43179
-
#32777 vagy 150-200an -
Fidelcastor #32776 Elöző hét szombaton nézem a prydwen szerveren mennyien játszanak este 6kor és 1000 játékost mutatott a 3 realmben összesen. Mennyien vannak hibiben esténként? -
#32775 és az enyém még mindig nem jó szal ha a hétvégéig nem csinálják meg akkor végeztem ezzel a szarkupaccal -
#32774 huhh,megvan 10k hozzászólás,nem is láttam eddig :-D -
Bhalage #32773 xD -
#32772 ne adjá fel magas labdákat,mert nagy ívű flémelés lesz a vége tbh ^.^ -
Bhalage #32771 de enyime elromlott meg a lujoe is >.< -
#32770 nekem el se romlott :-D -
Bhalage #32769 ugyan mar nekem 1!!!!!!!nap alatt megjavitottak az accomat!!!
who rox -
#32768 3 év után eljutottunk oda ahonnan indultunk a béta teszt alatt,csak akkor ingyen volt legalább... -
Bhalage #32767 nem bemondtak elotte hogy lovi koket -
#32766 omlottak a szerverek megin? -
#32765 szélesítem a frontvonalat,pry.neten is beírtam a lo killerbee topikba :-D -
Bhalage #32764 eddig jo xD -
#32763 kérd,hogy ott is házigazda legyél,és aki nem offol kibanolod :-D -
#32762 Jaja, most majd beirom, hogy ne offoljatok. :D -
#32761 szisztematikusan szétoffolunk minden topikot,vagy mi a plan btw?^^ -
#32760 vagyok :-D -
Bhalage #32759 inkabb gyere a mire vagyik a no topicba erosites kell
xD -
#32758 alb FG meg hibi zerg nem létező fogalmak :-D -
Bhalage #32757 btw mikor elobb leleptem epp hibzerg olte le alb FGnket (amagad alb fg!!! az mi?!?! dede van ilyen) szal qq -
Bhalage #32756 ZERGER!!!!!!!!!!!!!! -
#32755 azé egy 10 napos bétateszt alapján messzemenő következtetéseket ne vonj le,daoc bétában is albiban kentem ;-) -
#32754 ja,csúnya zergelés volt a hídnál :-D kár hogy aztán druid lépett is,és szóló olajöntő wtfpwnolta az egész fgt :-( -
#32753 pff, igazad, van ha csak magamat nézem akor én magam is csak egy zerg vagyok:)
az a baj ezt nehéz már kimagyarázni, hívhatjuk sztem ezt a 2ik életednek asszem:)) -
Marchus #32752 nah... 1. wtfpwn-eltünk az albi zerggel, és csak aztán "zergeltetek" le 1fg-vel 3-ónkat afaik -)
tho TWF3 télleg roxol >-) -
#32751 ja,szal magyarok között te vagy a zergling :-P szal kussé te zergling :-P -
#32750 mittomén, de sztem tuti többen vannka alliancebe
jah és volt egy véleménykutatás ki mivel kezd valahol, és ilyen elég erős többségben volt az alliance
haza wow-k között sztem fordított az arány.. -
#32749 zergoldal?ezt mire alapozod?16oson hanyan vannak alliancébe és hordában? -
#32748 bahh, zergoldal..:)
no nekem itt ki ne nyisdd még1r a szádat hogy albion így meg úgy..:))
-
#32747 16os szerveren vagyunk 3an és groupban nyomulunk :-) mi vagyunk a törp brigád :-D -
#32746 gyere 16os wow szerverre
ott gizdul mester is, elég jól elvagyunk, mert csapatolni nemtudunk (hcgamerkedik mostanság:)), viszont ksiegítjük egymást, mert ő csinál nekem leather armourt, meg ellát minden jótanáccsal, én meg küzdök, hogy tudjak neki ellensúlyzoni növénygyütjtéssel alkímiával, csak nem akar sikerülni:))
-
#32745 azt nem tudom igazam van e,de én így gondolom most,és valszeg nem is fog már változni a véleményem :-) daocban amit látni akartam azt láttam,kellemes kikapcsolódás volt többnyire 3 évig,de mostmár elértem oda ahol meguntam,és továbblépek -
Bhalage #32744 hat lehet igazad van. -
#32743 öreg vagyok én már ahhoz :-) daocban új szerveren új classal új laggal nem szarakodok,majd WoWban rerollolok :-) addig elleszek offline játékokkal :-) -
Bhalage #32742 reroll m8 -
Bhalage #32741 loal mindjart lecsekkolom, hadd tanuljak en is vmi hasznosat -
#32740 nem beszélve arról,hogy mondtam,hogy na ok,belépek én druiddal és menjünk vissza,erre nem inkább logolt mindenki... -
#32739 igazándiból kedvem lenne druiddal bohóckodni még,de hallom tegnap is omlott a szerver,meg amikor veletek megküzdöttünk is 20 másodperces kimaradások voltak,és nem mellesleg annyira felduzzadt a lakosság hibibe,hogy még a keepjeinket se bírjuk claimelni,szólóban meg druid nem az igazi,sajnos pry/hibinek betették az ajtót,csak idő kérdése és prydwen 2 realmra redukálódik -
#32738 egyrészt mire vágyik,másrészt téged iskoláznak,szal neked kéne bemagolni,nem mindig csak a játszófiút bújni :-D