43179
-
#32817 haha :))) nem játszok 3-4 napja mert irl pwnz etc meg igy jöttek ösze a dolgok és már temetnek :) fogadok pl Elvis is él még csak elvonult vhova pihenni azt csá :D -
#32816 Ha nem Ubi lenne, akkor te is rohognel rajta. Maga a megjegyzes vicces egyebkent. Persze, ha rolam irnak en se talalnam annak. :) -
Bhalage #32815 inkabb szanalmas -
#32814 úgysincs kedvem daocozni most, flémelek picit :p -
#32813 #7es komment lolz :-D -
#32812 az meg egyenlőre nincs :-) -
Mersain #32811 Ja csak pvp vel nem fer ossze... -
#32810 nekem mondjuk tetszett release rendszer,egyetlen gond amikor a spirit beszorul vhova :-) -
Mersain #32809 Ja release rendszer eleg fos. Azt olvastam azert csinaltak ilyenre , higy ne legyen a daocbol jol ismert suicc megoldas utazasokra , de szerintem ez rosszabb mint daoc-os megoldas. -
#32808 RAkat jóval később rakták be,eleinte csak rp volt,de Loth pár hónappal utánunk kezdett,és még ő is nyomta pár hónapig RAk nélkül,szal asszem release után egy félévvel kerültek be RAk daocba,én bízok benne,hogy mire kijön EU wow addigra megoldják pvp kérdését normálisan,sárkány már bekerült a béta alatt,arra például egy évet kellett várni daocban :-D -
riviera #32807 Ez a release rendszer (legalábbis pvp-ben) azért is szar mert ha mondjuk egyik oldal véd 1 területet és mondjuk megöli a zóna közepén a támadó grpot akkor penalty nélkül onnan lehet folytatni a veszteseknek a harcot. A hullákat campelni meg elég hülyeség, én sose csináltam és ha az én hullámat becampelte vki akkor inkább vártam amíg megunja. Szóval pont fordítva kéne sztem megoldani a feltámadást. Ha visszamegy az ember a teteméhez akkor kéne rezsick ésatöbbi nem a spirit healernél. Igaz ez meg pve-ben lenne szar.
Daoc pvp release után csak a bevehető várak miatt volt jobb mint ez hiszen még nem volt beépítve az RA rendszer. Még vannak ilyen screenshozjaim amin Venge vezetésével lvl 20on megy az FC a zerggel először keepet foglalni :)
Én azért még bizakodok, hogy tenni fognak vmit a pvpért. Volt szó és pár concept rajz, hogy hogyan is képzelik el a battlegroundokat bevehető várakkal? ostromgépekkel stb. Killekért is fog járni vmi pont és arénát is ígértek ahol lehet csapatoknak harcolni.
Persze lehet ez jó darabig még csak az ígéret szintjén fog mozogni de ha lesz rá igény biztos kitalálnak vmi elfogadható pvp rendszert. -
#32806 8 napot nyomtam daoc bétát meg wow bétát is,hát elhiheted,hogy a 12es clericemmel nem sok célt láttam pvp vonatkozásában 8 napi daoc béta után,sőt semmilyen pvpt nem láttam,itt egy fokkal jobb volt,mert legalább pvpt láttam :-) eu release még 3 hónap addig kialakulhat vmi -
Raisthlin #32805 Ez igaz, de a dolgot még tetőzi a hülye release rendszer, ha egyszer kihalsz zergtől, akkor mehetsz vissza, és sokszor maradnak ott hullarabló gonosz ellenségek, akik release után egyből kapnak az akció lehetőségén :)
Amúgy PvPn ez a release dolog a legrosszabban kitalált rész szvsz, valamint hogy nincsenek célok. Igy az egész csak a zerg vs kontra zergről szól. -
RocketyATwork #32804 ombrék, él mán a kezivel drágalátos naccságós úr :x
-
Bhalage #32803 www.visionofsages.com/toa/
es ott altalaban le van irva melyik artihoz mennyi ember kell, kis otletekkel, van ami mukodik van ami nem. sztem az artik donto tobbsege ilyen fg kell hozza -
Bhalage #32802 na a ket jomadar ;> -
#32801 Udv Ombrek,
Tapasztalataitok szerint melyik arti solozhato(BB nelkul is!)
A godess necklacet, meg a belt of the moont+firet sikerult soloba megszereznem,de mi ilyen van meg? -
#32800 xD -
#32799 szal lassan felnőnek a gyerekek :-D -
#32798 ugyanmár, mostmár kezd alakulni irl időtöltés is nem csak daoc ftw szal imo nem olyan nagy gond ha elkezdünk kiszakadni az állando onlinebol, nekem legalábbis kéne mert el kell kezdenem tanulni is etc, szal meglássuk :) -
RocketyATwork #32797 hát fg vs fg csatát ne várj sokat, főleg úgy hogy még viszonylag friss a frontiers. Eddig 2 tiszta fg vs fg fightunk volt, 1 alb és 1 hibi, az összes többi erősen 2fg+ volt. Persze szopás ha úgy jön ki a dolog hogy invaderekel megtöltött zerg ellen kell menni, de ehez a legtöbb excalos player hozzászokott :P Elég szép a mid zerg is persze alb erősen oda ver. Egy kis stat hogy hol lehet farmolni faszát :P
Excalon 2000 játékos volt, ebből /who 350 hib 560 mid 880 alb
Emainba 250+ alb, 150+ midi, hibikről nem jött infó. De azt tudom hogy albok betámadtak egy keepet annyi emberrel amennyi hiberniaba /who online volt :-) -
Rockety #32796 ezé lett festő boi olyan fotm a grpukba, első druida aki healelt is xD -
Rockety #32795 beta, daoc beta pvp is kb ua ez volt,,, igaz sok druida játszott de egyik se healelt :-P -
#32794 pedig ott tart :-D WoWban is ennyi volt a pvp hogy ment a zerg és megahentgigamészárlás ész nélkül,healni senki nem healt,csak nyomta mindenki a dmgt,és aki nagyobb dmgt vonultatott fel az nyert,elég mókás volt,de hosszútávon ez télleg nem lesz nagyon jó -
#32793 ja meg reroll hibibe, és megvan az esélyed hogy nem botlassz minden sarkon realmm8 zergbe.. tegnap pl ki is léptem fél11 körül mer a fütyim kivolt hogy 30 embernél nem tud kevesebb lenni egy helyen
egyetlen fg vs fg csatánk volt, az is valami gyengébb rr9+ midi group ellen, persze el is dőltünk (friarem pl kemény rr3, meg hasonlók)
és amúgy 4 casterrel toljuk mostanában hogy van friar a groupba, szal a lehetőség meglenne és nem is az enemy realm zergelése zavar (najó az is amikor a zergbe van 20 brehon meg 8 x rr8+) hanem az albiké -
Rockety #32792 megoldás,,, zerg farmolós grp kell kb 3-6 casterel -
Rockety #32791 bhalage: mi is kipróbáltuk 2 healeres setupot, mondtam skaconka hogy csináljuk GOl móda a dolgokat :-)
bebasztunk grpba 2 runemastert (rr4-rr5, félig toazott altok xD) +én smen + bonedancer + 2 healer shamy + öcsém warrioron... eredmény 3 óra alatt 50k :x olyan zergek vannak hogy az hihetetlen de 3-4 casterel olyan szépen lelehet gyilkolni 20-30 fős csoportokat hogy az nem szégyen, rég nem rvsrztem ilyen jót és kaptam rp-t ilyen könnyen... szal NF és láma alb zerg ROX + hibik is vannak nem kevsen azért!! :) Igaz AD grpja ellen szinte mindig meghalnánk, de fg vs fg fight amúgy sincs, akkor meg hova szevendjen az ember ^^.
pedig első pár nap fos volt de ha megvan ismét a kulcs :E -
Raisthlin #32790 Bárcsak legalább ott tartana :) -
Mersain #32789 Hivatalos oldalakat nem nagyon olvasgatom.
Mindazonaltal elmondhatjuk hogy wow pvp most ott tart ahol daoc pvp 3 ev utan =) -
Bhalage #32788 engem erdekelt ;> -
#32787 már sajnálom hogy sikerült életre kelteni a daocom, számomra az nf elkeserítően szar... :(
gorrén egy pár napig poén volt mer szép meg minden, de így hogy itt van prydwenen és a story arról szól hogy a maelstrom campeli a dokkot benonál és farmolja a 100k napi rp-t meg hogy minden realm zergel (igen a hibik is) valahogy nem az én gyomromnak való, szal egyenlőre agresszív pve-be kezdek meg hasonlók és talán nem hagyom abba a játékot..
tudom hogy senkit nem érdekel de azért gondoltam leírom :p -
Raisthlin #32786 Hát a WoW PvP része egy kalap szar, úgy ahogy van, viszont a PvE az nagyon ott van, pedig mindig is utáltam PvEzni :) -
#32785 asszem nekem marad a jólbevált druida :-) kb ugyanazt tudja mint warden daocban,kellemesen ellehet vele szólózni pveben,de ugyanakkor komoly groupba alapszükséglet :-) -
#32784 ott a pont :-) -
Fidelcastor #32783 Az 1 medvefej. Biztos druidával játszott. -
Marchus #32782 az egy patkány imo -
Fidelcastor #32781 kb akkor lesz a wowban normális pvp ha majd a daocban behozzák a jewelcraftot amit már 3 éve igérnek. -
Fidelcastor #32780 Most, hogy már tudjuk, hogy a WoW végleges verziójában nincs semmi PvP csak az igéretek maradtak meg. Csak PKnak lehet azt nevezni ami a mostani PvP. behuzól 1 mob-ot és 1 legalább 5 szintel magasabb kupánvág hátulról vagy én támadom meg ugyanígy. Vagy 1 küldit csinálsz egymagad és becampeli a küldi helyet 1 csapat ellenség. End game marad a non-stop instance raid vagy dragon raid az über cuccokért. Majd olvasd el a raid rész a hivatalos forumon és ott új pve raid zónákról beszélnek és semmi pvp zóna vagy pvpvel kapcsolatos bármi. -
RocketyATwork #32779 olololol!!!!!!!!!111111111111111
te mi vagy? vmi vérfarkas néz ki a cucc :o -
#32778 na ki a zergoldal?:-D
mintha 10:1hez arány lenne horde javára,az eléggé zerg gyanús :-P