43179
-
#42218 jobban belegondolva nem is annyira fontos az ui, eddig jó az alap is :) viszont egy dolog zavar picit, hogy nem lehet bizonyos skilleket spammelni, healt nyomhatom szakadasig, azt ugye tolja a karim amig nem mozgok bele vagy meg nem szakítom, viszont ha használok egy combat (bot) skillt es 2x nyomom meg, akkor nem viszi be, nem tudom érthető e mire gondolok, pl. mikor melee rangen kívül kerül egy mob, ez soloba nem annyira baj, mert akkor nem mozog el a mob, viszont grpba pvpbe ez sztem idegesítő, kérdés lehet e ez ellen tenni valamit? vagy csak nem szoktam még meg és később nem lesz ezzel gondom :)
bár a chain attackok miatt érthető/logikusnak tűnik ez a megoldás -
#42217 O nezd meg a ghost ui-t is...bar most jon a kov peccsel a nagy ui revamp, ikonok, skinek, stbstb...
meg mielott custom uit hasznalnal elott chekold le,hogy a sima atlantis skin /optionsbe, a figure distance pane far-on van-e, mert alapbol near, es nem mindegy hogy 3000es rangen latod e meg az ellent vagy 6000-rol... -
#42216 kk, thx :) -
Bhalage #42215 hat ö izé sztem nincs selfcast , macrok se nagyon vannak itt klikkelgetni kell.
UInak utojara MXN UI-t hasznaltam anno de sztem tobb mint 1 eve nem jatszottam szal nub vagyok mint allt ( az is voltam mindig) -
#42214 naja, btw, van valami lehetőség selfcastra? (macro vagy ilyesmi, nem tudom daocba mik a lehetőségek :), meg valami nub (kezdőknek való :) uit is ajánlhatnál :) -
Bhalage #42213 olyat meg nem lattam bar ez nem wow ahol azt kell nezni mekkora szamok villannak ; ) -
#42212 jah néztem amit egyszer linkeltél, de majd csak otthonról, melóba youtube style videokat tudok csak nézni :P -
Bhalage #42211 house of ahm os videokat megnezted? abban vannak 8v8 es zergpusztitos reszek is.
majd otthon korulnezek mit erdemes megnezni, cska az a baj hogy mar nem vagyok kepben most mi a meno :D -
#42210 tudnátok linkelni valami jó fajta siege/rr videot? -
#42209 mondjuk ez csak a lujo-s accra vonatkozik, mer a másik 2-nél nem az én mail címem van megadva, szal lehet hogy az infi meg grylla kaptak... :( -
#42208 Én is kaptam pedig :)))) -
Marchus #42207 hohó, én is kaptam. Majd szünetben aktiválom ^^
csak kéne valami bb :E -
Bhalage #42206 :koccint: -
Bhalage #42205 johát ugyhallottam nubok nemkapnak.. foleg infik es scoutok
-
#42204 engem utálnak, én nem kaptam.... :(:(:( pedig gondoltam infizek kicsit -
#42203 Én is kaptam...de sztem kivárom a WHO_t :) -
#42202 én nem kaptam mailt :o de mingyá megnézem ^^ -
Bhalage #42201 legalabbis en kaptam nem tudom ti hogy vagytok vele ;d -
Bhalage #42200 HMMMM most neztem a mailjeim, 8 nap szabad jatekot kaptunk :DDDD
lehet a hosszu hetvegen ujra beallok healerezni kicsit :DDD
JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU -
#42199 nevah!4! -
Bhalage #42198 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#42197 köszi ;> -
#42196 pfuj! -
Bhalage #42195 Lujo, amit igertem, nezz szet itt. -
steveh #42194 gyere avalon /lyoness clusterre. egy lvl 50es kari nagyon hamar megvan. Az arti raidek meg az Ml raidek szinte minden naposak szóval max két nap alatt meglehet az összes ML step is. A Pve már nem tétel manapság .( mondjuk nekem még ez is sok :-) )
Ja meg Lyon hibiben van is karid ha nem adtad el. -
#42193 vagy US classicra:) -
Rockety #42192 gondolom német clusteren pálya :DD
-
Marcus_ #42191 Cső!
Valaki tolja még?Ha igen priviben toljon már pls infot, hova érdemes karit indítani szerverügyileg?
Köszönet -
Rockety #42190 jah aztán jön az a szint hogy a csaj terrorizál téged ::D -
Chris #42189 A havi, nálad rendszeres mentstruációs adagodat éled? Már a legrégebbi bestseller is megírja, hogy a mértéktartás csodás dolog. Tudsz mellette mindennel foglalkozni, a csajokat meg ne terrorizáld, hanem kényeztesd, hogy később tudd terrorizálni is. :D
-
#42188 Vanguard: Saga of akármi
sztem klassz megér egy próbát -
Bhalage #42187 be kell latni hogy a wowra annyi idot kene szanni hogy vhov haladjal hgoy az mar nem egeszseges. inkabb megyek ki, terrorizalom a csajokat ill jovok oszze irl emberekkel, minthogy feleslegesen basszam el az idot a jatekban a nem tul sok szabadidombol -.- -
Bhalage #42186 munka és keves single playeres cucc -
#42185 háde nemá :( -
warbar #42184 jockey mondj valami jó mmo-t mert kifogytam az ötletekből
-
warbar #42183 Ez mind fentvan a www.warhammeronline.hu-n is meg még több más infó is.
-
#42182 és mi lesz helyette? -
#42181 waffelduck már >.< -
Bhalage #42180 vki majd szoljon Kálminak ingame Peekey hogy ne kuldjon tobb cuccot (tegnapi még ok volt) Übi v Lujo pls :)
na amugy tegnap canceleztem a wow accountot O_X -
Bhalage #42179 magára ismert kedves warrior? :)))