43179
-
Rockety #32657 2-3 banelordos grp izekre szedi azt a grpot 99% :| -
#32656 Hát ja, scrollfarmhoz nem kell Bodyguard :) -
#32655 én akkor is ilyen grouppal mennék albiba ha én csinálnám a setupot :p
cleric, cleric, ml8+ friar, banelord merc/reaver, body sorc, mind sorc, spirit caba, air theu
ezzel egy gond van hogy szerintem összesen 1 ml8+ friar van prydwenen :p -
Bhalage #32654 sztem a 2 cleric 4 caster 2 tank setup jobb lenne -
Bhalage #32653 sztet az uber setup midiknek
2 healer 1 shaman 2 tank 3 caster de a healerenek nagy pp, moc, hi rr kell -
Rockety #32652 szal nem mondanám hogy teljesen kihaltak volna tankok, banelord ml-el nagyon lehet szopatni kasztereket (perma interrupt ha nem rohan el) de jellemző hogy minden tank grpban egy debuff - utility nuker kapta meg egy tank helyét (kivéve a mienket mert én sm-et pbae grpba csináltam, már bánom hogy nem runemastert kreáltam nearsight és ranged DD-k miatt :P) -
Rockety #32651 csak nincs guildbe rr6+ toas jó zerk/bd ami miatt soxor szopás van
szerintem uber setup midiknek egyébként, szokásos 3 healer 1 shaman
és 1 warrior 1 zerk 1 bonedancer 1 runemaster, kár hogy nincs lehetőségem kipróbálni t_t -
Rockety #32650 mi meg 3 healer 1 shaman 1 zerker 1 warrior 1 sm 1 skald/runemaster/svg/zerk -
Rockety #32649 Excalon a köv setupok vannak atm:
cleric cleric pala merc theurg caba sorc mincer setupal megy a legjobb alb grp
druid druid warden bard slash-bm slash-bm crush-bm light eld a legjobb hib grp -
#32648 mi 2 cleric 5 caster és egy banelord tankal megyünk :) -
Mersain #32647 Fanatikusok es lamak kozt szerintem jo ha van nagy szakadek, ez szerintem teljesen realis.
Nem ertem hogy gondoltak ezt a Toa dolgot. Sokan abbahagytak miatta a gamet mert uj klasszokat kellett volna csinalni + meg a felszereles es ma-k is rengeteg idot vettek el, es mindemellett kezdo playereknel is elvagtak az utanpotlas lehetoseget. Szal tokeletesen kinyirtak magukat.
Az mar mas kerdes hogy rvr-t is elszartak a ki mezzel es castol gyorsabban efektussal. Utolso napokban hallottam 2 cleric +6caster setupokrol amik mar rohelyesek. -
Fidelcastor #32646 Bainshee spells izelítő. -
#32645 szerintem is a realm abilityk bevezetésénél kezdődött el a játékosok és a daoc-fanatikusok közötti szakadék mélyülni,és a ToA-val elérte azt a mélységet ahonnan nincs visszaút,és maga a daoc fog beleesni és elveszni a mélyben :-) -
Kalinka #32644 "elviekben" jó lenne az rr, de ez ösztönözte az elite rvr guildok születését, ami megölte a random fg-ket...és pár classt is. bár ez még nem lett volna nagy gond -
#32643 jah, bb- az full gáz, rr-l nincs gondom, mert legyen jobb egy magas rr kari tényleg, vagy tudjon többet, de a toa-s féle master abilityk meg spec fegyok sztem csak szétkurjáák az egészet..
-
Kalinka #32642 mármint ezek a fő gondok szerintem... toa csak ráadás volt így :D -
Kalinka #32641 nekem a bb-k az hogy nem képesek szerverenként egyensúlyt csinálni realmek/kasztok között nem jön be... és nagyon elszálltak az rr-ekkel a sok ablityvel. -
Kalinka #32640 magában mint ötlet szerintem nem rossz a toa... ha pl első kiegészítőnek jelenik meg. -
#32639 hát, minden kötözködés nélkül daoc sajna már érgen lehuzta saját rolóját toastul mindenestül..:(
pedig mai napig nics olyan mmo amibe ennyire intenzív feeling volt a pvp, ezt nagyon sajnálom..:( -
#32638 prydwenen 90játékos van atm,excalon 187,asszem angol szerverek nagyon a végét járják,ha tavasszal lesz spanyol az angolokat be is lehet zárni :-) -
#32637 az már csak 4hónap :-) nekem 24edikéig él az acc,de már nem leszek bent -
Kalinka #32636 tegnap mentem volna ML4-re de acc closed szal már csak WoW-ban találkozunk....
-
#32635 jóhogy :-P még nem nagyon volt időm tesztelni,szal egyiken se,majd jövőhéten leszek,de tuti a 16osra megyek :-P -
#32634 nem számít,lényeg a sok rp :-) többi le van szarva :-) -
Raisthlin #32633 Máris jól hangzik :) -
Mester #32632 16osra gyere ott vagyok én!(botond nincs itt sztem:P) -
Raisthlin #32631 LOL mert te mindent olyan jól tudsz :)
Amúgy melyik WoW szerveren vagy? Arra nem megyek :P -
Bhalage #32630 ez mar csak ilyen leech fg :< -
#32629 csak rr9ig kell ellechelned a 20stealtherről a FGdel,onnan már mehet az észosztás meg a sírás,hogy jajj milyen überek lennétek FG vs FGbe,de sok csúnya mindenki addol meg zergel meg minden :-) bevált recept :-) -
Bhalage #32628 najo most hogy jatszottam kicsit (es ding rr3:) sajna ki kell hogy abranditsam hib kollegakat
aod nem zergel :<
este 7tol ejjel1ig 1fg (ill 7 ember) -el mentunk.
stealther m8ekkel se AS se CG se BG kapcsolatban nem vagyunk es fg vs fg re siman rankaddolnak, vagy ha killsppammot latunk amgtol altalaban kinyirjak a 20stealther az enemy fgt nekunk semmi nem marad.
ennyi -
#32627 amikor 6fg albot lezergelnek az télleg csúnya :-P -
#32626 rofl, minden szüklátokörü láma ezt mondja hibiktől meg midiktől is. persze amikor a csaták 90%ba minket zergelnek le azt már nem hangoztatják :_P -
Rockety #32625 úgy hívják AOD zerg -
Rockety #32624 stealth zerging newbs, wow for Pve NEwbs!!!!!! -
#32623 vki még játszik ezzel a szarral?:-) WoW 4tw :-) -
#32622 nemtom feltűnt-e hogy hol készült a kép, úgy hívják AMG. -
Rockety #32621
aod és a friendly addok
xDDDDDDDDDDd
-
RocketyATwork #32620 just do it t_t -
#32619 Attol fuggetlenul ennyi volt. :D -
Rockety #32618 ja elírás volt homepagen, már javították:
Nebu on 11/09/04