Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
anti hero
ps_
nyúbi quickbaromat nem kritizálni és a healerhelpert se. ezidotajt meg noob voltam 😊 (meg most is az vagyok:G)
ps2_ a regi szep idook <cries>.. low rr groupok.. esatobbi..
anti hero
mindjart keresek egy shotot..
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
bar allitolag a tegnap elotti patch ezt akadalyozza,meg az 1millio shroomot a hubon...majd elvalik...de azert ez kurva szanalmas...orbitalis lag, falon atlovoldozo bainsheek, millio gomba...meg szerencse,hogy nem fizettem elo eddig...bar sajna a dropok tul jok,ahoz,hogy kimaradjon belole az ember...
zzz
anti hero
anti hero
Mauler class unlock...23 letezo relicbol a realmnek osszekell szednie 18at...zerg vs zerg...realmonkent van kb 5-5 esely,hogy tobb legyen 0...szal mauler meg nincs a gamebe(legalabbis us classicon)...
Labyrinth...a Bainshee heaven...
exploit,exploit...wee.
Mino reliced csak egy lehet aktiv.
Viszont
DOBLE XP AND COIN IN ALL CLASSIC, SI and NF ZONE!!!
Szal egy PLing ACba, Krondonba, PoCba...lv50 - 1nap.Done
toa grind
catacombs grind
darkness rising grind
és ha ez mind megvan akkor rájösz hogy szar kasztal vagy, szar realmbe, szar szerveren és agyonüt 2 csapásból egy 14 mini-relices minotaurus...
daoc is da lol 😄S
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
nekem 4.5 év kellett hogy erre rájöjjek 😛
Nah mindegy te tudod...ugyis lefutóban van a dajoc már sajna de lehet edzeni a WHO(Warhammer Online)-ra.
<#integet2>#integet2>
azok voltak a szep idok D:
anti hero
Vagy igen??
"© RogueGigi
2006. feb. 20. 09:24 | privát | válasz erre | #40872
az nem baj balu, herbal akkor játszott a legjobban, amikor beszívott (füvezett ha jól emlékszem), hihetetlenül türelmes volt, és fanatikusan jól healelt, kivéve amikor túlzásba vitte, és elaludt a klaviatúráján, érthetõen akkor már nem healelt olyan tutti jól (viszont még türelmesebb volt).
Mondjuk nem véletlen lett herbal a neve 😛"
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
anti hero
nem ertelek egyszeruen
anti hero
lehetseges az?
anti hero