Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kusssssss fuckers++:ÕP

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
na akkor guide: 'mit csináljunk mint skilles infilek ha amgnél vagyunk szólóba és jön egy FG hibi?'

1. odamegyünk amghez megnézni õket közelebbrõl,igyekszünk közel kerülni a pbaezõ lurikhoz hátha felfedik (tafayának ez nem sikerült,lassú volt...)

2. integessünk a cyclops pajzsal nyomuló embereknek hátha lvl1es a pajzsa és nem SLez fel 2 sec alatt (mr.T pont rajtam álva rudeolt,szal SL elnyomásakor f8-f6 felpoppolta),ha ekkor van hibiknek inc,és a wardent kivéve mind elrohan,hogyan tovább?

3. megpróbálunk elrohanni a endregen chantos kari elõl...(roflmao tbh)

4. futunk amíg hátulról ooere nem üt a másik,ha már ooe vagy fordulj szembe harcolni,üss 80at a másik vestjére amibõl 100at sebzõ lifetap proccol...(proccolt is lol)

5. rögtön azután,hogy whinethreadot nyitottunk FHn a lagstrafete miatt kezdjünk hátrálni,hátha strafeing msgt kap az ellen,és elrontja a stylet...

6. mivel a warden supportkari,elég komoly erõtképvisel,szal semmiképp ne vegyük többet elõ fegyverünk az elõzõ procból itélve,csak álljunk mint a hülyék(ha nem tününk elég hülyének emoteoljunk is,nehogy a másiknak kétségei legyenek),és bízzunk benne,hogy cappelt evade rateunk megment addig,amíg a warden inkább feladja,és elmegy (ez mr.Tnek nem jött össze,kitartó voltam)

7. látogassunk el minden lehetséges fórumra,és osszuk az észt skillrõl,okosan hallgatva arról épp hogyan is vert szét egy supportkari...
Tafaya
#30264:

1.69 Begins Now - A from Sanya Thomas 2004-03-09 15:20:14

Ha van bárki akiben bízol és van hozzáférése az AoD forumhoz, az az SC-s topicban megnézheti hogy az infim slash templateje a 472-es postban szerepel, aminek a dátuma 2004-01-08 15:31:31

Bar valszeg a tenyeknek sem hiszel, de ez mar pszichologia problema

Tafaya
Na kibujt a szog a zsakbol vegre. A tipikus "Nem erdekelnek a tenyek, en azt mondom easymode zerger overpowered vagy, es ez maskepp nem is lehet" lol. En legalabb el tudok ismerni tenyeket, te meg semmi lol

Hangianix
Az en infim 1 eve slash, visszakeresheto a forumon ^^

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
milyet hatralos trukk? az amikor nem akarod hogy vegig not in view legyen az ellenfel, mert az nagy trukk

Botond
231 easy rp az vagy :-O
Botond
mer érdekel
Tafaya
lol te sad excuse of life kerdezz mar meg barkit a guildbol hogy miota vagyok slash...

Botond
vicces csávó vagy,nyomod a hátrálós trükköt 1vs1be,aztán FHn QQzol a lagstrafetézõk miatt?loooooool
Botond
na meg is van
Botond
jönnek bort venni,aztán megkéne nézni,hogy mibõ mennyi van még fyi ^^ csak közben egyik ismerõsnek ingyen dialupos szolgáltató kellene,én meg má nem emlékszem ilyesmire,szal azt elõbb megkeresem még
Botond
jó duma ^^ kis híján bevettem,de télleg
Tafaya
szerinted miert van slash saracen infim? es mielott jonnel a sablon szoveggel, joval azelott lett slash mielott bejelentettek volna a df nerfet. Ennyit az easy mode-rol...

Na mi a helyzet pubik?
Szeptembertol jovok kicsit jatszani, vagy sokat, majd meglatjuk, mondjatok hova mikor es kivel.
Beke.
Zacsko

aláírás.

Hangianix
Hatha van ott meg egy par luri akit ki tudtok hozni RvRre? 😄

Botond
nem mindenki szereti az easy modeot,hogy csak beírod,hogy iddqd(aka summon teh zerg),aztán egybõl I R WIN lesz a játék,van aki kihívást keres,de neked ezt hiába magyaráznám...
Botond
mind1,11k rp azé jó volt,most megyek szétnézek a pincében :-)
Hangianix
Nem is tudom ki zergelt eloszor 3 embert le 10-zel? 😛 Mi 7+3-mal mentunk vissza es szet is valtunk utana.

Tafaya
azert rolloltunk alb karit mert az tetszett, ez ilyen szimpla, nem kell baromsagokat mogemagyarazni. Nektek a hibi tetszett, azert hogy ez hibas dontesnek bizonyult nem mi vagyunk a felelosek, hiaba is probaljatok ennek az ellenkezojet bizonyitani.

Botond
jaja,legtutibb a zerg,oda skill se kell,és ha beszólnak még mindig ráfoghatod másra,hogy õ a n00b,nem véletlen rolloltatok ti albi karit,tudom én...
Hangianix
Elegunk lett a 10 vs 3-bol :p

Tafaya
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Botond
bár annyira nem vagytok jók,na majd odadobunk nektek vmit,aztán lesz az is :-)
Botond
na vgre kijött a skill létszámfölénybe \o/ keep up the good work m8s,go get some relics now \o/
Botond
bezzeg te
Tafaya
Latszik nem ismered a jatekot, ha ismerned nem beszelnel baromsagokat...

Botond
majd reroll lesz zergbionba és akkor nem \o/ úgyis unom hardcore hibit,kellene már vmi jó kis easymode,pl egy infil BBvel vagy vmi,amivel skilleskedhetek...
Tafaya
ja lol. Na majd NF-ben szopni fogtok GP nélkül, radar nélkül.

Botond
én csak az rpt,a többi sallang úgyis :-P
Botond
védjük a relicet \o/ és mi otthon vagyunk,nem tetszik go HW m8
Hangianix
Ht nem tudom te mit nezel, de meg mindig 3-an vagyunk :p

Botond
és van itt vagy 5-6 add is a FGnkhez :-P te mitszámít?rp az rp
Tafaya
Az hogy 1fg+-szal kempelik amg-t, amit csak a csunya albok csinalnak, csak hab a tortan. De mr l33t biztos ezt is meg tudja magyarazni

Botond
3an 8 killspammal?nice rezz m8s
Botond
mind2 GP up...bárd single purge down atm
Hangianix
10 emberrel 3 ellen? 😛

Botond
^^
Hangianix
Jobb? Mintha gp 4tw lett volna :p

Uberlama
Botond te sose változol, jo hogy legalább van vmi állandoság ebben az egyre gyorsulo világban 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
csak az számít m8,ask killerbee
Tafaya
lol vagy Botond, de van RP-d, you are da man

Botond
meg vmi sorc,aki jobb a 46os bárdunknál
Botond
kéne nektek egy komoly cleric így kezdésnek
Botond
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

egyszer majd az rr7es BBzett infileddel lenyomsz egy supportclasst akkor leszel vki tbh
Botond
mmgnél besípolt a radar,hogy átportoltatok,jövünk \o/
Tafaya
Sorry mr l33t, egyszer majd tisztességesen is nyersz talán egy csatát és akkor rajössz mekkora purnyó vagy...

A ne álljak az SL-ezõ warderre témáról annyit hogy 50 méterrõl Nilmeia simán rámhúzott. De mondom élvezzétek az RP-t, az egy más dolog hogyan szerzitek, ez már a ti lelkiismereteteken múlik...

Botond
QQ mr.evade all my skill i love my bb :-O
Botond
tehfun tho :-) cyliant is legrappléztem,hadd bassza meg az ideg :-)
Botond
rangerpower :-D