Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
nézném én, de nem látok itt semmit csak valami yahoos izét, de az meg nem érdekel. szal gifv másik link :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
ding Luya 50 😄

Adam5
Az vajon mitõl van hogy csak 1servert mutat (Pendragon) és az is down?

Finder! Még mindig transaction refused-et ír, nemtom mi lehet. Próbálkozom tovább..

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nekem evek ota a full verzio van meg, szal nem tok segiteni, amirol beszelsz, hogy trial valszeg regota meg es tovabbra is menni fog (jo kis markating fogas sztem)

anti hero

Adam5
Most töltöm a 7napos trialt. Azt szeretném kérdezni hogy a trial meddig tart(nem az hogy 7napos hanem az egész trial akció)? A másik hogy miután letöltöttem kell valahova regisztrálnom vagy vmi?

welly good my youngzor padawn m8, but:

/c MAGOD AMG <correction FG> MID ZERG HELPS needed m8rs4!!!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

"Outlaw - Stt dõl a faszba, isti féle caba debuff grp addol MMg felõl (elõttünk rohantak el láttuk pet laggokat, de vmi csoda folytán visszafordultak és oda jöttek de csakis vmi csoda folytán"

/C MAGOD AMG FG MIDS HELPS M8S!!!!!!

anti hero

tudom nem mindenkit érdekel de pl tegnap emain kör igy kezdõdött (ez Giginek szól úgy igazán😛):

mmg - Herbal Dont follow us pls és 3-4fg alb vs mi meg BC akik jöttek késõbb, k np van ilyen.
amg - wow ismét mgnél Gol grp, na np csak fg :> Outlaw - Stt dõl a faszba, isti féle caba debuff grp addol MMg felõl (elõttünk rohantak el láttuk pet laggokat, de vmi csoda folytán visszafordultak és oda jöttek de csakis vmi csoda folytán ... dõl õ is (még 1 perc se telt el de már 2fg), még úgy ahogy élünk nps m8s. Következõ alb grp 3 assist nukerel tower felõl majd még egy apk felõl... nah kb ennyit albókról, elõre vetíti mi lesz nfbe nem picit de ott hála istennek még térkép is lesz \o/

rr4-rr6 a grpunk btw.

ja en is ezt olvastam

anti hero

jah csak NFbe high rr toas grpal is ott kell szopni a f*** 90%ba, (mondjuk 2-3 sm 2-3 rm + bb-k megvannak, szal guild szinten nem fog minket nagyon érinteni a dolog .P) különben emain CG szerû alb zerg fog minden egyes rohadt pontján a frontiernek lemosni ... 😛 szal nem tom mi lesz, de jobb lenne ilyenek ha választani lehetne, persze nem lehet.

jah mellesleg nfbe ilyen probléma nem lesz, szinte biztos vagyok hogy minden relic albiké lesz (vmi nevetségesen van megoldva relic keep ahogy olvastam vnboardon, oda mész zergel és elviszed ><😉. Szal mehet majd a nyugodt pve, persze néha majd lefagy a szerver GOL-fgtõl meg a 600 dühös albitól... de ehez már hozzászoktunk :>

sztem szerencsesek hogy oltek nehany hibit, egyebkent az ilyen eventek tuti nagy elmeny azoknak akik nincsenek a legjobb cuccban nem hi rr vagy eppen nincs jo grpja etc. szal en siman megertem 😊

anti hero

#nocare

anti hero

AngeLujo
attól még nem lettem 50!! 😞((

nah nem RR volt, /bg join Ardamel keep warz casual playereknek :>

hibiszopatáson akkor

oh yeh.

zzz

Uberlama
és még dfet is volt képük elvenni kora este, hát bazze mennyire pofátlanok a midik manapság 😊))

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

AngeLujo
midik cseszegetnek minket eléggé, és persze ezt pont akkor amikor egy olyan groupba vagyok ahol kb 20 perc 1 bubi 49-en.. szal még 4 bubi kellett volna amikor megjelent 100 midi imádott frontierünkbe és persze a guild úgy döntött hogy xarnak az 50-emre, menjünk relicet védeni mer az jó 😞(
legalább te nem veszel részt eme galád tettbe 😊

en ma meg csak pvet toltam asszem, nem tudom mi ez a _mocsok_ amit ide nekem irtal 😊

anti hero

lol

anti hero

Hangianix
Jah, meg engem is felhivtak, hogy menjek, mert akkor te nem leszel 50! Ezzel hirdettek FH-n is a midi szekcioban 😞(( xD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
Bazsi ha ti is ottvagytok ezen a relicraiden/hibiszopatáson akkor dugjátok fel a reliceket, ezért nem leszek ma 50 😞((

Botond
különben is szedd össze magad,mert a 19k lwrpdet tegnap lenyomtam :-P 6fg hib > all,még a hibifrontiert az összes klasszikus zónával is beomlasztottuk \o/
LOL, ezt jó volt éppen tõled hallanom 😛PP

Botond
maraggyá má magadnak,mit szólsz bele a nagyok dolgába?ezt hívják szórakoztatásnak :-P a szünetjelet nem lehet mindig nézni :-P nem tetszik nem olvasod,de másokat azé nem kéne leszólni :-P
most vmi hülye géppel adtam fel a lét de sztem nem olvasta be az egész cetlit, hiába túl hülye vagyok az ilyenekhez 😄

😊)

19-22ig dolgozom reggel6-du18ig szóval nem tudok felmenni 😞(
még az se lehet hogy este buli, mert igaz ott tudnék aludni barátnõmnél pesten, de reggel nem érnék be munkahelyre 6ra 😞

amúgy szerencsétek volt hogy nem jöttetek múltkor csúzda parkba, mert pont elözõ nap halt meg egy 15 éve gyerek és lezárták a fél strandot. amúgy a szolgáltatás pocsék és persze baromi drága.... komolyan mondom sírnom kéne ha rá gondolok ezért a színvonalért mennyit elkérnek!!

Most ezt úgy mondod, mintha elõször utalnál a számlámra 😄
De ok majd megnézem.
Augusztus 20. Tabán, tüzijáték etc..
Ha nem jössz többet nem fizetlek be!

köszi, majd nézd meg légyszi a kivonatodon hogy el is utaltam-e a pénzt (én is megnézem majd a neten ha végre jó lesz a 70es telcsim is mert azon van a netes kódom a bankba)

Holnap megpróbálom befizetni az accod.

rpwhore 😞
😄

evul imo :>

anti hero

Hangianix
En nem mondtam, hogy ki oldalarol tenyek. 😊 Es nem is veszek a vitaban reszt, ugyis mindenki ugy erzi, hogy neki van igaza. 😄 Mint Botond amikor megoltuk emainben ^^

de most õszintén, nem tök mindegy hogy ki mennyi emberrel zergel vagy játszik? ha ti fg-vel szerettek akkor azzal mentek. Engem se érdekel hogy egyedül kimegyek és 1fg "lezergel". Benne van a játékban. NF-ben meg szinte követelmény lesz, szóval fejezzétek be 😊)

Hangianix
Ezek tenykozlesek. 😄

Nem tök mindegy??? hagyjátok már abba ezt az értelmetlen veszekedést

En csak HH-s korszakot ismerem akkor a GOL group az 2fg-volt. Talan 1-2x talalkoztunk 1fg gol-al palyafuasunk soran (abbol is az egyik a sos es futas amg-volt =)).
Es ahogy en emlekszem 90%-ban ott voltak mmg camp-nel vagy kovettek egy kiados zerget amit nem ok vezettek szal ne mond nekem hogy ratok addoltak.
Szal en nem tom mirol beszelsz de az a 3 honap alatt kb amig toltuk HH-val nem az volt a latszat amirol te meselsz.
Botond
SIben is van spot ami jobb 4 finsnél,például fomorianok TS bejárat elõtt,de 4 fins instapop szal nonstop xp és folyamatosan ugyanonnan húzol (lásdmég 8 kariból 4 leech 3 makrózva 8dik szedi a lootot >.< ),míg ilyen tréfás helyeknél a nem leechereknek csinálni is kell vmit,és nem is fér be 4 leech,csak 3 néhol csak 2
szal the point is, fins - modernánál állandóan van grp mivel könnyû oda menni és nem kell túl nagy "skill" az xphez, mig a dragon zónákban azért oda kell figyelni

van egy pl spot midiben és hibiben (fins - moderna) és vannak a dragon zónák ahol egy jól mlezett grpal (sojouner merchant, fop) megpakolva pbaevel iszonyat xpt lehet csinálni :> cloudsong 2x3-4 óra alatt dingel 10esre 0ról oO mondjuk a tréfa az hogy ilyen 300-700 millió xps pullok is voltak (20+ piros lila mob xD) és igy is kiba lassú volt :i

AngeLujo
kurva fins basszus 😞
nemtom mér mondjátok hogy olyan über xp, ennél df-be übekkel többet csináltunk... szal persze nem lettem 50, pedig 3-ig fent voltam 😞

Botond
1kor?idõben?:-D
lol

anti hero

Hülye datanet, hát ez kész, nincs rootom a franciák felé.. tiszta lol.. mehetek aludni idõben 😛
Bakker, rvrezés közben isp rooter halál 4tloose
Pár napja nyomtam croc ringet egyedül <valahol> 😊 gondoltam beszólok odajöhetne bárki, hug party, vagy duel, vagy akármi (szigorúan halál nélkül), mivel iszonyat unalmas, de aztán valahogy megálltam, mondom még vki fgal jön pusztán barátságból, és megint nem jutok át amgn fél óráig.. 😛
najs =)

anti hero

Uberlama
másik oldal :

xrealm ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens