Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kusssssss fuckers++:ÕP
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
na akkor guide: 'mit csináljunk mint skilles infilek ha amgnél vagyunk szólóba és jön egy FG hibi?'
1. odamegyünk amghez megnézni õket közelebbrõl,igyekszünk közel kerülni a pbaezõ lurikhoz hátha felfedik (tafayának ez nem sikerült,lassú volt...)
2. integessünk a cyclops pajzsal nyomuló embereknek hátha lvl1es a pajzsa és nem SLez fel 2 sec alatt (mr.T pont rajtam álva rudeolt,szal SL elnyomásakor f8-f6 felpoppolta),ha ekkor van hibiknek inc,és a wardent kivéve mind elrohan,hogyan tovább?
3. megpróbálunk elrohanni a endregen chantos kari elõl...(roflmao tbh)
4. futunk amíg hátulról ooere nem üt a másik,ha már ooe vagy fordulj szembe harcolni,üss 80at a másik vestjére amibõl 100at sebzõ lifetap proccol...(proccolt is lol)
5. rögtön azután,hogy whinethreadot nyitottunk FHn a lagstrafete miatt kezdjünk hátrálni,hátha strafeing msgt kap az ellen,és elrontja a stylet...
6. mivel a warden supportkari,elég komoly erõtképvisel,szal semmiképp ne vegyük többet elõ fegyverünk az elõzõ procból itélve,csak álljunk mint a hülyék(ha nem tününk elég hülyének emoteoljunk is,nehogy a másiknak kétségei legyenek),és bízzunk benne,hogy cappelt evade rateunk megment addig,amíg a warden inkább feladja,és elmegy (ez mr.Tnek nem jött össze,kitartó voltam)
7. látogassunk el minden lehetséges fórumra,és osszuk az észt skillrõl,okosan hallgatva arról épp hogyan is vert szét egy supportkari...
1. odamegyünk amghez megnézni õket közelebbrõl,igyekszünk közel kerülni a pbaezõ lurikhoz hátha felfedik (tafayának ez nem sikerült,lassú volt...)
2. integessünk a cyclops pajzsal nyomuló embereknek hátha lvl1es a pajzsa és nem SLez fel 2 sec alatt (mr.T pont rajtam álva rudeolt,szal SL elnyomásakor f8-f6 felpoppolta),ha ekkor van hibiknek inc,és a wardent kivéve mind elrohan,hogyan tovább?
3. megpróbálunk elrohanni a endregen chantos kari elõl...(roflmao tbh)
4. futunk amíg hátulról ooere nem üt a másik,ha már ooe vagy fordulj szembe harcolni,üss 80at a másik vestjére amibõl 100at sebzõ lifetap proccol...(proccolt is lol)
5. rögtön azután,hogy whinethreadot nyitottunk FHn a lagstrafete miatt kezdjünk hátrálni,hátha strafeing msgt kap az ellen,és elrontja a stylet...
6. mivel a warden supportkari,elég komoly erõtképvisel,szal semmiképp ne vegyük többet elõ fegyverünk az elõzõ procból itélve,csak álljunk mint a hülyék(ha nem tününk elég hülyének emoteoljunk is,nehogy a másiknak kétségei legyenek),és bízzunk benne,hogy cappelt evade rateunk megment addig,amíg a warden inkább feladja,és elmegy (ez mr.Tnek nem jött össze,kitartó voltam)
7. látogassunk el minden lehetséges fórumra,és osszuk az észt skillrõl,okosan hallgatva arról épp hogyan is vert szét egy supportkari...
#30264:
1.69 Begins Now - A from Sanya Thomas 2004-03-09 15:20:14
Ha van bárki akiben bízol és van hozzáférése az AoD forumhoz, az az SC-s topicban megnézheti hogy az infim slash templateje a 472-es postban szerepel, aminek a dátuma 2004-01-08 15:31:31
Bar valszeg a tenyeknek sem hiszel, de ez mar pszichologia problema
1.69 Begins Now - A from Sanya Thomas 2004-03-09 15:20:14
Ha van bárki akiben bízol és van hozzáférése az AoD forumhoz, az az SC-s topicban megnézheti hogy az infim slash templateje a 472-es postban szerepel, aminek a dátuma 2004-01-08 15:31:31
Bar valszeg a tenyeknek sem hiszel, de ez mar pszichologia problema
Na kibujt a szog a zsakbol vegre. A tipikus "Nem erdekelnek a tenyek, en azt mondom easymode zerger overpowered vagy, es ez maskepp nem is lehet" lol. En legalabb el tudok ismerni tenyeket, te meg semmi lol
Az en infim 1 eve slash, visszakeresheto a forumon ^^
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
milyet hatralos trukk? az amikor nem akarod hogy vegig not in view legyen az ellenfel, mert az nagy trukk
vicces csávó vagy,nyomod a hátrálós trükköt 1vs1be,aztán FHn QQzol a lagstrafetézõk miatt?loooooool
jönnek bort venni,aztán megkéne nézni,hogy mibõ mennyi van még fyi ^^ csak közben egyik ismerõsnek ingyen dialupos szolgáltató kellene,én meg má nem emlékszem ilyesmire,szal azt elõbb megkeresem még
szerinted miert van slash saracen infim? es mielott jonnel a sablon szoveggel, joval azelott lett slash mielott bejelentettek volna a df nerfet. Ennyit az easy mode-rol...
Na mi a helyzet pubik?
Szeptembertol jovok kicsit jatszani, vagy sokat, majd meglatjuk, mondjatok hova mikor es kivel.
Beke.
Zacsko
Szeptembertol jovok kicsit jatszani, vagy sokat, majd meglatjuk, mondjatok hova mikor es kivel.
Beke.
Zacsko
aláírás.
Hatha van ott meg egy par luri akit ki tudtok hozni RvRre? 😄
nem mindenki szereti az easy modeot,hogy csak beírod,hogy iddqd(aka summon teh zerg),aztán egybõl I R WIN lesz a játék,van aki kihívást keres,de neked ezt hiába magyaráznám...
Nem is tudom ki zergelt eloszor 3 embert le 10-zel? 😛 Mi 7+3-mal mentunk vissza es szet is valtunk utana.
azert rolloltunk alb karit mert az tetszett, ez ilyen szimpla, nem kell baromsagokat mogemagyarazni. Nektek a hibi tetszett, azert hogy ez hibas dontesnek bizonyult nem mi vagyunk a felelosek, hiaba is probaljatok ennek az ellenkezojet bizonyitani.
jaja,legtutibb a zerg,oda skill se kell,és ha beszólnak még mindig ráfoghatod másra,hogy õ a n00b,nem véletlen rolloltatok ti albi karit,tudom én...
na vgre kijött a skill létszámfölénybe \o/ keep up the good work m8s,go get some relics now \o/
majd reroll lesz zergbionba és akkor nem \o/ úgyis unom hardcore hibit,kellene már vmi jó kis easymode,pl egy infil BBvel vagy vmi,amivel skilleskedhetek...
Ht nem tudom te mit nezel, de meg mindig 3-an vagyunk :p
Az hogy 1fg+-szal kempelik amg-t, amit csak a csunya albok csinalnak, csak hab a tortan. De mr l33t biztos ezt is meg tudja magyarazni
Botond te sose változol, jo hogy legalább van vmi állandoság ebben az egyre gyorsulo világban 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
egyszer majd az rr7es BBzett infileddel lenyomsz egy supportclasst akkor leszel vki tbh
egyszer majd az rr7es BBzett infileddel lenyomsz egy supportclasst akkor leszel vki tbh
Sorry mr l33t, egyszer majd tisztességesen is nyersz talán egy csatát és akkor rajössz mekkora purnyó vagy...
A ne álljak az SL-ezõ warderre témáról annyit hogy 50 méterrõl Nilmeia simán rámhúzott. De mondom élvezzétek az RP-t, az egy más dolog hogyan szerzitek, ez már a ti lelkiismereteteken múlik...
A ne álljak az SL-ezõ warderre témáról annyit hogy 50 méterrõl Nilmeia simán rámhúzott. De mondom élvezzétek az RP-t, az egy más dolog hogyan szerzitek, ez már a ti lelkiismereteteken múlik...