Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bardom scje lassan kész van már csak az artik kellenek 😄D, még kell phoebus harp cucc, croc ring könyv, scepter of izébizé könyv, meg cere bracer ugy ahogy van 😄 erinis hauberken meg még gondolkodom
vmi épitõ jellegû tipp hogy mit érdemes beszerezni még esetleg ?SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
Nem azt írtam, hogy mindig hátulról mezzelnek le, hanem, hogy ott állok shadeformban a druidaval a világ végén+semmitse csinálok még csak nézek ki a fejembõl és mégis DDznek.(ha gyógyítok vagy mozgok akkor talán valahogy kiszúrna lehet) Ott még a legközelebbi célponttal se tud kijelölni. Azt meg nem hinném, hogy az /as-re ilyet írnak, hogy ott hátul fut i láthatatlan druida is velük és majd azt lõjétek ki elsõnek. Hacsak nem olyan sok a sthealter emainba, hogy egymástól 500 rangre állnak az egész zónában és közvetítenek mindent.
Én is inkább azt mondom, hogy az én esetemben biztos használt az a cabalista radart. Lehet, hogy többetse.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
ettol fuggetlenul lehet hogy xy es z hasznalja. azok rohadjanak el =)
anti hero
anti hero
Meg a dideojukon is levagni a radart.
Amugy szerintem ez mar kotelezo resze egy fotm setup-nak.
Radar videót láttam (nem raktam fel ide): stealthert nem mutatja, de egy kis nõi hang bekiabálja hogy _INVADER_ ha vmi megjelenik, kiirja a kasztot is etc :x ha érdekel vkit elõkereshetem :>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
viszont azt nem értem hogy csomoszor van olyan hogy épp nincs alb stelther mert midik kitakaritottak és van 1 fg midi kint vhol akkor tuti pe megtalálja. vagy ilyen hogy odinba rvrezünk semmit se találunk , pe kijön és max 5 perc és látod a killspamjaikat 😊 na mind1, ha nekik igy jo hogy radaroznak tegyék igazibol már nem érdekel annyira.
mael meg 1000% hogy radarozik. mmgt kempeltük 3an, stealth lore meg mindig minden midit kiszedtünk ami jött, stealthert is, láttuk mael killspamot mpknál (info jött hogy jönnek mmg) na futottunk fel az erdõbe groganok, és tovább hátra hogy tuti ne találjanak meg, és akkor jött az ötlet hogy a legtetején a grogan kemp kellõs közepén odálltunk, ugy hogy ne látszodjuk meszirõl, és tök egyenesen mmgrõl jön maelstrom ránk, speed nélkül mert speedwarpot raktam le még mmgnél, szal jönnek ránk szép nyugisan.. poén hogy rr2 (akkor még ) caba meg weld cleric én sorcal megöltünk mael fgbõl egy castert mire megöltek, és még2t majdnem, egyiket 2x mentették 5%rol, szal lol volt ^^
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
anti hero
hkey local machine
microsoft
windows nt
current version
wpaevents: oobetimer két elsõ regiszterét ird át mondjuk két db A vagy C betûre, tökmind1
oobe/msoobe /a
új kulcs
beirod, okézod
restart
ha erre godoltál 😛
anti hero
2 Pbuck Albion 7,009,892 435,706 50 Public Enemies Theurgist Avalonian
3 Marracus Mate Albion 4,639,580 423,938 50 Public Enemies Cleric Briton
4 Saitoh Sama Albion 4,236,487 387,651 50 Public Enemies Sorcerer Briton
5 Lochlyessa Albion 7,303,138 360,336 50 Public Enemies Cleric Highlander
6 Sami Albion 5,228,868 326,805 50 Public Enemies Theurgist Briton
7 Thina Lodbrok Midgard 5,038,980 322,286 50 Bad Omen Runemaster Dwarf
8 Chronicle Midgard 7,643,150 314,332 50 Bad Omen Shaman Kobold
9 Fatality Midgard 5,353,373 297,517 50 Bad Omen Skald Troll
10 Kandig Albion 4,683,215 290,655 50 Public Enemies Paladin Highlander
QQ more underpowered albs, aki ezek utan rinyal az vagy nem normalis v szarul jatszik..
egyebkent meg grats a PEnek
anti hero
Igaz a dottal se erek semmit se ellenuk. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...