43179
  • Rockety
    2-3 banelordos grp izekre szedi azt a grpot 99% :|
  • Tafaya
    Hát ja, scrollfarmhoz nem kell Bodyguard :)
  • AngeLujo
    én akkor is ilyen grouppal mennék albiba ha én csinálnám a setupot :p
    cleric, cleric, ml8+ friar, banelord merc/reaver, body sorc, mind sorc, spirit caba, air theu
    ezzel egy gond van hogy szerintem összesen 1 ml8+ friar van prydwenen :p
  • Bhalage
    sztem a 2 cleric 4 caster 2 tank setup jobb lenne
  • Bhalage
    sztet az uber setup midiknek
    2 healer 1 shaman 2 tank 3 caster de a healerenek nagy pp, moc, hi rr kell
  • Rockety
    szal nem mondanám hogy teljesen kihaltak volna tankok, banelord ml-el nagyon lehet szopatni kasztereket (perma interrupt ha nem rohan el) de jellemző hogy minden tank grpban egy debuff - utility nuker kapta meg egy tank helyét (kivéve a mienket mert én sm-et pbae grpba csináltam, már bánom hogy nem runemastert kreáltam nearsight és ranged DD-k miatt :P)
  • Rockety
    csak nincs guildbe rr6+ toas jó zerk/bd ami miatt soxor szopás van

szerintem uber setup midiknek egyébként, szokásos 3 healer 1 shaman
    és 1 warrior 1 zerk 1 bonedancer 1 runemaster, kár hogy nincs lehetőségem kipróbálni t_t
  • Rockety
    mi meg 3 healer 1 shaman 1 zerker 1 warrior 1 sm 1 skald/runemaster/svg/zerk
  • Rockety
    Excalon a köv setupok vannak atm:

cleric cleric pala merc theurg caba sorc mincer setupal megy a legjobb alb grp
    druid druid warden bard slash-bm slash-bm crush-bm light eld a legjobb hib grp
  • Uberlama
    mi 2 cleric 5 caster és egy banelord tankal megyünk :)
  • Mersain
    Fanatikusok es lamak kozt szerintem jo ha van nagy szakadek, ez szerintem teljesen realis.
    Nem ertem hogy gondoltak ezt a Toa dolgot. Sokan abbahagytak miatta a gamet mert uj klasszokat kellett volna csinalni + meg a felszereles es ma-k is rengeteg idot vettek el, es mindemellett kezdo playereknel is elvagtak az utanpotlas lehetoseget. Szal tokeletesen kinyirtak magukat.
    Az mar mas kerdes hogy rvr-t is elszartak a ki mezzel es castol gyorsabban efektussal. Utolso napokban hallottam 2 cleric +6caster setupokrol amik mar rohelyesek.
  • Fidelcastor
    Bainshee spells izelítő.
  • Botond #32645
    szerintem is a realm abilityk bevezetésénél kezdődött el a játékosok és a daoc-fanatikusok közötti szakadék mélyülni,és a ToA-val elérte azt a mélységet ahonnan nincs visszaút,és maga a daoc fog beleesni és elveszni a mélyben :-)
  • Kalinka
    "elviekben" jó lenne az rr, de ez ösztönözte az elite rvr guildok születését, ami megölte a random fg-ket...és pár classt is. bár ez még nem lett volna nagy gond
  • Jockey
    jah, bb- az full gáz, rr-l nincs gondom, mert legyen jobb egy magas rr kari tényleg, vagy tudjon többet, de a toa-s féle master abilityk meg spec fegyok sztem csak szétkurjáák az egészet..
  • Kalinka
    mármint ezek a fő gondok szerintem... toa csak ráadás volt így :D
  • Kalinka
    nekem a bb-k az hogy nem képesek szerverenként egyensúlyt csinálni realmek/kasztok között nem jön be... és nagyon elszálltak az rr-ekkel a sok ablityvel.
  • Kalinka
    magában mint ötlet szerintem nem rossz a toa... ha pl első kiegészítőnek jelenik meg.
  • Jockey
    hát, minden kötözködés nélkül daoc sajna már érgen lehuzta saját rolóját toastul mindenestül..:(
    pedig mai napig nics olyan mmo amibe ennyire intenzív feeling volt a pvp, ezt nagyon sajnálom..:(
  • Botond #32638
    prydwenen 90játékos van atm,excalon 187,asszem angol szerverek nagyon a végét járják,ha tavasszal lesz spanyol az angolokat be is lehet zárni :-)
  • Botond #32637
    az már csak 4hónap :-) nekem 24edikéig él az acc,de már nem leszek bent
  • Kalinka
    tegnap mentem volna ML4-re de acc closed szal már csak WoW-ban találkozunk....
  • Botond #32635
    jóhogy :-P még nem nagyon volt időm tesztelni,szal egyiken se,majd jövőhéten leszek,de tuti a 16osra megyek :-P
  • Botond #32634
    nem számít,lényeg a sok rp :-) többi le van szarva :-)
  • Raisthlin
    Máris jól hangzik :)
  • Mester
    16osra gyere ott vagyok én!(botond nincs itt sztem:P)
  • Raisthlin
    LOL mert te mindent olyan jól tudsz :)
    Amúgy melyik WoW szerveren vagy? Arra nem megyek :P
  • Bhalage
    ez mar csak ilyen leech fg :<
  • Botond #32629
    csak rr9ig kell ellechelned a 20stealtherről a FGdel,onnan már mehet az észosztás meg a sírás,hogy jajj milyen überek lennétek FG vs FGbe,de sok csúnya mindenki addol meg zergel meg minden :-) bevált recept :-)
  • Bhalage
    najo most hogy jatszottam kicsit (es ding rr3:) sajna ki kell hogy abranditsam hib kollegakat
    aod nem zergel :<
    este 7tol ejjel1ig 1fg (ill 7 ember) -el mentunk.
    stealther m8ekkel se AS se CG se BG kapcsolatban nem vagyunk es fg vs fg re siman rankaddolnak, vagy ha killsppammot latunk amgtol altalaban kinyirjak a 20stealther az enemy fgt nekunk semmi nem marad.
    ennyi
  • Botond #32627
    amikor 6fg albot lezergelnek az télleg csúnya :-P
  • Uberlama
    rofl, minden szüklátokörü láma ezt mondja hibiktől meg midiktől is. persze amikor a csaták 90%ba minket zergelnek le azt már nem hangoztatják :_P
  • Rockety
    úgy hívják AOD zerg
  • Rockety
    stealth zerging newbs, wow for Pve NEwbs!!!!!!
  • Botond #32623
    vki még játszik ezzel a szarral?:-) WoW 4tw :-)
  • AngeLujo
    nemtom feltűnt-e hogy hol készült a kép, úgy hívják AMG.
  • Rockety

aod és a friendly addok

xDDDDDDDDDDd

• RocketyATwork
    just do it t_t
  • Hangianix
    Attol fuggetlenul ennyi volt. :D
  • Rockety
    ja elírás volt homepagen, már javították:

Nebu on 11/09/04