Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Köszi!
67% 😊
anti hero
mindegyik "orszag" - realmnek megvan a maga sajat terulete, ide ellenseg nem teheti be a labat, itt vannak a dungeonok varosok meg telepulesek etc es van a "hatarvidek" - frontiers, itt vannak a varak, par dungeon es vegul is itt talalkoznak a kulonbozo realmek jatekosai hogy jot szetcsapjak egymast 😊
diohejban
anti hero
ok köszi, majd megnézem a freemailt miket küldözget...
Monnyuk engem kicsit zavar a fantasy beütések.. pontosabban, ez a békatestûtigrisfej meg van ám svábbogárbaoltottbernáthegyi is ám, akit jól lekell verni, effektus.. nem hogy fantasy, csak hogy a képek alapján kicsit gagyi a t. alkotók fantáziája, persze aztán lehet hogy masszívan tévedek így 39% os letöltöttségnél. 😊)
Darklands volt a király, úúúú, ha az lenne modernizálva MMORPG-be, kezemet odaadnám érte, nagyon kúl volt ahogy a középkori europában mentél, de az akkori babonák, hiedelmek, szörnyek, vallás, alkímia isteni módon helyettesítette a néha erõltetett mágiákat, idétlen szörnyeket.
Na mindegy, nagyon kíváncsi vagyok. Azt láttam hogy itt vannak mindenféle Keepek meg ilyenek, esetleg az van hogy adott játékoscsoportoknak van saját váruk amit építgethetnekstb., mert az nagyon királyságos lenne...
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
haha :>
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
zzz
Hát ja, ez gáz. Viszont legalább megnézhetem mijen. Mondjuk elég ökörség, meg ez mire jó, olyan nagyon nagyon bonyulult a personádat újra elõvenniük...?
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
harcban kijelölöd az ellent,és ütéseket kell bevinned,jó esetben 1,5 másodperc amíg kivitelezel egy támadást,és vannak egymásra épülõ ütések,amiknek akésõbbi elemei erõsebbek stb...elméletben,gyakorlatban van egy erõs varázslatod vagy egy jó ütésed azt csépeled mint a hülye,amíg a másik meg nem hal :-) mindezt persze nem 1vs1be (bár olyan is van néha),hanem egy jó nagy tömeghent közepén
Na jó, akkor pár olyat ami tényleg érdekel, short questions, short answers...
Mennyire fantasy, vagy inkább történelmi a környezet?
A másik meg a harcrendszer, klikk rá aztán hadd verje agyon a karekter mer magas Attackja van, vagy kell vmit azért nekem is ügyeskedni közben?
Kösz 😊
anti hero
OH, dudidúúú, van free trial. De a véleményekre azért kíváncsi vok!
Háj, abszolút láma here 😊)
Szeretnék találni valami fájintos középkori MMPORG-ot magamnak, és kéváncsi vagyok hogy, ti, Beavatottak szerint milyen a Camelot? Mennyire középkori, mennyire fantasy? Én anno sokat játszottam a Darklandssel ha valaki ismeri, és az ottani félfantasy nagyon bejött.
Van esetleg Free Trial vagy valami ilyesmi?
zzz
1, mindkét szerveren abban a realmb vagyok ahol kevesebb emberünk van mint pl.: alb/mid. Szal számok harcában bukni fogunk mindig
2, 20 fps, imádkozol hogy ne jelöljenek ki... túl sok ügyesség nem kell hozzá hogy csinálj vmit etc
RvsR akkor lenne fun ha nagyából esélyes lenne a dolog, 2fg vs 2fg, high rr vs 2fg lowr rr etc, de sose ez van hanem hogy 4-5x annyian vannak és 15sec alatt meghalsz.
zzz

Elwizardo és TD nagyon vicces volt miután emainba is lezergeltek minket 3x, többek közt hogy hib nukerek kevesebbet ártanak (250-350 közt nukolok debuff nélkül, debuffal 450-650 ami viszont nem állandó, de rajtam hib még 400 alatt nem DDzett debuff ide vagy oda 😛), meghogy ownd by nearsight (12 caster közül egy csak piros ns-t spamelt 😛)
zzz
Mellesleg Prywden RvRbol kiindulva pedig en is addolni fogok mindenhova, bar eddig ellene voltam. Blejs osztogatja a jotanacsait FH-n: keruld el amg-t es csak 3fg random campel ott. Hat remek. Hogy keruljem el amg-t, csak at kellene menni rajta. Es valoban 3fg random campel, de Mael, BO kb. 20 seccel a csata kezdete utan addol. Ha legalabb hagynak, hogy megoljuk a randomokat es csak utana olnenek ki, akkor ok is tobb rp-t kapnanak es mi se loggolnank a masodik alkalom utan. Nincs szukseguk letszamfolenyre, amilyen grpok vannak kint, szerintem 6 emberrel is nyernenek.
Ja igen, nem elfelejtendo az sem, hogy apk-amg kozott sokszor 3fg midi cirkal.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
hib grpot nyavajogni meg ugysem hallottam, bring it on
anti hero
amúgy nem hinném hogy quitelne, összezergelte rr10-et, de még nem rr11 :p
figy Elwizardó nem fog quitelni mostanában? odin zergjeivel a pöcsöm ki van.
zzz