Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
én nem annyira

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

alig varom mar hogy osszefussunk =)

anti hero

Uberlama
lassan rr3 lesz a bardom , fear me 😄 már csak sc kéne mert laaaassuu 😄

Köszi!

67% 😊

ez egy kitalalt vilagban jatszodik ahol albion (britek?) hibernia (keltak) es midgard (viking stuff) allnak egymassal haboruba.
mindegyik "orszag" - realmnek megvan a maga sajat terulete, ide ellenseg nem teheti be a labat, itt vannak a dungeonok varosok meg telepulesek etc es van a "hatarvidek" - frontiers, itt vannak a varak, par dungeon es vegul is itt talalkoznak a kulonbozo realmek jatekosai hogy jot szetcsapjak egymast 😊
diohejban

anti hero

Botond
na ezt a keep rendzseresdit épp most fogják megreformálni a kövi peccsben,szal a mostanit kár megérteni is :-)
Pénz van a kártyán 😊 ?
ok köszi, majd megnézem a freemailt miket küldözget...

Botond
vagy spreadheal >.<
sos ? ip? Hogy mik vannak amirõl nemtok. 😊) a PvP-t még vágom...

Monnyuk engem kicsit zavar a fantasy beütések.. pontosabban, ez a békatestûtigrisfej meg van ám svábbogárbaoltottbernáthegyi is ám, akit jól lekell verni, effektus.. nem hogy fantasy, csak hogy a képek alapján kicsit gagyi a t. alkotók fantáziája, persze aztán lehet hogy masszívan tévedek így 39% os letöltöttségnél. 😊)

Darklands volt a király, úúúú, ha az lenne modernizálva MMORPG-be, kezemet odaadnám érte, nagyon kúl volt ahogy a középkori europában mentél, de az akkori babonák, hiedelmek, szörnyek, vallás, alkímia isteni módon helyettesítette a néha erõltetett mágiákat, idétlen szörnyeket.

Na mindegy, nagyon kíváncsi vagyok. Azt láttam hogy itt vannak mindenféle Keepek meg ilyenek, esetleg az van hogy adott játékoscsoportoknak van saját váruk amit építgethetnekstb., mert az nagyon királyságos lenne...

AngeLujo
tegyük hozzá egyet még így is kinyírtunk szal lol 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

rakerdezhetek, grapple?
haha :>

anti hero

majd hozzaszoksz hogy itt minden albiban van sos, meg ip..

anti hero

igaz de elso ûjatekosnak sztem az a resz is uberhude hu😊

anti hero

harcrendszer erdekes 😊 szal te realtimenak latod az egeszet (bar vhol nem az) es azt csinalsz amit akarsz :>

anti hero

Uberlama
nah megláttuk excal alb powert, 5 ember ráugrik 1.5-2 fg albira, meglátnak és SOS 😄DDD

gáz az hogy PvP részét nem igen fogod látni (magas szintû - jól felszerelt karik etc) a játéknak, csak az uncsi öld a mobot ami sztem egy rakás szar.

zzz

Hát ja, ez gáz. Viszont legalább megnézhetem mijen. Mondjuk elég ökörség, meg ez mire jó, olyan nagyon nagyon bonyulult a personádat újra elõvenniük...?

Botond
a tetteid beszélnek helyetted kár minden hamis szóért
Hangianix
En ilyet nem mondtam. ^^ Nem tehetek rola, hogy olyan vagy, mint egy sertett primadonna, akit nem ismert fel valaki. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
ahogy a kolléga mondja,a free triallál az usa teszt szerveren nyomulhatsz 7 napig és utána venned kell usa vagy eus verziót és nulláról kezdeni :-)
AngeLujo
az viszont csak amcsi serveren lesz jó szerintem, és asszem az ott elkezdett karit nem tudod továbbvinni a 7 nap után (mondjuk sose toltam a trialt csak mintha ilyesmirõl panaszkodott volna pár ember)

AngeLujo
ha bt fog ütést akkor interuptolva vagy, ha blockolnak rólad akkor nem

Kösz, ez egész jól hangzik, töltögetem már a frítrájált szépen, cak ugye 700mega...

Botond
inkább fantasy

harcban kijelölöd az ellent,és ütéseket kell bevinned,jó esetben 1,5 másodperc amíg kivitelezel egy támadást,és vannak egymásra épülõ ütések,amiknek akésõbbi elemei erõsebbek stb...elméletben,gyakorlatban van egy erõs varázslatod vagy egy jó ütésed azt csépeled mint a hülye,amíg a másik meg nem hal :-) mindezt persze nem 1vs1be (bár olyan is van néha),hanem egy jó nagy tömeghent közepén

Na jó, akkor pár olyat ami tényleg érdekel, short questions, short answers...

Mennyire fantasy, vagy inkább történelmi a környezet?

A másik meg a harcrendszer, klikk rá aztán hadd verje agyon a karekter mer magas Attackja van, vagy kell vmit azért nekem is ügyeskedni közben?

Botond
úgy mûködik,mint sima bt,csak mezzt fog fel nem ütést,szal elméletileg nem kéne,hogy interruptolodj,de mint tudjuk elmélet és gyakorlat néha nem fedi egymást ^^

Kösz 😊

Botond
3 éve toljuk,mondjuk vmi rosszat? :-) szar az egész,csak per pillanat nincs jobb :-)
probald ki 😊

anti hero

OH, dudidúúú, van free trial. De a véleményekre azért kíváncsi vok!

Uberlama
lehet de attol még ha jol sejtem interruptol, bár most ebbe nem vagyok biztos sorcal nem nagyon figyeltem.

Háj, abszolút láma here 😊)

Szeretnék találni valami fájintos középkori MMPORG-ot magamnak, és kéváncsi vagyok hogy, ti, Beavatottak szerint milyen a Camelot? Mennyire középkori, mennyire fantasy? Én anno sokat játszottam a Darklandssel ha valaki ismeri, és az ottani félfantasy nagyon bejött.

Van esetleg Free Trial vagy valami ilyesmi?

Uberlama
lol micsoda vulgáris stilus, de kérem.. 😄

Botond
aye ^^
Ceremonial bracer és dughatod fel az insta mezzedet

zzz

Uberlama
kezdem viszasirni az én gimpy sorcomat :<

Uberlama
viszont mostmár én is azt mondom hogy nerf sorci bazz mert ez kész amit müvelnek, cast speed és mezz range tekintetébe egy bardhoz képest, és igazábol nem sok számit hogy egyik reinf másik cloth mert kb ugyanannyi, mondjuk bardnak több a hpja, meg van überfasza instamezz, de egy jo sorc ellen azt se tom elnyomni, midik ellen meg jo tud lenni ha a mezzert single instázom azt többit mezzelem ^^ csak kéne toa bardra is már 😊

Uberlama
lol 😊 rr2-4 grpal voltunk, fele random, sc sehol, toa sehol, de legalább jot funoltunk néha 😊 akár rockék grpjának is annyik vagyunk mint lenyomni egy gyök2vel száguldo hangyát , arrol nem beszélve amikor összefutottunk BC rr kurvasok grpjával és ugy indult a csata hogy 4en repültek fzvel 😄 az kimondottan fun volt, kijöttem fzbõl bemezzeltem mindent, csak a bibi az volt hogy már csak 3an éltünk 😄DD

Botond
NFbe ez lesz pedig
nem errõl van szó, én nem vagyok oda zerg vs zergért több dolog miatt is :

1, mindkét szerveren abban a realmb vagyok ahol kevesebb emberünk van mint pl.: alb/mid. Szal számok harcában bukni fogunk mindig
2, 20 fps, imádkozol hogy ne jelöljenek ki... túl sok ügyesség nem kell hozzá hogy csinálj vmit etc

RvsR akkor lenne fun ha nagyából esélyes lenne a dolog, 2fg vs 2fg, high rr vs 2fg lowr rr etc, de sose ez van hanem hogy 4-5x annyian vannak és 15sec alatt meghalsz.

zzz

Botond
különben is ahogy hangi mondta: rp > all,semmi más nem számít m8,szal ha 50es lesz a mincer,akár 2rpt is be tudok leechelni rádaddolok
Botond
RvR= realm vs realm,mi már pry/hibibe csak zergelünk,mert egyszerûen NF errõl fog szólni,én kifejezetten örülök,hogy vége lesz a succi-féle 'fuck off m8s,dont add' érának ^^ nem azt mondom,fun az egyenl létszámok harca,de rém fárasztó volt,amikor 6fg alb ellen menni akartunk 2fg-vel erre kiosztottak,hogy 'FO' stb stb,vmint az is zsibbasztó,amikor kinn van maelstrom féle radaros rr11es instastun+pbae > all féle group,és pofázanak FH-n,hogy némmá 2fgvel szétcsaptuk az arcukat,fúj zerglingek,miért nem jövünk külön külön az rr1es FGinkkel?legjobb az rr7es bd gyerek,aki egy pachealerrel+egy sbvel+eg BG bottal szokta kempelni amgt,és ha egy FG lenyomjuk(bárd meg ilyesmi sehol persze),akkor egybõl FH thread az is...most milegyen,követeljem én is,hogy jöjjenek unbuffed armsok 1vs1ezni velem emain amghez,mert 0% esélyük van?^^
2fg nem toas rr1-rr4 emberke vs full toa rr4+ azt mondom k, de amikor 2fg rr7 toas ellen (vagy odin hmg 30 hibi ellen kell menni, invader is volt ott töbek között etc 😛) az teljesen esélytelen :<
Elwizardo és TD nagyon vicces volt miután emainba is lezergeltek minket 3x, többek közt hogy hib nukerek kevesebbet ártanak (250-350 közt nukolok debuff nélkül, debuffal 450-650 ami viszont nem állandó, de rajtam hib még 400 alatt nem DDzett debuff ide vagy oda 😛), meghogy ownd by nearsight (12 caster közül egy csak piros ns-t spamelt 😛)

zzz

Botond
pffft,mr rpwhore addolni fog,what a suprise
Hangianix
low rr, nem teljesen ToAzott hibi grpot kb. 100-bol 95x ver egy hasonlo rr, de ToAzott midi grp? 😄

Mellesleg Prywden RvRbol kiindulva pedig en is addolni fogok mindenhova, bar eddig ellene voltam. Blejs osztogatja a jotanacsait FH-n: keruld el amg-t es csak 3fg random campel ott. Hat remek. Hogy keruljem el amg-t, csak at kellene menni rajta. Es valoban 3fg random campel, de Mael, BO kb. 20 seccel a csata kezdete utan addol. Ha legalabb hagynak, hogy megoljuk a randomokat es csak utana olnenek ki, akkor ok is tobb rp-t kapnanak es mi se loggolnank a masodik alkalom utan. Nincs szukseguk letszamfolenyre, amilyen grpok vannak kint, szerintem 6 emberrel is nyernenek.

Ja igen, nem elfelejtendo az sem, hogy apk-amg kozott sokszor 3fg midi cirkal.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

ez a 1vs1be nincs eselyunk, ez nagyon gyik hozzaallas sztem, ha igy alltok hozza az most mit akar jelenteni, hogy csak addolni tudtok 2fgvel mentek vagy esetleg megtanultok jatszani?
hib grpot nyavajogni meg ugysem hallottam, bring it on

anti hero

Uberlama
soz amiért addoltunk elsõ fightba (meg másodikba is bár ott ti nyertetek 😊) ) de 1v1be ugysincs esélyünk még 😊

AngeLujo
titeket meg üssön meg a guta, láma 7 emberrel nem lehet leverni titeket 😞(
amúgy nem hinném hogy quitelne, összezergelte rr10-et, de még nem rr11 :p

grats 😊

figy Elwizardó nem fog quitelni mostanában? odin zergjeivel a pöcsöm ki van.

zzz