Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
no hibibe már lesz guildünk is , ma fognak bevenni ^^

bardom scje lassan kész van már csak az artik kellenek 😄D, még kell phoebus harp cucc, croc ring könyv, scepter of izébizé könyv, meg cere bracer ugy ahogy van 😄 erinis hauberken meg még gondolkodom vmi épitõ jellegû tipp hogy mit érdemes beszerezni még esetleg ?

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Ha nincs semmi Prywdenen atlepek, de kellene par item, penz hianyaban meg nem tudom beszerezni. Nem bb, fop nelkuli shaman meg nem igazan tud farmolni ^^

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

bar en nemnagyon jatszom =)

anti hero

gyertek a excalra noobok :<

anti hero

Hangianix
Come back m8! Warbar cabaja mar 50 😊

Nem kell ám mindent elhinni ebben a játékban amit leírnak.😊)
Nem azt írtam, hogy mindig hátulról mezzelnek le, hanem, hogy ott állok shadeformban a druidaval a világ végén+semmitse csinálok még csak nézek ki a fejembõl és mégis DDznek.(ha gyógyítok vagy mozgok akkor talán valahogy kiszúrna lehet) Ott még a legközelebbi célponttal se tud kijelölni. Azt meg nem hinném, hogy az /as-re ilyet írnak, hogy ott hátul fut i láthatatlan druida is velük és majd azt lõjétek ki elsõnek. Hacsak nem olyan sok a sthealter emainba, hogy egymástól 500 rangre állnak az egész zónában és közvetítenek mindent.
Én is inkább azt mondom, hogy az én esetemben biztos használt az a cabalista radart. Lehet, hogy többetse.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
nézd,8x megálltunk a puszta közepén meg ilyen a semmi közepén jobbra el és a fában megintcsak stealtherek voltak,szal az övé látta
hmmmm errol irt crazy is FHn mikor bannoltak a fel merlin/hib orosz bandat :> es meg nekik allt feljebb hat lol

anti hero

legjobb az lenne csinálnva végre vmit a gyártó és nem lenne ez a gyanusítgatás, persze bannolnák az összes suttyó radar usert elõtte.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

hat nem tudom. igazabol nem is erdekel ki mit mond. azt tudom hogy en nem radarozom, de mikor reggel jatszom, szinte kivetel nelkul mindig en vezetem a grpokat. mar komolyan varom, hogy radarral gyanusitsanak meg mert voltak mar olyan manovereim, amik miatt egy kivulallo azt mondana hogy ez radar. egyszeruen csak szerencse. arra mentem es ottvoltak.. hat szal nemtudom. megyunk mach6ttal tuti minden bokor ala benezek ill mostanra en is mar gyakorlatilag osszevissza tekerem a kepernyot, szal cliprangen kurva gyorsan meglatom ha csak 1 pillanatra felbukkan vki.
ettol fuggetlenul lehet hogy xy es z hasznalja. azok rohadjanak el =)

anti hero

haha az excalon is szokott lenni :>

anti hero

dideo=video =))
Kamu.
Meg a dideojukon is levagni a radart.
Amugy szerintem ez mar kotelezo resze egy fotm setup-nak.
Tiffa
Full PE groupban sem, csak aktív az /as.
Valamelyik barom fellvlte úgy battlert, hogy nem tudom kinyirni. Nagyobb mint 1 filborg. Root-tól,snarel,dot-tól,debuffol és cold DD-zik+insta lifetapja is van. Egyszóval mindent csinál csak a petet nem akarja melee-vel ütni.

PEbõl az 1ik cabalista 100% hogy radart használ. Még 1.67ben voltam emainba 1 group-pal és shadeformban volt a druida és lemaradtam 1 kicsit a grouptól, de már jött is felém a cabalista pet. Semmitse csináltam a druidával és olyan 1500ra voltak. Ilyen távolságból kizárt, hogy engem szúrjon ki elsõnek a petjével. Mégha agrora rakja a petet akkorse rám jön. Mási kesetnél meg crim felé mentek a völgyben, mi meg utánuk, mert épphogy látszott valami utolsó figura. Mikor mi is beértünk crim völgybe már meg is fordultak és be is mezzeltek minket, de ott is shadeformába voltam és leghátul. Én nem is mezzelõdtem be de az 1ik cabalista a messzeségbõl már szorta is a DD-t rám.

Ezen régen is jót nevetem amikor apk-t campeltem és tudták, hogy ott vagyok valahol, de mind1ik hõs akart lenni és 1esével szállingóztak ki apkból. Volt akit 4x is megöltem egymás után és akkor se tanult belõle.

Nem radaroznak. Legalábbis amikor nem full PE group akkor tuti nem. Az mpk és dun bolg kemp is baromság. MPK kemp max annyi ideig tart míg kinyirják a lámákat akik közel merészkednek. Sokszor nincs enemy akkor legendás fél órás afkkat tartanak apkban. Ligen kemp elõfordul néha ha fél óra után sincs enemy emainban. RP meg onnan van hogy gyakorlatilag õk gyûjtenek be minden RPt ami kimegy emainba. Albioni group rajtuk kivûl gyakorlatilag nincs. Van 1000 stealter akiknek 3/4 része buffolatlan gimp. Gyk ez az alb zerg. Primetime van esetleg 1-2 random alb fg is kinn a rengeteg szóló reaver, paladin stb mellett, de ezek mind könnyû falat mondjuk egy rr2es middi fgnek.

bc-t nem csak mi gyanusítottuk meg oO amikor 3x mentek el breifine felé ugyanazon a napon és ölnek meg 2fg hibit 10secel késõbb (mi emainba mentünk breifinébõl, eljön mellettünk BC, be is irtam hogy kill-spam inc in 10sec xD) az emberbe felmerül ezaz, én elhiszem hogy stealther info de az nem 100%-os (sokszor szopták be TDDsek is amikor mondtam hogy fg vmi azt hirtelen 3fg lett belõle 10scel késõbb😛). Arra meg hogy you send do u use radar azt mondja hogy nem elég egyértelmû 😮 Szal ez a breifine meg hogy emainba rohangálunk és semmit se találunk (nekünk is van 2 sb m8) miközben bc folyamatosan hentel majd lerohan minket 4fg alb két irányból bc persze sehol, szal. eskü nem az irigység beszél belõlem de akkor is lol a 5-6dik ilyen nap után:p.

Radar videót láttam (nem raktam fel ide): stealthert nem mutatja, de egy kis nõi hang bekiabálja hogy _INVADER_ ha vmi megjelenik, kiirja a kasztot is etc :x ha érdekel vkit elõkereshetem :>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
de afaik

radar nemlatja a stealthereket nem?

anti hero

Uberlama
hát nem tudom. néha látszik hogy tuti nincs radar mert vakabbak akkor mint a sokévi átlag, ugyanakkor ha joba vagy a stealtherekkel az már fél radarnak számit, albiba tuti. pl Stev állandoan kapja infot stealtherektõl és igy kb mindig tudjuk hol mi van, és sokszor talátunk meg igy enemyt ami kivülállonak elég radar szagu.

viszont azt nem értem hogy csomoszor van olyan hogy épp nincs alb stelther mert midik kitakaritottak és van 1 fg midi kint vhol akkor tuti pe megtalálja. vagy ilyen hogy odinba rvrezünk semmit se találunk , pe kijön és max 5 perc és látod a killspamjaikat 😊 na mind1, ha nekik igy jo hogy radaroznak tegyék igazibol már nem érdekel annyira.
mael meg 1000% hogy radarozik. mmgt kempeltük 3an, stealth lore meg mindig minden midit kiszedtünk ami jött, stealthert is, láttuk mael killspamot mpknál (info jött hogy jönnek mmg) na futottunk fel az erdõbe groganok, és tovább hátra hogy tuti ne találjanak meg, és akkor jött az ötlet hogy a legtetején a grogan kemp kellõs közepén odálltunk, ugy hogy ne látszodjuk meszirõl, és tök egyenesen mmgrõl jön maelstrom ránk, speed nélkül mert speedwarpot raktam le még mmgnél, szal jönnek ránk szép nyugisan.. poén hogy rr2 (akkor még ) caba meg weld cleric én sorcal megöltünk mael fgbõl egy castert mire megöltek, és még2t majdnem, egyiket 2x mentették 5%rol, szal lol volt ^^

sztem ez a valtozat, mikor minket meggyanusitottal a radarral rakerdeztem a leadert hogy ugyan mondja mar meg hasznal-e radart, es kirohogott. egyebkent BCben van jopar ilyen stealther akik folyamtosan nyomatjak az infot /GUba szal /GU+/AS es szinte mindig tudjuk mi tortenik kint.

anti hero

Botond
na windows jó,most szedem toát,még 1360mega to go :-) 170el jön,szal eltart majd egy darabig :-)
Botond
nem unatkozok,csak winxpt updatelek btw mielõtt vki kérdezi :-P
Botond
félúton mármint :-)
Botond
valszeg is,maelstrom is nyomja radarral is,de falból azé van stealther infó,hogy azé logból ne világítson egybõl,hogy némá radar...2 hónapja nyomtam egy olyan bárddal aki megállt amg és torony között félutón a psztában,hogy na pbae itt és meghalt 2 infil meg ilyenek,azóta se láttam a csávót lehet bannolták,de nem is csodálkozok :-D
vagy araudry és baráti köre (2-3 infil 4 scout mincer add etc) cgbe kommentálja az eseményeket?

radar is stlong in PE akkor ?

Uberlama
nem azt mondtam más nem is jön ki csak mael 😄 de akármi kijön mindig õk találják meg, meg ugye mpk kemp ami sokszor 4-5k rpt jelent csak ugy, aztán bolg kemp, ami hibi jön fel se ér emainbe, stb ilyenek. ha egy midi fgvel mondjuk mmgnél harcolnak akkor 2.5fgnyi rp jön a stealther addok miatt meg hasonlok.

Botond
originálos francia xpbõl nem originálos magyar xp lett,és így nem volt érvényes a termékkulcs O.o
ejnye

anti hero

Botond
aha,már sikerült asszem,thx :-)
regedit
hkey local machine
microsoft
windows nt
current version
wpaevents: oobetimer két elsõ regiszterét ird át mondjuk két db A vagy C betûre, tökmind1

oobe/msoobe /a
új kulcs
beirod, okézod
restart

ha erre godoltál 😛

Botond
winxp-be hogy lehet a cd kulcsot átírni btw?kellene help emberek :-)
Botond
reggeli rvr is változó a velem együtt vannak kinn 1-2entõl a 2fg midit lezergelünk de nagyonig :-) legmókásabb a high ML medium rr balanced fgvel kempeljük amgt és megy FHn a whinethread címû dolog,bár ez max 3szor volt :-)
jó de reggelek sztem mindig is ilyenek voltak, legalább is hasonló.(bár xcal hibik balanced rr6+ grpot szeretik délelõtt is😛) Amikor NP csinált 350k körül prydwenen, egész este más nem volt csak np-spam emainba, szal vmi farmolható lényeknek kell lenni prydwenen, elég soknak that is.

Botond
pár napja amikor emainbe voltam átlagos hibi 'fg' az 6 random ember volt,ilyen se druid se bárd se semmi,csak megyünk azt hentelünk ész nélkül szint,mondjuk ez napközben,az esti mûszak más téma,az nem az én asztalom ^^
jó de akkor mit ölnek ? ekkora mid zerg van vagy mi :p azaz 400+k csak úgy jöhet be ha napi 50k+ felett vannak.

excalon sincs most kint olyan hib grp amit egy rr6-7+ alb debuff grp nem verne le. midiktõl sincs kint most túl sok wfpwn grp, szal igen is lehet összehasonlítani vhol :> bár excalon egyetlen egy normális alb grp sincs mostanában, talán FC grpja de az sose full FC grp ezért állandóan szopnak az elsõ tûrhetõ fg ellen (mi is levertük õket fg vs fgbe, rr3 as cleric és sorc volt velük etc)

pár napja még full PE fg volt 1-8 helyen és malevol 520k-n volt oO ha jól emléxem, egyébként jah QQ more.

Uberlama
hozzá kell tenni hogy ez prydwen és azt excallal nem nagyon lehet öszehasonlitani. pl nincs igazán ütõs hibi grp egyáltalán pryn atm. midibõl is csak 1 erõs grp van de pe azért veri õket. itt nincs NP meg ilyenek, amikor volt akkor pe is halt NPtõl mint a szél ^^ de ennek ellenére nem semmi amit csinálnak

pryd lwrp top10 gyk

anti hero

1 Onigiri Umeboshi Albion 3,478,632 440,084 50 Public Enemies Cabalist Inconnu
2 Pbuck Albion 7,009,892 435,706 50 Public Enemies Theurgist Avalonian
3 Marracus Mate Albion 4,639,580 423,938 50 Public Enemies Cleric Briton
4 Saitoh Sama Albion 4,236,487 387,651 50 Public Enemies Sorcerer Briton
5 Lochlyessa Albion 7,303,138 360,336 50 Public Enemies Cleric Highlander
6 Sami Albion 5,228,868 326,805 50 Public Enemies Theurgist Briton
7 Thina Lodbrok Midgard 5,038,980 322,286 50 Bad Omen Runemaster Dwarf
8 Chronicle Midgard 7,643,150 314,332 50 Bad Omen Shaman Kobold
9 Fatality Midgard 5,353,373 297,517 50 Bad Omen Skald Troll
10 Kandig Albion 4,683,215 290,655 50 Public Enemies Paladin Highlander

QQ more underpowered albs, aki ezek utan rinyal az vagy nem normalis v szarul jatszik..
egyebkent meg grats a PEnek

anti hero

Botond
kínos ^^ remélem szívatnak jól :-) btw már nem is 3mbit,hanem 3,3mbit :-P
Hangianix
Az a gond, hogy HW-ben altalaban 2-3 hib caster jon (meghozza valamelyik petes fajta) es nincs insta healem 😊

Igaz a dottal se erek semmit se ellenuk. 😄

Botond
ja és ofc 3mbit adsl > all ^^ csak atm nincs itt daoc
Botond
mi toltuk úgy BM haverral,hogy kimentünk rápoppolt 4 infilt 2instaheal bele a BMbe közben a con+strcon buffok le az infilekrõl(akik erre rám izgultak),és BM egyesével leverte õket rólam ^^ jó móka ^^ csak utána 30 perc szünet,mert gp+2 instanélkül 4 infil 3shotol mielõtt lebuffolom õket ^^
btw, huzz fel enerla -ra plz -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

hehe, nos, te FOTM vagy, szal annyira "nhem nehez" -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...