Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skill ^^

anti hero

Botond
200fg alb ellen 500fps azé beüt ^^
okés köszi

zzz

Botond
btw Dori: Fidelnek nem mennek az accai,és bizonyos gondok miatt nem is várható a közeljövõben,hogy lesz,nekem vanmég 50es animistám,de én meg november elejéig el leszek havazva melóval,szal nem sok mindennel tudlak bíztatni SoMal kapcsolatban,leechelj be egy encountert aztán megpróbálok intézni egy köpenyt max
Botond
ez is igaz ^.^ de ha bárhol albi vs midi fightot látok mindig albokat írtom elõször ^.^ és még sokan mások is :-)
Uberlama
ugyanmár taf, mindig azt támadják aki esélyesebbnek látszik egy csata megnyerésére ugyanis ha lenyomod a gyengébbet akkor az erõsebb még téged is lenyomhat , én is ugyanazt csinálnám, micer infi duobol simán albokat ölöm mert simán esélyesebbek mint bárki más. ugyanaz rangert ölöm épp sorcal erre szakal engem PAzik be nem a rangert mert tudja ha a rangert lenyomja akkor meghal. ennyi.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
én is az albikra indulok rá mindig elsõnek,ez ilyen zsigeri dolog,még a fajtáját se bírja a régi hibi brigád a sok ezrglingnek,az hogy megváltozott közben az élet egy dolog,régi beidegzõdések nem változnak...ezt te hívhatod seggnyalásnak,számunkra csak szimpla bosszú ^.^
Tafaya
Nem 😊 Arra hogy 2 vs 2 kuzdunk midikkel, nyeresre allunk es a pocs ranger minket kezd el loni. Sebaj utan megkapta a maga /rude spamjet, sajna a /laugh elott releaselt :/

Botond
most arra gondolsz amikor elvettük tõlük az str reliket és a magatehetetlen albionnak ajándékoztuk?
Tafaya
Mikor szoknak mar le a hibik a midik seggenek nyalasarol?

Hangianix
Duhit, hogy nem tudok egy 25 dex, 25 acu, 25% heal, 25% power, 10% casting speed templatet csinalni. Ha mar minden osszejonne, akkor is hianyzik 1 resist. Matter 5%-on is jo, crush meg jo 20%-on, ugyis crush invulnerable a chain, de meg mindig hianyzik 3% es 4% resist. 😞

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

edit:

219 delve a dark/fire spec DD
25% resist pierce test inc soon : )

zzz

Én 10% resist piercel kenem és elég nagy a különbség az én és a lower hib dd dmg között ><.

Debuff nélkül:

hibin: 220-350
albon: 300-450

Debuffal:

hibin: 400-600
albon: 500-600

Ezzel szemben random chanter/mentalist/eld debuff nélkül még SOHA nem lõtt rajtam kevesebbet mint 500 dmg :<, picit irritáló amikor jön a brehon menta stun és 2x 512 dmget belémlõ mert olyan happje van :>

Majd tolok egy próbát 20% resist piercel azé, csak kiváncsiság szinten 😛

zzz

a delve nagyobb (pbae mid, DD mid/alb), de nem ezt mondta. ha 0 resistre lõ hib/mid/alb caster akkor tényleg hibiké a legkisebb de elfelejtett pár nagyon fontos dolgot:

1, hibik 90%-ba debuffolnak egymásnak
2, legtöbb magas RR caster hiberniaba van
3, 3 power relic hibiknél van nagyon rég óta
4, hibiknél általában megvan mind a 6 resist buff

Az amit te mondasz meg azért van mert midik 25% resist pierce dark runemasterekel kenik (gondolom én), akik valszeg mom3-4 wp3-4 mennek (mom3+9% spell dmg bonus base 179 delve DD-t 668ra capel, ez dark specline 209 delvenél 7xx dmg) és alboknál meg ugya nincs cold resist buff friar hiánya miatt, szal olyan mintha 0 resist ellen nukolna és capet üt.

Szerezzetek friart a grpba amig pierce resist 10%ra nem lesz nerfelve, na akkor ismét hibek fogják debuff miatt lõni a nagyobbat.

zzz

Botond
na jó,csak másik topigba nem küldte el a szpemmet,szal nem tudtam az új gépbe jó e a hálókártya
Botond
teszt
AngeLujo
nálunk a midik nagyobbakat lõnek debuff nélkül mint a hibik a baseline dd-jükkel debuffolva. ha van ott light menta/eld akkor már más a helyzet mer debuffal 800 az alap... mondjuk ez igaz a midikre is, debuffal lövik a 800-at szépen.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

"<22:23> <Meanie> hibs dd is lower damage than albs or mids "

na ez a kibaszott nagy loál kategoria 😊 ez a meaniemental volt?! nem hiszem el hogy komolyan mond ilyet

anti hero

szar lehet solo albnak emainba, már csak azért is mert amikor az ember meghallja ezt a szót hogy alb akkor az jut eszébe hogy 2-4fg zergelte szarrá és 6+ zephyrezõ stealther add volt. talán odinba nagyobb mákod lesz : )

zzz

definitli
xD

anti hero

😛 Outlaw 2fgvel DC-x, fg vs fg apknál Bellana grpja ellen... nyerésre állunk azt hirtelen FC + evulnature grpja addol.

xD albrox

zzz

Bakker hajnali fel harom, es meg mindig nem latni alb FGt, akivel FG vsFGt lehetne csinalni. Hihetetlen 2-3FG ez a minimum.

anti hero

Bakker hajnali fel ketto, es meg mindig nem latni solo sbt, akivel duellehetnek. Hihetetlen, csak duo, ez a minimum.
Som.. 😛 necroval tök jól lehet farmolni õket egy fop clericel 😛 Akár tartarost.
nem tom fidel farmolgat-e még de fent van hibiben a som most, ha esetleg ráér vmi animist m8 lefarmolni az cool lenne xD

zzz

Botond
na de legalább 2 karit akarok úgy futtatni,hogy tudok csinálni is vmit :-) az meg 2 gép 2 billentyûzet 2 monitor,egy 3dik leech belefér talán ^^
1éve volt kb mikor eldimet csináltam, és 3karival voltam 4finsnél (még nem volt ez az összetákolt bb gép mint most), és csak egy radeon 9000esem van, ami mérföldekre van a 9800tól, meg csak 756 ram nem 1gb, hogy a prociról ne is beszéljünk 😊
Szal neked tuti menni fog 3kari, persze kérdés mennyire játszhatóan 😊
Botond
mondjuk be kéne fizetni az accod,most már fel tudok tölteni 2 karit is,sõt,ha jó kedvem lesz talán 3at is,bár még nem vagyok ebben biztos,de asszem veszek egy ilyen izét,ami tûzfal is,meg a netet is osztja,és akkor régigépen egy újon meg 2 acc mehet :-)
a +10% spell range a gomba lerakásnál is számít? és a +% dmg bele számít a gombák sebzésébe avagy nem?

az egy dolog hogy te leszolozod, de én a rangeremmel nem tudom, ráadásul neki xp is kell 😄D

Botond
+25% powerpool és spell duration az alap persze :-)
Botond
43as gomba,de közben rájöttem,hogy azé jó 50esnek lenni,mert van 50es gombám,igaz abból fop serenity crack powerpot meg minden nélkül csak 10et tudok lerakni,de az is ilyen 2 hittelte a fõmobot :-)
Botond
leszólóztam a lila mobot,úgy hogy végig stunban álltam :-O 15db 46os gomba pwnz :-)
Grat 😊)

a nyakis küldi nekem is kéne, szal nyugodtan megvárhatsz vele 😊 bár még mindig nem tudom mikor lesz open az acc 😉

Botond
Manachanter Fortehwin ^^ lvl50 animist 1L1 :-)
Botond
leps-eknél CFben ment a móka,az elég szar xp,de ha alszol végülis mind1,nekem meg még az áramot se zabálta a gép :-)
AngeLujo
druidomnak fins nélkül rr3-al 5 nap oO

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
grat 😊 mi a gyerek neve ? 😊

Botond
ding 50 3x is :-) 49.94nél kaptam vissza karit,addig sikeresen belediktáltam 1 óra xpzést,többit a GM csinálta,elmentem a nyakláncos küldit csinálni,és elsõ körben dingeltem,csak az a fránya nyaklánc nem akar beesni :-( na mind1,negyedik nekifutás ^^ 4nap 13óra az idõm 50re btw \o/ 0rp :-O
Botond
stealther kellene már :-) szal jó ez bgbe :-)
reavert probald imo 😊

anti hero

Botond
mincer bg1ben wtfpwn lol,ekkora egy szar overpowered karit mint ez :-P
Botond
48,72 \o/
az az animist amelyik az anger spiriteket kuldozgeti az vmi kibaszott tap sztem rvrben..

anti hero

Botond
mert amit eddig 1 animistával lehetett farmolni azt most 4el lehet,szal csinál 4 animistát+fopos BB druid+az a kari aminek kell a credit az artihoz,és így fog farmolni :-) bár igazándiból FGt fel bír tölteni szal nem tudom minek aprózza el 6 kariba magát :-D
minek kell neki animist? btw úgyse jönnek be a casterek neked 😛

Botond
de én nem :-D mondjuk rr3-4re kiszenvedem vhogy ha 50es lesz asszem :-)
Uberlama
én is akarok egy animot!!!!

Botond
48as az animistám 1óra xpzéssel \o/ lvl30,5rõl felhoztam 31re (ez volt az 1 óra xpzés ^^),aztán nem tetszett,szal kuka,erre GM gyerek kitalálta,hogy neki kell 4 animista,szal az én accomon is felhúzta az animistát :-D lesz egy bónusz 50esem :-D
Botond
dont panic m8...yet ^^