberlama
tudom nem sokakat érdekel, de azért csináltam egy képet hogy mi hogyan duozunk.

duo gimpness

Botond
én even...nerf francia billentyûzetet ba+,hugom hogy bír ezzel írni,nem értem...
Botond
án most döntöttem el,hogy a tököm kivan és 3ghz 1gigaram meg radeon 9800pro inc,mert azé megegyezés ide vagy oda a türelmem sem határtalan ^^
AngeLujo
és mondja azt valaki hogy a daoc nem szép... igaz nekem egy ilyentõl felrobbanna a gépem, de akkor is 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"