Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
ha jól strafelsz.. 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

persze, debuff miatt volt. nem poen gyok2vel assist train elol futni 😄

anti hero

Uberlama
sõt akkor itt van a két legelsõ karim 😄 legelsõ screenshotom a palámról 😄 és a theum 😄 2002 márc 28 😄

Uberlama
én is találtam egy régebbi képet, good ol' days! itt ni

Uberlama
én healeremen is volt mindig szinte, egyrészt ha véletlen encumbi lennék anélkül mert valami zseni caster s/c str debuff duot tolt rám akkor jól jött. na meg ha olyan volt akkor 1-2 pofon hammerrel beficcent vagy 2h battlerrel 😄

melee healer voltam azidotajt, nem lattad a killing blow-t? 😄

anti hero

Pari
minek volt rajtad str buff?😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

tesséklássék

ps_
nyúbi quickbaromat nem kritizálni és a healerhelpert se. ezidotajt meg noob voltam 😊 (meg most is az vagyok:G)

ps2_ a regi szep idook <cries>.. low rr groupok.. esatobbi..

anti hero

nemtudom, veletlenul befarmoltunk mindenkit.. 😄

mindjart keresek egy shotot..

anti hero

Pari
0 death?
Mi a rak? elfutottal csata kozben?😊

Pari
atm ez az elda csucstarto...rohadjon ki a maja...

Pari
Jaja...ez meg az elso napokba keszult...azota lattam mar sokkal durvabbat is..eleg szomoru:/
bar allitolag a tegnap elotti patch ezt akadalyozza,meg az 1millio shroomot a hubon...majd elvalik...de azert ez kurva szanalmas...orbitalis lag, falon atlovoldozo bainsheek, millio gomba...meg szerencse,hogy nem fizettem elo eddig...bar sajna a dropok tul jok,ahoz,hogy kimaradjon belole az ember...

radarguard és zergion... hát úgy nem nehéz 😊

zzz

oh egyebkent boldog szuletesnapot Lujó!!!! 😄

anti hero

nekem a leszarabb screenshotjaim ilyen 5-600killel 0 halal nelkul olyan szombat deultan, este ?4-6oras sessionok, en arra buszkebb vagyok es volt ilyen aod grppal is (alb) es bc grppal is (mid) <3

anti hero

Tafaya
Meg egy screenshotot ahol a bg leader ösztönzi is a bainsheekat hogy használják ki hogy nem kell los.

Tafaya
Láttam 2M+ napi RP-t is bainsheetól

Pari

Pari
Na par nappal a lotm megjelense utan...
Mauler class unlock...23 letezo relicbol a realmnek osszekell szednie 18at...zerg vs zerg...realmonkent van kb 5-5 esely,hogy tobb legyen 0...szal mauler meg nincs a gamebe(legalabbis us classicon)...
Labyrinth...a Bainshee heaven...

exploit,exploit...wee.
Mino reliced csak egy lehet aktiv.
Viszont
DOBLE XP AND COIN IN ALL CLASSIC, SI and NF ZONE!!!
Szal egy PLing ACba, Krondonba, PoCba...lv50 - 1nap.Done

Tafaya
Csodálkozom hogy nem midi only lett a mauler 😊 Már elõre látom a vnboards-os meg FH-s topicokat, "Alb mauler is better then hib mauler" stb 😊

1-50 grind
toa grind
catacombs grind
darkness rising grind

és ha ez mind megvan akkor rájösz hogy szar kasztal vagy, szar realmbe, szar szerveren és agyonüt 2 csapásból egy 14 mini-relices minotaurus...

daoc is da lol 😄S

zzz

AngeLujo
csak egy kis kaja kell a hörcsögöknek amik a kerékben rohangálnak, szerintem ez még 2 elõfizetõnél is megéri 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
Hát nem tudom mi az az elõfizetõi szám ami alatt veszteséget termel 😊

tegla
😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Hangianix
Hat ha te uzemelteted a szervereket 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Miért, érdemes? 😊

Hangianix
Azt nem mondtam, hogy folytatni nem erdemes :p

Uberlama
ja, bár igaza van 😄

AngeLujo
na szép, a topic házigazdija ilyeneket mond! 😄

Hangianix
Itt 8-an lehetett volna ezt csinalni. Mind gep ellen, mind mas jatekoson ellen. Ennek ellenere nem erdemes mar belekezdeni a DAoC-ba szerintem.

tegla
<#law>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

az MMO engem akkor fog meg ha a kezdez valami nagyon állat dolog...pl SWG-be egy támadás alatt álló hajóról kell elmeneküni... és ennek akko feelingje volt, hogy életem legjobb MMO-ja lett, még ma is, a CoH tutorialja is fantasztikus, ott meg a csapat a király, amikor mentek 5-6-an ütsz-ágsz-lõsz, szintet lépsz, következõ...nagyon feeling.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Uberlama
Én egyetértek vele, daoc sux m8s 😞

AngeLujo
mondjuk kb egy fél nap után kijelenteni hogy nem tetszik az szerintem egy picit elhamarkodott dolog (legalábbis egy mmorpg-nél) de én nem akarok beleszólni az életedbe
nekem 4.5 év kellett hogy erre rájöjjek 😛

tegla
Nem jött be a játék??? LOÁL

Nah mindegy te tudod...ugyis lefutóban van a dajoc már sajna de lehet edzeni a WHO(Warhammer Online)-ra.
<#integet2>

herbááááááááál hhahaha 😄
azok voltak a szep idok D:

anti hero

Krinyo
sztem két különbözõ dologról beszélünk 😄

Vagy igen??

"© RogueGigi
2006. feb. 20. 09:24 | privát | válasz erre | #40872
az nem baj balu, herbal akkor játszott a legjobban, amikor beszívott (füvezett ha jól emlékszem), hihetetlenül türelmes volt, és fanatikusan jól healelt, kivéve amikor túlzásba vitte, és elaludt a klaviatúráján, érthetõen akkor már nem healelt olyan tutti jól (viszont még türelmesebb volt).
Mondjuk nem véletlen lett herbal a neve 😛"

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

hát, bocsi mindenkinek de nekem nem jött be a játék, ezért nem adok ki 7k forintot...inkább aktiváltatam a CoH accountom.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Krinyo
mmo nem a fûrõl szól

szep bot 😄

anti hero

Pari

Pari

igy fog kinezni😊

tegla
Igen,szebb 1000x <#nyes>

ennél szebb a játék, ha fent van mind a 4 kieg?

nem tudom meg mindig mi a kerdes 😄
nem ertelek egyszeruen

anti hero

Hát ez az : semmi fû, csak textúra: mégegyszer ez az alap DAOC a kieggel eggyüt már más képet ad???

te en ezen a kepen nem latok semmit : )
lehetseges az?

anti hero